Sfaturi și tehnici pentru gestionarea furiei

Lumea este un loc aglomerat în aceste zile. De dimineața devreme până la ora în care apelăm noaptea, toți suntem dependenți, trăim într-o rețea interdependentă încurcată. Prin urmare, ecosistemul pe care îl locuim este un loc plin de relații coaxiale. Un tată depinde de întreaga sa familie pentru ziua lui plăcută, la fel și fiica.

Acest lucru merge la fel și, printre toate acestea, un factor predominant care funcționează rapid și apare și reapare la intervale de timp, furie; o emoție naturală a modului psihologic care este evocat sau evocat în situații de presiune în care nu se ajunge la un acord din cauza neplăcerii situației.

Management al furiei

Furia este evocată atunci când există enervare sau dezacord cu privire la o chestiune în care persoana care este supărată nu este mulțumită de decizia sau situația actuală. Supărarea sau nemulțumirea sau iritarea atunci când atinge un nivel extrem provoacă furie. Există, de obicei, două tipuri de persoane care au fost văzute.

Există cei care reprimă aceste sentimente pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât oamenii știu că de obicei nu manifestă furie. Apoi, într-o zi, când aceste sentimente reprimate nu găsesc un loc de depozitare, au izbucnit în formă de furie. Apoi sunt cei care se enervează la intervale scurte de timp, dar mânia lor se bazează de obicei pe probleme superficiale și nu durează mult.

Cu toate acestea, furia poate fi o scăpare de emoții sau sentimente, dar în anumite puncte acest lucru poate transforma problemele irelevante într-o chestiune de situație aprinsă. o persoană care se enervează la intervale scurte de timp poate ofensa mai mulți oameni din cauza comportamentului lor neplăcut și, în timp ce majoritatea știu cel mai bine să nu ia în considerare problemele despre care se vorbește într-o minte supărată, pentru interesul superior al oamenilor, un caz rău de furie s-ar putea să distrugă relațiile cel mai bine.

Acesta este motivul pentru care trebuie formulată o soluție la acest episod isteric de furie. Există o tehnică numită gestionarea furiei în care, așa cum sugerează și numele, în care, prin anumite proceduri sub un ajutor profesional, controlul furiei este predat și inspirat și încurajat în rândul victimelor.

Aceasta este ca o terapie pentru furie, în care o perspectivă pozitivă, alta decât o tentativă, este încurajată în rândul oamenilor. Pentru persoanele care încă nu își pot controla furia, în loc de regrete și dureri este mai bine să te înscrii într-una. Acest articol tratează astăzi anumite probleme de control al furiei. aici ne ocupăm de tehnici și sfaturi pentru a controla furia.

Meditaţie:

Chiar dacă acest lucru s-ar putea să nu pară atât de interesant, meditația este cu siguranță o tehnică excelentă pentru calmarea sinelui interior, controlând astfel acele izbucniri bruște de furie. Meditația nu necesită întotdeauna să vă așezați într-un loc și să continuați să vă uitați la ceas, așteptând timpul când antrenorul dvs. va spune că s-a terminat. Găsiți un loc liniștit și stați în poziție verticală.

Dacă aceasta nu este o poziție confortabilă, utilizați un spătar. Închideți încet ochii și încercați să uitați de toate necazurile care v-au deranjat. Pentru moment, mută-te în locul tău fericit unde știi că ai fi fericit. Imaginați-vă o anumită situație sau un loc sau un eveniment care vă va face fericiți.

Luați pauze:

Mânia poate fi puternic percepută asupra dumneavoastră în caz de presiune și stres excesiv. Toată lumea trebuie să-și câștige existența și recunoaștem că nu este întotdeauna o navă lină pe râu. Turbulențele sunt o parte naturală a vieții și, prin urmare, stresul și presiunea sunt inevitabile uneori. Adesea, într-o sâmbătă, luați ceva timp de la munca dvs. de acasă sau de la birou și poate mergeți cu mașina lungă singur sau cu prietenii. Ia-ți puțin timp pentru tine. Oricum, sparge monotonia evadând în lumea ta pentru o zi.

Conectează-te cu sinele tău interior:

Există o persoană care trăiește în interiorul tău și îți spune mereu cum să acționezi. După o situație puternică, tu și acea persoană interioară te înțelegi mai bine decât oricine altcineva. Acest eu interior al tău este bazinul tău de elixir și trebuie să te conectezi ori de câte ori simți că pământul se schimbă sub tine. Nimeni nu te poate împiedica să te răcorești mai bine decât el. Deci, inițiază o discuție pozitivă în interiorul tău. Închide ochii, respiră și vorbește cu tine, calmează-te înainte de a aluneca.

Soluţie:

Furia este ceva care eliberează tensiunea pe care ați simțit-o în tot acest timp, dar care se va ocupa de motivul pentru care v-ați enervat în primul rând. Este la fel de simplu ca o soluție de care aveți nevoie. O soluție satisfăcătoare te va calma, așa că ori de câte ori simți că furia crește, stai și uiți problema, răsfățându-ți gândurile într-un proces de construire a soluției. Ocupă-te și vezi rezultatul pentru tine.

Nu ezita:

Odată cu mânia vine negarea și, prin urmare, nemulțumirea. Nu negați faptul că aveți probleme de furie. Nu ezitați să cereți ajutor. Dacă soluția pe care o formulați necesită asistența unei anumite persoane, vă rugăm să ne contactați pentru că toți suntem oameni care încercăm să ne potrivim unul cu celălalt.

Terapie cu amănuntul:

Acest lucru este în special pentru persoanele care se supără pe termen scurt, care își pot trece cu ușurință problemele de furie, spulberându-se puțin pe ei înșiși. Totuși, nu faceți din asta un obicei.

Respirație adâncă:

Aceasta este o tehnică de gestionare a furiei pe care o puteți folosi pentru a ajunge adânc în interior și a elibera tensiunea din mușchii voștri. Metoda de numărare ajută foarte mult, așa cum sa dovedit. Ori de câte ori simți că se înfurie furia, oprește-te imediat, închide ochii, inspiră adânc și expiră cu un gâfâit. Repetați și apoi începeți să numărați încet numerele mental.

Umoriți-vă:

În loc să-i lași pe ceilalți să râdă de tine, de ce să nu râzi de tine. Odată ce te-ai calmat puțin, încearcă să găsești un umor de ce te-ai comportat așa. Gândiți-vă la toate cuvintele pe care le-ați spus și gândiți-vă cum ați fi putut schimba situația acționând într-un mod diferit.

Sursa imaginii: 1