15+ modele puternice de tatuaje ale diavolului pentru a arăta agresiv!

Unul dintre modelele clasice de tatuaje care nu ies niciodată din modă este tatuajul diavolului. Diavolii sunt opusul lui Dumnezeu și sunt considerați a fi o putere supremă a părții întunecate. La fel ca oamenii care cred în Dumnezeu, mulți oameni cred în Satana sau în diavol. Diavolii sunt ființe supranaturale esențiale cu intenții răutăcioase și răutăcioase. Au existat în multe culturi și au primit un aspect grotesc și demonic de către artiști. În epoca modernă, unde corpurile umane sunt transformate într-o pânză, tatuajele diavolului au devenit una dintre cele mai căutate idei de cerneală. În acest articol, am compilat cele mai populare modele de tatuaje ale diavolului pentru dvs..

Modele de tatuaje ale diavolului

Semnificațiile și semnificația tatuajelor diavolului:

În multe religii și culturi, un diavol este considerat a fi un simbol al distrugerii și al răului. Diavolii sunt de obicei reprezentați în forme urâte cu coarne, dinți proeminenți, coadă și aripi asemănătoare liliecilor. Acestea sunt simboluri ale răzvrătirii și sunt de obicei alese de oameni care urăsc să fie conduși în jur. Diavolii sunt, de asemenea, asociați cu o putere și o putere extremă. Sunt de obicei invincibili și este nevoie de o putere supremă chiar pentru a lua în considerare o luptă cu ei. Diavolii reprezintă și latura întunecată a fiecărei ființe umane.

Cele mai bune tatuaje ale diavolului

15+ modele populare de tatuaje ale diavolului:

Iată lista celor mai bune tatuaje ale diavolului cu imagini și semnificațiile lor atât pentru bărbați, cât și pentru femei cărora le plac calitățile malefice.

1. Designul tatuajului limbii diavolului:

Proiectare tatuaj limba diavolului

Imaginea unui diavol cu ​​limba scoasă și coarnele sale albastre împodobind capul într-o manieră oribilă și cumplită este cea cu care suntem cu toții destul de familiarizați. Aceste modele de tatuaje ale diavolului afișează un comportament deviant și o atitudine acerbă față de viață. Deși aceste modele arată mai rebel, simbolizează caracteristica îndrăzneață a diavolului. Aceste tatuaje dau uneori și un aspect furios.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest diavol tatuaj cu aspect malefic este ideal pentru bărbați. Ieșirea din limbă este un simbol al grosolăniei, al dezgustului și chiar al agresivității.
 • Cerneală preferabilă: Optează pentru culoarea roșie pentru a face fața. În rest, alegeți culorile negru, galben și albastru.
 • Unde: Acest lucru se face cel mai bine pe umeri sau pe braț.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni medii funcționează bine.
 • Tonul pielii: Ideal pentru grâu și pentru persoanele cu piele deschisă.

2. Tatuaj înger diavol căzut pe spate pentru fete:

Tatuaj Fallen Devil Angel pe spate pentru fete

Shaitan a fost un înger al lui Dumnezeu până când s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și a puterii sale supreme. Din această cauză, el este numit „înger căzut”. Tatuarea lui Fallen Devil Angel afișează forma supremă de rebeliune și revoltă a unei persoane sau a unei comunități. Dacă ești o persoană care nu poate rezista autorității și dorește să-ți formeze propriul tip de comunitate, atunci acest tatuaj ar fi cel mai bun mod de a-ți afișa gândurile.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj de înger căzut este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei care sunt rebeli și nu ezită să se clatineze un pic pentru a se revolta împotriva sistemelor.
 • Cerneală preferabilă: O cerneală de culoare neagră, cu indicii de roșu, este perfectă pentru acest design de tatuaj.
 • Unde: Acest aripi de diavol tatuează perfect pe gât și pe spate.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni medii arată uimitor pe corp.
 • Tonul pielii: Ideal pentru persoanele cu piele medie sau echitabilă.

3. Arta tatuajului diavolului pe braț:

Devil Girl Tattoo Art On Arm

Diavolii sunt adesea descriși ca femei seducătoare, îmbrăcate în roșu cu două coarne care ies din cap. Puteți să o înfățișați pe ispititoarea care se complace în alcool sau jocuri de noroc sau alte astfel de tentații imorale. Tatuajul poate include fie forma completă, fie fața cu un diavol trident pentru a face sensul mai evident. Uneori diavolul este făcut cu un înger pentru a reprezenta echilibrul dintre bine și rău.

 • Cel mai potrivit pentru: Această femeie diavol tatuaj ideal pentru bărbați și femei care cred în a juca cool și clarifică intențiile lor.
 • Cerneală preferabilă: Optează pentru cerneluri negre și roșii, cu accente de gri și alb.
 • Unde: Tatuajul brațului diavolului se poate face și pe umeri și pe spate.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni medii sau mari este alegerea ideală.
 • Tonul pielii: Ideal pentru persoanele cu pielea corectă.

4. Tatuaje distrugătoare ale diavolului pe spate pentru bărbați:

Tatuaje distrugătoare ale diavolului pe spate pentru bărbați

Diavolii sunt considerați a fi anti-zeu. Ei sunt cei care luptă cu Dumnezeu și își înfruntă mânia. Multe tatuaje descriu această luptă între diavoli și zei. Cu toate acestea, spre deosebire de credința populară, aceste tatuaje nu vizează întotdeauna simbolizarea puterilor satanice. Uneori, oamenii care aleg astfel de modele caută să marcheze o luptă internă.

 • Cel mai potrivit pentru: Tatuajul Diavolului prezentat aici este conceput pentru bărbații care se confruntă cu un conflict interior, iar partea lor întunecată câștigă!
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este cel mai bine realizat cu cerneluri de culoare gri și negru.
 • Unde: Obțineți acest design gravat pe spate pentru a surprinde detaliile.
 • Mărimea: Imaginea trebuie să fie destul de mare pentru a beneficia la maximum de design.
 • Tonul pielii: Ideal pentru grâu și pentru persoanele cu piele deschisă.

5. Tatuaje de față diavolă pe coapsă:

Tatuaje de față diavolă pe coapsă

Chipurile diavolului pot fi făcute să pară obraznice într-o manieră imensă sau înspăimântătoare cu răutate. Majoritatea diavolului se confruntă cu coarne sportive pe cap și ochi înfricoșători. Dacă alegeți să vă faceți tatuajul colorat, fața se face în general roșie, care este culoarea caracteristică a diavolului. În funcție de solicitările dvs., expresia poate fi variată. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje ale diavolului pentru bărbați.

 • Cel mai potrivit pentru: Acesta este unul dintre cele mai înfricoșătoare și cu aspect rău, potrivit pentru bărbați, care sunt destul de agresivi și monstruoși.
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj este cel mai bine realizat cu o combinație de cerneluri de culoare gri, negru și roșu.
 • Unde: Cel mai bine se face pe zona coapsei pentru a evidenția caracteristicile diavolului.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni mari poate face dreptate imaginii.
 • Tonul pielii: Ideal pentru grâu și pentru persoanele cu piele deschisă.

6. Modele de tatuaje Angel Devil:

Modele de tatuaje Angel Devil

Adesea, semnele pentru diavol și înger, și anume coarne și halouri, sunt încorporate împreună într-un design. Aceasta reprezintă un echilibru între bine și rău, la fel ca simbolul yin și yang. Este un stil comun și arată bine. O persoană care se poate descurca bine și ambele între ele, acest tatuaj este cel mai potrivit pentru ei. Este fără efort, dar prezintă multă semnificație și are o gândire profundă în el. Puteți vedea bogăția și unicitatea acestui tatuaj diavol modern simplu.

 • Cel mai potrivit pentru: Această formă demonică cu aspect sinistru este ideală atât pentru bărbați, cât și pentru femei, care sunt adepți înfocați ai lui Satan.
 • Cerneală preferabilă: Doar cerneala de culoare neagră este potrivită pentru acest tatuaj.
 • Unde: Acest lucru se poate face pe brațe, umeri și chiar pe mâneci.
 • Mărimea: Alegeți între un design de dimensiuni medii sau mari.
 • Tonul pielii: Cel mai bun lucru a făcut-o pe grâu și tonuri de piele deschisă.

7. O mânecă simplă de tatuaj cu diavolul negru:

Simplu maneca de tatuaj diavol negru

Tatuajele diavolului nu trebuie să fie întotdeauna în culori roșii vibrante. Puteți alege și un contur sau o siluetă simplă a diavolului negru. Deși acest tatuaj diavol negru nu este colorat, totuși reușește să arate bine și să exprime tot ce ai vrut să înfățișezi. Acest tip de tatuaj este parțial minimalist și parțial elaborat, de asemenea. Acest tatuaj este atât de minimalist încât poate portretiza aproape orice. Cu toate acestea, acest tatuaj ar reflecta o atitudine lipsită de griji și o persoană căreia nu îi place să se agite cu nimic. Deci, dacă sunteți de acest fel, atunci acest tatuaj este potrivit pentru dvs..

 • Cel mai potrivit pentru: Acest design creativ al simbolului diavolului este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei cărora le place să ofere un mesaj ascuns despre părțile lor mai întunecate.
 • Cerneală preferabilă: Cel mai bine se face cu cerneluri de culoare neagră și maro.
 • Unde: Alegeți brațele, bicepsii și umerii pentru acest tatuaj.
 • Mărimea: O imagine de dimensiuni mari face dreptate designului.
 • Tonul pielii: Cel mai bine realizat pe tonuri medii și deschise.

8. Haloed Devil Tattoo Design:

Haloed Devil Tattoo Design

Modele simple și drăguțe de tatuaje ale diavolilor au devenit foarte frecvente. Tatuajul diavolului cu halou este o tendință viitoare și nouă. Este foarte la modă și inteligent, iar aceste tatuaje au și un aspect estetic. Tatuajul diavolului Haloed deține un sens excelent și mai profund. Este un halo realizat simbolizează tot ceea ce este îngeresc, iar diavolul realizat reprezintă răul. Un amestec de ambele afișează ciclul de viață al omului că în viață, toți trecem prin lucruri bune și chiar lucruri rele, dar viața continuă.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest design drăguț de halo mic drăguț super drăguț este cel mai bun pentru femeile cărora le place să-și echilibreze interiorul și îngerii și demonii.
 • Cerneală preferabilă: Un amestec de negru și maro îl face să arate perfect.
 • Unde: Partea din spate a umărului este locul perfect pentru acest tatuaj.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni mici este optim.
 • Tonul pielii: Tonurile de piele medii până la mai deschise pot alege acest design.

9. Designul tradițional al tatuajelor cu Cupidonul Diavolului:

Designul tradițional al tatuajelor cu diavolul Cupidon

Pentru cei care primesc tatuaje diavolice nu pentru a simboliza shaitanul și imoralitatea lui, ci pentru a face tatuajul să arate rău și răutăcios, acesta este designul perfect! Un cupidon ca un diavol nu este intimidant; este drăguț și reflectă răutatea într-un mod bun. Puteți adăuga ulcioare de bere sau alte astfel de lucruri pentru a o face mai funky.

 • Cel mai potrivit pentru: Aceste modele de tatuaje diabolice cu aspect răutăcios sunt potrivite pentru fete în adolescență și rebele.
 • Cerneală preferabilă: Optează pentru un amestec de portocaliu, albastru și maro.
 • Unde: Alegeți zone vizibile precum brațe, gât și umeri.
 • Mărimea: De preferat un tatuaj de dimensiuni mici.
 • Tonul pielii: Se potriveste tuturor tonurilor mai deschise ale pielii.

10. Designul tatuajului Cornurilor Diavolului:

Proiectarea tatuajelor Cornelor Diavolului

Diavolul, despre care se presupune că este întrupatul lui Satan însuși, și-a schimbat continuu formele în folclor. În tatuaje, este adesea reprezentată ca o față de om modern, cu o sclipire de răutate sau diavolism în ochi. Tatuajul tipic al diavolului are culoarea bărbatului roșu și, în general, îl portretizează răsfățându-se cu unele tentații moderne dăunătoare, cum ar fi fumatul.

 • Cel mai potrivit pentru: Tatuajul capului diavolului este potrivit pentru oameni de toate genurile care sunt dispuși să-și dezlănțuiască demonii interiori.
 • Cerneală preferabilă: Cel mai bine se face cu negru, maro și nuanțe de roșu.
 • Unde: Cel mai bine se face pe frunte pentru a da iluzia coarnelor care ies afară.
 • mărimea: Alegeți dimensiunea coarnelor în funcție de dimensiunea frunții.
 • Tonul pielii: Se potrivește cel mai bine tonurilor de piele medii până la echitabile.

11. Un tatuaj cu fum de diavol roșu:

Un tatuaj cu fum de diavol roșu

Acești diavoli se confruntă cu o țigară între buze, iar unele răutăți în ochi sunt un tatuaj larg răspândit pentru a marca sfidarea. Este frecvent în rândul tinerilor care doresc să se răzvrătească împotriva părinților lor; ce poate fi mai rău decât un tatuaj și un tatuaj al unui diavol care ține țigări în ele.

 • Cel mai potrivit pentru: Aceste tipuri de imagini sunt populare pentru tineri, în special pentru bărbați, care se rebelează împotriva normelor societale și aleg să fie proprii lor șefi.
 • Cerneală preferabilă: Fața este realizată cu roșu, iar detaliile sunt realizate cu cerneluri de culoare alb-negru.
 • Unde: Brațele și bicepsul sunt cele mai bune locuri pentru a arăta acest tatuaj.
 • Mărimea: O față mare surprinde bine detaliile.
 • Tonul pielii: Cel mai bun pentru tonurile de piele netede și de grâu.

12. Un tatuaj diavol tribal:

Un tatuaj diavol tribal

Acest tatuaj diavol tribal cu aspect simetric este unul dintre modelele cu aspect perfect. Indică un diavol care se ascunde în interiorul designului complicat. Această imagine reprezintă o ființă cu spirit liber pe care diavolul interior o controlează. Alege să-l hrănești pe diavol, iar răutatea ta se răspândește peste tot. Tatuajul gâtului diavolului se răspândește în partea superioară a umerilor și folosește lovituri tribale pentru a crea un apel vizual dramatic asupra corpului.

 • Cel mai potrivit pentru: Cel mai bun pentru bărbații cu corp musculos și poate purta fără efort un design atât de complex.
 • Cerneală preferabilă: Acest lucru se face cu cerneală în culori negre îndrăznețe.
 • Unde: Începând de la articulația gâtului, imaginea se răspândește spre umerii stângi și drepți.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni mari poate surprinde cel mai bine simetria.
 • Tonul pielii: Cel mai bine se face pe grâu și pe tonurile deschise ale pielii.

Mai multe modele de tatuaje:

Idei de tatuaje ale diavolului

Cele mai bune modele de tatuaje ale diavolului

Cele mai bune modele de tatuaje ale diavolului

Modele de tatuaje ale diavolului

Modele de tatuaje ale diavolului

Tatuaje Diavol

Sfaturi suplimentare:

În timp ce purtați un tatuaj Diavol poate arăta la modă, există anumite aspecte pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a opta pentru unul:

 • Tatuajele diavolului nu sunt în general considerate foarte de dorit în societatea de masă.
 • Acestea indică răzvrătirea, natura rea ​​și răutatea, care pot da o impresie greșită despre o persoană.
 • Dacă sunteți un profesionist care lucrează, trebuie să vă asigurați că aceste tatuaje nu sunt realizate pe părțile vizibile ale corpului, pentru a nu vă putea rupe imaginea la locul de muncă.
 • Tatuajele mari și extra-mari pot fi dificil de tratat, mai ales dacă doriți să eliminați imaginea diabolică asociată cu dvs..
 • Chiar dacă optați pentru un tatuaj al diavolului, încercați imagini mai mici, cu detalii nu atât de sângeroase, pentru a-l menține discret.

Gânduri finale:

Sperăm că diavolul din tine a aprobat aceste modele de tatuaje. În timp ce unii sunt cu adevărat înfricoșători, ceilalți surprind perfect adevăratul sens al unui diavol. Diavolii nu sunt un set separat de creaturi cu coarne, aripi, dinți înfricoșători și carne în cădere. Ele sunt o parte a sufletului nostru care se află în noi și ne obligă să mergem pe calea rea. Acesta este momentul în care îngerii noștri interiori au un conflict cu ei și ne conduc înapoi la calea lui Dumnezeu. Să presupunem că totul depinde de ce parte a sufletului doriți să vă hrăniți. Dacă ați ales una dintre aceste imagini cu tatuaje ale diavolului, știm cu siguranță la ce vă ocupați!