Top 7 tipuri de sutiene Genie și sfaturi de purtare

Sutien, îmbrăcămintea interioară cea mai frecvent purtată a femeilor vine în diferite stiluri, croieli și forme. Există multe mărci pe piața comercială care vând soiuri de sutien în întreaga lume. Genie este un popular brand american care oferă confort, suport și stil fără probleme. Are modele wireless care se potrivesc și modelează perfect sânii.

Sutiene populare Genie și sfaturi de purtare:

De la numeroasele mărci de lenjerie, vom discuta despre primele 7 sutiene oferite de Genie.

1. Sutienul original Genie:

sutien genie

Sutienul original Genie este un favorit clasic al tuturor femeilor din America. Vă oferă confort fără fir și fără probleme. Are un stil care îmbrățișează curbele, care îți modelează delicat sânii și îți oferă o siluetă netedă. Țesătura se simte foarte moale pe pielea ta și nici nu ai vrea să o scoți noaptea. Acest sutien vine într-o varietate de culori precum alb, negru, gri, roz, roșu, galben și așa mai departe. De asemenea, este disponibil în mai multe dimensiuni. Este unul dintre cele mai bune sutiene genie, care va fi potrivit pentru toate femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani.

2. Sutien din dantelă Genie Milana:

Genie-Bra 2

Acest sutien din dantelă de inspirație europeană Milana vă oferă acoperirea perfectă de care aveți nevoie, împreună cu un suport excelent și o ridicare superbă la bust. Sutienul este proiectat din dantelă. Este proiectat în stilul unei cami și, prin urmare, veți arăta descumpănit cu un top decoltat sau o rochie deasupra. Este disponibil în diferite culori și dimensiuni. Acest sutien genie ocupă locul 1 în lista tipurilor de sutiene.

3. Sutienul Genie Cool:

Genie-Bra 3

Acest sutien Genie este similar cu cel al sutienului Genie original, în afară de faptul că acesta are țesătură de răcire pentru a vă menține uscat și confortabil toată ziua. Are cupe respirabile cu construcție a fluxului de aer și tampoane de modestie detașabile. Permite pătrunderea aerului proaspăt. Are un panou posterior din plasă și astfel permite sistemului natural de răcire al corpului să funcționeze corect. Firul de răcire de calitate folosit pentru a face acest sutien scade temperatura pielii.

4. Sutien Genie Woman:

Genie-Bra 4

Sutienul Genie pentru femei este conceput pentru a vă oferi perfect confort, susținere și ridicare. De asemenea, vă ajută să vă dați forma necesară. Acesta definește curbele și rulourile netede și umflăturile cu tehnologia sa de modelare la 360 de grade. Are față din dantelă cu trei poziții reglabile pentru o ridicare suplimentară de până la 2 ”. Este disponibil în trei culori și dimensiuni variate.

5. Sutien Genie cu fermoar:

Genie-Bra 5

Sutienul Genie Zip este uimitor, fără cabluri, cârlige din spate sau curele de săpat. Are un design simplu cu fermoar în față, care oferă un confort total. Sutienul Genie cu fermoar se conformează formei dvs. și astfel veți obține suportul și definiția perfectă de care aveți nevoie. Veți găsi acest sutien superb în trei culori de bază. Vine în dimensiuni variate.

6. Sutien Genie multi-way personalizat:

Genie-Bra 6

Acest sutien multi-way personalizat de Genie oferă peste 30 de poziții de curea unice, care vă permit să vă combinați uzura de top în diferite stiluri inovatoare. Puteți opta pentru un clasic, spate încrucișat, halter, cu un singur umăr, peste gât și cu atât mai multe stiluri. Împreună cu diferite stiluri, vă oferă și acel ultra-confort, suport și formă. Este disponibil în destul de multe culori și forme.

7. Sutien sport Genie:

Genie-Bra 7

Purtați acest sutien sport dedesubt pentru a vă simți încrezători în timpul regimului de gimnastică sau al antrenamentelor de volei. Designul său perfect și compresia confortabilă vă permit suportul și definiția necesare. Are o croială racerback și este disponibil în trei culori de bază. Sunt disponibile dimensiuni variate.

Sfaturi de purtare Genie Bras:

În cele de mai jos discutăm sutiene genie care poartă sfaturi și alte elemente.

Închiderea sutienului în spate:

Un sutien are două curele pentru a vă trece fiecare dintre brațe. Glisați-l peste umeri și luați-vă mâinile în spate, unde veți găsi cârlige și închideri pentru ochi pentru a strânge cele două capete ale sutienului..

Reglați curelele pentru confort:

Dacă nu sunt reglate corect, curelele pot atârna slăbite pe umeri sau se pot simți prea strânse pe piele încât o doare. Curelele de sutien sunt în general prevăzute cu glisoare care pot fi trase în jos sau în sus și reglate după cum este necesar.

Reglarea poziției cupelor:

Puteți regla poziția cupelor de sutien aplecându-vă puțin. Pe măsură ce vă aplecați, reglați poziția cupelor și verificați mișcarea sânilor. Când vă simțiți bine, ridicați-vă și verificați poziția cupelor.

Sper că articolul de mai sus vă este foarte util și sutienele genie sunt foarte confortabile și scumpe.