15+ Cele mai creative modele de tatuaje cu arme cu imagini!

Unul dintre cele mai căutate modele pentru tatuaje este armele! Da! Ai citit asta, corect! Cei mai mulți oameni, în special cei care iubesc armura și armele, adoră să își pună puștile preferate pe corp. Acest lucru nu înseamnă neapărat că au gânduri rele sau planuri de crimă. Pistolele sunt întotdeauna asociate cu gânduri rele și fapte rele. Cu toate acestea, armele simbolizează, de asemenea, autoprotecția, siguranța celor dragi și chiar reprezintă adevăratul spirit de luptă, motiv pentru care vă aducem câteva dintre cele mai bune modele de tatuaje pentru arme din care să alegeți.

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme

Semnificația și semnificația tatuajului pistolului:

Tatuajele cu arme sunt o metodă obișnuită de a marca rebelitatea sau căile de interzicere. Este ales atât de bărbați, cât și de femei. Pistoalele evocă de obicei imagini cu pistoale și revolver în mintea noastră, dar în funcție de geniul și creativitatea tatuatorului; tatuajele cu arme pot fi variate în câteva sute de moduri. Puteți face ca arma să arate că desenele animate sunt sau artistice sau chiar îi puteți oferi un aspect realist și puteți alege să obțineți un pistol, revolver sau un pistol antic ca tatuaj ales. Puteți să o faceți colorată sau să o păstrați în monocrom sau să adăugați alte înfrumusețări; alegerea depinde de tine. Citiți mai departe pentru a explora cele mai bune idei de arme de tatuaj.

Modele și idei de tatuaje cu arme

Cele mai bune imagini cu tatuaje de arme cu simbolism:

Iată câteva dintre cele mai bune modele de arme de tatuaj pentru fete, bărbați și femei, împreună cu semnificația și imaginile lor pentru a vă ușura munca.

1. Tatuaj cu trandafir armat:

Tatuaj Gun Rose

Cu ce ​​crezi că vorbește acest tatuaj? Modul în care purtătorul are doar o dragoste autentică și această afecțiune este față de arme? Ar putea fi. Cu toate acestea, un altul înseamnă că este acoperit în spatele acestui tatuaj. Avem o armă de foc care înseamnă ceva periculos, rece și chiar sălbatic. În acel moment, avem trandafirii care sunt imaginea excelenței. De asemenea, în sfârșit, aveți cuvintele „romantism intim”. Cel mai probabil, acest tatuaj simbolizează modul în care excelența afecțiunii poate fi riscantă și chiar periculoasă.

 • Cel mai bun pentru: Guns and Roses este un design la modă pentru tatuaje, potrivit pentru bărbați și femei, care au latura mai moale a trandafirilor și apoi partea dură a armelor!
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj cu pistol cu ​​flori este cel mai bine realizat în cerneluri roz sau roșii pentru trandafiri și negru pentru arme!
 • Unde: Cea mai bună idee de plasare pentru acest tatuaj este pe umăr și brațe.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni medii este ideal pentru a surprinde perfect toate detaliile
 • Tonul pielii: Puteți face acest tatuaj dacă aveți tonuri de piele deschise și corecte.

2. Modele de tatuaje pentru arme tribale:

modele de tatuaje tribale cu arme

Puteți alege ca arma să pară artistică și nu realistă alegând să obțineți un contur tribal. Marcează forma pistolului și face ca tatuajul să pară creativ, dar nu realist. Câțiva oameni primesc tatuajul pistolului din motive tipice, în timp ce alții îl pot face din motive individuale. Alte persoane poartă tatuajul armelor de foc, deoarece le place configurația. În orice caz, tatuajele cu arme arată incredibil atunci când sunt realizate cu precizie și într-un punct de interes deosebit. Aici, în această fotografie, puteți vedea cât de frumos este designul tatuajului.

 • Cel mai bun pentru: Acest design simplu de tatuaj cu armă este potrivit pentru femeile, care preferă să dea un aspect artistic și feminin tatuajului
 • Cerneală preferabilă: Tatuajul este cel mai bine realizat cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Cea mai bună idee de plasare pentru acest tatuaj este pe umăr și brațe.
 • Mărimea: Un tatuaj de dimensiuni medii arată uimitor pe corpurile femeilor frumoase
 • Tonul pielii: Puteți face acest tatuaj dacă aveți tonuri de piele medii, ușoare și echitabile.

3. Modele de tatuaje cu arme pe talie pentru femei:

Guns Designuri de tatuaje pe talie pentru femei

Tatuajele cu arme au implicații tipice diferite. De exemplu, tatuajele cu arme pentru fete pot vorbi despre pericol și nesuficiență. Cu toate acestea, de regulă, implicațiile sunt distincte, iar armele de foc nu trebuie să fie legate de ceva îngrozitor. Armele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a vorbi cu respect și securitate. Cu ce ​​crezi că vorbește aceste două arme în această fotografie? Ar putea fi „urmărirea păcii cu orice preț?”.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre tatuajele de arme unice pentru femeile cărora le place să ucidă jocul prin aruncarea armelor lor preferate pe corp.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajul se face folosind cerneală de culoare neagră
 • Unde: Corpul lateral este cel mai bun loc pentru ca aceste arme să fie vizibile la rând
 • Mărimea: Optează pentru modele de dimensiuni medii pentru a crea un aspect de impact
 • Tonul pielii: Puteți face acest tatuaj dacă aveți tonuri de piele medii, ușoare și echitabile.

4. Design de tatuaj cu arme și șarpe pe partea laterală pentru bărbați:

Design de tatuaj cu arme și șarpe pe partea laterală pentru bărbați

Pistolele și șerpii sunt două lucruri cu care nu trebuie încurcat. Adăugați un mesaj de genul „nu mă călcați pe mine”, iar semnificația dvs. nu ar putea fi mai clară! Arată grozav și este o idee uimitoare. Numeroși indivizi au încredere că tatuajul armei este legat de implicații negative; cu toate acestea, aceasta nu este situația. Tatuajul armei de foc poate transmite atât semnificație pozitivă, cât și negativă. Acesta este unul dintre cele mai remarcabile modele de tatuaje cu arme cu un șarpe.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje cu arme pentru femei, cărora le place să avertizeze oamenii să nu se încurce cu ele și, dacă o fac, repercusiunile vor fi severe!
 • Cerneală preferabilă: Tatuajul se face folosind cerneală de culoare neagră
 • Unde: Puteți obține cerneală pe corpul lateral sau chiar pe spate
 • Mărimea: Optează pentru modele de dimensiuni medii pentru ca mesajul să arate clar
 • Tonul pielii: Puteți face acest tatuaj dacă aveți tonuri de piele deschise și corecte.

5. Arma de tatuaj a craniului pe picior:

Arma de tatuaj a craniului pe picior

După cum sa menționat mai devreme, dacă nu sunteți o persoană serioasă și căutați un tatuaj funky, mai degrabă decât intimidant, aceasta poate fi o idee bună. Poți să tragi cu arma la un craniu și să dai întregului tatuaj mai degrabă un desen animat decât un aspect realist. Îl puteți face colorat și puteți adăuga câteva alte elemente pentru a-l face mai atractiv. Combinația craniului cu un tatuaj de armă este o idee atât de uimitoare pentru totdeauna.

 • Cel mai bun pentru: Aceste tatuaje nebunești cu arme pentru bărbați arată latura ta satanică interioară. Craniul reprezintă moartea într-un mod desenat. Așadar, încurcă-te cu persoana respectivă și pregătește-te să înfrunți el însuși Moartea!
 • Cerneală preferabilă: Tatuajul se face folosind cerneală de culoare neagră
 • Unde: Umerii și brațele sunt locurile perfecte pentru acest design de tatuaje
 • Mărimea: Optează pentru un design de dimensiuni mari pentru a permite o vizibilitate mai bună
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată minunat dacă aveți tonuri de piele medii sau echitabile.

6. Tatuaje cu arme sexy pe coapse:

Tatuaje Sexy Gun pe coapse

În cea mai mare parte, atunci când doamnele primesc tatuaje pe coapsă sau arme laterale de foc, le aduc într-o jartieră. Cu toate acestea, acest lucru nu este în general necesar. O armă poate, în orice caz, să-și păstreze imaginea și rezistența atunci când nu se află în interiorul unei curele. Curelele sunt utilizate în general pentru a adăuga o notă de feminitate tatuajului lor intens. Oricum ar fi, poți de asemenea să-ți faci arma feminină, incluzând un exemplu specific.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj cu pistol superior inversat este unul dintre cele mai clasice modele potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este proiectat pentru a dezvălui natura tandră a persoanei care arată ca o piuliță dură afară.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajul se face folosind cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acest design este ideal pentru a fi realizat pe spatele umerilor
 • Mărimea: Acesta este un design de tatuaje de arme mari
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată minunat dacă aveți tonuri de piele medii sau echitabile.

7. Designuri de tatuaje cu arme de fumat la îndemână:

Designuri de tatuaje cu arme de fumat la îndemână

O armă fumătoare este o altă reprezentare tipică, dar fantastică, a unei arme. Pistolele simbolizează setea de putere și putere. Arme de fumat simbolizează violența mai mult decât pistoalele normale. Arată că glonțul a fost împușcat și că nu se mai poate lua înapoi acum. Acesta este un design la modă și cu aspect fin de tatuaj de armă pe mâini.

 • Cel mai bun pentru: Un tatuaj cu pistol fumat reprezintă că arma a fost proaspăt folosită și este încă în căldură. Așadar, vă rugăm să stați departe de bărbații și femeile care au acest tatuaj pe corp!
 • Cerneală preferabilă: Cerneala neagră este cea mai bună pentru acest tatuaj
 • Unde: Mânecile și antebrațele sunt cele mai bune idei de plasare pentru acest design
 • Mărimea: Alegeți un design de dimensiuni mari pentru a vă asigura că toate detaliile sunt afișate bine
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată minunat dacă aveți tonuri de piele medii sau echitabile.

8. Tatuaj cu arme și trandafiri cu cuvinte:

Tatuaje cu arme și trandafiri cu cuvinte

Designurile de tatuaje cu arme sunt optate de oameni din diverse motive. Poate avea un înțeles personal sau poate simboliza haiducul general pe care îl reprezintă o armă sau oamenii îl pot alege chiar pentru că arată bine. Când oamenii își fac tatuaje din motive personale, în general aleg să adauge câteva cuvinte pentru a face sensul mai evident.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este un alt design de tatuaje Guns and Roses care vine cu un mic citat de inspirație. Acest lucru este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Cerneală preferabilă: Cerneala de culoare neagră este cea mai bună pentru acest tatuaj
 • Unde: Umerii și brațele sunt cele mai bune locuri pentru a obține acest tatuaj
 • Mărimea: Optează pentru un design de dimensiuni medii până mari pentru ca mesajul să apară clar
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată minunat dacă aveți tonuri de piele corecte.

9. Tatuaje antice cu un revolver vechi simplu:

Un tatuaj de revolver antic vechi simplu

Puteți transforma tatuajul într-un simplu pistol antic, cu toate desenele sale sculptate pe el. O puteți obține în monocrom sau o puteți face colorată. În general, oamenii aleg să se tatueze arme pe brațe, părți laterale sau picioare. Uneori se duc și ei pe talie. Acesta este unul dintre modelele de tatuaje pentru fete din vechea școală.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre cele mai senzoriale modele de tatuaje pentru arme pentru fete și femei care sunt suficient de îndrăznețe pentru a le arăta pe corp.
 • Cerneală preferabilă: Faceți acest lucru cu o cerneală de culoare neagră
 • Unde: Zona abdominală inferioară, lângă navală, este locul perfect pentru acest design
 • Mărimea: Optează pentru un design de dimensiuni mari pentru a oferi un moment de vizionare a pistolului
 • Tonul pielii: Ttatuajul lui arată minunat dacă ai tonuri de piele corecte.

10. Modele de tatuaje cu arme sexy pe picioare:

Modele de tatuaje cu arme sexy pe picioare

Cele mai neîncetate situații pentru tatuajele cu arme sunt într-adevăr picioarele, brațele și partea din mijloc. Scopul acestui fapt este că armele sunt mai lungi decât înalte. Acesta este motivul pentru care contururile tatuajelor armelor de foc sunt așezate de-a lungul zonelor strânse și lungi ale pielii. În ceea ce privește conturul tatuajului tău cu armă de foc, poți fi ales aproape orice. Curvilinearitatea arată extrem de bine pe mânerele armelor. În orice caz, puteți adăuga o altă imagine în afară de pistol.

 • Cel mai bun pentru: Femeile care sunt mereu alerte și pregătite pot alege acest tatuaj ca interpretare simbolică a atitudinii lor.
 • Cerneală preferabilă: Puteți folosi cerneală de culoare neagră cu indicii de roz
 • Unde: Zona din jurul coapsei este cea mai bună pentru acest design
 • Mărimea: O armă de dimensiuni mari arată bine și oferă iluzia unei arme reale ascunse în ciorapul tău
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată minunat dacă aveți tonuri de piele corecte.

11. Două tatuaje de arme pe spate:

Două tatuaje de arme pe spate

Pistolele cu aripi angelice exprimă un fel de pace pentru mesajul de război. Poate fi folosit pentru război și distrugere, dar armele pot fi folosite și pentru protecția și menținerea păcii! armele cu aripi angelice doresc să înfățișeze această parte a armelor. Aceste arme sunt realizate cu toate detaliile pentru a oferi un unghi realist.

 • Cel mai bun pentru: Modelele de tatuaje cu pistol pe spate cu aripi sunt cele mai bune pentru bărbații care doresc să aleagă pacea în locul războiului. S-au saturat de violență și doresc să răspândească prietenia.
 • Cerneală preferabilă: Atât pistoalele, cât și aripile sunt cel mai bine realizate cu cerneală de culoare neagră
 • Unde: Înapoi este cea mai bună idee de plasare pentru acest design
 • Mărimea: Un design de dimensiuni mari arată perfect pe spate pentru ca toate detaliile să apară
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată uimitor dacă ai tonuri de piele deschise și corecte.

12. Modele de tatuaje cu arme pe șold cu panglici pentru fete:

Modele de tatuaje cu pistol pe șold

Acest tip de design de tatuaje este în general pentru fete. Îl poți lua pe picioare sau pe brațe. Arată un pistol care este ținut în loc de o panglică. Pentru a o face mai feminină, fetele fac panglica roz. Dacă băieții optează pentru acest design, în general înlocuiesc panglica cu o centură de gloanțe. Acesta este, de asemenea, un simbol pentru un tatuaj cu armă de dragoste.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este din nou un alt cel mai bun tatuaj pentru arme conceput pentru fetele care par drăguțe și inocente din exterior, dar sunt firebrands în interior
 • Cerneală preferabilă: Acest tatuaj folosește cerneală neagră și roșie
 • Unde: Puteți obține acest tatuaj cu cerneală pe zona coapsei pentru un aspect senzual
 • Mărimea: Un design de dimensiuni medii sau mari arată prea bine pentru a fi manipulat!
 • Tonul pielii: Acest tatuaj arată uimitor dacă ai tonuri de piele corecte.

13. Un design de tatuaj pentru arme și trandafiri pentru fete:

Un design de tatuaj pentru arme și trandafiri pentru fete

Pistolele sunt de obicei asociate cu polițiști, vânători de recompense, soldați, vânători, criminali și așa mai departe. Pistoalele presupun întotdeauna gloanțe care nu duc niciodată la vărsare de sânge sau distrugere. Astfel, a face o armă cu trandafiri și spini pare o reprezentare adecvată a frumuseții distructive pe care o posedă o armă.

 • Cel mai bun pentru: Acesta este unul dintre modelele populare de tatuaje cu arme pentru băieții cărora le place să dezvăluie trăsăturile lor mixte de iubire și ură
 • Cerneală preferabilă: Conceptul folosește cerneluri negre și roșii
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat pe spate, gât și umeri
 • Mărimea: Doar un design de dimensiuni mari poate face dreptate acestui frumos tatuaj
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este potrivit dacă aveți tonuri de piele corecte

14. Tatuaj pentru pistol cu ​​pistol pe coapsă:

Pistol Holder Gun Tattoo pe coapsă

Câteva domnișoare au afecțiunea de a-și duce tatuajele la nivelul următor. În acest fel, mai degrabă decât să pună o armă înfășurată într-o curea, obțin un toc de arme cu aspect autentic și o armă / armă. Acest tatuaj arată practic și este nou. O tânără doamnă poate părea adorabilă, totuși își poate demonstra puterea cu un tatuaj în acest fel, deoarece armele de foc sunt nesigure și pentru că este dificil să-ți faci un tatuaj în acest loc specific. Doamnelor le place să fie femei.

 • Cel mai bun pentru: Un alt design unic în conceptul de suport pentru arme, care se potrivește cel mai bine fetelor care sunt întotdeauna gata să își atingă scopul
 • Cerneală preferabilă: Conceptul folosește cerneluri de culoare neagră și roz
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat pe coapse
 • Mărimea: Doar un design de dimensiuni mari poate face dreptate acestui frumos tatuaj
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este potrivit dacă aveți tonuri de piele corecte

15. Modele de tatuaje 3D cu arme:

Modele de tatuaje 3D cu arme

Vrei să le oferi oamenilor din jurul tău un șoc real al vieții lor? Ia acest pistol 3D cu cerneală și dezbracă-ți cămașa pentru a paraliza mulțimea de frică. Căci așa este aspectul realist al acestei imagini. I s-a dat un efect incredibil de real, folosind imaginea unei mâini care ține un pistol. Aceasta dezvăluie o semnificație mai profundă a cât de mult este rănită de acțiunile cuiva și nu mai poate suporta durerea.

 • Cel mai bun pentru: Acest lucru este cel mai potrivit pentru bărbații care au corpuri bine tonifiate și care pot purta acest design minunat fără efort.
 • Cerneală preferabilă: Conceptul folosește cerneluri de culoare neagră și roz
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat pe zona pieptului
 • Mărimea: Optează pentru un design de dimensiuni mari pentru a surprinde senzația realistă a acestui design
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este potrivit dacă aveți tonuri de piele corecte

16. Modele de tatuaje cu arme deget:

Modele de tatuaje cu arme deget

Îți amintești zilele tale din copilărie când ne-am folosit degetele pentru a forma pistoale de jucărie? Acum poți retrăi acele amintiri, lăsând acest mic pistol gravat pe degete. Acesta este un concept foarte creativ și unul dintre noile arme de tatuaj care arată uimitor. Acest lucru nu este doar pentru fete, dar chiar și bărbații primesc aceste arme minunate pe degetele lor.

 • Cel mai bun pentru: Acest pistol de tatuaj simplu poate fi imprimat atât pe bărbați, cât și pe femei
 • Cerneală preferabilă: Conceptul folosește cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat pe degete
 • Mărimea: Un pistol de dimensiuni mici este ideal pentru potrivirea dimensiunii degetelor
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este potrivit dacă aveți tonuri de piele deschise sau deschise

17. Modele de tatuaje cu arme pe piept:

Modele de tatuaje cu arme pe piept

Acest design nebun de piept de armă îți amintește de un film despre gangsteri. Imaginea este realizată cu atenție cu toate detaliile, cum ar fi gloanțe, puști și chiar un craniu. Are chiar inscripții pe care scrie „Născut un războinic și mor o legendă”. Acest design este cu adevărat legendar, pentru că arată uimitor cu un astfel de nivel de detaliu. Acest lucru este potrivit pentru bărbații puternici și puternici care pot purta acest tatuaj uimitor pe corpurile lor bine tonifiate.

 • Cel mai bun pentru: Acest tatuaj în stil gangster este cel mai bun pentru bărbați
 • Cerneală preferabilă: Conceptul folosește cerneală de culoare neagră
 • Unde: Acest design este cel mai bine realizat pe piept
 • Mărimea: O imagine de dimensiuni mari este ideală pentru acoperirea tuturor detaliilor
 • Tonul pielii: Acest tatuaj este potrivit dacă aveți tonuri de piele deschise sau deschise

Mai multe modele de tatuaje:

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 1

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 2

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 3

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 4

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 5

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 6

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 7

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 8

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 9

Cele mai bune modele de tatuaje cu arme cu imagini 10

Sfaturi suplimentare pentru a păstra eleganța modelelor de tatuaje cu arme:

Aceste sfaturi vă pot ajuta să obțineți un tatuaj perfect al pistolului fără ca acesta să rămână fără semn:

 • Tatuajele cu arme simbolizează în mod normal violența și natura rea, deși nu spui asta. Deci, asigurați-vă că veniți cu elemente precum florile pentru a vă transmite în mod semnificativ.
 • De asemenea, puteți alege modele vintage de puști și pistoale pentru un aspect antic al tatuajelor dvs..
 • Optează pentru un tatuaj de armă destul de decent pentru a dezvălui detaliile pe deplin.
 • Trebuie să vă asigurați că artistul dvs. este bine versat cu tatuajele 3D dacă intenționați pentru unul. Purtați imagini cu arme de tatuaj la alegere pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți.

Gânduri finale:

Sperăm că aceste tatuaje ți-au stabilit obiective majore! Unii dintre ei sunt atât de creativi încât au luat internetul prin furtună, motiv pentru care am vrut să vă ajutăm să înțelegeți cele mai bune dintre aceste imagini cu semnificația lor simbolică și adecvarea lor. Motto-ul nostru este să vă ajutăm să obțineți tatuajul perfect al pistolului din visele voastre. Vă rugăm să rețineți că pentru a vă înscrie un tatuaj cu pistol, nu trebuie să dețineți o armă, ci să aveți calitățile acestei arme moderne, care poate fi folosită într-un mod bun dacă este necesar. Așteptarea ta pentru tatuajul perfect pare să se fi încheiat, așa că mergi mai departe și vizită-ți salonul preferat pentru a te face cerneală!