15 cele mai bune modele de tatuaje grecești antice și semnificațiile lor!

Grecia, țara care a jucat un rol instrumental în modelarea civilizației moderne, are o bogată mitologie. Plin de personaje eroice, zei și zeițe, mitologia greacă veche este plină de narațiuni ale faptelor lor. Peste 85 de eroi și zei greci proeminenți sunt cunoscuți pentru puterea, vitejia și puterea lor supremă. De secole, ele au servit întotdeauna ca inspirație pentru bărbați și femei, care le iau ca inspirație. Aceste personaje mult-celebrate sunt imortalizate prin înscrierea lor pe corp. În acest articol, am prezentat cele mai bune modele de tatuaje grecești și semnificația lor.

Cele mai bune modele de tatuaje grecești antice

Importanța simbolică a tatuajelor grecești:

Tatuajele grecești sunt unul dintre desenele complexe de tatuaje, care implică un nivel extrem de detaliu. Au o semnificație mai profundă asociată lor, pe baza caracterului gravat. Unul dintre modelele populare este Ahile din Războiul Troian, care reprezintă o mare forță cu o slăbiciune secretă. Alte modele optate pe scară largă includ Apollo – Dumnezeul medicinii, Athena – Zeița războiului, Hera – Regina tuturor zeilor. În afară de acestea, multe creaturi mitice precum Centaur, Arachne și Chimaera sunt de asemenea alese ca tatuaje. Citiți mai multe pentru a explora unele dintre popularele modele și semnificații ale tatuajelor grecești:

Cele mai bune 15 modele de tatuaje grecești și semnificațiile lor:

Vedeți aceste idei uimitoare de tatuaje stilul grecesc și simbolismul lor:

1. Tatuaje grecești de scriere:

Tatuaj cu simbol grecesc

Un tatuaj care conține un verset biblic înscris în limba greacă este o încercare foarte clasică. Devine semnificativ și are o mare semnificație pentru cel care îl poartă. Aceste tatuaje cu litere au fost văzute mai ales în rândul creștinilor, în special celor care ar dori să facă o declarație societății despre credința lor în creștinism.

Acest tip de tatuaj în stil grecesc este renumit pe scară largă în America, Anglia și Australia. Acest tatuaj reprezintă dragostea și onoarea față de Isus și versetul pe care îl dă de fapt. Arată dedicarea, precum și credința față de Dumnezeu și sentimentul divinității. Citatele și semnificațiile tatuajelor grecești trezesc, de asemenea, curiozitate în rândul spectatorilor.

 • Cel mai potrivit pentru: Tatuajele cu cuvinte grecești sunt ideale pentru bărbații și femeile care admiră literatura greacă clasică.
 • Cerneală preferabilă: Negrul este cea mai bună culoare pentru gravarea literelor
 • Unde: În funcție de dimensiunea mesajului, le puteți face pe brațe, biceps și chiar pe partea abdominală
 • Mărimea: Alegeți cel puțin o imagine de dimensiuni medii pentru o vizibilitate mai bună
 • Tonul pielii: Potrivit pentru toate tonurile pielii

2. Designul tatuajului porumbel grec:

modele de tatuaje grecești

Porumbelul stă ca un simbol al păcii, calmului și seninătății. Un tatuaj care arată un porumbel alb zburător care ține o frunză verde în cioc cu un cuvânt grecesc dedesubt are o mare semnificație și semnificație biblică. Este un simbol al pământului uscat, același pământ care a suferit o mare pierdere timp de aproximativ o sută douăzeci de zile în zilele lui Noe.

Cele mai bune tatuaje cu simbol grecesc pentru fete sunt realizate pe scară largă de băieții care adoră tatuajele mici simple și cele semnificative. De asemenea, reprezintă vechea perioadă istorică a domniei lui Noe. Frunza verde purtată de porumbel simbolizează, de asemenea, speranța că binele este întotdeauna în diavol. Ele pot fi, de asemenea, combinate cu numele grecesc tatuaje pentru a-și exprima dragostea pentru cineva special.

 • Cel mai potrivit pentru: Aceste tatuaje sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei cărora le place să-l mențină discret, dar vor să aibă un impact semnificativ
 • Cerneală preferabilă: Alegeți cerneluri precum negru, roșu și alb pentru acest design
 • Unde: Alegeți o zonă mai largă, cum ar fi spatele, gâtul și umerii
 • mărimea: O imagine de dimensiuni medii funcționează bine
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele mai deschise

3. Ahile, tatuajul războinicului grec:

Ahile, tatuajul războinicului grec

Ahile a fost cel mai mare războinic din mitologia greacă veche. A fost un erou al războiului troian și se spune că este personajul central al Iliadei lui Homer. El stă ca un simbol al curajului, forței și testului de răbdare.

Un tatuaj care descrie imaginea lui Ahile în război este asigurat să arate dinamic și frumos. În tatuaj, războinicul grec poate fi văzut ținând un scut și ca cuvântul în cealaltă mână. Acest tatuaj simbolizează protecția, puterea și puterea. Aceste tatuaje antice grecești sunt, de asemenea, un tribut adus soldaților greci, prin urmare; este ales pe scară largă de soldați, militari, luptători etc. Astfel de tatuaje sunt o dedicație soldaților antici care au luptat definitiv. Aceasta este în fruntea listei celor mai bune tatuaje grecești pentru băieți.

 • Cel mai potrivit pentru: Bărbații care sunt fascinați de eroismele lui Ahile din războiul troian pot face acest tatuaj
 • Cerneală preferabilă: O combinație de negru și gri vă poate oferi aspectul potrivit
 • Unde: Potrivit pe spate și abdomen
 • Mărimea: Alegeți o imagine de dimensiuni mari pentru a capta bine toate detaliile
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele echitabile

4. Hristos Cuceritorul Tatuajele picioarelor grecești:

Hristos Cuceritorul Tatuajele picioarelor grecești

Un tatuaj care îl simbolizează pe Hristos ca un cuceritor este un design unic pentru tatuajele grecești. Arată frumos, bogat și foarte atrăgător pentru ochi.

Crucea în circumferință cu cele patru simboluri grecești arată foarte modernă și încântătoare pentru cel care vede tatuajul. Pot fi purtate pe picior, precum și pe orice altă parte a corpului. Acest tip de tatuaje cu simbol grecesc oferă un sens profund legat de Domnul Isus. Sunt mici, așa că pot fi purtate pe încheietura mâinii sau pe braț. Nu numai creștinii, dar și alți oameni au purtat acest tip de tatuaj. Acesta este unul dintre tatuajele grecești simple.

 • Cel mai potrivit pentru: Bărbații și femeile care cred ferm în Iisus Hristos pot opta pentru acest tatuaj
 • Cerneală preferabilă: Alegeți o cerneală de culoare neagră pentru acest design
 • Unde: Potrivit pe picior, brațe și încheietura mâinii
 • Mărimea: Alegeți o imagine de dimensiuni mici sau mijlocii
 • Tonul pielii: Potrivit pentru grâu și tonuri de piele netede

5. Tatuaj cu banderolă greacă:

Tatuaj cu banderolă greacă

Tatuajele grecești bine concepute ale brațelor, completate cu un model bun, vorbesc pentru o interpretare elegantă a istoriei Greciei antice. Obținerea cernelii unuia dintre aceste tatuaje vă va oferi cu siguranță o identitate distinctă și atractivă.

Diferitele tatuaje tribale grecești inspiră, de asemenea, granița întunecată din jurul tatuajului. Acest tip de tatuaj grecesc este un mesaj pentru oameni. Astfel de tatuaje negre întunecate sunt, de asemenea, purtate pe încheietura mâinii ca un tatuaj cu bandă de încheietură. Fetele primesc, de asemenea, un astfel de tatuaj cu cerneală pe talie. Astfel de tatuaje cu litere grecești sunt, de asemenea, purtate pentru a-și arăta devotamentul față de Biblie.

 • Cel mai potrivit pentru: Aceste tatuaje artistice sunt ideale atât pentru bărbați, cât și pentru femei, pentru a-și împodobi mâinile și încheieturile
 • Cerneală preferabilă: O cerneală simplă de culoare neagră ar fi potrivită
 • Unde: Puteți realiza aceste benzi pe brațe, încheieturi și chiar pe picioare
 • mărimea: În funcție de mărimea încheieturii sau brațului, puteți opta pentru o dimensiune adecvată
 • Tonul pielii: Potrivit pentru grâu și tonuri de piele netede

6. Tatuaje mitologice grecești:

Tatuaje de mitologie greacă

Un tatuaj care prezintă mitologia greacă este garantat să arate etnic. Va scoate la iveală viața, poveștile colorate și uimitoare care fac parte din istoria sa. Ele fac o alegere excelentă pentru tatuajele grecești. Înțelesul tatuajului grecesc al unui astfel de tatuaj este sclavia, puterea și puterea. Tatuajul arată un cal care este capturat în lanț, ceea ce indică sclavia.

Diferitele culori folosite în tatuaj îl fac mai atractiv. Un monstru este, de asemenea, cernelit, care simbolizează răul. Luptătorii poartă pe scară largă astfel de tatuaje. Tatuajul aruncă o privire și asupra faimoșilor monștri care au capturat mulți oameni și i-au ținut ca sclavi. Astfel de tatuaje arată personalitatea periculoasă purtată de persoana care le poartă. Acesta este unul dintre cele mai importante tatuaje grecești pentru bărbați.

 • Cel mai potrivit pentru: Astfel de tatuaje elaborate sunt potrivite pentru bărbații care au un corp larg pentru a obține toate detaliile
 • Cerneală preferabilă: Alegeți mai multe culori pentru a surprinde adevărata frumusețe a imaginii
 • Unde: Umerii și brațele sunt locurile ideale pentru acest tatuaj
 • Mărimea: Aceasta este o imagine foarte mare, cu un grup de mici detalii
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele mai deschise

7. Tatuaj simbolic grecesc pe braț:

Tatuaj simbolic grecesc pe braț

Cei care doresc să-și păstreze tatuajul grecesc simplu, dar la modă, ar trebui să folosească tatuajul simbolic grecesc. La fel ca și numele său, conține portretul unui simbol grecesc înconjurat de un cerc negru bine format. Arată îngrijit, plăcut și atractiv.

Acesta este unul dintre micile tatuaje grecești care simbolizează adevărul, onestitatea, dragostea și grija. Astfel de tatuaje sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de tatuaj tribal grecesc. Culoarea negru închis face simbolul mai atractiv. Astfel de tatuaje pot fi, de asemenea, cernelite pe gât, încheietură, picior și piept. Simboluri diferite dau semnificații diferite. Oamenii selectează unul dintre diferitele simboluri care seamănă și cu natura lor. Acestea sunt adesea cernelite cu cerneală groasă de culoare neagră închisă pentru a da un impact profund. Unii intră și în cerneală subțire și mică pentru a-i oferi un efect mai simplu.

 • Cel mai potrivit pentru: Potrivit atât bărbaților, cât și femeilor care cred în conceptul de mai puțin este mai mult.
 • Cerneală preferabilă: Cerneala de culoare neagră este ideală pentru această imagine
 • Unde: Brațele și umerii sunt locuri perfecte pentru a obține acest design
 • Mărimea: O imagine de dimensiuni medii sau mari funcționează bine
 • Tonul pielii: Potrivit pentru aproape toate tonurile pielii

8. Tatuaj înger grec pe lateral:

Tatuaj înger grec pe lateral

Îngerii au jucat un rol semnificativ în mitologia greacă. De fapt, cuvântul înger provine dintr-un cuvânt grecesc numit „aggelos”, care înseamnă mesager. Un înger grec descris într-un mod clasic; aripile sale gigantice și posesia unei sabii îi vor oferi o postură rafinată.

Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje grecești văzute până în prezent. Un astfel de tip de tatuaj înger este cunoscut și sub numele de tatuaj înger păzitor. La fel ca un tată sau o mamă, pentru a-și salva copilul și a lupta împotriva răului, acest tatuaj transmite că tatăl sau mama a fost un înger pentru purtătorul care l-a îngrijit și l-a protejat. Băieții poartă, de asemenea, acest tip de tatuaje grecești pentru fete în spate sau în piept. Îngerul cu cuvânt indică și victoria adevărului asupra răului. Astfel de tatuaje sunt purtate cu o altă mândrie de către purtător. Aceste tatuaje de fete grecești sunt, de asemenea, cernelite de oamenii care și-au pierdut părinții în timp ce îi protejau.

 • Cel mai potrivit pentru: Îngerii păzitori este, în general, potrivit pentru cei care doresc să-și păstreze nesiguranțele la distanță. Sunt unul dintre cele mai bune modele de tatuaje grecești pentru femei.
 • Cerneală preferabilă: Optează pentru un amestec bun de cerneluri de culoare neagră și maro
 • Unde: Faceți acest lucru pe abdomen pentru un aspect unic
 • Mărimea: O imagine de dimensiuni mari este perfectă
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele mai deschise

9. Medusa mitologie greacă design manșon tatuaj:

Medusa mitologie greacă design manșon tatuaj

Conform mitologiei grecești, Medusa era un monstru care poseda o față hidoasă și șerpi otrăvitori în loc de păr. Ea este un personaj clasic, iar realizarea unui tatuaj de către un tatuator profesionist care o descrie în modul ei original poate fi cu adevărat o idee minunată pentru un design de tatuaj grecesc. Povestea mitologică despre Medusa inspiră foarte mult astfel de idei de tatuaje grecești.

Se crede că un astfel de tatuaj atunci când este purtat în corpul tău, te salvează de fapta malefică pe care vrei să o faci cu tine. Se spune că astfel de tatuaje sunt protejate de răul cunoscut sub numele de magie neagră. De asemenea, definește povestea istorică a Medusei și cum a murit. Ochii Meduzei sunt întotdeauna atrași cu fața în jos, deoarece se spune că, dacă cineva aruncă o privire în ei, s-ar transforma în piatră. Acesta este unul dintre cele mai bune tatuaje din mitologia greacă.

 • Cel mai potrivit pentru: Potrivit atât bărbaților, cât și femeilor care cred în zeițele grecești și în puterile lor supranaturale
 • Cerneală preferabilă: Un amestec de cerneluri negre, gri și albastre
 • Unde: Brațele sunt locul perfect pentru acest tatuaj
 • Mărimea: Este ideal un design de dimensiuni medii sau mari
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele echitabile

10. Realism Tatuaje grecești pe umăr:

Realism Tatuaje grecești pe umăr

Tatuajele de realism prezintă subiecte și obiecte desenate astfel încât să fie realiste. Imaginile desenate în aceste tatuaje sunt atât de realiste încât arată ca portrete ale personajelor. Tatuajele de realism sunt adesea folosite la desenarea de zei și zeițe grecești.

Aspectul realist al tatuajelor permite să vedeți caracteristicile fizice ale subiecților și să observați emoțiile pe care subiecții le transmit și le simt în tatuaje. Acestea pot fi realizate în modele color, negru sau gri. Combinarea negru, gri cu culoarea roșie conferă tatuajului divinitate. Tatuajele realiste sunt în general tatuaje de dimensiuni medii până la mari și pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei. Astfel de tatuaje romane grecești simbolizează divinitatea, adevărul, puritatea, dragostea și victoria binelui asupra răului.

 • Cel mai potrivit pentru: Ideal pentru bărbații și femeile care doresc să-și eternizeze dragostea pentru eroii greci prin gravarea lor pe corpuri
 • Cerneală preferabilă: Alegeți o combinație de culori negru, albastru și gri
 • Unde: Întreaga lungime a mâinii poate fi utilizată pentru detalii perfecte
 • mărimea: Este preferabilă o imagine de dimensiuni mari
 • Tonul pielii: Detaliile fine ale designului îl fac potrivit numai pentru tonuri de piele clare

11. Modele ilustrative de tatuaje ale lui Dumnezeu grecesc la îndemână:

Modele ilustrative de tatuaje ale lui Dumnezeu grecesc la îndemână

Tatuajele grecești ilustrative sunt pline de culoare. Arată ca ilustrațiile date în cărți și benzi desenate. Tatuajele sunt adevărate vieții și, uitându-ne la tatuaj, putem vedea că subiecții transmit emoții. Subiecții din aceste tatuaje grecești ilustrative sunt zei, zeițe și obiecte neînsuflețite precum mere, arme, suliță și armură.

Tatuajele cu ilustrații sunt de dimensiuni medii până la mari, de obicei desenate în locuri unde se vor potrivi corespunzător și vor arăta cu ușurință tatuajul. Deoarece tatuajele sunt foarte colorate, ele sunt excelente pentru a arăta ca artă corporală. Atât femeile, cât și bărbații, o pot purta.

 • Cel mai potrivit pentru: Dacă adorați și vă închinați zeilor greci, acest uimitor tatuaj de mână grecesc funcționează bine, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie
 • Cerneală preferabilă: Alegeți nuanțe bogate și mai strălucitoare precum albastru, verde, galben și negru
 • Unde: Brațele sunt locuri perfecte pentru a etala acest frumos tatuaj
 • Mărimea: O imagine de dimensiuni mari vă poate oferi aspectul potrivit
 • Tonul pielii: Întrucât implică culori precum verde și albastru, acest lucru este potrivit pentru tonuri de piele clare

12. Design de tatuaj grecesc negru și gri pe piept:

Design de tatuaj grecesc negru și gri pe piept

După cum sugerează și numele, aceste tatuaje piept grecești sunt desenate în culori negre și gri. Aceste tatuaje, în general, nu sunt realizate cu culori vibrante, cum ar fi roșu sau albastru. Aceste tatuaje au imagini ale oamenilor sau zeilor greci cu expresii ale emoțiilor de curaj, furie, pierdere sau evadare. De asemenea, sunt desenați astfel încât să aibă proporțiile oamenilor din viața reală.

Aceste tatuaje sunt, de asemenea, foarte realiste. Tatuajele grecești negre și gri au adesea dimensiuni medii sau mari. Astfel, acestea sunt desenate pe brațele superioare, pe antebrațe, pe spate, pe abdomen sau pe piept. Aceste tipuri de tatuaje grecești sunt unisex, ideale pentru persoanele care doresc ca tatuajul să aibă un sens real. Acesta este unul dintre cele mai bune modele de tatuaje grecești.

 • Cel mai potrivit pentru: Aceste tatuaje sunt în general pentru bărbați, deoarece implică gravarea porțiunii pieptului
 • Cerneală preferabilă: Culorile dezactivate precum gri și negru sunt cele mai bune
 • Unde: Porțiunea pieptului vă poate oferi zona necesară pentru acest design
 • Dimensiune: Opt pentru o imagine de dimensiuni mari pentru a capta bine detaliile
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele mai deschise

13. Modele de tatuaje grecești cu măr de aur:

Designuri de tatuaje grecești cu măr de aur

Mărul de Aur are o importanță semnificativă în mitologia greacă. Există trei povești diferite asociate cu mărul de aur și mitologia greacă, și anume Rasa Atalantei, Grădina Hesperidelor și Mărul de Aur al faimei războiului troian..

Deoarece tatuajele grecești acordă o mare importanță obiectelor neînsuflețite, mărul formează un subiect important pentru un tatuaj grecesc, ca și alte obiecte, cum ar fi armele și armurile. În acest tatuaj grecesc Apple Golden, un verset grecesc frumos este un indie tatuat, mărul auriu. Se poate face acest tatuaj pentru poveștile mitologice inspiratoare ale culturii grecești.

 • Cel mai potrivit pentru: Acesta este un tatuaj unisex cu importanță biblică.
 • Cerneală preferabilă: Se utilizează aur cu nuanțe de negru și gri
 • Unde: Punctele precum brațele, spatele și chiar zona gâtului sunt potrivite
 • Mărimea: O imagine de dimensiuni medii arată bine
 • Tonul pielii: Potrivit pentru toate tonurile pielii

14. Tatuaje grecești Athena:

Tatuaje grecești Athena

Atena este o zeiță populară din mitologia greacă. Prin urmare, este o alegere populară atunci când vine vorba de tatuaje grecești. Fiind o zeiță, are acea aură printre ei și are un aspect fermecător. Cunoscută și sub numele de Minerva, este zeița înțelepciunii. În general, este îmbrăcată ca un războinic. De obicei văzută cu o bufniță, ea este simbolul inteligenței, culturii, libertății, spiritelor și mitologiei Greciei..

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj artistic uimitor este potrivit pentru bărbații care au un ochi pentru detalii
 • Cerneală preferabilă: Cernelurile albastre, maro și negre sunt potrivite
 • Unde: Acest design complicat poate fi realizat pe spate pentru o acoperire optimă
 • Mărimea: Imaginea de dimensiuni mari funcționează foarte bine
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele mai deschise

15. Design de tatuaje grecești centauri:

Centauri de design grecesc de tatuaje

Centaurii sunt creaturi pe jumătate om, pe jumătate cal, în mitologia greacă. Au corpul unui cal și pieptul, capul și brațele unui bărbat. Ei sunt copiii lui Ixion, regele Lapitilor și al lui Nefele, un nor făcut după chipul lui Hera. Centaurii sunt violenți și feroce. De obicei, descriu minți neîmblânzite, virilitate și instinct animal, deoarece sunt pe jumătate cal. Centaurii sunt adesea văzuți cu arc, deoarece sunt războinici. Acest mitic tatuaj grecesc de cal este pentru persoanele care doresc să-și arate partea de curaj și de vitejie a personalității.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj este pentru toți bărbații și femeile cu inima curajoasă care nu se abțin să-și asume riscuri în viața lor.
 • Cerneală preferabilă: O combinație de negru, maro cu note de alb sunt ideale
 • Unde: Alegeți brațele pentru o vizibilitate mai bună
 • Mărimea: Alegeți o imagine de dimensiuni mari
 • Tonul pielii: Potrivit pentru tonuri de piele echitabile

Sfaturi de urmat înainte de a vă înscrie un tatuaj grecesc:

Dacă intenționați un tatuaj grecesc, aceste sfaturi vă pot ajuta cu siguranță să vă proiectați visele:

 • Tatuajele grecești sunt extrem de complexe și nu orice artist poate face dreptate designului
 • DACĂ intenționați să alegeți un mesaj care implică alfabete grecești, este important să faceți scrisul perfect
 • Nu toți zeii și războinicii greci simbolizează pozitivitatea! Deci, fiți înțelepți să aflați detalii despre ele înainte de a vă decide cu privire la design
 • Optează pentru modele care implică detalii clare, deoarece pot fi distorsionate într-o perioadă de timp
 • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de îngrijire după tatuaj pentru a asigura longevitatea designului.

Gânduri finale:

Sperăm că aceste tatuaje nu vă sunt toate „grecești”! Sunt extrem de complicate și artistice, cu fundalul mitologiei grecești antice. Tatuajele grecești sunt bogate în simbolism și nu sunt simple opere de artă. Fiecare dintre zeii și zeițele grecești primește un aspect diferit de către artiști pentru a-și indica calitățile. Nu este neobișnuit ca oamenii să creadă că gravarea lor pe corp poate ajuta cu siguranță la trecerea unor trăsături supranaturale. Deci ce mai aștepți? Alege-ți preferatul dintre aceste uimitoare modele de tatuaje grecești și pregătește-te să ucizi!

Published
Categorized as Tatuaj