20+ modele unice de tatuaje Capricorn cu cele mai bune idei de plasare

Te-ai născut între 22 decembrie și 19 ianuarie? Zodia ta este Capricornul care reprezintă responsabilitate și perfecțiune. Simbolul Capricornului este o capră cu coarne lungi și coadă. Oamenii care au Capricornul ca semn zodiacal aleg acest simbol pentru tatuaj, pentru a-și reprezenta adevărata natură. Capricornii sunt extrem de muncitori și sunt întotdeauna dispuși să facă o distanță suplimentară. Sunt destul de ambițioși și doresc să facă lucrurile diferit. Acest articol prezintă unele dintre cele mai bune modele de tatuaje Capricorn pentru a se potrivi personalității și trăsăturilor unui adevărat Capricorn!

Semnificații și simboluri ale tatuajelor Capricorn:

Modelele de tatuaje Capricorn au o mulțime de semnificații și, prin urmare, este dificil să se identifice exact ceea ce reprezintă. De obicei, sunt purtate de oameni care își petrec ziua de naștere oriunde între 22 decembrie și 19 ianuarie. Acesta este un design de cap de capră, cu coarne lungi și coadă de pește. De asemenea, reprezintă oameni muncitori și dedicați muncii sau orice alt angajament în care pășesc. Tendința de astăzi este mai elegantă. Ele vin nu doar cu cap de capră, coarne și coadă de pește, ci cu o infuzie de culori, modele și emoții. Unele dintre ele sunt concepute pentru a arăta furioase, în timp ce altele vor arăta mai calme și intrigante cu culorile. Orice ar reprezenta, nu vor omite să te impresioneze. Puneți o privire la unele dintre ideile bune de tatuaje Capricorn pentru a vă inspira.

Modele de tatuaje Capricorn cu cele mai bune idei de plasare

Imagini de tatuaje Capricorn cu semnificații:

Iată colecțiile remarcabile de modele rare de tatuaje cu semn Capricorn cu amestecul perfect de stiluri, modele și nuanțe pentru a vă oferi aspectul fascinant.

1. Tatuaj colorat cu simbolul Capricornului:

Tatuaj colorat simbol Capricorn

Acesta este mare, care arată masculin și plin de energie. Acest semn horoscop este unul la modă, cu culori pe coada de pește. Coarnele arată feroce și sunt desenate în negru, în timp ce infuzia de albastru îl face un bun contrast cu culoarea pielii. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a face acest lucru, dar este totuși o alegere bună de încercat. Acest tatuaj este un semn al misteriosului și al iubirii pentru lumile exotice.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj albastru Capricorn este perfect pentru femeile, cărora le place să infuzeze Aqua cu Capricorn. IT înseamnă, de asemenea, dragostea lor pentru lumea exterioară și simțul imaginației.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este realizat în mare parte în nuanțe de cerneluri albastre și verzi
 • Unde: Locurile preferate pentru acest tatuaj sunt coapsele, picioarele și brațele.
 • Mărimea: În funcție de locul corpului, acest tatuaj poate fi realizat în modele de dimensiuni medii sau mari
 • Tonul pielii: Puteți face acest tatuaj dacă aveți tonuri de piele deschise și corecte.

2. Tatuaje moderne Capricorn:

Tatuaje moderne Capricorn

Acest design este un alt model modern și modern de Capricorn. Designul are un aflux de multe culori, prezentând pe bună dreptate vibrația și energia. De asemenea, pare o operă de artă modernă, iar efortul și timpul necesar pentru a realiza acest lucru vor fi mari. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva elegant, acesta este alegerea dvs. bună! Cea mai bună parte a tatuajului este efectul unic de acuarelă, care este foarte greu de produs.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj uimitor Capricorn este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care sunt întotdeauna entuziaști și vioi. Acești oameni au o atitudine care nu se spune niciodată și mor mereu pentru provocări.
 • Cerneală preferabilă: Le puteți obține cernelite în nuanțe frumoase de galben, verde, albastru și roz
 • Unde: Pentru o mai bună vizibilitate, acest tatuaj poate fi plasat pe picioare, piept, spate și chiar biceps
 • Mărimea: Un tatuaj Capricorn de dimensiuni mai mari arată minunat pentru a surprinde frumusețea culorilor de apă.
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este ideal pentru persoanele cu tonuri de piele deschise și clare.

3. Modele de tatuaje cu capricorn cu gât clasic:

Designuri de tatuaje cu capricorn cu gât clasic

Ești cel care caută niște modele de tatuaje la gât? Iată una! Modelul este simplu și minunat de elegant. Dacă aveți tendința de a purta haine care ar trebui să fie pe ceafă, acest design vă va merge bine. Capra arată feroce și are câteva modele florale mai jos. Acest tatuaj reprezintă forța vitală, forța și chiar fertilitatea. Cei doi trandafiri de pe ambele părți ale caprei indică pofta și dorința sexuală.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj este cel mai bun pentru bărbații și femeile care doresc sexul opus. Designul este un amestec fin de feminitate și masculinitate, făcându-l perfect pentru ambele sexe.
 • Cerneală preferabilă: În timp ce designul de bază este realizat în culoare neagră, puteți opta și pentru nuanțe de roșu și verde.
 • Unde: Acest tatuaj arată minunat pe spate și gât pentru a oferi o vizibilitate mai bună
 • Mărimea: Puteți alege între tatuaj Capricorn de dimensiuni medii sau mari
 • Tonul pielii: Alege acest tatuaj dacă ai tonuri de piele medii până la echitabile.

4. Design complet pentru tatuaje Capricorn:

Design complet pentru tatuaje Capricorn

Iată un zodiac Capricorn de dimensiuni mari, care se va potrivi bărbaților. Are nuanțe mai închise de roșu și contrastează culoarea neagră a culorii generale a tatuajului. Este inspirat să arate intens și acerb și este unul uriaș! Furia pe model pare evidentă și este sigură o bomboană pentru ochi! Căutați ceva creativitate? Iată ceva ce ați putea încerca!

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje pentru bărbați și femei agresivi, care sunt mereu pregătiți pentru joc și nu se vor mișca până când obiectivele lor nu vor fi îndeplinite.!
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este cel mai bine realizat cu cerneluri negre și roșii.
 • Unde: Acest tatuaj din spate Capricorn se poate face și pe piept
 • Mărimea: Modelele de tatuaje Capricorn de dimensiuni medii sau mari arată uimitor
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată uimitor pe tonuri de piele medii până la echitabile.

5. Tatuaj cap de capricorn pe deget:

Capricorn cap tatuaj pe deget

Căutați ceva minimalist? Iată un design drăguț Capricorn pe care îl puteți încerca pe degete. Acesta se face cu degetul mijlociu și arată foarte atractiv. Tatuajul este urmat de un alt tatuaj în formă de inimă pe degetul inelar pentru a completa înverșunarea. Dacă locul de muncă este strict în ceea ce privește tatuajele, acesta este ceva care vă va satisface pe dvs. și pe companie.

 • Cel mai bun pentru: Aceasta este atât pentru bărbați, cât și pentru femei cărora le place să își păstreze designul minimal, dar sofisticat. Acest design inelar este destul de unic și este unul dintre cele mai bune modele.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este realizat în mod ideal cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acest tatuaj de design Capricorn este perfect pe degetul mijlociu
 • Mărimea: Modelele mici și mijlocii funcționează bine în funcție de mărimea degetului
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată minunat pe tonuri de piele medii până la echitabile.

6. Design minimalist deget de capricorn:

Design minimalist deget de capricorn

Probabil că nu veți găsi ceva mai mic și mai simplu decât acesta. Este o reprezentare a zodiacului și este realizată frumos pe deget. Culoarea folosită este neagră și nu prezintă complicații. Aceasta este o reprezentare a filosofiei „Mai puțin este mai mult”. Arată cum suntem înconjurați de cele mai mici lucruri care ne oferă fericire, dar cât de ocupați suntem să le ignorăm. Acesta este unul dintre micile tatuaje Capricorn care este realizat foarte creativ.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un design neutru în funcție de gen, care oferă o viziune simplistă asupra vieții altfel complicate. Acest tatuaj cu simbol unic Capricorn este potrivit pentru cei cărora le place să găsească fericirea în lucruri mai mici.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este cel mai bine realizat cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acest design poate fi realizat oriunde pe degete
 • Mărimea: Acest design este menținut în mod deliberat mic pentru a oferi un moment peek-a-boo
 • Tonul pielii: Deoarece se face pe partea interioară a degetelor, poate fi potrivit pentru toate tipurile de piele.

7. Tatuaj colorat Capricorn cu stele pe braț:

Tatuaj colorat Capricorn

Tatuajele colorate Capricorn au fost realizate pentru acel tip de mulțime căreia îi place foarte mult să experimenteze culorile și să-și păstreze tatuajele vibrante și strălucitoare pentru a le arăta. Aceste tatuaje tind să fie foarte feminine și au fost clasificate drept unul dintre cele mai dorite tatuaje Capricorn în rândul mulțimii feminine. Acest tatuaj oferă o altă perspectivă de a privi viața dintr-un unghi mai larg. Arată modul în care suntem interconectați cu cosmosul și cât de nesemnificative sunt restul lucrurilor.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj cu semn Capricorn se face de preferință femeilor, care iubesc sunt ușoare, jucăușe și iubitoare de distracție. Sunt mereu ocupați să-și aprecieze viața decât să piardă timpul pe lucruri și argumente inutile.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj poate fi realizat în mai multe culori pentru a face să pară distractiv și creativ.
 • Unde: Încheieturile și mânecile sunt cele mai bune locuri pentru acest design de tatuaj
 • Mărimea: Acest design poate fi realizat în dimensiuni medii până la mai mici pentru o mai bună vizibilitate
 • Tonul pielii: Acesta este cel mai potrivit pentru tonurile de piele medii până la deschise.

8. Modele de tatuaje Celtic Capricorn:

Celtic Capricorn Tattoo Designs

Cei care doresc să-și ofere un aspect foarte etnic și tradițional ar trebui să aleagă cu adevărat Tatuajele Celtic Capricorn. Sunt colorate și frumoase pentru a arăta. Pot fi combinate diferite modele și alte modele, care vor da tatuajului un aspect foarte elegant și inteligent. Modelele celtice sunt de obicei complexe și reprezintă nesfârșite. Tatuajele Celtic Capricorn simbolizează zelul de a lucra din greu și de a se întinde cât mai mult posibil pentru a urca pe scară.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele Celtic Capricorn arată cel mai bine la bărbați, deși unor femei le place să le facă. Aceasta implică modele complexe, indicând compatibilitatea acestora cu alte semne zodiacale.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele celtice pot fi realizate cu cerneală neagră, cu indicii de alte culori.
 • Unde: Le puteți face pe orice parte a corpului, de preferință pe brațe, umeri și gât
 • Mărimea: Puteți opta pentru dimensiuni mici până la medii, pe baza plasării tatuajului
 • Tonul pielii: Acest lucru este potrivit pentru tonul pielii ușor și echitabil pentru o mai bună vizibilitate

9. Modele înfricoșătoare de tatuaje Capricorn:

Modele înfricoșătoare de tatuaje Capricorn

Scary Capricorn Tattoo Designs arată într-adevăr foarte înfricoșător. Acestea sunt de obicei inscripționate în culoarea neagră, deși au fost utilizate și alte câteva combinații. Sunt unele dintre cele mai bune și mai plăcute tatuaje Capricorn care au fost văzute până acum și au primit aprecieri de la mulți. Aceste tatuaje simbolizează neînfricarea și dezvăluie, de asemenea, o atitudine „Nu te încurca cu mine”. Deci, dacă sunteți cineva care este mai bine lăsat singur, verificați această piesă de artă strălucitoare.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj este ideal pentru bărbații, care sunt destul de agresivi și nu le place să fie încurcați. De asemenea, indică un zel pentru realizarea a ceva și o atitudine care nu se spune niciodată.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele înfricoșătoare sunt realizate cu cele mai bune două culori asociate cu frica – roșu și negru!
 • Unde: Cel mai bine se fac pe piept, spate și chiar biceps
 • Mărimea: Puteți alege între un tatuaj Capricorn de dimensiuni medii sau mari, în funcție de cât de îndrăzneț doriți să fie.
 • Tonul pielii: Acest tatuaj se potrivește cel mai bine tonurilor deschise și corecte ale pielii.

10. Modele de tatuaje cu flori de Capricorn:

Modele de tatuaje cu flori Capricorn

Tatuajele florale Capricorn au fost concepute în esență pentru femei. Arată frumos, delicat și reflectă, de asemenea, simbolul Capricornului într-un mod distinct, dar atractiv. Femeile tind să meargă pentru acest design special de tatuaj, deoarece acestea le conferă un aspect foarte feminin și uimitor. Forma Capricornului este împletită cu târâtoare frumoase și delicate. Vă indică natura până la pământ și având simultan aspirații înalte în viață.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje Capricorn pentru femei, cărora le place să atingă un nivel ridicat de viață, în timp ce în același timp nu își uită rădăcinile..
 • Cerneală preferabilă: În timp ce simbolul Capricornului este realizat cu cerneală neagră, târâtoarea poate fi cernelită cu nuanțe verzi și pline de culoare
 • Unde: Acest tatuaj arată minunat pe brațe, spate și gât
 • Mărimea: Dimensiunea ideală pentru acest tatuaj este medie. Cu toate acestea, femeile mici pot alege dimensiuni ceva mai mari.
 • Tonul pielii: Acest lucru este destul de potrivit pentru tonuri de piele medii, ușoare și echitabile.

11. Tatuaj simbolic Capricorn pe gât:

Tatuaj simbolic Capricorn pe gât

Tatuajele simbolice Capricorn conțin simbolul semnului zodiacal Capricorn. Aceste tatuaje arată complicate și originale. Există diferite modele de combinație disponibile pentru alegere și sunt probabil unele dintre popularele tatuaje Capricorn care pot fi văzute până în prezent. Indică lipsa de dorință a unei persoane de a fi o carte deschisă. Acest tatuaj reprezintă înțelepciunea, inventivitatea și loialitatea.

 • Cel mai bun pentru: Ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, tatuajele simbolice Capricorn dezvăluie interesul persoanei de a păstra lucrurile simple, dar profunde.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj simbolic este cel mai bine realizat cu cerneală de culoare neagră, cu accente de nuanță maro
 • Unde: Tatuajul arată uimitor pe spate și pe gât
 • Mărimea: Puteți opta pentru o dimensiune mai mică, în timp ce designul de dimensiuni medii arată bine în zone precum pieptul și spatele
 • Tonul pielii: Acest design este destul de potrivit pentru tonurile de piele grâu și neted.

12. Modele de tatuaje de capricorn de capră pentru bărbați:

Capră Capricorn Tattoo Design

Acesta este un design de bază pentru tatuaje Capricorn. Se compune dintr-o capră mitică numită Amalthea, pe care zeul grec Zeus i-a furnizat lapte când s-a născut. Această capră devine un simbol foarte important pentru toți oamenii Capricornului, deoarece acest animal este simbolul său. Cu siguranță caprele pot urca pe toți munții și pot realiza orice în viață. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje Capricorn pentru băieți.

 • Cel mai bun pentru: Acest design de tatuaj dezvăluie forța masculină și, prin urmare, este preferat de bărbați. Arată puterea lor fizică și mentală de a-și atinge obiectivele, indiferent cât de dificil este drumul lor.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este cel mai bine realizat cu cerneluri de culoare neagră și maro.
 • Unde: Faceți acest lucru pe piept și pe spate pentru o mai bună vizibilitate a detaliilor.
 • Mărimea: Acest tatuaj este cel mai bine realizat în dimensiuni mari, în timp ce dimensiunile medii pot fi alese pentru modele mai simple
 • Tonul pielii: Acest design arată cel mai bine pentru tonuri de piele deschise și corecte.

13. Design dulce al tatuajului Capricorn pe coapsă:

Design dulce de tatuaj Capricorn pe coapsă

Acesta este un alt aranjament principal al configurației tatuajului sau planului de tatuaj zodiacal, arată excelent și fără efort în urma văzerii. Poate fi mai mic și mai mare, oricât de impecabil se potrivește cu zona. Tatuajele desenate pe mânecă, coapsă, spate și urs arată uimitor de grozav, deoarece au suficient spațiu pentru inovație. Poziția ascendentă a caprei indică un zel pentru creșterea accelerată a vieții

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj este potrivit pentru bărbații, cărora le place să primească ceva unic gravat pe corpul lor. Indică o rezistență fizică și mentală puternică pentru a-și atinge obiectivele.
 • Cerneală preferabilă: Cele mai bune culori pentru acest tatuaj sunt nuanțele negre și maro
 • Unde: Puteți face acest lucru pe manșon pentru o mai bună vizibilitate a filozofiei dvs. în viață.
 • Mărimea: Designul de tatuaje de dimensiuni mai mari arată uimitor, deoarece surprinde cel mai bine toate detaliile.
 • Tonul pielii: Designul completează cel mai bine grâul și tonurile de piele netede

14. Simbolul Capricornului Simpatic Design de Fată Tatuaj:

Cool Capricorn Symbol Tattoo Girl Design

Capricornii sunt în general reținuți și aspiranți, iar indivizii care au înscris aceste tatuaje pe corp demonstrează că unul are această caracteristică fundamentală în ele. De asemenea, relatează povestea neajunsului și a calității sau puteți spune, de asemenea, cu privire la părțile pozitive și negative ale caracteristicilor. În plus, celorlalți li se pare că lucrați pentru a avea o viață superioară.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre tatuajele Capricorn ideale pentru femei, care sunt individualiste și cred că stau în picioare. Ei sunt, de asemenea, stăpâni pe propria lor soartă și le place să ia propriile decizii.
 • Cerneală preferabilă: Dacă doriți un tipar tipar de șablon, cerneala neagră arată uimitor. De asemenea, puteți adăuga culori dacă doriți.
 • Unde: Cele mai bune idei de plasare pentru acest tatuaj sunt brațele, pieptul și spatele.
 • Mărimea: Acest tatuaj vine de obicei într-un model de mărime medie pentru a face să arate subtil și elegant
 • Tonul pielii: Acest lucru este cel mai potrivit pentru tonurile de piele echitabile și medii.

15. Design de tatuaj Saturn Capricorn:

Saturn Capricorn Tattoo Design

Planeta Saturn este cunoscută drept planeta conducătoare pentru zodia Capricorn. Are un sistem de inele care îl înconjoară. Aceste inele conțin praf care strălucește atunci când strălucește împotriva razelor solare. Chiar face planeta să pară atrăgătoare și interesantă. Mulți oameni au adoptat Saturn Capricorn Tattoo Design, deoarece ajută cu adevărat la simbolizarea originalității tatuajului.

 • Cel mai bun pentru: Ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care cred că îl păstrează original. De asemenea, le urmărește înapoi la rădăcinile persoanei și le amintește constant de elementele lor de bază.
 • Cerneală preferabilă: Le puteți obține cernelite în mai multe culori, în timp ce albastru, roz și portocaliu arată ideal pentru a surprinde frumusețea lui Saturn.
 • Unde: Acest tatuaj este cel mai bine plasat pe brațe, biceps și chiar pe piept
 • Mărimea: Un Saturn de dimensiuni medii sau mari arată uimitor pe corp, cu toate culorile care reflectă tonul pielii.
 • Tonul pielii: Deoarece folosește culori mai deschise, sunt potrivite tonurile de piele clare și mai deschise.

16. Design de tatuaje Top Hill Capricorn:

Design Top Tattoo Capricorn

Capra simbolizează Capricornul și o mascotă capabilă, ei prețuiesc panta de urcare și munte unde există aer limpede și exterior, astfel încât Capricornii trebuie să profite de realizări, aprecieri, bani și eminență. Există un aranjament decent de sortiment printre aceste tipuri de modele de tatuaje Capricorn, cu subiecte și aparențe care se extind pe cele mai extinse sentimente și conexiuni posibile. Acest tatuaj poate fi folosit pentru a demonstra că niciun obstacol nu este prea mare pentru tine în viață, deoarece poți să-l urci. Coarnele uriașe care sunt în general atrase de acest tatuaj pot fi utilizate pentru a simboliza că ai arma ideală pentru a înfrunta orice îți vine în direcție..

 • Cel mai bun pentru: Luxos de semnificative și atrăgătoare, aceste modele de tatuaje cu semn Capricorn arată cel mai bine persoanelor cu mentalități liniștite și conștiente. Poate fi potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Cerneală preferabilă: Le puteți obține cernelite în mai multe culori, în timp ce albastru, roz și portocaliu arată ideal pentru a surprinde frumusețea lui Saturn.
 • Unde: Calitatea evidențieră a acestui design de tatuaj este că arată minunat atunci când este plasată aproape oriunde în corp. Caprelor le place să urce foarte mult și sunt uimitoare la asta, mai ales atunci când caută hrană.
 • Mărimea: Puteți realiza acest tatuaj în dimensiuni medii sau mari, deoarece trebuie să surprindă bine toate detaliile.
 • Tonul pielii: Acest lucru este cel mai potrivit pentru persoanele cu tonuri de piele netedă

17. Modele de tatuaje fantomă Capricorn:

Modele de tatuaje Ghost Capricorn

Există numeroase exemple ale conturului tatuajului Capricorn care are o importanță suplimentară și este cernelat pe piele cu nuanțe sau doar în nuanțe întunecate și întunecate cu reprezentare. Sub tatuaj se vorbește despre stilul loco al unui bărbat care are un tatuaj fantomă, tatuaj schelet pe corp cu cerneală întunecată și slabă. Apreciază viața și trebuie să-și petreacă fiecare instantaneu al existenței cu încântare. Este cel mai bun tatuaj Capricorn pentru bărbați.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele fantomelor sunt potrivite pentru bărbații cărora le place să realizeze lucruri, dar aleg să rămână în fundal. Acești oameni apreciază toate detaliile din viață și sunt cele mai bune pentru bărbați.
 • Cerneală preferabilă: Acest design frumos este realizat în nuanțe de negru, albastru și verde mare.
 • Unde: Acest tatuaj îndrăzneț se face de preferință pe piept, mâneci și zona spatelui.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni medii sau mari arată uimitor pe zona pieptului.
 • Tonul pielii: Acest lucru este preferabil pentru tonuri de piele mai deschise și mai deschise.

18. Zodie tribală Capricorn:

Zodie Capricorn tribală

Acesta poate fi un alt fel de tatuaj Capricorn care a atras designul tatuajului tribal Capricorn. Exemplele tribale îmbunătățesc aspectul tatuajului și îi conferă o semnificație mai profundă. În general, se crede că Capricornii sunt învățați și aspiranți, astfel aceste tatuaje tribale de capră pot fi utilizate pentru a demonstra că unul are aceste atribute cruciale în ele. Povestea din spatele semnelor zodiacale clarifică calitățile și neajunsurile fiecărui semn sau caracteristicile sale pozitive și negative, iar controlul și aspirația Capricornului sunt unele dintre cele mai bune atribute ale sale.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele tribale sunt destinate atât bărbaților, cât și femeilor care aleg să se țină de rădăcinile lor și să-și respecte nativitatea. De asemenea, sunt destul de agresivi atunci când vine vorba de îndeplinirea aspirațiilor lor.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj tribal creativ este cel mai bine realizat cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje Capricorn pentru încheietura mâinii și brațelor.
 • Mărimea: Optează pentru un tatuaj de dimensiuni medii pentru o vizibilitate mai bună și un aspect subtil.
 • Tonul pielii: Acest lucru este potrivit pentru aproape toate tonurile pielii.

19. Design hibrid de tatuaje Capricorn:

Design hibrid de tatuaje Capricorn

Inventivitatea în ambarcațiunile de cernelit nu are limite, iar acest tatuaj demonstrează acest anunț. În acest tatuaj, capra este creată cu frumosul corp de pește în ceea ce seamănă cu o „sirenă de capră”. Nuanțele sunt apoi utilizate liberal pe tatuaj pentru a face să arate mai trendy. În afară de faptul că are corpul unui pește în câteva tatuaje, capra poate avea și corpul unui șarpe.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj este realizat de preferință de către femeile cărora le place să facă multitasking. Sunt un amestec de animale terestre precum capra și pot înota la fel de grațios ca frumoasa sirenă. Aceste femei pot îndeplini orice sarcină din viață și sunt simboluri ale puterii feminine!
 • Cerneală preferabilă: Acest design este cel mai bine realizat cu cerneluri de culoare verde mar, roșu și negru.
 • Unde: Puteți opta pentru o zonă mai largă pe corp, cum ar fi pieptul, spatele și umerii.
 • Mărimea: Alegeți un design de tatuaj de dimensiuni mai mari pentru a surprinde toate detaliile.
 • Tonul pielii:Se potrivește cel mai bine cu tonurile de piele grâu și neted.

20. Modele simple de tatuaje Capricorn Star:

Modele simple de tatuaje Capricorn Star

Star Capricorn Tattoo Design este un alt design creat pentru femei. De obicei este realizat în culoarea neagră și a fost plăcut de mai multe femei. Se compune din forma de bază a unei stele în cadrul căreia este înscris simbolul semnului zodiacal Capricorn. Este la modă, la modă și foarte îngrijit să se uite la. Este unul dintre modelele populare de tatuaje Capricorn pentru femei.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj, deși popular pentru femei, poate fi făcut și de bărbați. Acest lucru este destul de simplu, dar are un sens interior mai profund asociat.
 • Cerneală preferabilă: Negrul este culoarea cea mai potrivită pentru acest tatuaj
 • Unde: Deoarece este un design mic și simplu, îl puteți așeza pe orice parte a corpului preferați.
 • Mărimea: Un design de tatuaj mai mic spre mediu arată drăguț pe corp
 • Tonul pielii: Ttatuajul său este potrivit pentru toate tonurile pielii, în timp ce completează cel mai bine persoanele cu piele deschisă.

21. Tatuajul Capricornului se desemnează cu stea și aripi:

Întunecat Capricorn Tattoo Designs

Modelele întunecate de tatuaje Capricorn sunt foarte unice și diferite de restul tatuajelor Capricorn. Sunt formate dintr-o capră cu aripi. Este prezentată și o stea roșie. Se face un cerc pentru a înconjura tatuajul caprei cu simbolurile de la periferie. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje Capricorn care pot fi văzute până în prezent.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj este popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care doresc să obțină perfecțiunea în toate. Ei au un ochi acut pentru detalii și nu se vor odihni până când obiectivele lor nu vor fi îndeplinite.
 • Cerneală preferabilă: Acest design este cel mai bun atunci când este realizat cu cerneluri colorate în negru și roșu
 • Unde: Îl puteți pune pe încheieturi, piept și spate pentru o mai bună vizibilitate
 • Mărimea: Un design de tatuaj de dimensiuni medii sau mai mari este ideal pentru a surprinde perfect detaliile
 • Tonul pielii: Tonurile de piele medii până la mai deschise pot duce foarte bine acest tatuaj.

22. Modele de tatuaje 3D Capricorn:

Modele de tatuaje 3D Capricorn

Verificați acest tatuaj pentru bărbați cu capricorn ultra-realist, care arată atât de uimitor cu detaliile fine gravate pe el. Acest lucru folosește modelul de capră, un simbol pentru Capricorn. Capra lungă cu coarne și barbă este un simbol al loialității, agresivității și vitalității. Reprezintă tinerețe și vigoare. Acest design de tatuaj este potrivit pentru bărbații care sunt în vârstă tânără și se bucură de cei mai buni ani din viața lor.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj 3D Capricorn este cel mai potrivit pentru bărbații tineri, cărora le place să arate acest tatuaj pe corpurile lor musculare bine tonifiate. Acest tatuaj este o reprezentare a forței lor fizice și a sexualității.
 • Cerneală preferabilă: Fiind realist, această capră este realizată în cerneluri umbrite maro, bej și negru.
 • Unde: Acest tatuaj este cel mai bine făcut pe brațe, piept și spatele corpului
 • Mărimea: Tatuajul Capricornului de capră Billy este cel mai bine făcut în dimensiuni mai mari pentru a surprinde toate detaliile.
 • Tonul pielii: Acest tatuaj se potrivește cel mai bine tonurilor de piele medii până la corecte.

23. Tatuaje Capricorn pentru bărbați:

Tatuaje Capricorn pentru barbati

Acest tatuaj Capricorn pentru bărbați este gravat pentru a face să pară că este pe fugă. Acest design este special pentru cei care primesc obiective, cărora le place să-și fixeze obiectivele în viață și să se odihnească până nu sunt atinse. Capra cu picioare puternice din acest tatuaj reprezintă forța fizică a purtătorului și este cea mai potrivită pentru bărbații tineri. Coarnele lungi sunt un simbol al vigoării sexuale, cu ochii dornici fixați asupra obiectivelor lor.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje pe umeri pentru bărbați în designul Capricorn. Reprezintă forța fizică și viteza persoanei, care este în tinerețe.
 • Cerneală preferabilă: Acest design este cel mai bun în cerneală neagră, cu nuanțe de maro pentru detalii.
 • Unde: Acesta este un tatuaj pe umeri și este cel mai bun pentru bărbații care au mușchii tonifiați
 • Mărimea: Acest tatuaj Capricorn este cel mai bine realizat în dimensiuni mari pentru a capta atenția spectatorilor
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este ideal pentru persoanele cu tonuri de piele clare.

Sfaturi suplimentare pentru tatuajele Capricornului:

Consultați aceste sfaturi pentru a vă asigura că tatuajul dvs. Capricorn arată perfect și merită banii:

 • Tatuajele Capricorn ca orice tatuaje Zodiac se fac cel mai bine atunci când ziua de naștere se aliniază cu semnul.
 • Puteți selecta pe un singur design pe baza dimensiunii și complexității pe care doriți să o atingeți
 • Dacă sunteți în căutarea unui design de tatuaj pe termen scurt, alegeți un design simplu, care poate fi modificat ulterior de artist
 • Tatuajele colorate s-ar putea estompa pe termen lung și ar putea fi dificil să le împiedice
 • De asemenea, ar trebui să aveți grijă să amestecați semnele zodiacale cu alte elemente simbolice pentru a vă asigura că ideologia dvs. îndeplinește designul

Mai multe modele de tatuaje:

Modele de tatuaje Capricorn 1

Modele de tatuaje Capricorn 2

Modele de tatuaje Capricorn 3

Modele de tatuaje Capricorn 4

Modele de tatuaje Capricorn 5

Modele de tatuaje Capricorn 6

Designuri de tatuaje Capricorn 7

Designuri de tatuaje Capricorn 8

Modele de tatuaje Capricorn 9

Capricorn Tattoo Designs 10

Sperăm că acest articol te-a ajutat să aduni câteva idei grozave pentru a-ți face propriul tatuaj Capricorn. Majoritatea tatuajelor cu semn zodiacal folosesc șabloanele generice și sunt frecvent întâlnite. Am înțeles că nu doriți altceva decât cel mai bun și unic design, deoarece tatuajele sunt pentru totdeauna. Aceste modele sunt cel mai bine cotate și au câștigat o admirație maximă în rândul iubitorilor de tatuaje. Cele mai multe dintre aceste tatuaje sunt realizate de artiști iscusiți și pentru a le reproduce exact ar putea fi nevoie de o cantitate echitabilă de experiență și experiență. Deci, oameni buni, dăruiți-vă un tatuaj creativ Capricorn în această zi de naștere și pregătiți-vă să furați spectacolul!