15 modele de tatuaje sirene simple și tradiționale

Tatuajele cu sirene sunt un simbol al frumuseții feminine, al sexualității și al iubirii. Au fost purtate pentru prima dată de marinari în secolul al XVIII-lea care pretinseră să asiste la aceste frumoase și mitice creaturi pentru a înota pe stâncile mării în timpul călătoriilor. Ele sunt atractive și uimitoare de privit a fost adesea asociată cu zeița greacă Afrodita – zeița iubirii, fertilității și a femeii. Sirenele sunt creaturi mistuitoare și captivante jumătate de pește jumătate de femeie, care au fascinat femeile de câțiva ani. Acest interes s-a dezvoltat de ceva timp și s-a reflectat sub forma tatuajelor. Tatuajele cu sirene au câștigat destul de multă popularitate în aceste zile și câteva idei au fost date în următoarele câteva paragrafe.

Modele de tatuaje sirene

Tatuajul cu sirenă este cel mai stabilit tip de tatuaje. La mijlocul anului 1900, care a fost practic folosit de marinari. Tatuajele cu sirenă sunt omniprezente în cea mai mare parte, având în vedere faptul că bazele de bază ale cernelirii provin din timp. Este logic să se încadreze în cele mai multe contururi de tatuaje nautice, mai ales că se presupune că sunt creaturi incredibil de frumoase. Tatuajele de sirenă se numără printre cele mai ciudate și fermecătoare planuri de tatuaje, care utilizează acest minunat animal legendar ca componentă esențială.

Frumoase tatuaje de sirenă împreună cu imagini:

Următoarele sunt desenele remarcabile ale tatuajelor sirene cu semnificații și imagini atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

1. Tatuaj super detaliu al sirenei:

Super Detail Tattoo of Mermaid

Acesta este un punct de lucru extrem de punct de punct de manopera. Această sirenă însăși este redată fabulos, cu toate acestea, odată ce ajungi la coada ei, totul este doar ceresc de observat. Există o cantitate atât de mare de văzut, pești, comori în secțiunile medii, coada ei răsucitoare, arici și buzunare de aer. Face o conexiune cu bucata. În cazul în care priviți cu atenție, veți vedea, de asemenea, barca departe de vedere, în plus superb. Aceasta este doar o piesă uimitoare de design de tatuaj de sirenă, pus superb pe coapsă.

2. Tatuajul sirenei maternității:

Tatuaj de sirenă maternitate

Nu toate tatuajele de sirenă trebuie să delimiteze sirenele în stilul zeiței sexuale. Această piesă fermecătoare de tatuaj simplu cu sirenă demonstrează că o sirenă mamă și fată își dăruiește reciproc un mic pui adorabil pe buze. Nu vedeți în mod regulat portretele sirenelor, dar aceasta este doar drăguță. Prețuiesc bucata de lamă sau branhii din spatele urechilor și efortul acesteia arată doar afecțiunea pentru o mamă față de fiica ei.

3. Tatuaj Mermaid Mic:

Tatuaj Sirenă Mică

Un stil de tatuaj cu sirenă mică care rămâne întotdeauna veșnic verde este cel al pin-up-ului. Consolidați pin-up-ul cu un plan de sirenă și un sejur și aveți un tatuaj cu stil obișnuit cu adevărat cool. Acesta este modul în care tatuajele arătau înapoi înainte să devină standard și îmi place cu adevărat. Lupta se face în negru și roșu, economisind cea mai mare parte a umbrelor pentru sirenă însăși. Puteți etala acest tip de tatuaje de sirenă pe încheietura mâinii, precum și pe mâini.

4. Tatuaj japonez de sirenă cu ancoră:

Tatuaj japonez de sirenă cu ancoră

Sirenele sunt o parte foarte importantă a culturii japoneze. Ele pot fi urmărite înapoi la culturile antice în care au locuit țărmuri și roci din diferite oceane. Sunt o creație superbă și pot fi folosite pentru a face desene strălucitoare. În cazul în care ați făcut tatuajul, se va baza pe dimensiunea de care aveți nevoie, iar tatuajele cu sirenă au tendința de a se schimba de la puțin și ușor la enorm și într-un grad mare. Pentru o mică sirenă, poate fi purtată pe mânecă, braț sau chiar pe picior. Cele mai multe dintre acestea includ o sirenă singulară și poate doar o singură imagine.

5. Tatuaj cu scară de sirenă pe șolduri:

Mermaid Scale Tattoo pe șolduri

În ceea ce privește tatuajele la scară, există în plus o măsură considerabilă de alegeri. Am văzut câteva dintre micile piese frumoase și, de asemenea, o piesă de picior întreg. Aceste modele de tatuaje cu sirene de aici au o cale mai înaltă pe corp decât celelalte, talie confortabilă. Valurile modelează ruptura dintre om și pește. Sub valuri putem vedea începutul solzilor, de data aceasta în întuneric și în nuanțe slabe. Apelul acestuia este că, se termină acolo sau continuă cu distanța până la coapsă? Ici și colo, micile fapte din interior sunt cel mai bun moment.

6. Mica Sirenă Ariel Tatuaj pentru fete:

Există mai multe persoane în această lume cărora le place să-l includă pe Ariel în timp ce își fac tatuajul de sirenă. Ea este una dintre cele mai bune creații ale lumii Disney și are un aspect foarte drăguț. Ea face cu adevărat o alegere prețioasă pentru modele de tatuaje. Sirenele, da, aceste animale mici, drăguțe, cu păr lung și ochi afectuoși, merg cu omenirea din vremuri vechi.

Mica Sirenă Ariel Tatuaj pentru Fete

O legendă asiriană povestește despre zeița Atargatis care s-a transformat într-o sirenă, deoarece era vinovată și jenată de uciderea prin alunecarea dragostei sale umane. A sărit într-un lac și jumătatea corpului ei s-a transformat într-un pește începând de la talie.

7. Tatuaj sirenă cu păr roșu pe coapsă:

Părul lung, viguros și plin de viață este una dintre multele caracteristici ale unei sirene. Un tatuaj cu sirenă cu păr roșu înconjurat de bule colorate arată în mod natural frumos și luminos. Aceste tatuaje Mermaid sunt răspândite printre acele doamne care au încredere în destin și noroc. Există numeroase planuri pentru tatuaje cu sirenă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Tatuaj sirenă cu păr roșu

Un loc pentru acest tip de tatuaje trebuie să fie critic. Ar trebui să determinați locul și conturul corpului înainte de a obține un plan de tatuaj cu sirenă pe corp. Puteți purta acest tip de tatuaje de sirenă pe picioare și spate și alte părți ale corpului.

8. Design tribal Mermaid Tattoo pe lateral:

Design tribal Mermaid Tattoo pe lateral

Acest tatuaj de sirenă pentru bărbați și femei este un amestec excepțional de ascuțit al unui model de sirenă și al marelui stil vechi tribal. Wink aici provine din modul în care contururile sirenei sunt făcute în motivația provenită din tatuajele tribale. Relevanța a atras umbrirea întunecată convențională. Calitatea multiplă a imaginii vă trezește interesul și vă face să aveți nevoie să priviți din nou și să descoperiți fața șarpelui mitic acoperită în părul lung al animalului. Extrem de potrivit pentru specialiști și persoane care au tendința de a lua în considerare întrebări filozofice dure.

9. Tatuaj dublu sirena pentru femei:

Un tatuaj care arată două sirene dormind împreună în ocean, în timp ce sunt înconjurate de pești de diferite tipuri, ar trebui să arate superb. Ele au un element de creativitate și arată atrăgător și bogat pentru ochi. Sirenele vorbește despre o obișnuință extraordinară și fermecătoare. Cu toate acestea, tatuajele sirenelor sunt puțin confuze și necesită mai mult spațiu decât diferite tatuaje.

Tatuaj dublu sirena pentru femei

Așadar, câțiva oameni evită să obțină un plan substanțial de tatuaj cu sirena. Oricum ar fi, într-un fel există o gamă largă de indivizi în această lume care prețuiesc în plus să obțină pe corpul lor un contur complet de măsurat sau de dimensiuni uriașe. Tatuajele sirenelor sunt minunate și aspectul lor perfect pe corpul doamnelor Acesta este unul dintre modelele excelente de tatuaje cu sirenă pentru spatele femeilor.

10. Tatuaje monocromatice cu sirenă dublă pentru spate:

Tatuaje monocromatice cu sirene duale pentru spate

Această femeie cu aspect mizerabil este făcută în cea mai mare parte verde și galben. Îmi place că solzii cozii se fac în locuri mai degrabă decât solzi aliniați ca majoritatea. Nuanțele sunt plăcute, totuși se pare că ar fi fost victima unui asalt grav de paintball. Prețuiesc poziția acesteia marea majoritate a tuturor, ea pare practic tragică, mișcată în direcția opusă lumii. Fără îndoială este unul dintre cele mai bune tatuaje de sirenă pentru fete.

11. Tatuaj sirenă colorată:

Tatuaj Mermaid Colorat

Sirenele sunt creaturi de convingere, independență, mister și creativitate. Ei au un farmec propriu și posedă o putere imensă. Un tatuaj sirenă colorat și voluptos, cu stele înfipte în jurul gâtului, așezat într-o postură senzuală, va face cu siguranță tatuajul tău să arate captivant și artistic.

12. Design de tatuaj sirena Old School:

Old School Mermaid Tattoo Design

Designul tatuajelor cu sirene din vechea școală a apărut în anii 1990, când tinerii marinari au încercat să poarte aceste creaturi spectaculoase. În acele zile, tatuajele de sirenă erau purtate de bărbați, dar orele suplimentare au început să atragă atenția femeilor. Aceste modele de tatuaje cu sirene vin cu simboluri precum ancore, frânghii, nave și stele de mare.

13. Tatuaj Mermaid Vintage pe umăr:

Tatuaj vintage Mermaid pe umăr

De peste mii de ani, sirenele sunt recunoscute ca fiind creaturi mitice. Mai multe culturi antice s-au asociat cu sirenele fascinante și atractive care seduc marinarii cu cântecele, aspectul și alte moduri senzoriale. Un tatuaj care scoate în evidență natura seducătoare a unei sirene cu diferitele sale culori și postură este garantat să arate fabulos. Acesta este un tatuaj simplu de sirenă care oferă un aspect minunat asupra corpului tău.

14. Tatuaj Mermaid Negru pe Picior:

Tatuaj Sirenă Neagră pe Picior

Un tatuaj cu sirenă este o reprezentare puternică a frumuseții feminine. Ea a fost descrisă ca o figură care posedă curaj și putere profunde. Datorită naturii sale îndrăznețe, ea a fost, de asemenea, legată de cuvinte precum creație și intuiție. Un tatuaj cu sirenă neagră bine conceput poate surprinde toate aceste caracteristici într-un mod foarte frumos și captivant.

15. Tatuaj sirenă hawaiană pe braț:

Tatuaj sirenă hawaiană pe braț

Când vorbim de vintage maritime, primul lucru care ne vine în minte sunt sirenele. De la folclor până la povestiri, sirenele sunt cunoscute pentru a-i atrage pe marinari cu cântecele și aspectul lor frumos. Un design tatuaj Hawaiian Mermaid care conține imaginea unei sirene cu încuietorile ei lungi și frumoase care cad pe sân este atrăgător de privit. Prezența unor trandafiri destul de roșii va face ca tatuajul să pară și mai viu și mai colorat.

Aceste modele de tatuaje cu sirene au fost obișnuite de multă vreme și sunt decizia ambelor sexe.