Top 15 obiceiuri de frumusețe înainte de a merge la culcare

Într-un corp uman pielea este cea mai sensibilă parte a corpului, este cea care este expusă la praf, razele UV și provoacă daune extinse pielii, făcându-l să pară plictisitor, puteți vedea îmbătrânirea prematură și liniile fine pot fi vizibile dacă o îngrijire adecvată nu este luat. Acum putem proteja și face pielea să arate mai vibrantă decât înainte, practicând doar câteva sfaturi de frumusețe înainte de a merge la culcare.

Deoarece noaptea este cea mai bună parte a zilei pentru piele, deoarece pielea ta poate întineri și din nou călca toată duritatea prin care a trecut toată ziua. Ca și când dormim, corpul generează un hormon de creștere și repară toate celulele și țesuturile mai repede decât ziua. Deci, nu doar un somn sănătos este suficient pentru a vă readuce aspectul glorios de care aveți nevoie pentru a urma anumite sfaturi și obiceiuri de frumusețe, astfel încât să arătați mai tineri timp de decenii și să vă treziți mereu proaspăt și să păreați superb.

Obiceiuri de frumusețe înainte de a merge la culcare

Sfaturi de frumusețe pentru somn pentru față și piele:

Așadar, să aruncăm o privire asupra primelor 15 obiceiuri de frumusețe diferite înainte de a merge la culcare pentru a arăta frumos pe tot parcursul zilei.

1. Curățarea profundă a feței înainte de culcare:

Pentru a arăta inteligent, plin de farmec și frumos, ne machiem fața înainte de a ieși. Dar asigurați-vă că, înainte de culcare, trebuie să îndepărtați întregul machiaj de pe față, astfel încât să vă puteți trezi proaspăt a doua zi, iar porii să fie curați și să poată respira corect peste noapte. Fără nicio scuză, spălați fața cu o spălare a feței sau cu un spălător de curățare profund, astfel încât să se îndepărteze toată murdăria, resturile și să obțineți o piele sănătoasă și curată. Puteți chiar curăța fața cu un lapte demachiant sau cu lapte crud.

2. Aplicați toner pe față:

După curățarea feței, este obligatoriu să aplicați toner, deoarece ajută la strângerea porilor și menținerea echilibrului ph al pielii, făcându-vă să pară proaspăt și relaxat. Există mai multe tipuri de toner disponibile, dar ne puteți oferi și apă de trandafiri care este naturală și poate fi refrigerată după utilizare.

3. Pentru mâini moi utilizați crema de mâini:

Pe măsură ce mâinile persoanei lucrează pe parcursul zilei, așa că păstrați-le moi, ar trebui să aveți grijă de ele în timpul nopții. Înainte de a merge la culcare, ar trebui să spălați mâinile cu apă caldă și un săpun ușor și să-l uscați cu un prosop curat. Apoi aplicați o cremă de mâini sau o cremă proaspătă de casă și frecați ușor apoi mâinile și palmele, apoi puneți-le sub mănuși moi, astfel încât să aveți mâinile moi și netede dimineața.

4. Utilizați Crema sub ochi:

Pielea de sub ochi este foarte sensibilă și este partea care reflectă semnul îmbătrânirii. Deci, ca rutină zilnică de înfrumusețare înainte de culcare, aplicați vitamina E îmbogățită sub cremă de ochi pentru a menține acel aspect tânăr frumos și uimitor.

5. Porniți umidificatorul:

Acesta este un alt mod rece și ușor de a repara și hidrata pielea prin pornirea umidificatorului pe timp de noapte. Infuzează aerul din dormitor cu umezeală și ajută pielea să rămână umedă și este benefic pentru persoanele care au mâncărimi și crăpături. Când pielea se hidratează peste noapte, atunci dacă doriți, puteți sări peste crema hidratantă de zi.

6. Utilizați vaselină pentru picioare moi:

Toți avem grijă de față și ignoră picioarele în timpul orelor de lucru, dar mai ales în timpul somnului trebuie acordată o atenție specială. După spălarea picioarelor, uscați-le și aplicați vaselină sau o cremă pentru picioare și masați timp de două minute. Apoi purtați șosete ușoare din bumbac și dimineața următoare puteți obține picioare moi ca un copil.

7. Dormi pe două perne de mătase:

Toți dormim cu o singură pernă sub cap, dar, potrivit multor specialiști în piele, se recomandă utilizarea a două perne. Ca și când dormiți, gravitația ajută fluxul sanguin și fluidele să nu se depună sub ochi și pe față și vă oferă o față clară. Încercați să utilizați perna de mătase, mătasea este făcută din animale, care are aminoacizi, ceea ce sporește frumusețea pielii. Deoarece pernele de mătase reduc fricțiunea firelor de păr și permit pielii să rețină este o cremă hidratantă naturală, deoarece perna din bumbac vă poate aduce câteva zgârieturi pe pielea feței. Așadar, adu imediat două perne de mătase și adaugă un aspect mai strălucitor frumuseții tale.

8. Dinți de perie pentru a nu folosi ata dentară:

Pe măsură ce aveți grijă de fiecare parte a feței și a corpului, nu lăsați dinții diferiți ca strălucitori și, în timp ce dinții pot adăuga un aspect mai îmbunătățit zâmbetului. Asigurați-vă că în fiecare zi, înainte de culcare, doar două minute, vă spălați dinții, astfel încât să simțiți respirațiile proaspete și acest bun obicei vă poate ține germenii și cavitățile departe de dinți. Faceți acest lucru zilnic și obțineți dinți strălucitori albi.

9. Acordați atenție cuticulelor:

Unghiile lungi îmbunătățesc aspectul unei persoane, așa că ar trebui să aveți grijă de cuticule. Înainte de culcare, aplicați ulei de cocos pe cuticule, astfel încât să rămână hidratat pe tot parcursul nopții și să întărească și unghiile.

10. Legați părul înainte de a merge la culcare:

Obișnuiește-te sau urmează o rutină prin care îți împletești părul în mod corespunzător înainte de a te culca, deoarece în timpul somnului sunt cauzate daunelor firelor de păr. Când dormi profund, firele de păr se confruntă constant cu frecări și frecări, astfel încât, dacă este împletit, s-ar salva din ea. Un alt punct bun ar fi voluminosul și bounciness-ul în păr ar fi reținut pentru a doua zi.

11. Asigurați-vă că tratați cosul înainte de a merge la culcare:

Dacă aveți o piele predispusă la cosuri, atunci când timpul de culcare este cel mai bun moment pentru a le trata și puteți scăpa de ele fără cicatrici și pete pe față. Puteți aplica ulei de lavandă pe coșuri și le puteți micșora peste noapte. Puteți utiliza tratament de reducere a petei sau seruri peste noapte pentru cele mai bune rezultate. Deci, spori frumusețea în timp ce dormi profund.

12. Tratați-vă buzele și genele înainte de a vă culca:

Toți avem grijă de piele și, fără să știm, plecăm pentru buze, gene și sprâncene și nu îi acordăm prea multă atenție. Dar, ca și alte părți ale corpului, ar trebui să avem grijă de ele. Dacă doriți gene groase, negre și lungi, împreună cu sprâncenele, asigurați-vă că înainte de culcare trebuie să aplicați ulei de ricin cu ajutorul mugurului sau bumbacului deasupra acestuia în mod regulat. Într-un timp, puteți avea gene mai groase și mai pline cu arcuri. Pentru a obține buze frumoase, asigurați-vă că aplicați un balsam de buze care va hidrata buzele pentru o noapte întreagă.

13. Aplicați ulei pe păr:

O doamnă sau o persoană poate arăta mai frumos dacă părul este gros, dens și nu prezintă probleme de scalp. Deci, faceți-vă un obicei ca, înainte de culcare, să faceți masaj în mișcare circulară, ulei călduț pe rădăcinile firului de păr, pentru a-l face sănătos. te fac sa pari mai frumos decat altii fara sa ciupesti buzunarele.

14. Nu mai există cerc întunecat și ochi pufosi:

Ca și acum, toți ducem un stil de viață stresant și petrecem cea mai mare parte a timpului în fața computerului și a smartphone-ului, așa că trebuie să acordăm o atenție specială și grijă ochilor noștri înainte de a ne culca. Pentru a scăpa de ochii pufosi și de cercul întunecat, ar trebui să masați uleiul de migdale din jurul ochilor cu vârfurile degetelor, astfel încât încet să dispară odată cu trecerea timpului.

15. Dormi bine pentru a începe o nouă zi uimitoare:

Un lucru important pentru a-ți spori frumusețea este să dormi cel puțin opt ore pe timp de noapte. Un somn bun este cel mai bun remediu pentru a îndepărta petele și cearcănele de pe față fără nici o luptă și când dormi, este momentul în care țesutul și celulele sunt reparate și întinerite. Lipsa somnului prezintă un impact uriaș asupra feței, așa că dormi bine și arată mai frumos decât înainte.

Dacă doriți să arătați frumos și uimitor, atunci este obligatoriu să urmați aceste sfaturi, astfel încât să puteți avea o frumusețe naturală pe față și strălucirea ei să răspândească fericirea în viața voastră. Aceste sfaturi nu trebuie considerate ca fiind doar sfaturi de frumusețe, ar trebui să fie inculcate ca obișnuință și să facă parte din rutină, astfel încât să fie urmate religios, ajutându-vă să îmbunătățiți tonul pielii, să eliminați petele și pielea să întinerească în fiecare zi. Deci, acum urmați aceste obiceiuri și obțineți o piele strălucitoare în fiecare zi și discutați despre oraș și lăudați-vă cu ușurință despre pielea voastră frumoasă.

Sfaturi de frumusețe înainte de a merge la culcare