Trebuie să știți puncte pentru 22 de săptămâni însărcinate: fapte și lucruri de făcut.

Doamnelor însărcinate de 22 de săptămâni li se adresează adesea întrebări de genul „Ce mai faci astăzi, toate bine ??” sau ceva de genul: „Cum merge copilul din burtica ta?” Răspunsurile la toate aceste întrebări sunt adesea menționate ca „Sunt bun” și „Da, acum simt clar mișcările bebelușului”. Dar, adânc în interior, știm cu toții că sunteți interesat să știți cu exactitate ce face copilul dumneavoastră în această săptămână. Sau dacă sunteți însărcinată în 22 de săptămâni, la ce să vă așteptați.

Ei bine, bine, bine, controlează-ți emoția, deoarece această informație te-ar putea surprinde mai mult și te va face mai precaut în legătură cu mai multe fapte și lucruri pe care le poți face și lucruri pe care ar trebui să le eviți. Sperăm că acest articol vă va servi ca o cunoștință, deoarece vă vom actualiza, de asemenea, cu planul de dietă care trebuie urmat, împreună cu câteva sfaturi și precauții de care ar trebui să aveți grijă !! Deci, ești gata să fii cunoscut despre creșterea bebelușului în această săptămână ?? Aflați mai multe prin imagini însărcinate în 22 de săptămâni.

Trebuie să știi puncte timp de 22 de săptămâni Pregnan

Cuprins:

 1. Luni & Indicând trimestrial pentru 22 de săptămâni gravide
 2. Modificări fizice și psihologice în femeia gravidă de 22 de săptămâni (simptome)
 3. Dimensiunea bebelușului gravid de 22 de săptămâni & Greutate
 4. Bebelus & Burta arata ca in 22 de saptamani de sarcina
 5. Poziționarea bebelușului în timpul a 22 de săptămâni de sarcină
 6. Dieta și exerciții fizice pentru a 22-a săptămână
 7. Analize medicale & Scanați în timpul sarcinii de 22 de săptămâni
 8. Sfaturi pentru 22 de săptămâni însărcinate
 9. Precauții pentru 22 săptămâni gravide
 10. Care sunt riscurile la care trebuie să se confrunte în timpul sarcinii de 22 de săptămâni
 11. Liste de verificare în timpul celei de-a 22-a săptămâni însărcinată

Luni & Indicând trimestrial pentru 22 de săptămâni gravide:

22 săptămâni de sarcină câte luni? Mulți gândesc în acest fel. 22 de săptămâni de sarcină se referă la faptul că ați parcurs jumătate din călătoria de sarcină. Această călătorie sugerează, de asemenea, că ați intrat în a 5-a lună a perioadei de sarcină, în timp ce, în ceea ce privește trimestrele, aceasta va fi ultima lună a celui de-al doilea trimestru. Aveti inainte o sarcina fericita.

Vezi mai mult: 20 săptămâni mișcarea bebelușului însărcinat

Modificări fizice și psihologice în gravidă în 22 săptămâni (simptome):

22 de săptămâni de îngrijire a sarcinii implică o mulțime de măsuri de precauție și lucruri de reținut. Se poate observa numeroase schimbări în această perioadă, care pot explica atât schimbările fizice, cât și cele psihologice.

 • Simptomele gravidei de douăzeci și două de săptămâni vor începe, de asemenea, prin vizibilitatea vergeturilor. Poate fi roz sau violet și va fi vizibil pe umflătură, împreună cu sânii și zonele coapsei. În cele din urmă, vor deveni argintii, datorită schimbărilor hormonale la care asistă corpul. Cu toate acestea, se poate găsi relaxare dacă o masezi ușor cu uleiuri sau creme.
 • Săptămâna 22 a sarcinii, la ce să ne așteptăm implică și alte semne de picioare și mâini umflate, fire mai groase sau mai strălucitoare, rata crescută a firelor de păr corporale etc..
 • Mâinile și picioarele umflate pot fi observate cu strângerea inelelor sau a pantofilor. Poate fi din cauza colectării mai multor lichide, numite edem, în organism. Cu toate acestea, puteți observa, de asemenea, umflături bruște severe la nivelul feței, mâinilor și picioarelor, dureri la coaste, dureri de cap cu probleme legate de vedere sau vărsături severe; este sugerat să vă adresați imediat medicului dumneavoastră pentru a evita orice complicații.
 • În plus, ce se întâmplă la 22 de săptămâni de sarcină? În plus, o femeie însărcinată în a 22-a săptămână poate asista, de asemenea, la modificări precum pielea, inclusiv întunecarea mameloanelor și areolelor, schimbarea pielii și viteza accelerată de creștere a unghiilor.
 • În unele cazuri, femeile pot raporta, de asemenea, că au venele pronunțate în sânii lor, ceea ce este complet normal.
 • Pe de altă parte, schimbarea pielii poate reflecta o „strălucire specială”, făcând-o mai moale și mai fină.
 • În cazuri excepționale, femeile pot avea probleme legate de acnee, care pot fi rezolvate prin utilizarea produselor pentru acnee disponibile pe piață.

Alte simptome:

 • În afară de acestea, alte simptome pe care femeia însărcinată de douăzeci și două de săptămâni le poate asista sunt probleme de ingestie, pe măsură ce bebelușul tău începe să-ți extragă energia pentru cerințele sale, scurgeri vaginale și sensibilitate lângă sâni, stângăcie și sforăit..
 • În ceea ce privește eliberările vaginale, nu există un medicament sau tratament specific care să o oprească. În schimb, se întâmplă dintr-un motiv și indică faptul că corpul tău se pregătește pentru schimbări suplimentare pentru a face față sarcinii. Cu toate acestea, se recomandă păstrarea zonei curate și uscate pentru a evita orice infecție.
 • De asemenea, crampele picioarelor, arsurile la stomac, constipația, buricul proeminent și amețeala sunt alte simptome opționale, care sunt raportate de câteva femei la 22 de săptămâni însărcinate. Este, de asemenea, obișnuit și să fie rezultatul unor modificări hormonale sau atunci când corpul dvs. reușește încă să adopte această sarcină. Dar, este sugerat să raportați fiecare problemă sau problemă cu care vă confruntați, pentru a fi siguri de siguranța sănătății dvs., precum și a copilului.
 • Mai mult decât atât, veți observa schimbarea buricului de 22 de săptămâni însărcinată. Va fi mai mult spre partea exterioară. Va fi mai degrabă o formă din interior afară !! Nu vă fie frică; este un rezultat al burții de redimensionare. Va dispărea la scurt timp după livrare.
 • În plus, unele femei au raportat că au avut un impuls sexual crescut în această fază. S-ar putea datora libidoului crescut împreună cu hormonii în schimbare ai corpului dvs. în timpul sarcinii din această săptămână. Nu este doar ea; mai sunt multe lucruri următoare despre care ar trebui să fii conștient.

Dimensiunea bebelușului gravid de 22 de săptămâni & Greutate:

Până în această săptămână, ecografia dvs. gravidă de 22 de săptămâni se va face. Dimensiunea bebelușului gravid de 22 de săptămâni va avea o lungime de aproximativ 11,8 inci (27,8 cm) de la coroană la călcâi și va reprezenta ca o miniatură a unui nou-născut.

Dimpotrivă, greutatea bebelușului însărcinat cu 22 de săptămâni va fi de aproximativ 15,17 uncii, ceea ce echivalează cu 430 de grame. Acest bebeluș de jumătate de kilogram va fi oarecum similar cu dimensiunea unei nuci de cocos !! În acest moment, pleoapele bebelușului s-au dezvoltat, dar vor rămâne închise până în cele 28 de săptămâni. Șchiopăturile sale vor fi dezvoltate și vor începe să funcționeze, iar mama îi va putea simți loviturile, mișcările flexibile și strângerea mâinilor ca simptome însărcinate în 22 de săptămâni. Mama poate asista, de asemenea, la mișcările de 22 de săptămâni ale copilului în timpul sarcinii, în timp ce se odihnește, mănâncă și chiar doarme! Totul se datorează fătului în creștere, care pregătește corpul bebelușului.

Bebelus & Burtica arata ca in 22 de saptamani de sarcina:

Veți fi dornici să știți ce se întâmplă la 22 de săptămâni de sarcină, deoarece ați parcurs deja jumătate din această călătorie. În a 5-a lună de sarcină, buzele, pleoapele și sprâncenele vor deveni mai distincte. Este surprinzător faptul că formarea ochilor este finalizată până în această lună, dar culoarea ochiului, cunoscută și sub numele de iris, nu are încă procesul de pigmentare, ceea ce înseamnă că culoarea ochiului nu este confirmată.

Studiile au arătat că bebelușul dvs. va avea doar 1% grăsime corporală și va crește treptat cu timpul pentru a produce și a menține căldura corpului. În termeni medicali, grăsimea corporală prezentă în corpul bebelușului este denumită grăsime brună, care poate fi transformată în energie în cel mai scurt timp.

Vezi mai mult: 21 de săptămâni însărcinată

Poziționarea bebelușului în timpul a 22 de săptămâni de sarcină:

Prin această poziție a bebelușului însărcinat în 22 de săptămâni, strângerea, auzul și viziunile bebelușului vor fi din ce în ce mai puternice. Mai jos este lista dezvoltării bebelușului însărcinat în 22 de săptămâni la care va fi martor copilul dumneavoastră:

1. Funcții sanguine:

În această perioadă, ficatul bebelușului începe acum să lucreze pe deplin cu el, producând urină filtrată de ficat. Dar punctul culminant al săptămânii este celulele roșii din sânge ale bebelușului. În toate aceste săptămâni, el s-a hrănit cu partea ta de sânge și, până în a 22-a săptămână, bebelușul poate produce celulele roșii din sânge. Aceste celule roșii din sânge care sunt necesare pentru a fi descompuse de enzime care, în mod miraculos, vor începe să se producă în corpul bebelușului. Apoi vine întrebarea celulelor energetice defalcate din celulele roșii din sânge. Bebelușul dvs. poate produce acum bilirubină.

2. Alertă de simț:

Până în a 22-a săptămână, tu, ca mamă, ai trecut deja de punctul de mijloc și la fel și copilul tău. Bebelușul tău este acum pe jumătate format și funcționează ca un ban nou strălucitor. Rețeaua sa acută de nervi din interiorul corpului său s-a construit și a crescut. Conectorii nervoși, mielina au început să trimită impulsuri rapide către creier și de aceea simțurile sale se dezvoltă treptat. Căscatul și trăsăturile feței, cum ar fi zâmbetul, pot fi observate. În celelalte știri mari, strângerea lui devine din ce în ce mai puternică pe măsură ce vederea i se îmbunătățește și devine atent la vocea ta familiarizându-se.

3. Mișcările:

Prin mișcarea de 22 de săptămâni a sarcinii, se poate determina rapid sexul bebelușului, ceea ce medicii nu ar trebui să menționeze. Dar ceea ce poate fi surprins în ultrasunete este că bebelușul tău încet prinde viață. Ecografia gravidă de 22 de săptămâni ar putea surprinde imagini despre rolul ei despre schimbarea pozițiilor și chiar dormind în cealaltă poziție preferată. Se pot observa anumite mișcări, cum ar fi atingerea feței sau suptul degetului mare sau zâmbetul sau încruntarea etc..

4. Creșterea bebelușului:

Până la 22 de săptămâni de creștere a bebelușului însărcinat, copilul s-a format într-o persoană care seamănă cu o mini formă de mamă sau tată. Fața este distinctă acum, iar mugurii și gingiile dinților se întăresc. Bătăile inimii bebelușului acum pot fi auzite clar și cântăresc acum 1 kilogram. Degetul și unghiile de la picioare sunt formate, la fel și ochii lui; cu toate acestea, irisul nu este încă dezvoltat.

5. Organe:

În această etapă, bebelușul va evolua în toate organele interne și vor începe să lucreze până acum. Se va începe funcționarea ficatului și a rinichiului; deșeurile vor fi filtrate de rinichi, iar ficatul va începe să producă globule roșii. Plămânii vor începe să consume oxigen și să expire dioxid de carbon. Inima va începe, de asemenea, să funcționeze; bătăile inimii pot fi auzite cu stetoscopul pe stomacul mamei. Sistemul nervos este dezvoltat în această etapă, deoarece interconexiunea de masă a nervilor are loc în corp. Funcția creierului va fi, de asemenea, generată.

6. Oase:

Este momentul în care oasele au început să se dezvolte și să obțină o structură mai puternică. Bebelușul are acum capacitatea de a-și mișca organele, nu ca mișcările din stadiul incipient, dar mișcările acum vor fi diferite și notabile. Pe măsură ce bebelușul, acum a dezvoltat oase și articulații, oasele cozii încep să se degradeze. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l țineți cont de starea dumneavoastră și a copilului în această etapă este menținerea aportului de calciu. Aportul de produse lactate și alimente bogate în calciu este important, deoarece bebelușul are nevoie de mai mult calciu pentru dezvoltarea oaselor.

Dieta și exerciții fizice pentru a 22-a săptămână:

Dietă:

Dieta de sarcină a 22-a săptămână necesită un aport bun și hrănitor. Acest lucru se datorează faptului că bebelușul tău este acum capabil să aibă nevoie de mâncarea lor bună, deoarece trebuie să conțină energia din corpul tău. Femeile se simt în cea mai mare parte deshidratate în această perioadă, de aceea este sugerat să vezi apa ca cel mai bun tovarăș al tău. Nu numai că va menține corpul hidratat, ci va hrăni și bebelușul !! A doua prioritate este alocată proteinelor; asigurați-vă că aveți o dietă bogată în proteine, pentru a vă asigura dezvoltarea sănătoasă și lină în timpul fătului însărcinat cu 22 de săptămâni.

Ce să mănânci la 22 de săptămâni însărcinată? Pentru mamele care nu sunt vegetariene, necesarul de proteine ​​poate fi acoperit cu aportul de carne și produse din carne, în timp ce pentru acele mame vegetariene însărcinate, implicarea leguminoaselor, tofu, produse din soia și alte astfel de produse alimentare va finaliza sarcina. Cu toate acestea, pentru a fi în siguranță, puteți cere medicului dumneavoastră să vă prescrie un supliment proteic de bună calitate.

Femeile se confruntă, de asemenea, cu problema constipației în timpul sarcinii. Astfel, asigurați-vă că plasați o salată completă de farfurii în planul dvs. de dietă. Salatele pot fi fie fructe, legume sau o combinație a ambelor. Acesta vă va completa corpul cu cantitatea necesară de fibre care va rezolva problemele de constipație. Nu uitați să adăugați roșii, morcovi și sfeclă roșie în acest platou cu banane, pepeni și mere.

De asemenea, se sugerează implicarea legumelor cu frunze verzi în dieta de 22 de săptămâni de sarcină, deoarece ajută la aprovizionarea cu fier. În afară de aceasta, puteți, de asemenea, amesteca aceste fructe cu un pahar de lapte pentru a face un smoothie pentru a avea o schimbare!!

Exercițiu:

În general, întinderile pelvine s-au dovedit a fi cele mai bune pentru livrările regulate. Acest exercițiu a relaxat zona pelviană și se poate face cu ajutorul unei mingi, scaun sau chiar o pernă !! De asemenea, puteți practica yoga pentru a vă relaxa corpul. De asemenea, are ca scop calmarea sistemului nervos și crește sursa de energie ascunsă în corpul tău. Mai mult, mersul pe jos este considerat a fi cel mai bun exercițiu în timpul sarcinii de 22 de săptămâni.

Prin urmare, este recomandat să faceți o plimbare de rutină de 30 de minute în mod regulat, să fiți în formă și să fiți siguri de o sănătate sănătoasă. Această sesiune de mers pe jos va asigura, de asemenea, o creștere sănătoasă a fătului și va confirma transferurile obișnuite de lichide din corpul mamei în cel al fătului.!!

În plus, femeia însărcinată poate practica, de asemenea, straturi pentru a întări ischișorii, fundul și cvadricepsul, împreună cu îmbunătățirea echilibrării. În afară de pliuri, exercițiile laterale interioare și exterioare ale coapsei sunt benefice și pentru mamele așteptate! Și are ca rezultat nucleul puternic și coapsele interioare. Exercițiul pe scânduri, ondularea și ridicarea și un rând de brațe sunt unele dintre celelalte activități care pot fi practicate în timpul sarcinii.

Mai mult decât atât, în fiecare zi, 22 de săptămâni de sarcină, rutina de exerciții trebuie să includă, de asemenea, 25 de genuflexiuni, 25 de mese, 25 flotări, împreună cu 25 de extensii ale piciorului, 12 flotări laterale ale tricepsului pe fiecare parte, 12 plăcuțe de balansare pe picior și ridicare oblică a piciorului pe fiecare parte fiecare!! Trebuie practicat acest exercițiu numai sub supravegherea unui expert. De asemenea, vă puteți alătura cursurilor de yoga sau a sălii de sport din apropiere pentru a îndeplini acest criteriu.

Vezi mai mult: 29 săptămâni de dezvoltare a fătului

Analize medicale & Scanați în timpul sarcinii de 22 de săptămâni:

Douăzeci și două de săptămâni de îngrijire a sarcinii implică, de asemenea, unele verificări și teste de rutină. Cele mai multe dintre femei vor avea ecografiile programate luna aceasta. În plus, vi se va prescrie și un test de urină, un test de sânge și un test de toleranță la glucoză. Medicii pot sugera, de asemenea, alte teste bazate pe sănătatea mamei, împreună cu istoricul medical. Cu toate acestea, greutatea și tensiunea arterială trebuie verificate de fiecare dată, pentru a monitoriza starea de sănătate a mamei așteptate împreună cu copilul ei. În caz de tensiune arterială scăzută, mama poate fi sfătuită cu înlocuitori, cum ar fi apa de cocos sau amestec de zahăr-sare, pentru a menține TA. De asemenea, puteți fi recomandat cu un test cu ecran triplu sau cu test cu triplu marker, test de sânge împreună cu infecții cu transmitere sexuală sau ITS pentru a proteja sănătatea bebelușului dumneavoastră nenăscut.

Care sunt sfaturile & precauții care trebuie luate în timpul a 22 de săptămâni de sarcină?

În primul rând, felicitări, pentru finalizarea cu succes a călătoriei pe jumătate a sarcinii !! Dar, nu uitați că cursa a început !! Deci, fiți conștienți de câteva sfaturi și precauții esențiale în ceea ce privește sarcina de 22 de săptămâni, la ce să vă așteptați, care sunt necesare pentru dvs., precum și pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a bebelușului.

Sfaturi pentru 22 de săptămâni însărcinate:

1. Fiți relaxat și fericit întotdeauna și evitați să luați stres pentru orice; acest lucru va înveseli creșterea bebelușului!!

2. Aveți o dietă echilibrată corespunzător pentru a vă îmbogăți corpul cu toți nutrienții esențiali pentru a satisface nevoile organismului. Dar evitați să mâncați în exces; în schimb, vă puteți concentra asupra unor mese mici.

3. Urmăriți mișcările bebelușului, deoarece este esențial să judecați dezvoltarea fătului. Dacă nu puteți simți nimic mult timp, consultați imediat un medic.

4. Încercați să luați niște pui de somn, mai degrabă decât să dormiți mult în timpul orelor de zi. Vă va menține reîmprospătat și va ține stresul departe.

Precauții pentru 22 de săptămâni gravide:

5. Încercați să faceți controale de rutină, fără intervale lungi între ele. Aceste controale vă vor anunța despre informațiile corecte și corecte de dezvoltare a creșterii copilului.

6. Evitați regimul alimentar în timpul sarcinii, deoarece este firesc ca fiecare femeie să aibă o sarcină în greutate de 22 de săptămâni în această perioadă. Cu toate acestea, vă puteți reduce greutatea dacă sunteți supraponderat, după livrare.

7. Evitați consumul de pilule sau medicamente nedorite sau. Dacă este necesar, puteți consulta un medic înainte de utilizare pentru a fi mai sigur.

8. Începeți ziua cu exerciții ușoare. Și nu uitați să implicați cca. Treizeci de minute de mers în rutină !! Această plimbare vă va asigura fitnessul corpului!!

9. Încercați să consumați cantitatea adecvată de lichide pe parcursul zilei !! Poate fi sub formă de apă de nucă de cocos, sucuri de fructe, supe, shake-uri, lapte etc. Puteți încerca și câteva limonade de casă, compoziția de sare și zahăr va echilibra conținutul de electroliți din corpul dvs. și va fi benefică timp de 22 de săptămâni și fătul însărcinat!!

În plus, este necesar să păstrezi aceeași dragoste și afecțiune cu partenerul tău. Schimbările de dispoziție sunt naturale și cresc în timpul sarcinii la femei. Dar, ține toate reclamațiile deoparte și bucură-te din nou de dragoste !! De asemenea, este necesar să vă informați partenerul cu privire la orice schimbare posibilă pe care o observați în corpul dvs., indiferent de stresul fizic, psihologic și emoțional. Această împărtășire și îngrijire vor avea ca rezultat, de asemenea, promovarea generației de hormoni fericiți în organism, ameliorând stresul și anxietatea.

Care sunt riscurile la care trebuie să se confrunte în timpul sarcinii de 22 de săptămâni?

Este esențial să fii conștient de astfel de condiții complicate pentru o livrare normală; aceste riscuri sunt capabile să vă facă rău dumneavoastră sau copilului dumneavoastră în timpul sarcinii de 22 de săptămâni !! În afară de testele generale, femeia însărcinată ar trebui să fie conștientă de avorturile spontane și de posibilitățile acestora. Avorturile spontană se referă la pierderea sarcinii în primele 20 de săptămâni. Poate fi observat cu pete vaginale sau sângerări. Se sugerează ca, în cazul în care vedeți că acestea vi se întâmplă, să vă grăbiți imediat la un medic.

Consumul de cofeină este încă un fapt îndoielnic. Unele studii favorizează consumul de cofeină, în timp ce altele au raportat că s-a întâmplat cu consumul de produse cu cofeină. Așadar, limitați utilizarea produselor cu cofeină în dieta dumneavoastră. De asemenea, femeile pot observa contracții regulate, înainte de 37 de săptămâni de sarcină, din cauza durerii premature sau a travaliului prematur. Copilul născut înainte de această săptămână este adesea recunoscut ca un copil prematur.

Un număr mic de femei însărcinate este, de asemenea, predispus la starea preeclampsiei, care este corelată cu nivelurile de tensiune arterială ridicată din organism. În plus, conținutul de proteine ​​din ficat, rinichi sau urină este, de asemenea, capabil să favorizeze această afecțiune.

Liste de verificare în timpul săptămânii 22 însărcinate:

Lista de verificare a femeii însărcinate cu 22 de săptămâni ar trebui să cunoască următoarele criterii:

 1. Bea multă apă pentru a-ți menține corpul hidratat. În plus, păstrați un ochi ascuțit asupra culorii urinei, deoarece vă va anunța cu privire la necesitatea conținutului de apă în corpul dumneavoastră.
 2. Nu fi leneș și începe-ți ziua cu niște exerciții confortabile și ușoare. De asemenea, puteți începe cu mersul pe jos și întinderea. Acest exercițiu va preveni strângerea musculară și vă va relaxa mintea și corpul.
 3. Consumați alimente sănătoase și continuați să mâncați pe tot parcursul zilei. Evitați alimentația în exces și creșteți numărul micilor mese pe zi, inclusiv consumul de gustări sănătoase.
 4. Evitați să dormiți ore lungi, în schimb preferați să alimentați pui de somn, în timpul zilei.
 5. Păstrați-vă amintirile de sarcină cu scrieri și fotografii. Poate că într-o zi, vor fi o poveste de culcare pentru copilul tău.
 6. Începeți să planificați o petrecere pentru dușul bebelușului și selectați câteva nume atractive pentru bebelușul dvs. !! Această planificare vă va păstra fotografiile gravide de 22 de săptămâni într-un mod foarte creativ.
 7. Planificați o călătorie înainte de sarcină înainte de naștere. Această călătorie nu numai că îți va reîmprospăta starea de spirit, dar va acoperi și distanța dintre tine și partenerul tău, care a apărut din cauza schimbărilor tale de dispoziție.

Nu în ultimul rând, bucurați-vă din plin de sarcină !! Această perioadă este o experiență memorabilă pe tot parcursul vieții, care te va înveseli ori de câte ori îl vezi pe copilul tău râzând!!

Întrebări și răspunsuri frecvente:

Q1. Care ar trebui să fie dimensiunea reală a umflăturii în timpul săptămânii a 22-a de sarcină?

Răspuns: Umflatura bebelușului își va crește dimensiunea zi după zi până la data scadenței. Această creștere ar trebui să fie un simptom bun de 22 de săptămâni în timpul sarcinii, deoarece poate fi utilizată pentru prezicerea creșterii bebelușului. În general, umflătura bebelușului va fi cu aproximativ 20-24 cm mai lungă atunci când este măsurată de la osul pelvian până la vârful uterului, în această perioadă de sarcină.

Q2. Există vreo rată specifică prin care mișcările bebelușului pot fi calculate în timpul săptămânii a 22-a de sarcină?

Răspuns: Nu, nu există un astfel de calcul care să judece mișcarea bebelușului. Depinde în totalitate de creșterea fătului. Cu toate acestea, aceste mișcări vor fi din ce în ce mai puternice pe măsură ce trece timpul. La specificul săptămânii 22 de sarcină la ce să ne așteptăm, dar dieta ta joacă, de asemenea, un rol crucial în dezvoltarea fătului.

Q3. Există ceva specific de care trebuie să îmi pese în timpul sarcinii de 22 de săptămâni?

Răspuns: Nu, nu este nimic specific care ar trebui să facă în această perioadă. Dar trebuie să vă monitorizați corect dieta, pentru a menține sănătatea sănătoasă a bebelușului. De asemenea, nu uitați să vă vizitați medicul în mod regulat !! Păstrați-vă corpul încălzit cu exerciții ușoare și mers pe jos. Și administrează o cantitate suficientă de lichid în corpul tău.

Douăzeci și două de săptămâni de sarcină este o etapă intermediară în timpul sarcinii și vă va reaminti în continuare călătoria pe care ați parcurs-o cu dragoste și afecțiune. Trebuie să fii pregătit pentru restul turului. În această perioadă pot exista multe urcușuri și coborâșuri, dar nu uitați de viața mică care pătrunde în voi. La urma urmei, zâmbetul bebelușului nu poate fi comparat cu astfel de dureri de sarcină la 22 de săptămâni. Concentrați-vă doar pe o dietă sănătoasă, un somn adecvat, controale de rutină și teste, practicați yoga sau exerciții fizice și sunteți cu un pas mai aproape de a vă ține bebelușul în brațe.