9 modele de tatuaje de trifoi rare și neobișnuite

Trifoiul sau frunza de Shamrock au fost văzute din abundență pe partea de coastă irlandeză, care a fost văzută de Sf. Patrick în timpul călătoriei sale în Irlanda pentru a predica despre creștinism poporului irlandez. Pentru a transmite bunătatea despre creștinism, el a denumit trifoiul simbolul religios care avea trei frunze ca Sfântul Părinte, Fiul și Duhul..

Designuri neobișnuite de tatuaje cu trifoi

Cele mai bune și elegante modele de tatuaje cu trifoi:

Pentru a obține o scurtă cunoaștere, să facem un tur citind cele mai importante 9 designuri de tatuaje de trifoi.

1. Design simplu tatuaj Shamrock:

Design simplu Shamrock Tattoo

Un design simplu de trifoi cu trei frunze sau de trifoi cu cerneală cu culoarea tipică irlandeză, care este verde, ne spune despre credința spirituală care îi face pe oameni să se gândească mai mult la religie și la efectele ei.

2. Design de tatuaj cu trifoi celtic:

Design de tatuaj Celtic Clover

Celții, oamenii antici din țările europene care erau oameni creștini acerbi și credeau că Atotputernicul Dumnezeu poate fi amintit întotdeauna prin designul tatuajelor printr-o frunze de trifoi. Acest tatuaj de trifoi mic poate fi extras din brațul care are designul frunzei nodului răsucite.

3. Floare de Shamrock cu designul tatuajului Crown:

Floare de trifoi cu designul tatuajului coroanei

Pentru a-l face mai atractiv, designerii de tatuaje cu flori de trifoi și-au folosit ideile creative în realizarea unui trifoi simplu cu trei frunze într-un design luminos, combinând un design de coroană de culoare galbenă în partea superioară a frunzei. Acest tatuaj poate fi cernelit în jurul brațului.

4. Design de tatuaj irlandez cu trifoi:

Design de tatuaj Irish Clover

Deoarece acest concept de tatuaj cu trifoi provine din Irlanda, designerii au evidențiat originea dând tatuajului culoarea steagului irlandez. Tatuajul este cernelit folosind culoarea neagră, iar culoarea steagului irlandez este pulverizată pe părți.

5. Tatuaj cu trifoi cu design de craniu:

Tatuaj cu trifoi cu design craniu

Generația mai tânără care cântă melodii rock și conduce o viață grozavă de trupă rock, atunci acest tip de design de tatuaje stă bine. Designul craniului este inclus în această frunză de trifoi cu trei frunze. Acest tatuaj dă cerneală verde cu margini negre.

6. Tatuaj colorat cu trifoi cu design de flacără:

Tatuaj colorat de trifoi cu design de flacără

Pentru a schimba designul monoton al tatuajului, acest tatuaj colorat vine în salvare. Tatuajul este conceput cu modelul obișnuit de trifoi, dar diferența vine cu culoarea și designul flăcării.

7. Design Lucky Clover Tattoo:

Design tatuaj Lucky Clover

Designul tatuajului cu trifoi norocos este scris cu modelul cu patru foi, care reprezintă noroc cu sănătate, bogăție, faimă și dragoste. Deoarece acest tip de trifoi este foarte rar să vezi această frunză este considerată un farmec norocos.

8. Design de tatuaj cu desen trifoi:

Design de tatuaj Cartoon Clover

Tatuajul cu trifoi de desene animate este într-adevăr un zâmbet care aduce un design tatuaj pe care nimeni nu îl poate nega. Acest design de tatuaj este un design de tatuaj unisex care este cernelit cu trifoi ca un desen animat cu dinți care țin un baston de trestie și steagul irlandez într-o mână.

9. Design de tatuaj cu inima de trifoi:

Design de tatuaj Heart Clover

Pentru fete, acest tip de design este cu siguranță un design de tatuaj potrivit. Acest design are o formă de inimă care adaugă o notă de fată designului tatuajului de trifoi. Fiecare dintre frunzele de trifoi este concepută în formă de inimă. Acest tatuaj se potrivește bine ca tatuaj pe gleznă sau ca tatuaj pe gât.

Ca o modalitate de a-și aminti de Sf. Partick, mulți irlandezi au acest tatuaj Trifoi în jurul brațului sau încheieturii mâinii. Mulți tineri au acest design de tatuaje în preajma sărbătorii Sfântului Patrick, în special în Irlanda. În afară de credința religioasă, oamenii pot purta acest tatuaj Shamrock datorită designului său drăguț. Aspect simplu, dar cool, veți obține în timp ce alegeți acest stil de model de tatuaj.

Published
Categorized as Tatuaj