9 Cele mai bune modele de tatuaje Megan Fox cu semnificații

Megan Fox este o celebritate de la Hollywood care a capturat inimile a milioane de persoane prin aspectul, încrederea și abilitățile sale de actorie. Este una dintre cele mai sexy femei care a fost văzută pe ecran și a fost clasificată ca a doua cea mai tare femeie din lume. Chiar dacă este model și actriță, a avut câteva tatuaje pe ea.

Cele mai bune modele de tatuaje Megan Fox cu semnificații

La întrebarea de ce îi place să înscrie aceste tatuaje, ea spune că este modul ei de a-și apăra singura, un mod de a exprima orice sentiment de animozitate, în special mama ei care nu a aprobat ideea tatuajelor..

Modelele de tatuaje Megan Fox spun cu imagini:

Unele dintre cele mai bune și mai bune modele de tatuaje scrise de Megan Fox au fost înscrise în paragrafele următoare.

1. Tatuaj Megan Fox Arm – Marilyn Monroe:

Tatuaj Marilyn Monroe

Megan Fox s-a împodobit cu niște tatuaje uimitoare, dar cel mai bun până în prezent este tatuajul Marilyn Monroe care a fost înscris pe antebrațul drept. Megan o ține ca un idol și a susținut că plânge de fiecare dată când și-a auzit vocea în copilărie.

2. Megan Fox William Shakespeare Citat tatuaj pe spate:

Tatuaj William Shakespeare

Megan Fox pare să-și prețuiască mult viața. Ea îi înțelege semnificația și o ia așa cum vine. Această atitudine față de viață a fost demonstrată în tatuajul ei de William Shakespeare. Este situat sub umărul drept și spune „Vom râde cu toții de fluturii auriti”.

3. Megan Fox Moon and Star Tattoo on Leg:

Tatuaj Megan Fox Moon și Star pe picior

Tatuajul lunii și stelelor cu cerneală pe picioarele lui Megan îi complimentează cu adevărat alegerea și își exprimă individualitatea. Acesta este primul tatuaj colorat realizat și arată destul de interesant și inovator. Tatuajul conține practic imaginea unei luni portocalii suprapuse peste o stea. Tatuajul se adaugă naturii senzoriale a lui Megan și, de asemenea, adaugă aspectului ei plin de farmec.

4. Tatuaj chinez Megan Fox pe gât:

Tatuaj chinez Megan Fox pe gât

Megan Fox are un tatuaj chinezesc pe ceafă. Cuvântul inscripționat înseamnă „tărie” și a fost unul dintre cele mai mici tatuaje realizate. Nu se observă niciodată, deoarece este ascuns în spatele părului ei și nu a primit prea multă atenție. Cu toate acestea, dacă se observă, tatuajul i se pare foarte la modă și la modă.

5. Tatuaj Megan Fox Rib pe coaste:

Tatuaj cu citată toracică

Megan Fox are o poezie minunată cu cerneală pe cutia toracică. Se spune „A fost odată o fetiță care nu a cunoscut dragostea până când un tip nu i-a rupt INIMA”. Tatuajul este scris cu font englezesc vechi și a fost creat chiar de ea.

6. Tatuaj nume soț Megan vulpe:

Megan vulpea Soț Nume Tatuaj

Când Megan Fox era alături de soțul ei Brian Austin Green, ea a decis să-și facă un tatuaj pe șoldul inferior drept care să-i citească numele. Tatuajul reflectă într-adevăr dragostea ei pentru Brian și cât de mult apreciază relația ei cu el.

7. Tatuaj tribal Megan Fox pe încheietura mâinii:

Megan Fox Tribal WavesTattoo

Megan Fox este un iubitor de oceane. Așa că a decis să-și facă un tatuaj care să arate două valuri oceanice puternice. Acest tatuaj fusese înscris pe încheietura mâinii și a fost numit tatuajul Yin Yang. Recent, această piesă de artă corporală a fost îndepărtată, deoarece nu a ieșit așa cum a vrut-o Megan.

8. Tatuaj Megan Fox Mickey Rourke pe lateral:

Tatuaj Megan Fox Mickey Rourke pe lateral

După ce a jucat într-un film cu Mickey Rourke în 2010, Megan Fox și-a făcut un tatuaj doar pentru a-l onora. Acest tatuaj a fost scris pe cutia toracică dreaptă și scrie „Toți cei care au fost văzuți dansând au fost considerați nebuni de cei care nu l-au auzit”.

9. Megan Fox Play Him off Tattoo:

Megan Fox Joacă-l pe tatuaj

Megan Fox are un alt ultim tatuaj care descrie imaginea unei pisicuțe adorabile care cântă la pian. “Play Him Off” a fost scris dedesubt. Tatuajul este recent, deși semnificația este greu de descifrat.