15+ modele uimitoare de tatuaje de dragon pentru bărbați și femei!

Dragonii au inspirat întotdeauna lumea cu puterea și puterea lor! Aceste creaturi legendare au apărut în multe povești și sunt cunoscute pentru aspectele lor rele și sinistre. Dragonii au un loc semnificativ în multe culturi, în special în Europa și China, opiniile contrastante asupra acestor animale feroce. Unii atribuie dragonii răului, în timp ce unii îi tratează ca pe simboluri ale înțelepciunii. Tatuajele dragonului sunt gravate pe corpuri pentru a simboliza o mare forță fizică și pricepere mentală. În acest articol, vom explora unele dintre cele mai bune modele de tatuaje Dragon pentru a vă inspira.

Semnificațiile și semnificația tatuajului dragonului:

Dragonii sunt creaturi mitice, care au apărut în mulți oameni și în mituri mitologice din țări precum Europa, Rusia, China și Japonia. În țări precum Europa, sunt considerați răi și sunt binecunoscuți pentru răpirea frumoasei prințese și închiderea ei într-un castel îndepărtat. Cu toate acestea, în țările asiatice precum China și Japonia, dragonii sunt simboluri ale înțelepciunii și intelectului. Au fost tratați ca gardieni ai regatului și reprezintă bunăvoință și noroc. În funcție de cultură, dragonii sunt cernelați în diferite modele pentru a-și reprezenta ideologiile. Verificați aceste modele uimitoare de tatuaje Dragon, care vă vor impresiona cu siguranță!

Modele de tatuaje Dragon

Cele mai bune 15 modele de tatuaje de dragon:

Tatuajele dragonului au un număr mare de variante. Ele pot fi colorate sau negre vechi. Pot fi simple sau detaliate în detaliu. În general, tatuajele dragonului nu au nevoie de înfrumusețări suplimentare; doar niște focuri ici și colo fac trucul. Cu toate acestea, unii producători de tatuaje încorporează alte elemente pentru a face mai evidentă semnificația designului.

Mai jos puteți explora cele mai bune imagini de tatuaj de dragon atât pentru fete, cât și pentru băieți, împreună cu semnificațiile lor pentru dvs..

1. Tatuaje de dragon chinezesc roșu și negru:

Tatuaje de dragon chinezesc roșu și negru

În această listă, am încercat să menționăm aproape tot felul de tatuaje de dragon, iar unele sunt, de asemenea, acolo în culori. Acesta este în special colorat, dar într-un mod diferit. Acesta este unul dintre modelele ideale de tatuaj de balaur pentru bărbați și are o combinație de negru natural și roșu sânge și acoperă întregul spate. Acesta este un mod minunat de a-ți arăta spatele tonifiat, iar masculinitatea arată din toate unghiurile corpului. Este un design vibrant și cu greu veți găsi spații în vreun colț al spatelui.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj dragon cu ochi roșii cu aspect feroce este potrivit pentru bărbații care doresc să-și dezvăluie sinele interior prin arta corpului. Este un design îndrăzneț care acoperă întreaga zonă din spate.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj Dragon este cel mai bine realizat cu cerneluri negre și roșii
 • Unde: Tatuajul bogat și ornamentat este realizat în mod ideal pe spate pentru a asigura o mai bună vizibilitate a detaliilor
 • Mărimea: Acesta este un design de tatuaj Dragon destul de mare, care arată uimitor pe spate
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru cei cu piele de grâu până la blond.

2. Modele de tatuaje dragon pentru fete:

Modele de tatuaje Dragon pentru fete

Tatuajele dragonului arată bine, în special dacă sunt făcute pe spații largi de pe corp, unde structura completă se va potrivi perfect. În principal, toate tatuajele dragonului sunt alungite și necesită astfel porțiuni lungi ale corpului, iar spatele sună perfect pentru acest tip de tatuaj oricând. Acest tatuaj de dragon acoperă întregul spate, dar este ușor pe lateral și nu acoperă de obicei centrul spatelui, ca majoritatea celorlalte tatuaje lungi. De asemenea, în acest tatuaj de dragon, au umbrit unele părți ale acestuia pentru a evidenția dragonul pentru a-l face o imagine parțial 3d, care pare sigur.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un alt design de tatuaj din spate Dragon care simbolizează natura rea. De asemenea, i se dă o notă de realism pentru cei care nu doresc altceva decât cel mai bun.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj Dragon este cel mai bine realizat cu cerneală de culoare neagră, folosind nuanțe de gri și alb.
 • Unde: Acest tatuaj poate fi făcut pe spate sau chiar pe zona pieptului
 • Mărimea: Acesta este un design mare care ocupă o zonă mare pe corp
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru cei cu tonuri deschise și corecte ale pielii

3. Tatuaje mici de dragon pentru femei:

modele de tatuaje de dragon pentru femei

Acest tatuaj Dragon este preferat de fetele cărora le place să arate lumii că sunt nuci greu de spart. Mai ales în epoca în care femeile sunt exploatate și tratate ca mărfuri, astfel de tatuaje le pot inspira să fie îndrăznețe. Acționează ca un memento constant că femeile nu au nevoie de prințul lor fermecător pentru a le salva din castele. Ei pot lupta pentru a ieși și pentru a oferi bărbaților o concurență dură în orice loc de muncă.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje Dragon pentru fete care doresc să-și exprime natura folosind arte corporale. Dragonul reprezintă puterea și vitejia lor interioară.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este de preferință realizat în cerneluri de culoare neagră și gri
 • Unde: Puteți alege zona din spate pentru acest tatuaj uimitor
 • Mărimea: Este un design de dimensiuni medii care poate fi dezvăluit atunci când porți blaturi cu spate redus.
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru cei cu tonuri deschise și corecte ale pielii

4. Modele de tatuaje pentru piept cu brațe pentru bărbați:

Modele de tatuaje pentru piept cu brațe pentru bărbați

Acest tatuaj este redefinit în stil absolut, iar dragonul joacă rolul de erou aici. Printre toate celelalte modele de tatuaje de dragon, acesta este foarte frecvent, în special pentru bărbați. Acest design este de obicei pornit de la spate și apoi extins de-a lungul liniei pieptului, iar invers, poate fi realizat orizontal de-a lungul pieptului și nu în spate. Dacă designul este pornit de la porțiunea din spate, acesta se va termina în mod obișnuit în mijlocul pieptului. Cu toate acestea, îl puteți elabora cu anumite alte modele.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj de dragon asiatic simbolizează puterea și puterea. Este perfect pentru bărbații puternici și este capabil să lupte pentru ceea ce vor să realizeze.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este de preferință realizat în cerneluri de culoare neagră și gri
 • Unde: Începând de la brațul drept până la piept, acest tatuaj oferă iluzia unui Dragon zburător.
 • Mărimea: Este un design de dimensiuni mari, care acoperă o mulțime de suprafață corporală.
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri de piele echitabile.

5. Tatuaje biceps dragon pentru băieți:

Tatuaje Biceps Dragon pentru Băieți

Bărbaților le place să-și modeleze corpul mai bine decât restul și, dacă au realizat același lucru, chiar le place să-i arate într-un mod foarte elegant. Tatuajele de dragon, cum ar fi acesta, sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru. În această imagine, putem vedea un bărbat cu adevărat chipeș facând un nou tatuaj de dragon pe biceps și îl arată ca un erou. Partea amuzantă este că are deja un tatuaj larg de dragon pe talie și a ales același design, făcând foarte clar că este îndrăgostit de dragoni.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajul dragonului negru arată uimitor la bărbații cu biceps bine tonifiați. Simbolizează forța fizică și rezistența purtătorului.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este de preferință realizat cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acest lucru se face cel mai bine pe brațe și biceps.
 • Mărimea: Puteți alege dintr-un dragon mic într-un dragon de dimensiuni medii
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

6. Tatuaj șopârlă dragon pe braț:

Tatuaj Drăguț șopârlă pe braț

Modelele de tatuaje cu balauri sunt foarte frecvente atât la bărbați, cât și la femei și nu este niciodată plictisitor să le faci. Trebuie să alegeți unul interesant dintre atâtea tatuaje de dragon și să vă asigurați că este ușor diferit de cele extrem de normale. Dacă aruncați o privire mai atentă asupra acestui tatuaj de dragon, cu siguranță veți găsi diferența. Diferența este corpul dragonului, deoarece acesta este ca o șopârlă, iar tatuajul este relativ mai mic decât restul tatuajelor dragonului pe care le vedem în mod normal. Fetelor le place să poarte acest tatuaj de șopârlă.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre tatuajele de dragon unice pentru femeile cărora le place să zboare sus. Acest dragon simbolizează libertatea, independența și curajul.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este de preferință realizat în cerneluri de culoare neagră și gri
 • Unde: Acest lucru se face cel mai bine pe brațe. Puteți, de asemenea, să o faceți pe spatele umerilor.
 • Mărimea: Puteți alege dintr-un dragon de dimensiuni medii până la mari
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

7. Design tatuaj dragon Yin Yang:

Design Yin Yang Dragon Tattoo

Acest tatuaj de dragon în stil tribal are simbolul normal yin și yang, cu excepția faptului că este alcătuit din doi dragoni. Arată foarte cool și reprezintă un echilibru mai delicat, dar mai puternic decât yinul și yang-ul obișnuit. Dragonul este simbolul celei mai puternice puteri, deoarece este stăpânul tuturor elementelor. Astfel, echilibrul simbolizat de dragoni este la fel de puternic.

 • Cel mai bun pentru: Tatuajele Tribal Dragon reprezintă legătura puternică cu rădăcinile lor și mândria pe care doresc să-și prezinte moștenirea. Acest tatuaj este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei,
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele tribale se fac cel mai bine cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Brațele sunt cele mai bune locuri pentru aceste tatuaje.
 • Mărimea: Puteți alege dintr-un dragon de dimensiuni medii până la mari
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

8. Design de tatuaj de dragon celtic frumos:

Frumos Celtic Dragon Tattoo Design

Dragonii sunt protectori și ghizi puternici. Ele vă ajută să insuflați foc în inima voastră și să vă ajute să stați mai înalți, spiritual vorbind. Ele aduc încredere în sine și curaj împreună cu ei. Simbolul dragonului celtic, ca și cel tribal, este complicat, dar reprezintă tot ceea ce face un dragon normal și multe altele. Proiectat în stilul tipic de nod circular celtic, reprezintă, de asemenea, infinit.

 • Cel mai bun pentru: Modelele de tatuaje ale dragonului celtic reprezintă puterea infinită și abundența energiei fizice și mentale. Acest lucru este cel mai bun pentru bărbații care doresc să acționeze ca protectori pentru cei dragi.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajele celtice se fac cel mai bine cu cerneluri de culoare neagră
 • Unde: Puteți alege brațele, coapsele și chiar mânecile pentru acest tatuaj
 • Mărimea: Puteți alege dintr-un dragon de dimensiuni medii până la mari
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri mai deschise ale pielii.

9. Tatuaj cu maneci complete de dragon cu chitara:

Tatuaj cu maneci complete de dragon cu chitara

Un concept diferit, dar cool, îl reprezintă pe dragon ca pe o stea rock. Modelele de tatuaje sunt cele mai frecvente la interpreți și la fanii starurilor rock. Deci, un dragon cu o chitară ar trebui să arate cool. Se poate iubi cu ușurință tatuarea acestui frumos tatuaj. Acest tatuaj este o răsucire modernă a modelelor tradiționale de tatuaje de dragon și reprezintă înclinația spre muzică. Un dragon care îmbrățișează chitara este un simbol al cât de prețios este instrumentul pentru persoană.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj de mână Guitar Dragon este cel mai potrivit pentru bărbații care au o iubire și o admirație înflăcărată pentru muzică, în special pentru genul rock, care folosește o chitară.
 • Cerneală preferabilă: Aceste tatuaje sunt realizate cel mai bine cu cerneluri negre, roșii, albastre și multicolore
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat pe mâini și brațe
 • Mărimea: Puteți alege dintr-un dragon de dimensiuni medii până la mari
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri mai deschise ale pielii.

10. Modele de tatuaje tribale chinezești cu dragon:

Modele tribale de tatuaje de dragon chinezesc

Un tatuaj de dragon tribal se referă la designul unui dragon portretizat cu ajutorul răsucirii liniilor și curbelor negre. Arată grozav ca majoritatea celorlalte tatuaje tribale și aduce mesajul pe care ai dorit să-l exprimi. Simbolurile dragonului tribal sunt adesea adăugate farmecelor și amuletelor de protecție. Astfel, balaurul servește și ca simbol al protecției și ghid spiritual.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un alt tatuaj de dragon tribal chinezesc care este cel mai potrivit pentru bărbați; folosește modele tradiționale cu inscripții chinezești pentru a dezvălui mesaje inspiratoare.
 • Cerneală preferabilă: Negrul este cea mai potrivită cerneală pentru acest tatuaj, în timp ce ai putea folosi și indicii de roșu pentru inscripții.
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat în zona din spate.
 • Mărimea: Cea mai bună alegere este un dragon de dimensiuni mari pentru o mai bună vizibilitate a detaliilor
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

11. Tatuaj Phoenix și Dragon pe spate:

Dragon cu un tatuaj Phoenix

Dragonul cu Phoenix devine un fel de combinație de yin și yang. Reprezintă echilibrul delicat, dar perfect între toate tipurile de putere. Reprezintă uniunea perfectă a prieteniei și a iubirii aducând putere, prosperitate și iluminare în urma sa. Se știe că acest tatuaj colorat de dragon feminin aduce noroc și încredere să se ridice din propria cenușă.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje Dragon pentru femeile care au trecut printr-o fază proastă, dar și-au adunat curajul să se ridice din nou! Tatuajul simbolizează învierea și începutul unei noi vieți.
 • Cerneală preferabilă: Acest lucru se face cel mai bine folosind nuanțe colorate pentru un design impactant
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat în zona din spate.
 • Mărimea: Dacă doriți un model complicat și detaliat, optați pentru un design de dimensiuni mari
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

12. Design de tatuaj Dragon de aripi pentru băieți:

Wings Dragon Tattoo Design pentru băieți

Dragonii își schimbă forma pe o gamă diferită de folclor. Uneori se spune că au aripi, în timp ce sunt descrise mai mult ca niște șerpi solzi la alții. Cu toate acestea, un tatuaj de dragon cu aripi este la fel de cool ca unul fără, dacă nu chiar mai rece. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje de dragon pentru un tip care iubește creativitatea.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj uimitor Dragon pentru femei și bărbați reprezintă curaj și neînfricare. Acest lucru este ideal pentru cei care doresc să păstreze designul simplu, dar să obțină rezultate complexe.
 • Cerneală preferabilă: Negrul este cea mai bună cerneală colorată pentru acest design
 • Unde: Acest lucru se face cel mai bine pe partea din spate a corpului
 • Mărimea: Acesta este un dragon de dimensiuni mari pentru a acoperi întreaga zonă din spate
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

13. Un tatuaj Fiery Orange Dragon pe umăr:

Un dragon portocaliu aprins

Un dragon care scuipă foc reprezintă agresivitate, putere și forță fizică. Acest tatuaj este un simbol pentru protejarea și protejarea pe sine și a familiei pentru forțe externe. Un balaur vede focul când este instigat. Acest design reflectă o atitudine „Nu te încurca cu mine”, în care îți dezvăluie sentimentele interioare fără să spui un cuvânt. Oare acest design nu respectă scopul său?

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un design destul de complex de realizat și este perfect pentru bărbații, cărora le place să-i avertizeze pe alții să nu se încurce cu focul!
 • Cerneală preferabilă: Acest lucru se face cel mai bine cu cerneluri negre și portocalii
 • Unde: Puteți face acest lucru pe partea din spate a părții superioare a pieptului
 • Mărimea: Un tatuaj Dragon de dimensiuni medii arată uimitor pentru a surprinde toate detaliile complicate
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

14. Design de față cu tatuaj dragon în roșu:

Dragon Tattoo Face Design în roșu

Puteți alege să obțineți doar fața dragonului în locul întregului corp ca tatuaj. O față de dragon roșu arată destul de descurajantă și este obligată să dea coșmaruri celor cu inima slabă. Acest design de tatuaj de dragon este pur și simplu fenomenal, dar este, de asemenea, destul de rar, având în vedere aspectul sinistru pe care îl are obiectul. Este gravat cu un Dragon cu dinți ascuțiți, cu gheare ascuțite, care dă efectul morții.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un tatuaj rar Dragon care se face pe biceps și este popular atât pentru bărbați, cât și pentru femei, cărora le place să avertizeze oamenii cu acest design cu aspect rău.
 • Cerneală preferabilă: Acest lucru se face cel mai bine cu cerneluri negre și roșii
 • Unde: Acest lucru arată uimitor când se face pe biceps și brațe
 • Mărimea: Un tatuaj Dragon de dimensiuni mari este perfect pentru a crea acel impact
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

15. Designuri de tatuaje de dragon asiatic:

Modele de tatuaje de dragon asiatic

Acest dragon asiatic este perfect pentru cei care iubesc detaliile. Pare un șarpe uriaș care urcă în sus spre cer și peste nori. Dragonul este simbolism pentru realizări și ambiții înalte în viață. Arată că oricât de grea ar fi provocarea, poți reuși la sfârșitul zilei cu multă muncă și perseverență. Cântarele foarte detaliate de pe corpul său reprezintă modul în care contează fiecare moment!

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj de dragon asiatic este foarte ornamentat și bogat în simbolism. Este perfect pentru bărbații cărora le place să avanseze în viața lor și să ajungă la culmea vieții lor.
 • Cerneală preferabilă: Acest lucru se face cel mai bine cu cerneluri de culoare neagră, cu indicii de albastru
 • Unde: Acest tatuaj Dragon detaliat este cel mai bun atunci când este făcut pe spate
 • Dimensiune: IT este un dragon imens care este făcut cu grijă pentru a surprinde toate detaliile
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

16. Modele de tatuaje cu dragon albastru pentru bărbați:

Modele de tatuaje Dragon albastru pentru bărbați

Culoarea albastră din dragoni reprezintă habitatele lor în marea albastră profundă. Mai ales dragonii de culoare albastru închis sunt asociați cu oceane și corpuri uriașe de apă. Aceste creaturi sunt considerate magice și se spune că au puteri divine. Au, de asemenea, cea mai pură formă de culoare albastră, care reprezintă compasiune pentru ceilalți și iertare. Dragonii albaștri sunt, de asemenea, rare de găsit, iar oamenii le realizează ca semne de pace.

 • Cel mai bun pentru: Acest frumos tatuaj cu dragon albastru este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei care doresc să ofere pace și care sunt gata să ierte chiar și pe cei mai duri dintre dușmani.
 • Cerneală preferabilă: Acest lucru se face cel mai bine în nuanțe de azur, verde și alte nuanțe conexe
 • Unde: Acest lucru pare uimitor când este făcut pe piept și pe spate
 • Mărimea: Optează pentru un dragon de dimensiuni mari pentru a crea un efect de durată
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este cel mai potrivit pentru tonuri deschise și corecte ale pielii.

Mai multe modele de tatuaje:

Modele de tatuaje dragon 1

Dragon Tattoo Designs 2

Modele de tatuaje Dragon 3

Dragon Tattoo Designs 4

Dragon Tattoo Designs 5

Dragon Tattoo Designs 6

Modele de tatuaje Dragon 8

Modele de tatuaje Dragon 9

Modele de tatuaje Dragon 10

Gânduri finale:

Sperăm că acest articol te-a ajutat să explorezi unele dintre numeroasele modele de tatuaje Dragon. Acestea sunt organizate din cele mai bune imagini pentru a vă ajuta să alegeți mai bine. Unele dintre ele sunt destul de complexe, iar frumusețea lor stă în detalii. Așadar, alege-ți bine artistul de tatuaj înainte de a te pregăti să te înscrii. Nu poate fi nimic cel mai rău decât un tatuaj de dragon bătut pe corp, care îți poate provoca jenă. Deci, oameni buni, pregătiți-vă să obțineți imaginile voastre preferate de tatuaj de dragon cernelite pentru totdeauna pe corpul vostru!