9 Idei de design pentru tatuaje Fecioara Maria religioasă și spirituală

În multe culturi diferite, designul tatuajelor Mary este cel mai popular design. Acest design de tatuaje este singurul design care exprimă dragostea și credința lor la nivel spiritual. Pentru Christian, Maria este o persoană importantă. Isus a fost conceput de Maria cu ajutorul Duhului Sfânt. Înainte de a concepe pruncul Iisus, se crede că Maria este fecioară. De aceea este numită Fecioara Maria.

Idei de proiectare a tatuajelor fecioarei spirituale Maria

Tatuaje uimitoare și drăguțe ale Fecioarei Maria:

Sunt oferite câteva modele de tatuaje Mary foarte celebre.

1. Tatuaje pentru Maria:

Rugându-se Maria Tatuaje

Aceasta are o imagine a mâinii pliante Maria și a capului acoperit. Ceea ce arată că se roagă pentru oameni lui Dumnezeu? Puteți vedea toate unghiurile care sunt în jurul ei. Acest tatuaj Mary arată că Mary a reprezentat castitatea și puritatea.

2. Tatuaje unghiulare Maria:

Tatuaje Angle Mary

Creștinii cred că puritatea este unul dintre atributele care te ajută să mergi în cer. Se crede că Fecioara Maria este curată și acesta a fost motivul pentru care a fost aleasă de Dumnezeu pentru a deveni mama Fiului lui Dumnezeu. Acest tatuaj al Fecioarei Maria arată ca un unghi față de cer.

3. Tatuaje simple Mary:

Tatuaje Mary simple

Acest tatuaj de Sfânta Maria cu capul acoperit și ochii deschiși în gânduri profunde spune că toți copiii mei vin la mine și îmi dau toată grija și stresul, îți voi da pace și fericire. Lacrimile din ochii ei arată durere în ea pentru persoanele care suferă.

4. Tatuaje tradiționale Maria:

Tatuaje tradiționale Maria

Romano-catolicii și mulți creștini se tatuează acest design al Ave Maria atunci când au avut probleme sau când au lăsat speranța. Ei iau o Ave Maria ca mamă pentru a obține ajutor și sprijin în perioada lor dificilă de timp.

5. Tatuaje Mary în stil 3D:

Tatuaje Mary în stil 3D

Ca „mamă”, imaginea Fecioarei Maria va fi mereu acolo în inima și în mintea creștinilor. Puteți vedea în acest tatuaj Mama Maria cum își ține fiul și copilul cu dragoste și grijă. În plus, veți vedea unghiul care le urmărește, acest tatuaj 3D pe care îl puteți avea pe spate.

6. Personalizați tatuajele Mary:

Personalizați tatuajele Mary

Designul tatuajului Holy Mary arată capul acoperit al lui Mary, crucea pe frunte și lacrimile în ochi. Dar încă mai caut speranța și dragostea pentru tine mai bine jumătate. În acest tatuaj personalizat cu Sfânta Maria poți scrie și numele persoanei iubite.

7. Tatuaje grele de design Mary:

Tatuaje grele de design Mary

Acest design frumos și foarte creativ al Sf. Maria cu o coroană puternic sculptată, cu multe emoții și pe fața ei. Mai ales ochii plini de speranță, precum și durerea pentru copiii ei. Puteți avea acest tatuaj St Mary pe umăr.

8. Tatuaje inimii care se ating de Maria:

Inima atingând Maria Tatuaje

Pentru fiecare copil, mama ei este totul. Primul cuvânt pe care îl învață un copil este Ma. Acest tatuaj Mama Mary arată legătura dintre mamă și copil și modul în care un copil se simte în siguranță în brațul ei. Acest tatuaj îți amintește întotdeauna de mama ta.

9. Tatuaje Dove și Mary:

Tatuaje Dove și Mary

Porumbelul a fost întotdeauna un simbol al maternității și al păcii. În acest tatuaj Maria și Iisus, Mama Maria și Iisus Hristos sunt conectate una cu cealaltă. Porumbelul reprezintă grija, devotamentul, puritatea, dragostea și pacea care au fost răspândite de Maica Maria și Iisus Hristos.

Acesta este motivul pentru care tatuajele Mary sunt atât de faimoase. La începutul acestui design a fost faimos la femeile care doreau să-și exprime feminitatea. În zilele noastre aceste tatuaje sunt mai faimoase la bărbați; utilizează acest design pentru a-și exprima sentimentul față de iubitul lor, cum ar fi mama, prietena, soția și familia.