9 Cele mai iubite modele de tatuaje Plumeria

Plumeria este floarea pe care o veți găsi în Hawaii. Este o floare frumoasă care are propria sa specialitate; fiecare culoare are parfumul său unic. Această floare are o semnificație foarte bogată și simbolică. Este un simbol al nașterii și al vieții. De asemenea, reprezintă nașterea și frumusețea. Aceste flori minunate au imagini bogate și profunde în numeroase societăți vechi.

În zilele noastre, tatuajele Plumeria sunt foarte faimoase în rândul femeilor. Bărbați, de asemenea, este faimos, dar combină această floare cu o altă creatură marină sau cu un alt design.

Modele de tatuaje Plumeria

Cele mai bune modele de tatuaje Plumeria elegante și cu imagini:

Unele modele la modă sunt prezentate mai jos.

1. Tatuaj minunat Bell Plumeria:

Tatuaj minunat Bell Plumeria

Acest tatuaj de flori Plumeria în modelul clopotului arată minunat cu floare Plumeria roz, violet și galben. Acest tatuaj este un favorit printre femeile populare, indiferent de cultura și religia lor. Fetelor care sunt iubitoare de fitness, le place să facă un astfel de design pentru stomac sau pentru spate.

2. Tatuaj Wavey Frangipani:

Tatuaj Wavey Frangipani

Denumirea științifică a florii Plumeria este floarea de frangipani. Acest tatuaj cu flori de frangipani pe gleznă arată foarte frumos. Acest tatuaj are valuri de mare în jurul florilor galbene de frangipani.

3. Tatuaj drăguț Plumeria în spatele unei urechi:

Drăguț Plumeria Tattoo în spatele unei urechi

Acest mic tatuaj Plumeria cu floare roz și trei frunze verzi arată foarte dulce pe partea din spate a urechii. Este un loc unic pentru un tatuaj și arată frumos. Veți avea încredere bună în acest loc pentru designul plumeria.

4. Tatuaj Plumeria stil țestoasă:

Tatuaj Plumeria Stil Turtle

Multe creaturi marine și animale arată frumos cu tatuajul cu flori Plumeria. Această floare de plumeria de deasupra broaștei țestoase prezintă un stil tribal, de aceea este numită și Plumeria Tribal Tattoo. Acest stil de model este renumit în rândul tinerilor; ei cred că obțin pozitivitate datorită acestor design plumeria broaște țestoase.

5. Tatuaj de frangipani pe umăr:

Tatuaj Frangipani Off Shoulder

Acesta este cel mai bun tatuaj de frangipani pe umăr răspândit în două direcții. Acest tatuaj are șapte flori roz de plumeria, cu un design minunat, arată superb la umăr. Se uită la fetele cărora le place să folosească niște bluze cu umăr.

6. Tatuaj Hibiscus și Plumeria:

Tatuaj Hibiscus și Plumeria

Acest tatuaj este o combinație de hibiscus și floare de plumeria. Acesta este un design frumos de tatuaj Frangipani, credința hawaiană că aceasta reprezintă atât pozitivitatea, cât și perfecțiunea.

7. Tatuaj spate frangipani:

Înapoi Frangipani Tattoo

Acest tatuaj de copac frangipani cu o floare de culoare roz pe spate arată frumos. Pentru designul larg al tatuajelor, se poate alege acest tip de model. Poate fi o mulțime de ramuri sau cu o singură ramură. Încercați acest design pentru topurile fără spate.

8. Tatuaj Plumeria pentru bărbați:

Plumeria Tattoo for Men’s Special

Acest design Plumeria Tattoo pe umărul bărbatului arată superb. Include flori de Plumeria împreună cu vedere la plajă și iaht în mare cu copaci Pam. Nu este un tatuaj colorat.

9. În rama foto Plumeria Tattoo:

În rama cu imagini Plumeria Tattoo

Această imagine o veți găsi pe cadru ori de câte ori vizitați Hawaii. Această imagine Plumeria Tattoo pe umăr arată frumos. Această imagine conține o plajă minunată, cu apusul în fundal, iar floarea Plumeria în partea de jos pare frumoasă.

Nu vă grăbiți întotdeauna, oamenii tatuându-se, deoarece prietenii le-au spus despre acest model de tatuaj. Dar atunci când plănuiți pentru acest tatuaj de plumeria pe corpul dvs., timpul are un aspect semnificativ și despre aceste flori. Cercetează mai mult și găsește o modalitate unică de a face designul în stilul tău. Acest tatuaj se poate potrivi oriunde, deoarece acestea sunt diferite Plumeria Tattoo pe care le poți avea pe umăr, mânecă, spate, gât, gleznă, orice parte a corpului tău.

Published
Categorized as Tatuaj