15 modele de tatuaje destul de zână cu nume și semnificații

Tatuajele de zână fac tatuaje uimitoare, deoarece sunt drăguțe și delicate de privit. Sunt foarte populare în rândul femeilor, deoarece zânele reprezintă frumusețe și mister. Ei sunt mult mai carnali și mai senzuali în comparație cu îngerii, ceea ce le conferă o identitate foarte separată și intrigantă. Sunt colorate și vibrante, ceea ce adaugă un farmec unei persoane care îl poartă.

Cu toate acestea, zânele nu erau întotdeauna acele creaturi dulci, care făceau întotdeauna lucrurile bune. Au fost mulți care au jucat trucuri și asupra altora. Tatuajele de zână pot astfel interpreta diferite simboluri și semnificații, toate în funcție de modul în care au fost portretizate.

Modele de tatuaje de zână cu nume și semnificații

Modele frumoase de tatuaje de zână pentru fete și femei cu imagini:

Ați decis să vă faceți un tatuaj de zână și așa că explorați modele de tatuaje de zână. Mergeți aici cu modele unice, neglijând dificultatea de a naviga în toate opțiunile disponibile. Aici cele mai bune 15 tatuaje de zână cu imagini și semnificațiile lor, care sunt toate potrivite atât pentru fete, cât și pentru femei, au fost înscrise în paragrafele următoare.

1. Fata de tatuaj Fairy Wings:

Fata de tatuaje Fairy Wings

Tatuajele la spate pentru femei vor fi foarte grațioase, deoarece oferă un aspect plăcut ochiului. Unul dintre cele mai frumoase tatuaje din spate pentru femei este tatuajul cu aripi de înger, care sunt probabil cel mai frecvent utilizate în modele de tatuaje și vor fi foarte feminine și drăguțe. Semnificația tatuajelor de zână este frumoasa creatură fantastică navigată încet de la cărți fantastice și benzi desenate la studiourile de tatuaje.

2. Tatuaj drăguț de zână jucăușă pe umăr:

Tatuaj zână jucăuș

O versiune populară a tatuajelor de zână este cea jucăușă. Aceste modele sunt realizate pentru a face tatuajul să arate feminin, atrăgător, drăguț și plictisitor. Vorbesc un limbaj de senzualitate, în funcție de poziția zânei și de tipul de expresie de pe fața ei. De exemplu, o zână care poartă o fustă scurtă cu picioarele lungi și lungi, împreună cu flori, sărind într-o dispoziție jucăușă nu va arăta doar drăguță și drăguță, ci și foarte senzuală și remarcabil de frumoasă.

3. Tatuaje de ciuperci de zână neagră:

Tatuaje de ciuperci de zână neagră

Tatuajele Fairy Mushroom captează cu adevărat atenția persoanei. Pentru persoana care cerneleste o ciupercă pe pielea prețioasă, va primi un aspect îmbunătățit de la alții. Există multe modele de tatuaje cu ciuperci psihedelice disponibile și vor da aspectul răcoros și corect. Modelele de tatuaje de zână pentru femei vor da un aspect elegant fetelor și femeilor care arată frumos și superb. Tatuajele mici de zână sunt mici și sunt prea drăguțe și arată grozav pentru cerneala femeilor.

4. Modele de tatuaje de zână tristă pe spatele inferior:

Modele de tatuaje de zână tristă pe partea inferioară a spatelui

În fiecare tatuaj, rămâne o poveste frumoasă în spatele lor, deoarece va memora o persoană sau un moment important din viața lor. Acestea au citate și declarații diferite sau o imagine, fiecare dintre citatele triste despre tatuaje are propriile lor povești interesante. Este disponibil și în negru închis. Tatuajele zânelor negre sunt cele mai frumoase pentru aspectul elegant. Puteți etala cu ușurință acest design de tatuaj de zână pe mână sau încheietura mâinii.

5. Modele mici de tatuaje de zână Tinkerbell:

Modele mici de tatuaje Zână Tinkerbell

Tinkerbell este o creație minunată a lumii Disney. Este o zână adorabilă, care poartă o rochie verde mică și merge în jur ajutând oamenii care au nevoie. Femeilor le place foarte mult acest personaj fictiv și le-au folosit adesea în tatuaje. Arată drăguț, îngrijit și foarte plăcut. Tinkerbell a fost, de asemenea, evaluat drept unele dintre cele mai bune personaje de desene animate de zână care există.

6. Tatuaj minunat de zână cu floare:

Minunat Tatuaj Zână cu Floare

Tatuajul de zână cu coafură minunată reprezintă frumusețea unei fete și arată și ca o artă 3d. Acest design de tatuaj conține fața unei fete, cu un flux complet de fire de păr care au niște flori parfumate. Dacă doriți să vă exprimați frumusețea părului pe tatuaj, vă puteți proiecta tatuajul cu modele de zâne de păr lung. Aceste tipuri de tatuaje atrag prea multe femei în special, deoarece acest tip de tatuaj va avea imaginea unei doamne cu părul lung.

7. Modele minunate de tatuaje de zână magică:

Modele minunate de tatuaje de zână magică

Un tatuaj magic de zână are o anumită gamă de interese sau mod de gândire. Poate fi drăguț și prețios pe gât. De obicei, acestea sunt creaturi mici, frumoase și aripi transparente, cu un băț magic. Tatuajele cu înger de zână sunt cele mai frumoase când ai terminat pe gât sau încheietura mâinii. În fiecare fel de tatuaj, a avea un înger are propria lor semnificație. Unii oameni se gândesc că tatuajele îngerilor ne protejează împotriva accidentului sau a oricăror daune fizice, un alt pericol.

8. Tatuaje zâne rele pentru fete:

Tatuaje de zână malefică pentru fete

Zânele nu erau folosite doar în scopuri bune, ci și în cele rele. Cei care doresc să-și ofere un aspect rău și răzbunător ar trebui să încerce complet acest design special de tatuaj. Modelele de zână sunt disponibile în diferite variante, de la modele simple, la modă, răcoritoare la una care oferă satisfacții sută la sută. Puteți adăuga ceva foc la acest design de tatuaj de zână, care îl face mai periculos cu blândețe.

9. Tatuaje zână colorate:

Tatuaje zână colorate

Tatuajele zânelor colorate au fost realizate pentru acele tipuri de oameni care ar dori ca zânele lor să aibă mai multă culoare și luminozitate. Această perspectivă a acestor zâne este foarte ilustră, lucioasă și spectaculoasă într-adevăr spectaculoasă. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai faimoase modele de tatuaje de zână pentru fetele cărora le place mai multe culori în viața ei.

10. Zână așezată sub ploaie Tatuaj zână:

Zână Așezată sub Tatuajul Zânei Ploiii

Pentru a face designurile de tatuaje de zână mai atractive, artiștii de astăzi au încercat să facă acum diferite experimente în ceea ce privește culoarea, dimensiunile și stilurile. Realizarea unui tatuaj cu o zână așezată sub ploaie este o descriere foarte naturală a tuturor tatuajelor. Arată fermecător, atractiv și minunat pe piele.

11. Design de tatuaje de flori de zână:

Design de tatuaje de flori de zână

În ultimii câțiva ani, există o creștere fenomenală a modelelor de tatuaje japoneze și una dintre acestea este designul tatuajelor de zână în care locuiesc în păduri sau în orice alt mediu natural. Desenele drăguțe de tatuaje de zână pentru bărbați și femei vor fi prezentate unice, pe care toată lumea le poate iubi cu siguranță. Pentru a evita redundanța dintre toate modelele de tatuaje, încercați inițial cu un tatuaj de zână drăguț.

12. Tatuaj zână fluture cu stele pentru femei:

Tatuaj Zână Fluture cu Stele pentru Femei

Tatuajele de zână fluture sunt una dintre cele mai bune combinații utilizate în timpul realizării tatuajelor de zână. Pot fi orice; dintr-o zână așezată deasupra unei uriașe flori sau ciuperci sau poate o zână tristă care privește lumea de sub ea. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje de zână pentru femei pentru totdeauna.

13. Designul tatuajului zânelor tribale:

Tribal Fairy Tattoo Design

Un tatuaj de zână tribală va arăta grozav pentru cineva care dorește un aspect tradițional sau etnic. La început, s-ar putea să nu fie combinația la care s-ar gândi oamenii, dar o zână simplă cu aripi și o expresie drăguță este prea simplă pentru un fel de oameni. Ar vrea ca zâna lor să arate puternică și puternică. Astfel, adăugarea unor linii negre îndrăznețe de modele tribale pe tatuaj îl va face să arate uimitor și unic.

14. Tatuaj zână fierbinte pe partea din spate:

Tatuaj Zână fierbinte pe partea din spate

Tatuajele zâne fierbinți vor fi mai atrăgătoare și vor atrage privirea privitorului. Aceste tatuaje sunt foarte interesante și oferă un aspect sexy asupra corpului. Pare mai atractiv pe corpul tău decât să ai celelalte modele de tatuaje. Aceste modele au o fată sexy sau o imagine de fată îmbrăcată scurt în acel tatuaj care le face mai frumoase și mai frumoase.

15. Tatuajul Zânelor Lumii Zânelor Mici pe Spate:

Tatuajul Zânelor Lumii Zânelor Mici pe Spate

Oamenii au fost întotdeauna foarte fermecați de lumea zânelor. Aceste creaturi frumoase și mitice nu numai că îți ridică curiozitatea, dar sunt, de asemenea, considerate extrem de atractive. Tatuajul din lumea zânelor conține practic un grup de zane care se așează împreună bucurându-se de frumusețea lumii.

În general, tatuajele de zână sunt foarte versatile, deoarece fac apel la o mare varietate de oameni și reprezintă o varietate de stiluri de viață. Japonezii adoră aceste tatuaje, deoarece sunt adesea asociate cu dragostea, speranța și pacea. Când vă aflați pe pielea celor mai populare tipuri de tatuaje, luați în considerare obținerea celui mai bun tatuaj. Aplicarea tatuajului de zână pe spate va oferi cu adevărat un aspect unic și vă va face să ieșiți din mulțime. Când totul este spus și făcut, veți obține multe opțiuni atunci când vine vorba de modele de tatuaje de zână și pentru a obține cel mai bun rezultat, folosiți-vă propriul gând imaginativ, luați, de asemenea, imaginația celorlalți, care vă ajută să vă creați propriile imagini. Simțiți-vă puternic în ceea ce privește designul pe care îl doriți, deoarece vă va face să-l iubiți pentru totdeauna.