50 Cele mai frumoase modele și idei de tatuaje mici 2021

Ce poate fi mai bun decât să-ți faci un tatuaj care să-și poată exprima în mod eficient natura fără mult efort și durere? Tatuaje de dimensiuni mici! Tatuajele minuscule au devenit extrem de populare în rândul tinerei generații, în special a vedetelor, care au părțile vizibile ale corpului cernelite cu modele mici de tatuaje! De la elemente la natură până la inițialele celor dragi, tatuajele mici au o mulțime de modele din care să aleagă. Am compilat cele mai bune idei de tatuaje mici în acest articol, care ar putea avea dimensiuni reduse, dar stil!

Modele mici de tatuaje

Semnificația tatuajelor mici:

Tatuajele mici sunt alternative perfecte pentru persoanele care iubesc ideea de artă corporală, dar nu vor să exagereze. Avantajul tatuajelor de dimensiuni mai mici este că nu vă costă mulți bani, efort și durere, dar procesul de îndepărtare este, de asemenea, ușor. De asemenea, tatuajele mici pot fi transformate fără probleme într-o imagine complet nouă, dacă doriți să vă reconsiderați decizia în viitor. Motivele obișnuite ale tatuajelor sunt flori, frunze, curcubee, nume, inițiale, stele și alte simboluri religioase. Tatuajele mici sunt unul dintre cele mai elegante moduri de a-ți vorbi inima fără a fi nevoie să faci o imagine tare! Citiți mai departe pentru a explora câteva dintre desenele drăguțe de tatuaje mici cu semnificații.

Colecția Best of 2021:

Iată 50 de imagini cu modele mici de tatuaje pentru bărbați și femei, cu semnificația și semnificația lor:

1. Tatuaje mici drăguțe pentru fete pe gât:

tatuaje mici pentru fete

Stelele sunt cele mai frecvente obiecte folosite în modele mici de tatuaje. Uneori oamenii primesc trei stele, ca în centura lui Orion sau o singură stea neagră. Tatuajele cu stele arată cel mai bine la omoplat, la încheietura mâinii sau la gleznă sau chiar la spate. Puteți obține fie un contur negru, fie o stea de culoare neagră.

2. Tatuaj săgeată mică pe degete:

modele mici de tatuaje cu săgeți

Tatuajele cu săgeți sunt alese nu doar de arcași, ci și de alți oameni de rând. Săgețile precum stelele fac tatuaje excelente și sunt astfel optate de mulți. Uneori se adaugă mici tatuaje pe inimă pentru a-i da aspectul tipic cupidon. Puteți adăuga un arc pentru a completa întregul aspect. Puteți face săgeata să arate arhaică adăugând sculpturi și alte detalii, sau puteți să o păstrați simplă și simplă.

3. Tatuaj cu cruce mică pe încheietura mâinii:

tatuaj mic pe cruce la încheietura mâinii

Un tatuaj mic pe cruce este un alt tatuaj tipic, deoarece nu există lipsă de fanatici religioși. Unii oameni simt că a avea o cruce tatuată pe piele servește ca o protecție excelentă. Alții o consideră ca dovadă a devoțiunii lor față de Hristos. Există încă alții care cred că le conferă un aspect mai elegant, dar rebel.

4. Un mic tatuaj muzical pentru fete:

modele mici de tatuaje pentru fete

Pentru iubitorii de muzică de acolo, acesta este designul perfect. Majoritatea vedetelor rock preferă tatuaje mai colorate și mai vibrante, suficient de mari pentru a-și acoperi corpul. Dar aceste modele de tatuaje sunt perfecte pentru timizi și totuși ferme în exprimarea dragostei lor pentru muzică. O mică notație muzicală în interiorul încheieturii mâinii arată delicat și are un anumit aer grațios.

5. Modele de tatuaje pentru inimă pentru femei:

modele mici de tatuaje pentru femei

Tatuajele pe inimă sunt, de asemenea, foarte obișnuite. Ele sunt în mare parte optate de fete și pot fi sau nu colorate. Sunt, fără îndoială, feminine și drăguțe de privit. Acest tip de tatuaj este realizat în principal de fetele cărora le place să fie cernelite, dar cu un tatuaj delicat și delicat, care nu este mare. Acest mic tatuaj la încheietura mâinii poate fi realizat și pe gât, umeri și picior. Inima poate fi desenată pur și simplu cu cerneală neagră sau poate fi colorată cu diferite culori. Inima de aici simbolizează iubirea.

6. Tatuaje mici pentru păsări zburătoare pentru fete:

mici idei de tatuaje pentru femei

Acest design este elegant și frumos. O imagine a păsărilor în zbor, oricât de mică, are întotdeauna un sentiment de eliberare care îți face inima să se înalțe și spune: „acum asta este o imagine drăguță!”. Siluetele de mierle, indiferent dacă sunt cernelate la încheietura mâinii sau la gleznă, reușesc întotdeauna să arate bine.

7. Tatuaje mici pentru ancoră pentru gleznă:

Tatuaje mici pentru ancoră pentru gleznă

Ancorele mici de pe încheietura mâinii arată excelent. Ele pot fi optate de marinari, dar aceasta nu este o necesitate. Ancorele simbolizează rădăcinile puternice. Ele arată stabilitate și perseverență și sunt astfel aleși de mulți, deopotrivă bărbați și femei. Le puteți obține literalmente pe orice parte a corpului!

8. Un tatuaj de elefant mic în spatele urechii:

Un tatuaj de elefant mic în spatele urechii

Un tatuaj mic de elefant poate arăta extrem de drăguț. Un contur de elefant artistic are un aspect creativ și elegant, pe care o imagine imensă și realistă nu o are. Elefanții ca animale reprezintă loialitate, putere și curaj. Astfel, tatuajul tău nu numai că adaugă aspectul tău, dar oferă și spectatorului o aluzie la personalitatea ta.

9. Un design mic de tatuaj cu pene pe umăr:

Un design de tatuaj cu pene mici pe umăr

Penele mici arată grozav cu cerneală pe părți ale corpului. La fel ca păsările, ele reprezintă un sentiment de libertate fără egal. Arată semnificativ și enigmatic. Îl poți face să pară artistic sau realist. Oricum ar fi, tatuajul arată minunat și poate fi ascuns cu ușurință, deoarece este mic.

10. Idei de tatuaje mici pe degete:

Idei mici de tatuaje pe degete

Acesta poate fi un design interesant pentru cei care doresc să aibă ceva foarte mic pentru a reprezenta simbolurile apei. Acestea pot fi realizate cu semne mici și le puteți avea pe degete în mod corespunzător, cu unele umbriri. Acestea arată ca niște desene în creion și au o margine foarte artistică pentru ele. Acestea sunt bine amplasate și au câteva modele interesante.

11. Tatuaje artistice mici pentru fete:

Cele mai bune modele de tatuaje mici pentru fete

Modelele de tatuaje înger sunt destul de populare și puteți avea ceva de genul pe spate, care poate face ca unele capete să se întoarcă. Acestea pot merge corect cu rochii deschise în spate. Puteți adăuga câteva culori și unele nuanțe. Unele modele personalizate funcționează și cu acestea.

12. Tatuaje cu mâini mici pentru bărbați:

tatuaje mici pentru mâini pentru bărbați

Dacă sunteți în căutarea unor simboluri de tip apă, puteți alege pentru acestea. Acestea arată bine, fie ele mari sau mici, și cu siguranță puteți face așa ceva. Puteți să le aveți ca un mic semn pe mână sau oriunde doriți, iar acestea pot părea mult artistice. Acesta este, de asemenea, unul dintre modelele perfecte de tatuaje mici pentru bărbați pe mâinile lor.

13. Tatuaj cu val mic pe mână:

modele mici de tatuaje pentru bărbați

Acesta este un tatuaj minuscul în stil val, și le puteți face în locurile alese. Puteți avea aceste tatuaje la încheietura mâinii, ceea ce dă impresia unui stil destul de girly, iar acestea sunt mici, astfel încât să le puteți ascunde ușor cu machiaj sau când vă întoarceți pentru a schimba poziția încheieturii mâinii.

14. Idei de tatuaje compas mici:

Idei de tatuaje compas mici

Acesta este un model de direcții mici și este adesea menționat ca o casetă de busolă. Puteți încerca un stil similar în culori sau nuanțe, iar acestea sunt cool, destul de cool. Acestea sunt sportive și le puteți avea dacă aveți o personalitate tomboyish. Acestea arată și ele interesante. Acest tatuaj cu busolă este realizat în principal de oamenii cărora le place să călătorească. De asemenea, simbolizează oamenii care sunt în direcția perfectă în viața lor. Poate fi, de asemenea, un tatuaj mic la încheietura mâinii pentru femeie. Diferite culori ar adăuga frumuseții sale, în special culoarea albastră, care ar însemna apă.

15. Tatuaje mâini mici pentru vreme pentru bărbați:

mici tatuaje pentru băieți

Dacă sunteți dispus să aveți o cerneală similară cu stilurile obișnuite, puteți avea așa ceva. Acesta este un simbol meteo și are indicațiile marcate pe el. Dacă aveți de gând să aveți așa ceva, îl puteți menține mic și va dura doar aproximativ jumătate până la 2 inci pătrate, iar designul dvs. ar trebui să arate corect pentru a merge cu orice tip de ținută..

16. Tatuaje mici de scris pe picior:

mici tatuaje pentru femei pe picioare

Acesta este un design orizontal mic și puteți face modele similare pe picioare. Aceste tipuri de modele de tatuaje pot fi foarte artistice și pot reprezenta tipuri de emoții. Le puteți face cool cu ​​un element distractiv sau le puteți face alături de alte modele asociate.

17. Idei mici de tatuaje XO pentru femei:

Idei mici de tatuaje XO pentru femei

XO înseamnă sărutări și îmbrățișări! Acesta este un design minimal și poate arăta foarte cool pentru fete. Puteți să le purtați într-un loc mic și nu va trebui să vă deranjați să le ascundeți. Dacă doriți să îl ascundeți, folosiți doar un corector și un fond de ten pentru a face acest lucru. Acestea sunt artistice și arată cool cu ​​orice tip de rochie prin care acestea se pot arăta. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai populare tatuaje mici pentru femei și fete!

18. Mic „&”Simbolul tatuajului la încheietura mâinii:

„& Amp;” mic Simbolul tatuajului pe încheietura mâinii

Un tatuaj Ampersand indică faptul că viața este plină de mari așteptări și că există atât de multe de făcut. Puteți încerca aceste caractere cu caractere italice, cu caractere aldine și, de asemenea, să le ascundeți atunci când nu doriți ca designul dvs. să fie afișat. Acestea sunt ușor de ascuns cu machiaj temporar. Puteți face chiar și asta cu cerneală albă, care poate fi doar pentru spectacolul dvs., iar oamenii o vor vedea doar atunci când le indicați acest lucru.

19. Cele mai bune tatuaje artistice mici pentru bărbați:

mici tatuaje pentru bărbați

Le puteți face cool cu ​​un element geometric sau le puteți face alături de alte tipare asociate, fonturi sau alte marcaje. În loc de animal, puteți obține stiluri similare și pentru păsări. Depinde ce vrei și ce îți poate oferi artistul tău; puteți alege un design adecvat pentru dvs. Majorității bărbaților le place să arate pe mâini acest tip de tatuaj mic.

20. Idei de tatuaje foarte mici pentru picior în flori:

modele mici de tatuaje pentru femei

Acestea sunt simboluri sau modele foarte mici, iar aceasta este o floare minusculă. Acestea sunt complicate, arată foarte feminin și, dacă nu vă simțiți confortabil cu design-uri mari, încercați așa ceva. Această mică idee de tatuaj este potrivită pentru femeile care iubesc natura. Ramurile de viță de vie adaugă frumusețea tatuajului. Floarea din tatuaj simbolizează pacea, puritatea și inspirația. În mod similar, diferite flori, cum ar fi trandafirul, gălbenele, floarea-soarelui etc., împreună cu frunzele, pot fi desenate pe gât, spate, spate și picior pentru a obține un aspect atrăgător..

21. Tatuaje mici pentru inimă mică pentru femei:

modele mici de tatuaje pentru fată pe deget

O inimă mică poate fi destul de spectacolă dacă le faci pe degetele tale. Acestea sunt foarte mici și le veți putea ascunde cu ușurință chiar și cu machiaj. Puteți crea stiluri similare și în alte părți ale corpului. Dacă nu doriți să faceți o întoarcere mare sau capul sau excesul de cerneală, atunci încercați stiluri de genul acesta. Acesta este unul dintre modelele populare de tatuaje mici pentru mâini!

22. Font cu tatuaj Păsărițe:

Font cu Tattoo Little Birds

Dacă doriți să scrieți de-a lungul liniei încheieturii mâinii pentru a vă reprezenta convingerile, puteți încerca aceste stiluri. Acestea arată cool și, cu efectul păsărilor, îmbunătățește întregul model și puteți, de asemenea, să dați aceste culori ușoare sau să le păstrați în alb și negru. Puteți avea păsări de culoare neagră cu siluetă completă sau le puteți crea în creion pentru a le oferi acestora un efect 3D.

23. Trei săgeți modele de tatuaje pentru coaste de fete:

Trei săgeți modele de tatuaje pentru fete coaste

Acestea sunt mici stiluri de săgeată și le puteți face pe subraț pentru a le ascunde atunci când țineți brațele în jos. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți corect aceste stiluri înainte de a decide să le faceți pe mâini. Puteți decide designul înainte de a-l face. Puteți, de asemenea, să le faceți personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Acestea pot avea și modele asociate, ca la trandafiri. Cu toate acestea, este clar vizibil că acestea au mai mult o notă neagră și nuanțe. Dacă doriți, îl puteți avea în aceste culori sau îl puteți obține complet colorat în funcție de ceea ce vă place sau de confortul dvs. sportiv.

24. Tatuaje mici cu stea în formă de floare:

Tatuaje mici de stea în formă de floare

Dacă sunteți în căutarea unui stil girly, puteți alege așa ceva pentru spate. Acestea vin adesea în culoarea neagră. Cu toate acestea, puteți alege să le aveți nu doar ca flori normale, ci ca o floare mică de culoare sau alte modele similare pentru spate. Acestea arată destul de cool și le poți purta cu ușurință. Acestea pot fi ascunse și cu machiajul, deoarece sunt atât de mici.

25. Tatuaj mic de rachetă pentru degete:

Tatuaj mic de rachetă pentru degete

Acesta seamănă mai mult cu un stil de desen în creion și, cu doar o margine sau un contur, aceste tipuri de stiluri pot fi realizate destul de ușor pe degete și te poți avea și pe tine în orice alte părți ale corpului. Depinde de alegerea ta cu ce vrei să faci sport și te simți confortabil.

26. Tatuaj cu simbolul unei nave mici pe apă:

Un tatuaj cu simbol de navă mică pe apă

Așa cum puteți face direcții sau valuri, puteți face, de asemenea, mici simboluri ale apei ca acesta. Acesta este un mic stil de desenare cu creionul, care face doar bordul navei care navighează peste valuri. Acesta este un aspect foarte feminin și, de asemenea, băiețel. Puteți încerca stiluri similare, iar acestea pot fi realizate în porții mici sau mai degrabă porțiuni mici, astfel încât acestea să poată fi acoperite cu ușurință cu machiaj.

27. Modele de tatuaje pentru pisici mici pentru ambele mâini:

Modele de tatuaje pentru pisici mici pentru ambele mâini

Acesta este un alt stil de desen în creion, doar un simbol de pisică. Puteți purta aceste stiluri dacă doriți ca designul dvs. să fie minim. Acestea vă permit, de asemenea, să le ascundeți cu machiaj dacă sunt mici. Această mică idee de tatuaj este cea mai bună pentru iubitorii de animale de companie. Pisica mică a desenat oferă, de asemenea, un aspect mic de tatuaj tribal. Este realizat pe scară largă de fetele mici care merg la școală. În funcție de dispoziția purtătorului, pisicile din acest tatuaj pot da, de asemenea, un aspect diferit, cum ar fi o pisică furioasă, o pisică sălbatică, o pisică neîndemânatică etc..

28. Modele mici de tatuaje pentru bărbați pe spate:

cele mai bune tatuaje mici pentru bărbați

Acesta este un design cu aripi pentru spate. Deși acest lucru nu este foarte mic, totuși este mai mic decât orice alt stil de aripi cu care ați fi putut întâlni. Acest lucru este foarte complicat în negru și puteți adăuga alte culori. Acest tatuaj unic cu aripi este considerat un tatuaj cu aspect real, datorită simbolurilor pe care le poartă. Cele două aripi de vultur simbolizează puterea, dominația și onoarea, în timp ce calul stă pentru putere și îndrumare în mijloc. Este cel mai bun tatuaj mic la gât pentru bărbați, legat pe scară largă de armată, marină sau mândria națiunii lor. Este una dintre ideile populare de tatuaje mici pentru bărbații din spate.

29. Tatuaje de gât mic cu număr roman:

Tatuaje de gât mic cu număr roman

Acest mic design de tatuaj cu cifra romană IV indică data nașterii persoanei sau pe cineva pe care îl iubești! Cifrele romane sunt de obicei asociate cu grația, eleganța și îndrăzneala. Gravând o cifră romană pe corpul tău, poți da impresia unei doamne adevărate! Puteți adăuga chiar și elemente suplimentare tatuajului, cum ar fi o floare sau o pasăre etc..,

30. Pereche de păsări în culoare Tatuaj pe picior:

Pereche de păsări în culoare tatuaj pe picior

Acesta este un model colorat de tatuaj de pasăre pe care îl puteți face cu ușurință pentru picioare. Dacă doriți, le puteți păstra în alb și negru sau le puteți face în culori care se potrivesc nevoilor și confortului dvs. Aceste păsări zburătoare reprezintă libertate, individualitate și spirit înalt! Este unul dintre micile tatuaje de inspirație!

31. Tatuaje păsări drăguțe pe ramură pentru încheietura mâinii:

Drăguțe păsări pe ramuri Tatuaje pentru încheietura mâinii

Puteți decide asupra acestor tipuri de modele înainte de a le finaliza. Puteți, de asemenea, să le faceți personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Dacă doriți, îl puteți avea în alb și negru sau îl puteți obține complet colorat, în funcție de ceea ce vă place sau de confortul sportiv. Cele două păsări cocoțate pe o ramură reprezintă timpul de legătură al unei familii!

32. Tatuaj simplu și mic de tort cu cupă pe deget:

Tatuaj simplu și mic de tort cu cupă pe deget

Acesta este un stil girly și le puteți încerca cu ușurință. Acestea sunt cupcakes mici, iar dacă sunteți un fan al cupcakes, încercați aceste. Cupcakes servesc drept desert și, prin urmare, acest tatuaj este extrem de realizat de fete mici, care le umple viața cu dulceață. Cupcakes mici, atunci când sunt proiectate ca mai sus, tind să fie inele mici în degete. Ei sunt urmăriți cu inimile de sus, ceea ce arată dragostea lor pentru cupcakes. Astfel de cupcakes pot fi proiectate și pe gât și pe spate. Când sunt umplute cu diferite culori, oferă un aspect delicios. Ele sunt, de asemenea, tatuaje mici de la încheietura mâinii.

33. Modele mici de tatuaje la inimă pe picior:

Modele mici de tatuaje pe inimă la infinit pe picior

Dacă doriți să obțineți ceva de genul acestui design de tatuaj, le puteți ascunde cu ușurință, deoarece sunt mici. Acest tatuaj mic cită forma matematică și a inimii într-o manieră unică. Inima este un simbol al iubirii, în timp ce infinitul matematic înseamnă veșnic. Acest mic tatuaj simbolizează, prin urmare, dragostea infinită pentru cineva. Femeile realizează acest tatuaj pe mâini, picioare, talie, gât și umeri. Designul oferă cel mai bun efect atunci când este realizat în mod 3D. Acesta este, de asemenea, unul dintre micile tatuaje simbol semnificative.

34. Arta tatuajelor mici pentru pasăre de designer:

Designer Bird Small Tattoo Art

Aceste tipuri de tatuaje în stil mic de designer pot fi personalizate de artistul dvs. în funcție de nevoile dvs. Acest tatuaj de mână mic pentru bărbați și femei este destul de la modă în zilele noastre. Oamenii care iubesc desenele mici optează pentru astfel de tatuaje cu o temă de pasăre. Astfel de mici tatuaje cu fluturi sau păsări zburătoare indică libertatea către cer și, prin urmare, sunt purtate de oameni cărora le place să trăiască în propriile vise și au un obiectiv mai înalt de a realiza ceva diferit, fără a fi respectate norme. Acesta este unul dintre modele semnificative de tatuaje mici pentru femei.

35. Design de tatuaj copac mic și frumos:

Design de tatuaj copac mic și frumos

Un copac poate simboliza prosperitatea și creșterea și este, de asemenea, un simbol de umbră sau protecție. Un tatuaj cu copac nu numai că arată foarte modern și elegant, dar are și importanță, deoarece reprezintă protecție. Acesta este unul dintre cele mai frumoase tatuaje mici!

36. Tatuaj foarte mic al sistemului solar pe încheietura mâinii:

Tatuaj foarte mic al sistemului solar pe încheietura mâinii

Știm cu toții că numerologia se referă la planete și numere, astfel încât acest design de tatuaj ar arăta excelent ca unul dintre tatuajele mici pentru fete sau ca unul dintre cele mai bune modele de tatuaje mici pentru oricine. În aceasta, puteți obține toate planetele cernelite într-un rând vertical una după alta. Este mai bine dacă sunteți corect, deoarece obținerea acestor planete în forme colorate le poate face să pară și mai frumoase.

37. Model mic de tatuaj cu avionul zburător:

Flying Plane Tattoo Small Pattern

Acesta este în esență un plan de hârtie cu o extensie a unui val sau a unui font. Acesta este un design foarte la modă acum și se numără printre cele mai importante modele de tatuaje pentru bărbați și este unul dintre cele mai bune tatuaje mici pentru femei. Este un semn că încă îți place foarte mult amintirile din copilărie și cum ai făcut avioane de hârtie când erai micuț.

38. Design mic de tatuaj de vulpe pentru mâini:

Design mic de tatuaj Fox pentru mâini

Vulpile sunt animale care reprezintă înțelepciune și înțelepciune, la fel și acest design se numără printre unele dintre modelele recente de tatuaje pentru bărbați și modele mici de tatuaje pentru femei. Dacă credeți că sunteți cel înțelept și puteți rezolva problemele foarte repede, nu poate exista un design mai bun decât acesta. Acesta este unul dintre cele mai bune modele mici de tatuaje pentru arme.

39. Modele frumoase de tatuaje pentru citate mici:

tatuaje cu cuvinte mici

Cotațiile care răspândesc mesaje pozitive și gânduri bune sunt întotdeauna inspiraționale și te mențin chiar și atunci când ești scăzut. Cernelirea uneia dintre aceste citate pozitive pe corpul tău servește drept modele perfecte de tatuaje mici pentru femei și pentru oricine altcineva. De asemenea, puteți extinde aceste citate cu o cruce sau cu valuri mici sau cu un înger sau oricum doriți. Adăugarea culorilor pare, de asemenea, o idee grozavă aici. Puteți încerca chiar și tatuaje de nume mici în acest model!

40. Modele mici de tatuaje geometrice pe spate:

modele mici de tatuaje pe spate

Aceste modele de tatuaje geometrice și simetrice sunt în fruntea topurilor pentru cele mai solicitate de ani de zile. Oamenii cărora nu le place experimentarea și sunt mulțumiți de tatuajele lor mici pot încerca unele dintre modelele geometrice de tatuaje, mai ales unele dintre modelele de tatuaje mici. Puteți scrie chiar mesaje scurte sub formă de modele de linii geometrice.

41. Modele mici de tatuaje libelule pentru femei:

modele mici de tatuaje pe încheietura mâinii

Pentru cele mai bune tatuaje mici pentru fete, câteva libelule mici pe gât sună foarte dulce și elegant. Adăugarea de culori la aceste modele le poate face să arate și mai bine și mai realist. Libelule au fost întotdeauna în căutare atunci când vine vorba de fete care vin la tatuaj. Fetele au un fel de legătură ascunsă cu libelule și, în plus, libelule sunt simboluri ale libertății. Acesta este unul dintre tatuajele mici și simple.

42. Arta tatuajelor cu harta lumii mici:

Mica harta lumii Tattoo Art

Salut! Aceasta este pentru pasionații de călătorii de acolo care doresc să călătorească în întreaga lume și să facă parte din toate acestea; o hartă a lumii sună ca o idee grozavă de tatuaj, nu? Nu numai că acest design este foarte neobișnuit, dar și unul foarte inteligent. Acesta a devenit recent o parte a listei de tatuaje mici pentru bărbați; cu toate acestea, acestea pot fi făcute și de femei și de fete tinere, fără a se îngrijora de aspectul rău.

43. Tatuaje cu mâini mici „Nu te teme” pentru bărbați:

tatuaje mici pentru mâini pentru bărbați

Când crezi că ești curajos și trebuie să nu te temi de nimeni, de ce să nu arăți lumii ceea ce crezi. Citate de cerneală care vorbesc curaj în diferite tipuri de fonturi și puteți folosi și culori. Acesta pare foarte potrivit printre toate micile modele de tatuaje pentru bărbați neînfricați și îmi place să iau calea care nu a fost aleasă încă. Acestea sunt cele mai preferate tatuaje mici semnificative pentru băieți și fete!

44. Tatuaje pentru păsări de pene pentru femei:

tatuaje mici pentru pasari pentru femei

Puteți face păsări mici tatuate sau poate un design de pene, dar ce zici de a obține o combinație a ambelor, chiar dacă alegeți dintre cele mai bune modele mici de tatuaje pentru femei. Puteți obține păsări mici și o pană colorată cernelită oriunde de la gât până la o parte a spatelui și apoi l-ați etalat purtând bluza drăguță. Acestea sunt astfel încât le puteți ascunde chiar și atunci când doriți, deoarece sunt atât de mici.

45. Modele mici de tatuaje cu flori de păpădie:

Modele mici de tatuaje cu flori de păpădie

Este frumos să iei o păpădie în mână și apoi să o sufli pentru a o vedea terminată. De ce să nu surprinzi momentul de pe pielea ta și să simți că ai oprit timpul pentru tine. Acesta pare a fi unul dintre micile tatuaje elegante pentru fete și va arăta inteligent pentru orice tânără fată sau femeie care dorește să-l păstreze în siguranță, dar elegant. Este unul dintre cele mai bune tatuaje de flori mici pentru fete.

46. ​​Designuri mici de tatuaje cu flori de trandafir:

tatuaj cu flori mici

Trandafirii sunt un favorit al tuturor, așa că de ce să nu-ți iei cerneală pe corp dacă cauți modele mici de tatuaje. Un trandafir poate avea culoarea neagră sau prin adăugarea de culori oriunde pe corp, poate arăta drăguț și a face unul cu tulpina sau frunzele îi sporește frumusețea. Acest design a fost unul dintre cele mai bune modele mici de tatuaje pentru femei și este încă în tendințe în rândul femeilor și fetelor din întreaga lume. Acesta este unul dintre desenele drăguțe de tatuaje mici pentru fete pe spate

47. Design de tatuaj mic pinguin drăguț:

Cute Penguin Small Tattoo Design

Când doriți să-l păstrați foarte simplu, dar foarte elegant, un design de pinguin poate fi la partea gâtului dvs. va arăta foarte frumos și este, de asemenea, unul dintre cele mai la modă mici tatuaje pentru fete. Pinguinii sunt un simbol al păcii și al rarității, și așa ar trebui să fie și tatuajul tău. De asemenea, este atât de mic încât îl poți ascunde oricând cu părul sau cu machiajul. Acesta este unul dintre cele mai drăguțe mici tatuaje simbolice.

48. Design mic de tatuaj Octopus pentru bărbați:

tatuaje mici pentru baieti

Oh, caracatița asta drăguță pe dosul mâinii! Arată atât de frumos. O caracatiță pare a fi un design atât de unic și este o opțiune excelentă pentru modele mici de tatuaje pentru bărbați și femei. De asemenea, puteți adăuga culori strălucitoare acestei caracatițe și o face să arate și mai bine. Un design mic ca acesta poate fi ascuns oricând de păr sau de mână. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai bune tatuaje mici pentru bărbați!

49. Lotus mic pe încheietura mâinii Tatuaje mici:

tatuaje minuscule la încheietura mâinii

În timp ce trandafirii sunt foarte frecvenți în rândul tuturor femeilor și fetelor, ceea ce stăpânește aceste modele comune sunt imaginile mici și desenele florilor de lotus. Puteți obține una cernelită pe încheietura mâinii și apoi să o etalați în stil. Aceasta este o opțiune excelentă ca unul dintre tatuajele mici pentru fete și poate fi realizată cu ușurință. Acesta este unul dintre tatuajele elegante cu modele mici pentru fete la îndemână.

50. Design de tatuaj cu simboluri OM simple și mici:

tatuaj mic om pe incheietura mainii

Simbolul OM acum nu este limitat doar la hinduși, dar este obișnuit și cu străinii. Este un simbol și un sunet foarte obișnuit folosit pentru terapia yoga sau meditație, astfel încât oamenii ar dori să se înscrie cu un simbol al păcii și sfințeniei pe corp. Aceasta poate fi o mare parte a listei de tatuaje mici pentru bărbați.

Mai multe modele de tatuaje:

Idei mici de tatuaje

Tatuaje mici

Idei de tatuaje minuscule

Tatuaje mici

Tatuaj mic drăguț

Tatuaj mic pe gleznă

Tatuaj mic drăguț

Tatuaj Păsări Mici

Tatuaje mici

Tatuaj de pisică mică

Gânduri finale:

Sperăm că ți-a plăcut această colecție de cele mai bune tatuaje mici din lume și te-a inspirat să încerci unul dintre ele! Nu numai că arată drăguț, dar au o mulțime de semnificații asociate cu ele. Modelele mici de tatuaje sunt cea mai recentă tendință a generației tinere, care nu poate ține ferm o decizie. În viitor, dacă vor să își reconsidere alegerea, devine destul de ușor cu tatuaje mici. Deci, oameni buni! Ar putea părea mici, dar amintiți-vă, mic este noul puternic când vine vorba de tatuaje! Anunțați-ne care dintre ele este preferatul dvs..

Published
Categorized as Tatuaj