Top 9 Efecte ale vremii reci

Zăpadă căzută, copaci acoperiți de zăpadă, vânturi! Nu arată frumos? Toate acestea fac o imagine minunată de iarnă. Dacă vă place vremea rece, este foarte esențial să cunoașteți efectele nefaste ale vremii reci asupra sănătății dumneavoastră. Vremea rece poate, de asemenea, să mențină o amenințare nu atât de plăcută. Temperaturile scăzute sunt capabile să creeze pericol pentru boli, plus răniri pentru toți, cu toate acestea, în special populațiile sensibile sunt tinere, bolnavii cronici și adulții mai în vârstă. Astfel, în acest articol am explorat o listă cu anumite riscuri de frig de top pentru a fi atent pentru familia ta.

efectele vremii reci

Top 9 Efecte ale vremii reci:

1. Gheață:

Este cel mai ușor tip de rănire înghețată. Apare imediat ce lobii urechii, obrajii, nasurile, degetele, în caz contrar, degetele de la picioare sunt dezgolite la frig, precum și stratul superior al unui frig al pielii. Membrana zonei exagerate devine albă și poate avea amorțeală. Stratul superior al pielii se simte solid, însă țesutul mai adânc se simte normal (moale).

2. Crizele cardiace:

Trebuie să știți că atacurile de cord sunt mai frecvente iarna. Acest lucru s-ar putea datora faptului că apăsările reci cresc tensiunea arterială și provoacă mai multe daune asupra inimii. Mai mult, inima ta trebuie să lucreze mai mult pentru a menține căldura corpului în timp ce este rece. Vremea rece scade aportul de sânge al inimii, în timp ce aplicarea crește cererea pentru acesta. Această diferență între ofertă și cerere poate, de asemenea, să rădăcină atacurile de durere în piept.

3. Trenchfoot:

Este definită ca fiind „boala umedă a frigului” rezultată din experiența prelungită într-un mediu umed, altfel umed, de peste punctul de îngheț la aproximativ 10 ° C (50 ° F). În funcție de temperatură, un început al simptomului poate varia de la un număr de ore la câteva zile, însă media este de 3 zile. Piciorul de șanț este foarte probabil să aibă loc la temperaturi mai scăzute, în timp ce piciorul de imersie este foarte probabil să apară la temperaturi mai ridicate, plus timpi de expunere mai lungi.

4. Astm:

Aceasta este o condiție suplimentară care se poate agrava iarna. Respirați la rece; aerul uscat de iarnă este capabil să declanșeze bronhospasmele – contracția pasajului de aer din plămâni.

5. Hipotermie:

Hipotermia apare în timp ce temperatura corpului scade la 95 grade F (35 grade C), altfel mai puțină plus poate fi fatală dacă nu este detectată rapid și tratată corect. În condițiile în care acoperiți hipotermia; mai întâi veți suferi de frig, de fiori și veți apărea retras public.

6. Tremurând:

Este o mișcare musculară reflexă prin scopul de a face căldură. Printr-o voință puternică puteți întrerupe acțiunea, însă nu pentru mult timp. Frisoanele intense pot crește producția de căldură de până la 5 ori.

7. Degerături:

Aceasta este o leziune frecventă cauzată de contactul cu frigul excesiv, altfel de contactul cu obiecte extrem de reci (în special cele preparate din metal). Degeratul apare atunci când temperatura țesutului scade sub punctul de îngheț (0 ° C / 32 ° F), altfel când fluxul sanguin este obstrucționat. Este capabil să rănească durabil țesutul corporal, precum și cazurile severe pot ghida amputarea. Degeratul poate provoca o pierdere a senzației și a culorii în zonele afectate, de exemplu nasul, obraji, urechi, bărbie, degete sau degetele de la picioare.

8. Răceală cu gripă:

Amintiți-vă că temperaturile reci pot conduce într-adevăr la răceală prin limitarea eliberării de celule albe din sânge care luptă împotriva infecțiilor în interiorul pasajului nazal, oriunde virușii reci majoritatea merg adesea în corp. Mai mult, studiul arată că virusul gripal este foarte stabil, plus rămâne în aer mai mult timp, în timp ce aerul este rece, plus uscat.

9. Chilblains:

Acestea sunt rănile ușoare cauzate de frig prin expunerea prelungită și repetată timp de mai multe ore la temperaturi ale aerului de la depășirea nivelului de îngheț (0 ° C sau 32 ° F) până la înălțimea de 16 ° C (sau aproximativ 60 ° F). În zona exagerată a pielii vor exista roșeață, umflături, furnicături, plus durere.

Sursa imaginii: 1