Cele mai bune 9 idei de decorare a pereților din sufragerie cu imagini

Camera de zi este locul în care petreceți cea mai mare parte a timpului liber în casă. Îți inviți oaspeții și această cameră decide ce impresie vor avea în minte despre casa ta sau despre alegerea ta. Prin urmare, are un decor adecvat în camera de zi este extrem de important. Adesea acordăm mai multă importanță mobilierului și altor decorațiuni, în timp ce decorarea pereților din sufragerie are puțin picior în spate.

Cele mai recente idei de decorare a pereților din camera de zi din India:

Iată 9 idei de decorare a pereților din sufragerie, simple și moderne, cu imagini. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Decorarea tradițională a camerei de zi:

Decor tradițional pentru camera de zi

Pânza tradițională poate fi de multe tipuri. În India, putem găsi multe lucrări tradiționale pe țesături. Opera de artă din Rajasthan cu culori peste țesături sau cu mici oglinzi și alte aranjamente decorative uimitoare. Folosind fundalul de culoare adecvat, această frumoasă pânză tradițională poate avea un impact de durată asupra privitorului și poate face din peretele sufrageriei un altar al artelor.

2. Decorarea camerei de zi cu cărți:

Decorare cameră de zi cu cărți

Cărțile nu încetează niciodată să-și piardă farmecul. Dacă sunteți un iubitor de carte, atunci să aveți un raft plin de cărți și alte opere de artă frumoase în camera dvs. de zi nu este doar izbitor, ci și fericire. Aceasta este o idee atemporală de decorare a pereților pentru camerele de zi.

3. Decorarea camerei de zi cu oglinzi:

Decorarea camerei de zi cu oglinzi

Oglinzile de diferite dimensiuni și forme funcționează foarte bine ca decor de perete din camera de zi. Oglinzile reflectă pozitivitatea și, de asemenea, pot face camera să arate mai spațioasă decât este dacă este plasată strategic.

4. Decorarea camerei de ipsos:

Decorarea camerei din ipsos

Tencuielile pentru mult timp au fost folosite ca decor de perete fiabil. Cu toate acestea, în ultima vreme, și-a pierdut unicitatea datorită utilizării sale pe scară largă. A avea un perete, tencuit cu modele 3D, este totuși o tendință nouă și arată uimitor. Umpleți că găsiți oameni care vă admiră doar peretele și designul, nimic altceva peste el. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți culoarea cu atenție (încercați să alegeți culori deschise, deoarece scoate în evidență designul mai bine decât nuanțele întunecate)

5. Decorarea fotografică a camerei de zi:

Decor fotografic pentru camera de zi

Având memorabile cu imagini de familie peste peretele sufrageriei sau pur și simplu având o singură fotografie imensă, arată uimitor și foarte confortabil. Tema generală devine foarte liniștitoare și plină de pozitivitate. Încercați să tăiați o imagine lungă în părți, încadrați-le în mod ordonat și agățați-le. De asemenea, acest lucru funcționează excelent. A avea fotografii fără rame pare, de asemenea, o altă idee unică.

6. Hârtie de perete Decorare cameră de zi.

Hârtie de perete Decorare cameră de zi

Vechile modele de tapet au devenit din ce în ce mai plictisitoare. Înlocuiți vechile tapete de sufragerie cu designuri noi și unice de tapet. Imaginile de fundal 3D sunt din ce în ce mai la modă și arată destul de cool. Imaginile de fundal cu unele stradă ale orașului sau frumusețea naturală arată, de asemenea, funky și la modă, dacă sunt aplicate pe peretele din dreapta. A avea un perete plin de măști tradiționale este, de asemenea, o idee minunată pentru decorarea pereților din sufragerie.

7. Decorare cameră de zi cu lucrări de artă:

Artwork Decorare cameră de zi

Simplitatea este frumoasă. Dacă sunteți o persoană minimalistă și nu vă place multă complexitate, atunci o lucrare de artă bună (sculptură, imagine, pictură etc.) așezată cu grijă deasupra unui perete vopsit fără cusur este exact ceea ce aveți nevoie ca decor de perete din camera dvs. de zi.

8. Decor din lemn pentru sufragerie:

Decor din camera de zi din lemn

Decorul de perete din lemn a fost folosit mult timp ca temă pentru decorarea oricăror pereți din casa ta. În ultima vreme, s-ar putea să-și fi pierdut farmecul, dar această idee de decor de perete s-a întors cu o explozie! Scânduri, lemn recondiționat, lazi din lemn și altele. Toate aceste decoruri de perete din sufragerie din lemn pot fi folosite ca decor pentru pereți din camera dvs. de zi și pot fi invidia multora.

9. Decorare cameră de zi în stil de cărămidă:

Decorare cameră de zi în stil cărămidă

Peretele gol din cărămidă arată atât de uimitor de artistic încât probabil că nu ați dori niciodată să cheltuiți o singură rupie din nou pentru vopsire sau tencuială. Arată artistic. Dacă îți lași imaginația să se elibereze, atunci încorporarea pietrelor colorate poate acționa cu adevărat ca o idee interesantă pentru decorarea pereților din sufragerie. Nu uitați să utilizați natura brută a peretelui gol din cărămidă și să-l proiectați intens cu obiecte.

Toate ideile menționate mai sus nu sunt limita pentru proiectarea pereților sufrageriei. Sunt doar cei mai buni. Puține dintre ideile posibile cu materialele sunt descrise. Puteți repara ideile așa cum doriți. Mergeți mai departe și creați-vă propria capodoperă.