9 Cele mai bune modele minunate de tatuaje Kokopelli

Kokopelli numit inițial alias Kokopelli, care este, potrivit triburilor din sud-vestul americanilor, numit hopi, îl considera un zeu al fertilității și al schimbărilor climatice, unii spun, de asemenea, că este responsabil și pentru creșterea agricolă. Este prezentat ca o persoană cocoșată cu un caracter de flaut; această figură populară a devenit acum un design la modă pentru tatuaje.

Cele mai bune modele minunate de tatuaje Kokopelli

Cele mai bune și minunate modele de tatuaje KoKoPelli:

Pentru a afla mai multe despre modelele de tatuaje kokopelli, articolele care prezintă cele mai importante 9 tatuaje kokopelli.

1. Tatuaj Kokopelli multicolor:

Tatuaj Kokopelli multicolor

Nativii din sud-vestul american păstrează credința tribală prin acest design colorat al tatuajului de față Kokopelli multicolor, care este realizat cu cea mai mare perfecțiune. Designul interior al acestui design de tatuaj este făcut mai artistic cu o imagine de șopârlă în jurul corpului, iar capul este desenat ca un melc. Acesta este potrivit și pentru fete.

2. Dot Work Kokopelli Tattoo:

Tatuaj Kokopelli dot dot

Pentru cei cărora le place să aibă un design simplu de tatuaj, atunci acesta este unul ideal. Figurina Kokopelli este cumpărată folosind puncte negre care au cocoșatul și un flaut în mâini cu fața în jos. Dacă ați planificat un stil diferit de model, atunci puteți încerca oricând, veți primi comentarii bune cu privire la acest stil de design.

3. Tatuaj Kokopelli cu cântec de flaut:

Flaut Cântând tatuajul Kokopelli

Flaut cântând Kokopelli, care este conceput cu note muzicale care zboară dacă flautul. Această operă de artă are nevoie de multă experiență și răbdare. Acest tatuaj se potrivește bine ca un design de tatuaj pentru braț sau gleznă atât pentru fete, cât și pentru băieți.

4. Tatuaj tribal Kokopelli:

Tatuaj tribal Kokopelli

După cum știm faptul că zeitatea Kokopelli a fost originară din epoca tribală, în amintirea și respectul cuvenit designerii au venit cu un tatuaj Kokopelli în stil tribal. Rochia Kokopelli este concepută în felul în care oamenii din triburi timpurii obișnuiau să-i îmbrace.

5. Kokopelli cu tatuaj Cactus:

Kokopelli cu tatuaj Cactus

Acest tip de design de tatuaje este o operă de artă funky. Deoarece Kokopelli semnifică și beneficii agricole, acest concept a fost utilizat la proiectarea designului tatuajului pe fundal de cactus. Culoarea cactusului este vopsită cu vopsea verde blândă, care este culoarea originală.

6. Design tatuaj Kokopelli Turtle:

Kokopelli Turtle Tattoo Design

Turtle un exemplu de setare amfibian este utilizat în crearea unui design artistic de tatuaj. Tatuajul este proiectat broasca țestoasă ca o bază care are un aspect îndoit în spate. Designul tatuajelor țestoase este destul de faimos în rândul tinerei generații cărora le place designul tatuajelor cu imprimeu animal. Arată personalitatea atitudinii tale.

7. Kokopelli cu design de tatuaj de bicicletă:

Kokopelli cu design de tatuaj de bicicletă

Acest tip de design de tatuaj Kokopelli este un design drăguț de tatuaje mici, care include bicicleta ca bază în care este desenat personajul Kokopelli. Acesta este un design tipic pentru tatuaje pe brațe. Bicicleta este, de asemenea, vopsită cu cerneală neagră, precum Kokopelli.

8. Linie simplă de proiectare a tatuajelor Kokopelli:

Linie simplă Kokopelli Tattoo Design

Un design simplu de tatuaj poate vorbi despre frumusețe fără nicio culoare jazzy; acest concept este folosit la proiectarea acestei linii simple de tatuaj. Acest tatuaj de linie simplă este conceput fără flaut cu o față tristă. Un astfel de design pentru cei cărora le place simplu, dar are un model de stil clasic în această structură.

9. Tatuaj de dans Kokopelli:

Dans Kokopelli Tattoo

Designul de tatuaj Dancing Kokopelli este un tip de tatuaj interesant, care este proiectat mai colorat cu un design de răsărit însurat pe spate. Picioarele sunt proiectate cu o mișcare de dans. Acest tatuaj este un bun design de tatuaj pe umărul din spate.

Designul tatuajului Kokopelli este considerat un design de tatuaj tribal aspirant, împreună cu ideologia modernă utilizată la desenarea acestui tatuaj în diferite tipuri. Încercarea unuia dintre tipurile de design de tatuaje de mai sus poate da o senzație diferită de designul obișnuit al tatuajelor.

Published
Categorized as Tatuaj