15 cele mai bune modele de tatuaje de dragoste cu semnificații!

„Nu poate exista un sentiment mai bun decât să iubești și să fii iubire!” Nu este adevărată această afirmație? Iubirea este ceea ce ține lumea împreună și ne face să ne simțim în viață. Exprimarea dragostei cuiva pentru cineva este foarte importantă, deoarece poate aduce oamenii împreună și poate crea o relație de căldură. Nu există un sentiment mai bun în lume decât să asculți pe cineva spunându-ți „Te iubesc”! Cu toate acestea, mulți oameni nu se simt confortabil spunând cu voce tare verbal și aleg medii de exprimare alternative. Tatuajele de dragoste sunt folosite de mai multe secole pentru a-și declara pasiunea în mod creativ. Nu s-au confruntat niciodată să se demodeze și sunt unul dintre cele mai populare modele de tatuaje. Am compilat cele mai bune modele de tatuaje de dragoste în acest articol și jucăm Cupidonul pentru tine!

Semnificația și semnificația tatuajului iubirii:

Cele mai bune modele de tatuaje de dragoste

În cele mai vechi timpuri, corpurile erau folosite ca pânză pentru gravarea mesajelor de dragoste și pentru a-și declara în mod deschis sentimentele față de cineva. Acest lucru a devenit acum un ritual în rândul cuplurilor și partenerilor pentru a obține tatuaje de dragoste cu cerneală pe corpul lor. Tatuajele de dragoste simbolizează intimitatea, afecțiunea, pasiunea și atașamentul unul pentru celălalt. Sunt pline de mesaje ascunse și simboluri pentru a sugera persoana sentimentelor interioare. Desenele de tatuaje de dragoste exprimă, de asemenea, legătura cu părinții, frații, membrii familiei și chiar idolii lor preferați.

Cele mai bune idei de tatuaje de dragoste cu imagini:

Aici am prezentat mai jos diferite tipuri de modele și idei de tatuaje de dragoste cu semnificații și imagini care cu siguranță vă inspiră.

1. Tatuaje de dragoste cu cuvântul fluture:

Fluture Cuvânt Dragoste Tatuaje

Acest tatuaj fluture a fost frumos conceput cu cuvintele Speranță, Credință, Crede și Iubiți, cu o cheie de sol pentru corp. Emană farmec și eleganță și este un tatuaj tipic de fată. Cele mai multe dintre fete adoră să arate întotdeauna aceste tatuaje de dragoste. Viața fără dragoste este de asemenea plictisitoare și depresivă și nimeni nu este din dragoste. Dragostea cu tatuajele de viață este atât de semnificativă.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj dragoste și creativ de dragoste fluture este potrivit pentru femeile și fetele care doresc să rămână optimiste și să se bucure de dragoste nelimitată.
 • Cerneală preferabilă: Cerneala neagră este cea mai bună culoare.
 • Unde: Acesta este un tatuaj de dimensiuni medii. Terminați-l pe spate, umeri sau brațe.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni medii este optim.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri mai deschise ale pielii.

2. Tatuaje de dragoste cu talie muzicală:

Muzica Talie Tatuaje Dragoste

Nimic nu poate fi la fel de expresiv ca puterea muzicii în transmiterea sentimentului de dragoste. În afară de a fi întruchiparea iubirii, muzica eliberează și sufletul. Frumos realizat cu note muzicale, un fluture și forma unei inimi, vorbește o limbă diferită pentru iubitorii de muzică din întreaga lume.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest design drăguț de tatuaj de dragoste muzical se potrivește celor care doresc să folosească arta muzicii pentru a-și exprima dragostea
 • Cerneală preferabilă: Mergi după cerneală de culoare neagră.
 • Unde: Optează pentru locuri precum burta, încheietura mâinii, degetele și literalmente oriunde pe corp.
 • Mărimea: Acesta este un design de dimensiuni mici.
 • Tonul pielii: Se potrivește grâului și tonurilor de piele netede.

3. Arta tatuajelor dragostei Lily Song:

Lily Song Dragoste Tatuaje Art

Crinii sunt bogate în simbolism printre diferitele culturi ale lumii și sunt un design de tatuaje la modă printre femeile care le poartă în diferite forme, dimensiuni și culori. Crinii roșii sunt de obicei o portretizare a iubirii, afecțiunii și pasiunii. Conceput cu inimi, stele, fluturi și note muzicale, are toate semnele iubirii asociate.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest design frumos se potrivește bărbaților și femeilor care doresc să-și declare dragostea unul față de celălalt folosind simbolismul floral.
 • Cerneală preferabilă: Puteți folosi cerneală de culoare neagră cu indicii de roșu cărămidă.
 • Unde: Faceți-o pe partea laterală a burții pentru un aspect unic.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni mari este optim.
 • Tonul pielii: Se potrivește grâului și tonurilor de piele netede.

4. Designul tatuajelor inimilor mici iubesc:

Inimile mici iubesc tatuajele

Inima a fost întotdeauna cunoscută pentru a simboliza iubirea și adorația. Se face un design de tatuaj excelent, deoarece acestea sunt realizate în stiluri și culori interminabile. Cele două inimi sunt un tribut potrivit de dragoste și onoare pentru părinții cuiva. Împodobit cu lotus pe ambele părți, care reprezintă în mod similar dragostea, frumusețea și puterea, este o portretizare colorată a emoției.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj unisex este pentru cei care își iubesc părinții cu drag.
 • Cerneală preferabilă: Utilizați culori multiple, cum ar fi roșu, verde, galben, negru și violet.
 • Unde: Faceți-o pe mâini pentru o mai bună vizibilitate.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni medii sau mari este perfect.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri foarte deschise ale pielii.

5. Tatuaje de dragoste cu trandafiri pe corp:

Tatuaje de dragoste cu trandafiri pe corp

Trandafirul, considerat limbajul universal al iubirii, este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje din lume. Este bogat în semnificații, simbolizat de diferitele culori ale trandafirului. Trandafirul roșu este, fără îndoială, cel mai frumos dintre toate trandafirii care transmit cel mai profund sens al iubirii și al afecțiunii. Femeile îmbrățișează în mod deosebit trandafirul pentru un tatuaj care să semnifice această dragoste și frumusețe. Puteți etala cuvintele „Te iubesc” cu acest design creativ.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj creativ de trandafir se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor care doresc să își declare dragostea în devenire pentru cineva special.
 • Cerneală preferabilă: Alegeți culori precum roșu și verde.
 • Unde: Optează pentru partea laterală a abdomenului pentru a plasa bine trandafirul de dimensiuni mari.
 • Mărimea: Căutați o imagine mare pentru a atrage atenția partenerului.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri foarte deschise ale pielii.

6. Tatuaj îndrăgostit pe braț:

Tatuaj Angel Love Love pe braț

Conform credinței creștine și evreiești, îngerii sunt păzitorii cerești trimiși de Dumnezeu pentru a ne proteja. Acestea sunt un semn al dragostei lui Dumnezeu și acest sens este de obicei transmis atunci când cineva își face un tatuaj de înger pe corp. Îngerii sunt în general reprezentați prin versiunea pentru adulți a unei femei. Cu toate acestea, acest tatuaj înseamnă că îngerii pot veni la noi și sub formă de copii.

 • Cel mai potrivit pentru: Tatuajul îngerului este pentru cei care doresc să-și exprime dragostea față de copiii lor.
 • Cerneală preferabilă: Alegeți culori mai fine, cum ar fi roz, albastru, bej și alb.
 • Unde: Acest tatuaj este cel mai bine făcut pe brațe.
 • Mărimea: Tatuajele de portret vin de obicei în dimensiuni mari.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri foarte deschise ale pielii.

7. Designuri de tatuaje Amor Love:

Modele de tatuaje Amor Love

În spaniolă, „Amor” înseamnă iubire sau pasiune adevărată, făcând o declarație elegantă atunci când este înscris ca tatuaj. Tatuajul Amor este caracteristic iubitorilor despre care se știe că poartă acest tatuaj pentru a simboliza dragostea intensă pe care o simt unul pentru celălalt. Tatuajul are o anumită senzualitate, cuvântul „Amor” cuprinzând inima înfrumusețată cu flori. Schema de culori strălucitoare a tatuajului îi conferă un aspect atrăgător.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj colorat este destinat bărbaților și femeilor care doresc să inspire cultura spaniolă să își declare dragostea.
 • Cerneală preferabilă: Tatuajul este realizat cu nuanțe mai strălucitoare precum verde, roșu, portocaliu și galben.
 • Unde: Puteți obține această cerneală pe brațe, spate și gât.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni medii funcționează destul de bine.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri foarte deschise ale pielii.

8. Tatuaje de dragoste la încheietura mâinii:

Tatuaje de dragoste la încheietura mâinii

Niciun design sau model nu poate transmite adevăratul sens al iubirii mai profund decât cuvântul însuși atunci când este tatuat pe corp. Arată elegant și iese în evidență. Această inscripție a cuvântului în font de tatuaj este mai frecventă în rândul femeilor. Se știe că femeile își exprimă emoțiile în mod deschis și, atunci când vine vorba de iubire, formularea tatuajului este o proclamație îndrăzneață a iubirii lor. Puteți exprima sentimentul de ură și prin intermediul tatuajelor de ură.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest tatuaj este special conceput pentru femeile care doresc să-și exprime iubirea artistic.
 • Cerneală preferabilă: Cel mai bine se face cu cerneală de culoare neagră.
 • Unde: Cel mai bine se face pe brațe și mâini.
 • Mărimea: Un design mic spre mediu funcționează destul de bine.
 • Tonul pielii: Se potriveste tuturor tonurilor pielii.

9. Tatuaje de dragoste potrivite pentru cupluri:

Tatuaje de dragoste potrivite pentru cupluri

Primul lucru care îți vine în minte atunci când vrei să-ți faci un tatuaj de dragoste este cerneala numelui unei persoane dragi. Tatuajele cu nume înlocuiesc toate celelalte tatuaje de dragoste, deoarece fac referire directă la persoana al cărei nume este înscris. Pentru cupluri, nu există o modalitate mai bună de a-și comemora relația decât să-și tatueze numele persoanei iubite pe corp. Tatuajele de nume sunt îmbrățișate cu pasiune atât de bărbați, cât și de femei și sunt de obicei făcute pe piept, braț și încheietură, strâns legate de inimă. Este unul dintre tatuajele de dragoste unice pentru cupluri.

 • Cel mai potrivit pentru: Aceste tatuaje se potrivesc cel mai bine cuplurilor care aparțin polilor opuși, dar se atrag reciproc.
 • Cerneală preferabilă: Negrul este cea mai bună culoare pentru inscripționare.
 • Unde: Cel mai bine făcut pe zona încheieturii mâinii.
 • Mărimea: Optează pentru modele de dimensiuni mai mici.
 • Tonul pielii: Se potriveste tuturor tonurilor pielii.

10. Modele simple de tatuaje de dragoste pentru încheietura mâinii:

Modele simple de tatuaje de dragoste pentru încheietura mâinii

Acest tatuaj va fi potrivit pentru încheietura mâinii. Tatuajul arată foarte mic și drăguț, iar cel mai bun lucru la acest design este că atât bărbații, cât și femeile îl pot purta. Tatuajul arată frumusețea simbolului inimii. Designul poate fi revendicat cu ușurință ca unul dintre cele mai bune modele de tatuaje de dragoste. Acest simbol al inimii iubirii va convinge cu ușurință pe oricine să poarte acest tatuaj. Designul tatuajului este destul de mic și va descrie personalitatea ta iubitoare și minunată. Citatele de dragoste, împreună cu tatuajul simplu cu semn de dragoste, sunt un fenomen.

 • Cel mai potrivit pentru: Tatuajul simplu în formă de inimă este unisex și una dintre cele mai bune modalități de a exprima dragostea față de cineva.
 • Cerneală preferabilă: Păstrați-l în negru sau chiar îl puteți umple cu cerneală de culoare roșie.
 • Unde: Puncte precum încheietura mâinii, degetele și chiar zona gâtului sunt potrivite pentru acest tatuaj.
 • Mărimea: Este ideal realizat într-o dimensiune mică.
 • Tonul pielii: Se potriveste tuturor tonurilor pielii.

11. Modele de tatuaje de dragoste la spate:

dragoste design tatuaj pe spate

Acest tatuaj de aripi de pasăre este destinat fetelor. Tatuajul poate fi etalat eficient purtând o cămașă scurtă, care va dezvălui porțiunea inferioară a spatelui. Acest tatuaj de dragoste pentru fete este minunat cu aripile păsărilor de dragoste și simbolul dragostei, care exprimă pacea și dragostea față de ceilalți. Nu s-a aplicat multă culoare la acest design. Arată foarte sobru și este potrivit atât pentru adolescenți, cât și pentru femei mature. Multe femei poartă astfel de tatuaje pe spate. Este unul dintre cele mai populare modele de tatuaje de dragoste pentru fete.

 • Cel mai potrivit pentru: Designul inimii angelice este potrivit pentru femeile și fetele îndrăgostite de cineva.
 • Cerneală preferabilă: Puteți folosi negru pentru a contura schița și culori precum roșu pentru a o umple.
 • Unde: Mergeți pentru zona inferioară a spatelui.
 • Mărimea: Este ideal realizat într-o dimensiune medie.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri foarte deschise ale pielii.

12. Tatuajul Cuvintelor Iubesc Cuvântul:

Tatuajul The Fingers Love Word

Acest tatuaj este potrivit pentru bărbați și este destinat degetelor. Adevărații iubitori de tatuaje nu uită să-și tatueze degetele. Aici, putem vedea un design minunat pe brațe, care poartă un design frumos și o caligrafie atractivă. Oricine ar vrea să-și arate un astfel de tatuaj pe degete. Modelul masculin din imagine arată în mod efectiv scrisoarea de dragoste dintr-un tatuaj pe degete și poți la fel de bine odată ce ai făcut un astfel de tatuaj realizat de un tatuator profesionist.

 • Cel mai potrivit pentru: Acestea se potrivesc cel mai bine bărbaților care doresc să facă o declarație îndrăzneață despre sentimentele lor interioare.
 • Cerneală preferabilă: Literele sunt realizate folosind cerneală de culoare neagră.
 • Unde: Fă-le cu degetele.
 • Mărimea: Căutați litere mici în majuscule.
 • Tonul pielii: Se potriveste la tonuri foarte deschise ale pielii.

13. Tatuajul dragostei muzicale la îndemână:

Tatuajul dragostei muzicale la îndemână

Aici, putem vedea că tatuajul simbolului iubirii a fost exprimat cu ajutorul tonurilor muzicale. Este unul dintre cele mai frumoase tatuaje pentru fete și poate fi făcut la încheietura mâinii. Tatuajul este, de asemenea, unul dintre cele mai practicate motive cu cerneală pentru femei. Se poate, de asemenea, să își tatueze antebrațele cu acest design special de tatuaj de dragoste. Designul este atât de frumos încât poți impresiona cu ușurință băieți și bărbați etalând acest tatuaj drăguț. Multe adolescente sunt adesea văzute să poarte astfel de tatuaje muzicale de dragoste pe antebrațe și încheieturi. Singurele cuvinte de dragoste împreună cu muzica sunt o idee excelentă atât pentru fete, cât și pentru femei. Este unul dintre dragutele tatuaje de dragoste pentru fete.

 • Cel mai potrivit pentru: Acest design este potrivit pentru femei și se potrivește bărbaților care au o înclinație pentru muzică.
 • Cerneală preferabilă: Literele sunt realizate folosind cerneală de culoare neagră.
 • Unde: Termină-le cu încheietura mâinii.
 • Mărimea: Un design de dimensiuni mici funcționează bine.
 • Tonul pielii: Se potrivește tuturor tonurilor deschise de piele.

14. Designurile tatuajelor Heart Beat Love:

Modele de tatuaje Heart Beat Love

Aceasta este o idee genială de tatuaj de dragoste, în care putem vedea elementul unei bătăi a inimii umane. Acest design al bătăilor inimii a făcut ca acest tatuaj de dragoste să fie atât de atrăgător. Aici, tatuajul prezintă, de asemenea, un model simbolic inimă mică. Tatuajul poate fi realizat și cu ajutorul altor cerneluri, dar acest design special arată cel mai bine. Este probabil unul dintre cele mai bune tatuaje pentru femei și este unul dintre cele mai realizate modele de tatuaje pe inimă. Această imagine arată că tatuajul a fost făcut pe încheietura mâinii, dar poate fi făcut și pe antebrațe sau pe brațele superioare. Dacă aveți un ton de piele echitabil, atunci puteți lăsa cu ușurință acest tatuaj minunat.

 • Cel mai potrivit pentru: Dacă crezi că cineva este bătăile inimii tale, acesta este designul perfect pentru tine.
 • Cerneală preferabilă: Optează pentru o cerneală de bază de culoare neagră.
 • Unde: Designul arată uimitor când este făcut pe încheietura mâinii interioare.
 • Mărimea: Un design mic spre mediu funcționează bine.
 • Tonul pielii: Se potriveste tuturor tonurilor deschise de piele.

15. Tatuaje cu simboluri de dragoste pentru degete:

Tatuaje cu simboluri de dragoste pentru degete

Acest tatuaj simbolic de dragoste pentru degete este fermecător. Aici, putem vedea că degetele au fost decorate cu modele în formă de inimă, precum cărțile. Designul este foarte atrăgător și poate fi realizat atât de bărbați, cât și de femei. Este mic. Așa că poți purta acest tatuaj fără să-l simți, ceea ce face ca acest design să fie cu adevărat compatibil pentru oricine. Odată ce ați terminat acest tatuaj, îl puteți arăta cu mândrie oamenilor și vă puteți construi o nouă imagine despre voi printre ei. Acesta este unul dintre tatuajele de dragoste unice pentru băieți și fete.

 • Cel mai potrivit pentru: Dacă sunteți pasionat de jocul de cărți, obțineți aceste modele de tatuaje de inimă regele și regina.
 • Cerneală preferabilă: Acestea pot fi realizate în roșu sau negru.
 • Unde: Mergi după zona dintre degete.
 • Mărimea: Optează pentru un design de dimensiuni mici pentru o potrivire mai bună.
 • Tonul pielii: Se potriveste tuturor tonurilor deschise de piele.

Sfaturi suplimentare pentru tatuaje de dragoste:

Aceste sfaturi vă pot ajuta să obțineți tatuajul perfect pe care l-ați dorit întotdeauna:

 • Tatuajele de dragoste sunt stereotipe pentru a fi doar pentru cupluri. Cu toate acestea, sunt potrivite pentru orice persoană care are sentimente de dragoste și afecțiune pentru ceilalți.
 • Dacă intenționați să declarați dragostea față de cineva și nu sunteți sigur de răspunsul lor, mai bine evitați un tatuaj.
 • Puteți adăuga chiar mesaje mici sau încorpora nume în aceste tatuaje de dragoste pentru un aspect personalizat.
 • Tatuajele mici de dragoste se fac cel mai bine pe degete, încheietura mâinii și chiar pe gât.
 • Unele persoane care doresc un aspect îndrăzneț pe corpul lor pot opta pentru o imagine de dimensiuni mari pe spate și pe coapse.

Prezentare generală:

Sperăm că aceste modele v-au oferit obiective majore de tatuaj. Nu numai că arată elegant, dar vă pot ajuta să vă spuneți inima, fără a fi nevoie să rostiți un singur cuvânt din gură. Tatuajele de dragoste nu sunt doar dragoste fizică, ci simbolizează și respectul, onoarea, devotamentul și cineva. Puteți chiar să adăugați o notă de spiritualitate, prin asocierea lor cu Iubirea lui Dumnezeu. Dacă crezi că cineva este indispensabil vieții tale, de ce să nu-i spui cu voce tare? Alegeți alegerea preferată dintre aceste modele creative de tatuaje de dragoste și pregătiți-vă pentru niște ochi lacrimi!