20 de tatuaje și semnificații celebre feminine

Vedetele frumoase și superbe ale lumii nu lovesc doar covorul roșu cu pandantivele lor strălucitoare, ținutele elegante și pantofii orbitori, ci și tatuajele lor uimitoare și colorate. Aceste femei și-au dat un aspect minunat și distinct cu tatuajele lor și au devenit o sursă de inspirație pentru multe tinere din lume. Unele dintre cele mai bune modele de tatuaje de celebrități în rândul femeilor se găsesc în secțiunea următoare.

Tatuaje și semnificații celebre feminine

Celebrități feminine cu cele mai recente modele de tatuaje:

Iată câteva dintre cele mai bune tatuaje ale vedetelor de sex feminin și semnificațiile lor care pot sursa de inspirație pentru multe vedete din lume.

1. Tatuaje pe Megan Fox:

Tatuaje pe Megan Fox

Actrița clasică și frumoasă Transformers Megan Fox a înnebunit mass-media cu desenele sale super-fabuloase de tatuaje. Acestea sunt plasate pe mai multe părți ale corpului ei, cum ar fi încheietura mâinii, glezna, omoplatul și partea laterală a spatelui. Ele o fac să pară atractivă și tânără și sunt atât de proeminente încât revistele și ziarele nu au simțit niciodată nevoia de a le Photoshop. Este într-adevăr una dintre cele mai îndrăznețe vedete și tatuajul ei este extrem de atrăgător.

2. Tatuaje la modă ale lui Katy Perry:

Tatuaje la modă ale lui Katy Perry

Katy Perry este cea mai recunoscută celebritate de la Hollywood. Este o mare cântăreață, a câștigat mai multe premii și are milioane de fani în întreaga lume. Tatuajele ei sunt așezate pe braț, încheietură și gleznă. Una dintre ele este scrisă în sanscrită veche, ceea ce sugerează și înclinația ei către cultura indiană. Arată elegant și la modă cu aceste tatuaje și chiar o face să arate uimitor.

3. Tatuaje uimitoare pe Angelina Jolie:

Tatuaje uimitoare pe Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai bune actrițe de la Hollywood. Este recunoscută ca o bombă elegantă și este cunoscută pentru orbirea covorului roșu cu aspectul ei extrem de frumos. Tatuajele ei au fost așezate pe omoplat, braț, braț, gât, spate, coapsă, talie, spate, abdomen și timbru. Arată uimitor pe măsură ce se înfățișează ca fiind regina tatuajelor supremă.

4. Eva Longoria cu diferite tatuaje:

Eva Longoria cu diferite tatuaje

Eva Longoria este o actriță populară care a câștigat popularitate din foarte faimoasa serie de televiziune Desperate Housewives. Tatuajele ei sunt plasate pe gât, încheietura mâinii, ștampila vagabondului și partea inferioară a spatelui. Deși a scăpat deja de cea de la încheietura mâinii, astfel încât să scape de memoria fostului ei soț. Cu toate acestea, restul tatuajelor îi arată grozav.

5. Tatuaje Hayden Panettiere:

Tatuaje Hayden Panettiere

Hayden Panettiere este o actriță, model și cântăreață americană. A fost nominalizată la Globul de Aur și a câștigat mai multe discuri. Tatuajele ei sunt așezate pe talie pe partea verticală. Este un citat care este semnificativ și arată mare și îndrăzneț. Arată fabulos și tatuajul ei este cu adevărat minunat de privit.

6. Miley Cyrus își arată tatuajele:

Miley Cyrus își arată tatuajele

Miley Cyrus este o cântăreață și actriță americană. Tatuajele ei au fost așezate pe cutia toracică, pe urechi și pe degete. Ea a împlinit optsprezece ani anul trecut, dar și-a avut partea de tatuaje înainte. Ultimul ei tatuaj a fost înscris anul acesta în luna aprilie și îi pare incontestabil fabulos.

7. Plasamente pentru tatuaje din lemn Evan Rachel:

Evan Rachel Wood Placements Tattoo

Evan Rachel Wood este o actriță și cântăreață americană. Tatuajele ei sunt plasate pe coapsa superioară, gât și gleznă. Tatuajul ei pe gât a fost înscris într-un mod la modă și elegant. Arată fabulos în timp ce o arată. Tatuajele ei pe coapsă sunt de asemenea lăudabile.

8. Tatuaj de flori Leighton Meester:

Tatuaj de flori Leighton Meester

Leighton Meester este un popular actor de serie american de televiziune. A câștigat popularitate în Gossip Girl. Tatuajul ei este plasat pe încheietura mâinii și arată minunat datorită încrederii pe care o poartă cu ea de fiecare dată când apare.

9. Tatuaj Audrina Patridge pe gât:

Tatuaj Audrina Patridge pe gât

Audrina Patridge este o superstar de reality show. Tatuajul ei este așezat pe gât, ceea ce o face să arate fierbinte, dură și atractivă. Este într-adevăr unul dintre cele mai bune tatuaje care poate fi văzut printre vedete.

10. Jessica Alba cu tatuajele lor:

Jessica Alba cu tatuajele lor

Jessica Alba este un model ajuns la un mare actor și chiar la o femeie de afaceri și este născut în America. Ea și-a așezat tatuajul pe gât, încheietura mâinii și chiar pe suportul vagabondului. Are o piele frumoasă și strălucitoare care atrage. Are un pat de trandafiri tatuat chiar pe brațul stâng sus.

11. Tatuaje Scarlett Johansson în diferite locuri:

Tatuaje Scarlett Johansson în diferite locuri

Scarlett Johansson este, de asemenea, o actriță, model și cântăreață care și-a făcut debutul în film în nord. În anul 1996, a fost nominalizată la Premiul Independent Spirit pentru cea mai bună interpretare feminină pentru interpretarea uimitoare din Manny & Iată. Ea și-a proiectat tatuajul pe antebrațe, încheietura mâinii, coastele și chiar pe gleznă. Tatuajul este conceput care arată ca o brățară cu o inimă în formă de „eu” atârnată dedesubt.

12. Tatuajele lui Charlize Theron:

Tatuaje ale lui Charlize Theron

Charlize Theron este actriță, fotomodel și chiar producător. A început să joace în filme în 1990. Are unul dintre cei mai sultri ochi și și-a tatuat un pește Koi pe gleznă. Tatuajul conceput pe glezna ei arată foarte fabulos, făcând-o să pară mai fierbinte.

13. Tatuaje cu Adriana Lima:

Tatuaje cu Adriana Lima

Adriana Lima este o supermodelă grozavă. Ea și-a tatuat frumos designul tribal amestecat cu o stea simplă pe gleznă. Afișând astfel că va străluci întotdeauna ca o stea în lumea glamourului și nu va pierde niciodată strălucirea.

14. Shenae Grimes cu cel mai tare tatuaj:

Shenae Grimes cu cel mai tare tatuaj

Shenae Grimes este o actriță născută. Arată minusculă, brunetă, o față drăguță și un nas foarte ascuțit. Are un tatuaj frumos pe coapsă și pe pieptul lateral. Recent, ea și-a tatuat un design de inimă pe față și a uimit lumea. Dar acest tatuaj a fost temporar, în timp ce făcea campanie într-o tabără de conștientizare pentru Japonia numită „Mișcarea răspândirii inimii”. Are o inimă tatuată cu noduri celtice pe spatele coapselor stângi și pe cutia toracică, a scris un tatuaj „Eu și eu”, titlul scurtmetrajului său cinematografic..

15. Tatuaje moderne pe corpul lui Heidi Klum:

Tatuaje moderne pe corpul Heidi Klum

Heidi Klum este un model german, designer de modă, producător de gazdă de televiziune și actriță ocazională. Îi place să joace roluri drăguțe în loc de sexy în timp ce este intervievată. Heidi a conceput frumoase tatuaje abstracte cu trei steluțe pe brațe, adăugând glamour personalității sale.

16. Christina Ricci cu tatuaj simplu:

Christina Ricci cu tatuaj simplu

Christina este un purtător de cuvânt faimos, precum și un actor. Are o persoană ciudată de tatuaj care a proiectat aproape fiecare parte a corpului, cum ar fi încheietura mâinii, sânului, spatelui inferior, omoplatului, coapselor superioare, gleznei și abdomenului inferior. Are un tatuaj de sirenă pe glezna stângă și un tatuaj de păsări de rândunică pe sân și o față de leu pe umăr. Este o actriță care poate purta tatuaje cu eleganță.

17. Tatuaje Shannyn Sossamon pe spate:

Tatuaje Shannyn Sossamon pe spate

Shannyn Sossamon este un muzician, actor și baterist fabulos. Aspectele ei ucid și adăugând mai mult la ea, a dat o floare pe umărul drept, simbolizând semnificația spirituală. Partea inferioară a spatelui este concepută cu expresia cuvinte, care este o combinație bună de imagini și litere. Acest tatuaj afișează credință și crede în viziunea ei.

18. Lista frumoaselor tatuaje Lindsay Lohan:

Lista frumoaselor tatuaje Lindsay Lohan

Lindsay Lohan este o cântăreață-compozitoare și un designer de modă care are stiluri de tatuaje pe spate, încheietura mâinii, mâini, deget și chiar pe brațe. În general, folosește o mulțime de cuvinte sau fraze pentru a-și proiecta tatuajul, cum ar fi tatuajul pe încheietura mâinii drepte, afișează mesajul care constă din cuvinte, iar tatuajele pe brațe sunt stil, cu perechi de triunghiuri roșii cu cuvinte..

19. Corpul tatuat Ashlee Simpson:

Ashlee Simpson Body Tattooed

Ashlee Simpson este o mare dansatoare alături de compozitoarea care are chiar și tatuaje pe încheietura mâinii, gleznei și pe deget. Pe gleznă și încheietura mâinii, a conceput un tatuaj cu cuvinte „Dragoste”, care își arată sentimentele pentru profesia și familia ei. Pe gleznă are o cireșă drăguță, care este decorată cu cerneală distinctă, făcându-i să arate vibrant și frumos

20. Ultimate Tattoo Star Rihanna:

Ultimate Tattoo Star Rihanna

Rihanna este o stea pop-hot și o mare actriță cântăreață care aproape și-a tatuat diferitele părți ale corpului cu modele elegante începând cu urechile până la gleznă. Muzica Rihannei și simțul modei sunt chiar remarcate de mass-media. Rihanna și-a făcut primul tatuaj când era adolescentă și totuși, este în proces de a crea mai multe tatuaje.

Aceste celebrități celebre proiectează tatuaje diferite, astfel încât să primească o mulțime de atenție de la alții și chiar le adaugă personalității și aspectului. Unele stele chiar proiectează tatuaje pentru a avea și un aspect atrăgător și fermecător.