15+ modele uimitoare de tatuaje maori și semnificațiile lor

Tatuajele sunt cea mai bună formă de exprimare a culturii și identității cu ajutorul artei corporale. Tatuajele maori sunt unul dintre modelele practicate pe scară largă de mulți artiști de tatuaje din întreaga lume. Maoris sunt un grup de triburi originare din țara Noii Zeelande. În anul 1769, căpitanul James Cook, împreună cu naturalistul, au văzut pentru prima dată tatuajele maori în timp ce se aflau într-o călătorie în Pacificul de Sud. Au fost cu adevărat fascinați de design-urile complicate și au fost destul de intrigați de acesta. Fascinația continuă, deoarece oamenii din vremurile moderne continuă să le poarte. În acest articol, vom explora câteva modele uimitoare de tatuaje maori pentru o inspirație pentru tatuaj.

Modele de tatuaje maori și semnificațiile lor

Istoria și semnificația tatuajelor maori:

Tatuajele maori sunt numite Ta Moko în limba maternă. Au fost considerați a fi simboluri ale puterii, puterii și valorii. Numărul de tatuaje inscripționate a vorbit despre realizările și statutul persoanei în comunitatea sa. Tatuajele maori au fost, de asemenea, folosite ca o reamintire a responsabilităților față de oamenii lor și a fost considerat un mare privilegiu să-ți faci un tatuaj. Atât bărbații, cât și femeile obișnuiau să facă aceste tatuaje. În timp ce bărbații obișnuiau să facă cerneala pe zone precum fața și fesele, tatuajele femeilor erau făcute pe bărbie, buze și umeri. Tatuajele maori originale au fost realizate folosind oasele păsărilor Albatros folosind o cerneală permanentă pigmentată din guma Carui și alte rădăcini, amestecate cu ulei. Citiți mai departe pentru a explora unele dintre cele mai bune imagini cu tatuaje maori.

modele de tatuaje maori

Cele mai bune modele și semnificații ale tatuajelor maori cu imagini:

Unele dintre cele mai bune semnificații și simboluri ale tatuajelor maori au fost enumerate în următoarele paragrafe.

1. Designul tatuajului pieptului maori:

Design Maori Chest Tattoo

Tatuajele maori sunt foarte inteligente la vedere și arată și mai inteligent atunci când este făcut pentru a acoperi o porțiune din piept. Acesta este unul dintre tatuajele maori pentru bărbați și este o combinație diversă a unui număr de simboluri și semne maori, cum ar fi semnele și nodurile celtice, simbolul uman, părți de săgeți și multe altele lucrate într-un mod atât de minunat. Tatuajul are, de asemenea, atingeri de roșu, împreună cu negrul normal, ceea ce îl face să arate foarte luminos și un alt lucru este că acest tatuaj nu acoperă întregul piept, ci doar linia superioară a acestuia.

 • Cel mai bun pentru: Acest design de tatuaje maori este cel mai potrivit pentru bărbații care au calități de războinic și doresc să se lupte pentru a ajunge la vârf
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este cel mai bine realizat în cerneală neagră, cu indicii de cerneală maro
 • Unde: Acest tatuaj minunat cu modele începe de sub decolteu până la pieptul superior și este alcătuit din diferite modele geometrice
 • Mărimea: Aceste tipuri de tatuaje sunt realizate folosind un grup de modele mici pentru a forma un design de tatuaj mare
 • Tonul pielii: Acest lucru este cel mai potrivit pentru pielea de grâu până la tonul corect al pielii.

2. Marquesas Cross Maori Tattoo Design On Foot:

Tatuaj maori cu cruce marchiză

Crucea Marquesas este un simbol popular maori. Are o mare semnificație și încearcă să identifice echilibrul dintre elemente și armonie. Unele studii arheologice mai spun că crucea este legată de coaja broaștei țestoase. Cu toate acestea, nu trebuie să trecem cu vederea frumusețea acestui tatuaj. Arată cu adevărat uimitor pe piele și îți oferă un aspect etnic și tradițional. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje maori pentru femei.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un tatuaj maori delicat pentru femei datorită dimensiunii și simplității sale. Crucea reprezintă zelul de a atinge armonia și fericirea în viață.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este de preferință realizat în culoare neagră
 • Unde: Acest tatuaj minunat este cel mai bine făcut pe jos, dar le puteți face și pe mâini și pe gât.
 • Mărimea: Tatuajele mici și mijlocii arată perfect pentru aceste modele
 • Tonul pielii: Acesta este cel mai potrivit pentru tonuri de piele deschise și clare.

3. Modele de tatuaje la picioare Maori pentru băieți:

Modele de tatuaje picioare maori pentru băieți

Tatuajele maori sunt cea mai bună formă de modele tribale, iar cele mai bune modele de tatuaje maori nu au nevoie de spațiu special pentru a fi cernelite. Aceste tatuaje indică forța fizică și realizările. Acestea sunt realizate cu un număr de modele geometrice create într-un format simetric pentru a indica echilibrul și armonia. Modelele comune includ arme, talent într-un anumit sport, prosperitate sau sănătate. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje maori.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele maori pentru picioare sunt perfecte pentru bărbații cu picioare atletice. Acestea sunt realizate folosind modele complexe, elaborate pentru a indica forța fizică și curajul.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele sunt realizate de preferință cu cerneală neagră pentru a face ca modelele să prindă viață
 • Unde: Aceste tipuri de modele sunt realizate pe spatele picioarelor pentru a reprezenta forța fizică
 • Mărimea: Puteți opta pentru modele de tatuaje de dimensiuni medii sau mari pentru o acoperire maximă
 • Tonul pielii: Acesta este cel mai potrivit pentru tonuri de piele deschise și clare.

4. Modele de tatuaje maori de lungime medie:

Modele de tatuaje maori de lungime medie

Dacă sunteți în căutarea unor idei de tatuaje maori, acesta este unul dintre cele mai bune modele. Acest tatuaj special este o vedere microscopică a societății maori. Este realizat folosind modele elaborate ale corturilor, ale oamenilor și reprezintă modul lor de viață. Aceste tatuaje sunt de obicei preferate de oamenii care înțeleg modul de viață al maoriilor și se mândresc enorm cu rădăcinile lor. Tatuajele unor astfel de modele sunt destul de complexe și dificil de realizat datorită complexității detaliilor și perfecțiunii cu care trebuie realizată simetria,

 • Cel mai bun pentru: Aceste tipuri de modele de tatuaje maori sunt realizate de preferință de bărbați cu o forță și o vârstă bună. Ele sunt o reamintire a tuturor sacrificiilor și faptelor făcute de strămoșii lor.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele maori sunt de obicei realizate cu cerneluri de culoare neagră sau verde închis
 • Unde: Faceți-le pe biceps și brațe pentru a arăta aceste tatuaje uimitoare
 • Mărimea: Puteți alege un design de tatuaj de dimensiuni medii sau mari, în funcție de suprafața.
 • Tonul pielii: Acesta este cel mai potrivit pentru tonurile de piele medii până la echitabile.

5. Tatuaj maori cu jumătate de mânecă cu simbol uman

Simbolul uman cu jumătate de mânecă tatuaj maori

„Enata” este un cuvânt polinezian care înseamnă oameni sau Dumnezeu. Reprezintă viața, nașterea și experiențele. Uneori este folosit și pentru a exprima relații precum căsătoria, prietenii și rudele. Cu toate acestea, o enată inversată ar putea simboliza prezența unui inamic. Sunt disponibile diferite modele și alegeri pentru cei care ar dori un design specific de tatuaj.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele Enata sunt realizate în mod ideal de bărbați pentru a-și reprezenta relațiile cu familia și prietenii. Acestea sunt modele foarte complexe și trebuie realizate cu grijă.
 • Cerneală preferabilă: Negrul este cea mai potrivită cerneală colorată pentru astfel de tipuri de tatuaje
 • Unde: Aceste tatuaje se fac cel mai bine pe brațe și biceps. Aceste modele de tatuaje maori antebraț pot fi, de asemenea, pe piept.
 • Mărimea: Un design de tatuaje de dimensiuni mari surprinde cel mai bine detaliile acestor modele de tatuaje
 • Tonul pielii: Acesta este cel mai potrivit pentru tonurile de piele medii până la echitabile.

6. Designuri de tatuaje maori pentru fete pe coapsă:

Fete Maori Tattoo Designs pe coapsă

Nu este deloc adevărat că desenele tribale și maori sunt destinate doar bărbaților, deoarece femeile o fac într-un stil minunat și îi iubesc absolut până la capăt. Să presupunem că vorbim despre acest tip de modele de tatuaje maori, vom putea vedea cum o femeie își prezintă tatuajul coapsei în stil. Este o combinație de roșu și negru, iar modelele celtice, împreună cu ușoare atingeri florale, îl fac să arate atât de frumos. și atractiv. Așa că fetele și doamnele de afară ies din cutie și încearcă ceva nou. Încercați unul dintre aceste modele maori foarte elegante data viitoare!

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj maori minunat este personalizat pentru femeile care doresc sănătate și fericire. Acestea sunt realizate folosind modele atractive pentru a simboliza frumusețea feminină.
 • Cerneală preferabilă: Aceste modele rafinate sunt create folosind cerneluri negre și roșii
 • Unde: Coapsele sunt cele mai bune locuri pentru aceste tatuaje. De asemenea, le puteți obține pe umeri sau chiar ca benzi pentru brațe.
 • Mărimea: În funcție de zona de plasare, puteți alege dintr-un tatuaj de dimensiuni medii până la mari.
 • Tonul pielii: Aceste modele se potrivesc tonurilor de piele medii până la echitabile.

7. Designuri de tatuaje maori de șopârlă pe spate și pe piept:

Modele de tatuaje de șopârlă Maori pe spate și piept

În cultura polineziană, șopârlele sau geckoii reprezintă o figură asemănătoare lui Dumnezeu. Este o parte foarte importantă a credințelor și idealurilor polineziene. Se știe că protejează tot felul de boli și nenorociri și îi eliberează pe oameni de dușmani. Tatuajele de șopârlă sunt într-adevăr foarte unice și au un aspect creativ. De obicei, acestea se fac pe părțile superioare ale corpului pentru a indica respectul față de animal.

 • Cel mai bun pentru: Aceste tatuaje sunt realizate în mod ideal de bărbați, care doresc să-și protejeze familiile și cele închise de dușmani.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele Gecko sunt cel mai bine realizate în negru sau chiar cu cerneluri maro
 • Unde: Se fac pe spate sau pe zona pieptului pentru a-și arăta respectul și onoarea față de umilul animal
 • Mărimea: Puteți opta pentru un tatuaj de dimensiuni medii sau mari, în funcție de locul în care doriți să îl puneți
 • Tonul pielii: Aceste modele se potrivesc tonurilor deschise de tonuri de piele.

8. Tatuaje maori cu corp întreg:

Tatuaje maori cu corp întreg

Dacă vorbim despre tatuaje maori extrem de tradiționale, atunci proiectele de corp complet sună foarte frecvent. Acest lucru se datorează faptului că pentru oamenii tribali, arta corporală este o modalitate foarte bună de a-și etala cultura și este foarte surprinzător dacă vedeți sentimentul de artă pe care îl posedă în ciuda faptului că rămân în regiuni atât de sălbatice în care nimic și aproape nici măcar un semn de civilizația a ajuns încă. Acest tatuaj este un bun exemplu de artă corporală fantastică în care este ca o poveste întreagă pe care oamenii o pot vedea pe corpul tău și este cu siguranță o provocare pentru artiștii de tatuaje să obțină acest lucru în locul potrivit.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele pe tot corpul se fac cel mai bine pe bărbații îndrăzneți și puternic conectați la rădăcinile lor. Ei și-au folosit corpurile ca o pânză pentru a povesti povestea culturii maori.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele pe tot corpul sunt cel mai bine realizate în negru, cu indicii de culoare de evidențiat.
 • Unde: După cum indică și numele, aceste tatuaje sunt realizate pe tot corpul
 • Mărimea: Deoarece este un tatuaj pe tot corpul, dimensiunea nu contează. Un grup de modele mici sunt utilizate pentru a asigura o acoperire maximă a corpului
 • Tonul pielii: Aceste modele se potrivesc tonurilor deschise de tonuri de piele.

9. Tatuaje cu flori maori pe șold:

Tatuaje de flori maori pe șold

Tatuajul maori cu flori este foarte frumos de privit. Conține imaginea unei frumoase flori înconjurate de modele tribale. Are un aspect superb și este cel mai potrivit pentru femei. Se poartă mai ales pe șold. Este unul dintre cele mai bune tatuaje maori pentru fete, care este atât de frumos și îi atrage și pe ceilalți cu ușurință.

 • Cel mai bun pentru: Aceste tatuaje sunt preferate de fete și femei, care au talie curbată. Aceste tatuaje împodobesc corpurile lor subțiri și oferă un aspect senzual.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele maori cu flori se fac cel mai bine în dimensiuni medii până la mari, în funcție de modelul ales.
 • Unde: Aceste tipuri de tatuaje sunt preferate să fie făcute pe talie
 • Mărimea: Mărimea tatuajului depinde de cât de multă acoperire se caută. Puteți alege un model floral de dimensiuni medii sau mari.
 • Tonul pielii: Se potrivesc cel mai bine nuanțelor deschise și corecte ale pielii.

10. Tatuaj Maori Turtle Shell pe umăr:

Tatuaj Maori Turtle Shell pe umăr

În modelele de tatuaje maori, unele dintre cele mai frecvente simboluri utilizate sunt cochilii, în special cochilia broaștei țestoase. Broasca testoasa este o creatura marina foarte importanta si detine o mare semnificatie printre maori. Acest tatuaj maori simplu este mult mai semnificativ în comparație cu alte simboluri și este o idee excelentă pentru un design de tatuaj. Țestoasele simbolizează sănătatea, fericirea, viața lungă, odihna, pacea și prosperitatea. Sunt considerați ca semne de noroc în cultura maori.

 • Cel mai bun pentru: Aceste tatuaje de broască țestoasă sunt realizate atât de bărbați, cât și de femei, care cred în poveștile vechii culturi maori. Tatuajele țestoase sunt cunoscute pentru a aduce noroc și viață lungă persoanei.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj maori din spate este cel mai bine realizat cu cerneluri de culoare neagră.
 • Unde: Datorită dimensiunii reduse a acestor tatuaje, ele pot fi plasate oriunde pe corp, cum ar fi brațele, bicepsul, gâtul, spatele și chiar pieptul.
 • Mărimea: Un tatuaj Turtle de dimensiuni mici sau mijlocii arată ideal
 • Tonul pielii: Sunt potrivite pentru tonul mediu al pielii până la tonurile deschise.

11. Modele de tatuaje Sun Maori pentru fete:

Modele de tatuaje Sun Maori pentru fete

Tatuajul Sun Maori reprezintă bogăție, leadership și strălucire. Este considerat a fi o sursă de strălucire, bogăție naturală și hrană. Tatuajul soarelui este foarte dinamic. Vă oferă un aspect foarte îndrăzneț și puternic. Poate fi purtat pe orice parte a corpului, deși partea superioară a corpului este preferabilă. Se știe că aduc noroc, sănătate și fericire purtătorului.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele Sun Maori sunt cel mai bine purtate atât de bărbați, cât și de femei, cărora le place să aducă o rază de speranță, fericire și sănătate bună în viața lor..
 • Cerneală preferabilă: Aceste tatuaje sunt realizate cel mai bine cu cerneluri de culoare neagră și roșie.
 • Unde: Acestea sunt de preferință cernelite pe piept, umeri și biceps pentru o mai bună vizibilitate.
 • Mărimea: Un design de tatuaj de dimensiuni medii arată elegant și adaugă frumuseții purtătorului.
 • Tonul pielii: Deoarece tatuajul folosește cerneluri roșii și negre, acestea sunt cele mai potrivite pentru tonuri de piele deschise și corecte.

12. Modele de tatuaje maori din dinți de rechin pentru bărbați:

Modele de tatuaje maori pentru dinți de rechin pentru bărbați

Dinții de rechin sunt un simbol important al peștilor printre tatuajele polineziene. Ele reprezintă o reprezentare a îndrumării, curajului, forței și puterii și arată elegant și la modă pe piele. Rechinii erau o dietă importantă a maorilor, iar dinții lor erau considerați ca fiind posesii prețioase. Rechinii erau, de asemenea, destul de venerați printre alte fructe de mare, iar dinții lor reprezintă puterea, puterea și protecția. Acesta este unul dintre cele mai bune designuri de tatuaje maori pentru bărbați.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele dinților de rechin sunt cele mai potrivite pentru bărbații, care au trăsături de ferocitate și putere. Acești oameni sunt, de asemenea, extrem de adaptabili și respectați de clanul lor.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele dinților de rechin se fac cel mai bine folosind dinți negri,
 • Unde: Acest design de tatuaj cu mâneci maori poate fi realizat și pe brațe și pe biceps.
 • Mărimea: Aceste tatuaje de războinic sunt cel mai bine realizate în modele de dimensiuni medii
 • Tonul pielii: Le puteți face pe tonuri de piele deschise și clare.

13. Tatuaje maori pe cap de suliță pe braț:

Spear Head Tatuaje maori pe braț

Tatuajul maori Spear Head este un simbol al curajului, înțelepciunii și puterii. Încearcă să exprime imaginea unui războinic și marile sale abilități. Tatuajul are modele foarte complicate și fiecare linie ar putea reprezenta un simbol pentru ceva. Este foarte inovator și unic ca aspect. Este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje maori atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele cu capul suliței sunt cele mai bune pentru bărbații care au calități asemănătoare unui războinic și care au un obiectiv concentrat asupra obiectivelor lor. Acești oameni sunt îndrăgostiți și reprezintă curaj și curaj.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele cu suliță sunt cernelite folosind cerneluri de culoare neagră și maro
 • Unde: Cel mai bine se fac ca banderole, sau pe mâneci și brațe.
 • Mărimea: Tatuajele cu suliță arată excelent în modele de dimensiuni medii sau mici
 • Tonul pielii: Acestea sunt cele mai potrivite pentru tonurile de piele medii până la echitabile.

14. Modele mici de tatuaje maori pentru bărbați:

Modele mici de tatuaje maori pentru bărbați

De obicei, aflăm că majoritatea tatuajelor maori sunt cu adevărat bogate, murdare și alungite, ceea ce acoperă porțiuni majore ale corpului. Dacă doriți unul dintre tatuajele maori pentru bărbați care sunt mai îngrijite, atunci puteți alege unul dintre aceste modele mici și să le faceți cerneală pe piept, așa cum se face aici sau în spatele gâtului sau oriunde altundeva, deoarece tatuajele mai mici sunt mai ușor de etalat decât celelalte. Aceste tatuaje reprezintă bogata cultură și moștenirea maorilor folosind modele subtile și detalii minime. Acestea sunt realizate folosind un grup de modele precum flora, fauna și alte elemente esențiale pentru viața maori.

 • Cel mai bun pentru: Aceste tatuaje sunt destinate în principal bărbaților care caută să obțină mai mult folosind mai puțin. Acestea indică dragostea pentru modul de viață maori și mândria cu care le place să-și poarte moștenirea.
 • Cerneală preferabilă: Folosirea cernelii negre este cea mai bună culoare pentru un astfel de tip de tatuaje
 • Unde: Acest model arată uimitor pe piept, spate sau chiar pe umeri.
 • Mărimea: Un model de dimensiuni medii este ideal pentru a acoperi toate detaliile, asigurând în același timp simplitatea acestuia
 • Tonul pielii: Sunt potrivite pentru tonuri de piele deschise până la clare.

15. Ocean Maori Tattoo Design pentru bărbați:

Ocean Maori Tattoo Design For Men’s

Tatuajele Ocean Maori sunt foarte frecvente. Unii înțeleg oceanele ca un simbol al morții sau lumea de dincolo de ea. Există diferite modele și modele disponibile pentru a alege, iar oamenilor le-a plăcut foarte mult ideea, deoarece face ca tatuajul tău să pară uimitor de uimitor. Oceanele au jucat un rol crucial în viața maorilor, deoarece obișnuiau să obțină cea mai mare parte a hranei din ape. Fructele de mare au fost dieta de bază a maorilor, care au folosit o serie de tehnici pentru a vâna peștii.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele oceanice sunt de obicei făcute pe bărbați, care respectă Zeul Mării pentru că le-au oferit o mulțime de mâncare și le-au oferit o sursă de trai
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele maori ale brațului superior sunt cel mai bine realizate cu cerneluri de culoare neagră
 • Unde: Tatuajele oceanice se fac cel mai bine pe piept, umeri, gât și chiar pe spate.
 • Mărimea: Acestea sunt realizate folosind un grup de modele mai mici pentru a crea un model mare Ocean.
 • Tonul pielii: Sunt potrivite pentru tonuri de piele deschise până la clare.

16. Modele de tatuaje tribale maori:

Modele de tatuaje tribale maori

Tatuajele tribale maori sunt simbolul bogatei culturi și a moștenirii vechilor maori. Acestea sunt realizate folosind multe simboluri și modele pentru a reprezenta vechiul mod de viață. Fiecare detaliu este descris cu atenție folosind anumite simboluri, cum ar fi corturile, peștii solzi coada macrouului etc., fiecare dintre acestea fiind asociat cu semnificații precum prosperitate, sănătate și curaj..

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele tribale sunt cel mai bine făcute bărbaților, cărora le place să-și facă corpurile ca pânză perfectă pentru gravarea modului de viață maori. Aceste tatuaje sunt povești simbolice ale modului de viață maori de atunci.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele tribale sunt realizate de preferință cu cerneluri de culoare neagră.
 • Unde: Se pot face pe biceps, piept și brațe pentru o mai bună vizibilitate.
 • Mărimea: Tatuajele tribale maori sunt realizate în mod ideal în dimensiuni mari pentru a se asigura că toate detaliile sunt capturate cu precizie.
 • Tonul pielii: Sunt potrivite pentru tonuri de piele deschise până la clare.

17. Modele de tatuaje de bandă maori:

Modele de tatuaje de bandă maori

Acesta este unul dintre cele mai uimitoare tatuaje maori pe banderolă. Este realizat folosind o serie de modele precum sulițe, dinți de balenă etc. pentru a simboliza protecția, câmpul de luptă și curajul. Tatuajele cu banderolă sunt destul de populare atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cărora le place să folosească tatuajele sunt un accesoriu permanent pe corpul lor. Tatuajele pe bandă se pot face și pe glezne și pe umeri. Deși sunt desene simple, sunt foarte detaliate cu semnificații interioare.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele pe bandă sunt cele mai bune atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cărora le place să adauge detalii la cele mai vizibile părți ale corpului, cum ar fi încheieturile, brațele și gleznele..
 • Cerneală preferabilă: Aceste tatuaje arată uimitor când sunt realizate cu cerneală de culoare neagră.
 • Unde: După cum sugerează și numele, tatuajele de bandă sunt de preferință făcute pe încheieturi, brațe și glezne.
 • Mărimea: Cel mai bine se realizează în dimensiuni medii sau mari, în funcție de dimensiunea zonei de plasare.
 • Tonul pielii: Acestea sunt realizate în mod ideal pe tonuri de piele medii până la echitabile.

Sfaturi suplimentare pentru a păstra eleganța modelelor de tatuaje maori:

Tatuajele maori au multă semnificație în ceea ce privește cultura și moștenirea celui mai celebru clan din lume. Prin urmare, este important să înțelegem anumite aspecte înainte de a pune la zero un anumit design:

 • Înainte de a alege un design, înțelegeți importanța diferitelor simboluri utilizate.
 • Trebuie să fii pe deplin conștient de semnificația tiparelor pentru a te asigura că știi exact ce intenționezi să realizezi cu tatuajul.
 • În funcție de poveste, doriți să povestiți, alegeți diferite modele mici pentru a crea un model mare.
 • Zona de plasare este, de asemenea, importantă pentru tatuajele maori. Anumite tatuaje cu simbolism religios nu trebuie făcute pe jos și pe părțile inferioare ale corpului.
 • Alegerea unui artist este, de asemenea, destul de importantă. Artiștii trebuie să fie bine versați cu semnele și modelele maori pentru a obține valoarea banilor.

Mai multe modele de tatuaje:

Cele mai bune modele de tatuaje maori 1

Cele mai bune modele de tatuaje maori 2

Cele mai bune modele de tatuaje maori 3

Cele mai bune modele de tatuaje maori

Cele mai bune modele de tatuaje maori 5

Cele mai bune modele de tatuaje maori

Cele mai bune modele de tatuaje maori

Cele mai bune modele de tatuaje maori

Cele mai bune modele de tatuaje maori 9

Cele mai bune modele de tatuaje maori

Astfel, este un fapt dovedit și sigilat că tatuajele tribale sunt un succes constant în topurile celor mai bune modele de tatuaje, iar tatuajele maori pur și simplu nu reușesc niciodată să impresioneze oamenii cu versiunile mai noi și cu modele mai creative și mai frumoase. Sperăm că acest articol v-a inspirat să vă povestiți povestea folosind simbolurile maori. Tatuajele maori sunt destul de complexe și este dificil de realizat dacă artistul nu are experiență. Modul ușor de a atinge simetria într-un tatuaj maori este de a folosi șabloane pentru a contura modelele. Deci, oameni buni, pregătiți-vă pentru aceste uimitoare tatuaje maori care vor fi siguri că vor apuca niște globi oculari!

Published
Categorized as Tatuaj