9 idei minunate de design de tatuaje ale coloanei vertebrale pentru bărbați și femei

Doriți să vă faceți un tatuaj frumos, dar frică de durerea pe care o dă în timp ce o faceți cu cerneală! Da, majoritatea oamenilor doresc să se tatueze; cu toate acestea, durerea elimină ideea din mintea lor. Pentru astfel de oameni, iată cea mai bună oportunitate de a-și obține designul preferat prin intermediul tatuajelor coloanei vertebrale. Tatuajele sunt dedicate coloanei vertebrale cu mai puțină durere. Aceste tipuri de tatuaje ale coloanei vertebrale sunt cele mai noi modele de gândire, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Tatuaje coloanei vertebrale

Idei drăguțe de tatuaje ale coloanei vertebrale pentru bărbați și femei:

Iată câteva modele atractive de tatuaje ale coloanei vertebrale din spate pentru a le putea alege,

1. Tatuaj spinal Lotus:

Tatuaj spinal Lotus

Lotus oferă fetelor cel mai bun tatuaj al coloanei vertebrale pentru spate. Tatuajul poartă, de asemenea, câteva litere sanscrită, oferind un slogan sub forma tulpinii lotusului. Designul este realizat în culori negre și gri, cu nuanțe uimitoare.

2. Tatuaj spinal tribal:

Tatuaj spinal tribal

Tatuajele tribale ale coloanei vertebrale realizate cu ajutorul unor linii subțiri dau un aspect complet diferit privitorului și cernelului. Designul are o notă realistă, deoarece transportă designul unei măduve spinării în locul perfect în care se află de fapt.

3. Tatuaj chakra spinarii:

Tatuaj Chakra Medulară

Tatuajele coloanei vertebrale feminine sunt extrem de inspirate de flori. Florilor li se dă forma și textura chakrelor, care vin în diferite forme cu o linie paralelă. Proiectate în negru, oferă un aspect fermecător cernelului.

4. Săgeată Compass Cord Tattoo:

Tatuaj Arrow Compass Cord

Tatuajele coloanei vertebrale ale fetelor dau un aspect înfrumusețat tinereții lor. Tatuajul este realizat cu o busolă care este centralizată cu o săgeată într-un mod de designer. Tatuajul poartă trăsăturile atât ale unei busole, cât și ale unei săgeți.

5. Tatuaj spinal cu puncte negre:

Tatuaj spinal cu puncte negre

Vrei să faci un tatuaj simplu pe coloana vertebrală! Iată un design simplificat care cu siguranță ar fi adorat de dvs. Tatuajul este realizat cu mai multe puncte mici în negru într-o singură linie dreaptă care reprezintă măduva spinării propriu-zisă. Atrage atenția spectatorilor, încercați acest lucru pentru a obține comentarii bune.

6. Tatuaj spinal 3D:

Tatuaj spinal 3D

Tatuajele coloanei vertebrale pentru bărbați pot primi o notă artistică cu un model 3D. Spatele are un scenariu în care măduva spinării este arătată pe spate ca și cum ar fi obosită cu mâinile care ies și ochii strălucind între ele pentru un aspect periculos.

7. Tatuaj colinei polineziene:

Tatuaj spine polinezian

Modelele de tatuaj pentru măduva spinării în acest design sunt realizate cu o atingere polineziană, care implică și modele mici de heena și modele tribale celtice. Modelele combinate dintr-un design de sabie în formă de diamant pe spate în negru.

8. Tattoo Life Spine Tattoo:

Music Life Spine Tattoo

Tatuajelor drăguțe ale coloanei vertebrale li se oferă o notă de inspirație care arată atașamentul cernelului cu muzică. Tatuajul este realizat cu o combinație de linie de salvare, cuvinte și căști. Linia exprimă faptul că muzica este linia de salvare a cernelului.

9. Tatuaj coloană fluture:

Tatuaj Fluture Spine

Tatuajele mici ale coloanei vertebrale dau întotdeauna un aspect carismatic zonei măduvei spinării. Și un fluture ar spori aspectul unor astfel de tatuaje. Tatuajul este realizat cu cerneală neagră cu nuanțe de gri în centru.

Tatuajele coloanei vertebrale sunt purtate în cea mai mare parte cu modele fascinante, cum ar fi fluturi, stele, puncte, săbii, busole, modele heena și multe altele care completează aspectul spatelui în mod eficient. Tatuajul este purtat pe centrul spatelui pe coloana vertebrală, ceea ce îl face mai puțin dureros.

Published
Categorized as Tatuaj