Saltea pentru dureri de spate – 7 cele mai bune sfaturi în timp ce alegeți

Care este cea mai bună saltea pentru a evita durerile de spate? Cauti o saltea pentru durerile de spate? Dacă da, atunci acest articol este pentru dvs. Durerile de spate sunt unul dintre principalele motive pentru care oamenii încep să renunțe la mobilitate la vârsta mijlocie. Salteaua de pat proastă este una dintre principalele cauze pentru care atât de mulți oameni suferă de dureri de spate. Se crede că o saltea de pat te ține pe spate aplatizând-o; totuși, pe măsură ce patul îmbătrânește, izvoarele sale se prăbușesc oriunde dormiți cel mai mult. Acest lucru face ca patul de la o anumită secțiune să se transforme în gol, structurându-l aspru. Somnul întinerește corpul prin fixarea țesuturilor rupte, plus mușchii, plus nervilor sub presiune, de asemenea, articulațiilor oarecare eliberare.

saltea pentru dureri de spate

Durerile de spate pot fi frecvent condensate pur și simplu prin selectarea unei saltele care se potrivește mai bine stilului dvs. de dormit, cerințelor de asistență, plus preferințelor de confort. O saltea de excelență trebuie să ofere un sprijin adecvat pentru spate, în timp ce vă simțiți cât mai confortabil.

Alegerea saltelei pentru durerile de spate:

Iată cele mai bune 7 sfaturi ale noastre în timp ce alegeți saltele pentru dureri de spate. Să aruncăm o privire asupra lor.

1. Saltea densă pentru dureri de spate:

Oamenii confundă adesea fermitatea prin sprijin; cu toate acestea, noi studii arată că deținerea maximă și ameliorarea durerilor de spate sunt asigurate de o saltea de firmă medie. 95% dintre chirurgii ortopedici dintr-un sondaj au spus că cred că o saltea joacă un rol în gestionarea durerii lombare. 31 de milioane de americani au suferit de dureri de spate ascuțite, altfel cronice. Este una dintre cele mai bune saltele pentru durerile de spate.

2. Descoperiți o saltea prin spate:

O saltea superioară trebuie să ofere suport pentru curbele naturale plus poziția coloanei vertebrale. Cantitatea potrivită de sprijinire a spatelui ajută, de asemenea, pacientul să evite sensibilitatea musculară dimineața. În timp ce nu există multe date clinice referitoare la saltele, o revizuire stabilește că saltelele de firmă medie oferă de obicei o ameliorare suplimentară a durerii de spate decât saltelele solide. Aceasta este o saltea bună pentru durerile de spate.

3. Saltea tip corp pentru dureri de spate:

Greu de sus altfel greu de jos, 5 picioare înălțime altfel 6’5, o mulțime de factori trebuie luați în considerare. Alegerea unei saltele moi, altfel ferme, nu este relevantă. Depinde complet de tipul tău de corp plus nivelul de urs de care ai nevoie.

4. Prețul nu se asociază excelenței:

Odată ce ați cumpărat o mașină, puteți raporta frecvent prețul prin excelența produsului. Nu este de fapt cazul în timp ce vine vorba de saltele. Găsirea saltelelor care să vă ajute durerile de spate nu trebuie să fie o propunere de lux. Trecând pe lângă o saltea naturală din latex, altfel, salteaua cu spumă cu memorie este un început important. Evitați salteaua cu arcuri, deoarece aceasta este clasică oriunde veți fi înșelați. Aceasta este o saltea bună pentru durerile de spate.

5. Chiar și saltea confortabilă pentru durerile de spate:

În mod incert, salteaua dvs. este plată pentru a crea puncte de presiune; ești posibil să te miști extrem de des pe tot parcursul nopții, care poate scădea cu adevărat excelența somnului tău. Cu cât arunci în plus plus întoarce, cu atât mai puțin timp pe care îl folosești în somnul profund, corpul tău are nevoie pentru a revitaliza, în plus, pentru a restabili. Selectați un model care distribuie calm presiunea asupra corpului dvs. pentru a susține o mai bună circulație. În condiții împărțiți un pat; veți dori o saltea destinată scăderii transferului de mișcare în rândul partenerilor de dormit pentru un somn liniștit și netulburat. Aceasta este salteaua populară pentru durerile de spate.

6. Saltea de sprijin conformă pentru durerile de spate:

În timp ce faceți cumpărături pentru o saltea nouă, apăreați pentru una care a fost tradițională pentru curbele naturale ale corpului dumneavoastră. Menținerea corectă a coloanei vertebrale în timp ce dormi este necesară pentru a primi o odihnă ușoară și de susținere. O mulțime de saltele sunt construite de sisteme de bobine elegante plus tehnologii avansate de spumă pentru a vă asigura că spatele dvs. primește cantitatea corectă de sprijin pentru nevoile dumneavoastră. Dormitul pe o saltea prea fermă poate provoca dureri la punctele de presiune. O saltea de firmă medie poate fi mai confortabilă, deoarece permite umărului și șoldurilor să se scufunde ușor. Aceasta este o saltea bună pentru durerile de spate.

7. Saltea Edge completă pentru durerile de spate:

Confirmați că noua dvs. saltea are suficient suport perimetral. O saltea de excelență ar trebui să ofere un suport confortabil și consistent pe toată suprafața, plus o margine solidă de așezare. Saltelele cu o margine acoperită cu spumă susțin o treabă strălucită de a menține un confort constant pe toată suprafața somnului. În plus, modelele proiectate cu suport de margine adecvat au o suprafață de somn cu 20% mai practică. Păstrați aceste criterii în creier în căutarea noii saltele, plus că veți fi în modul dvs. de a elibera durerea de spate în cel mai scurt timp uman.

Durerile de spate pot fi frecvent condensate pur și simplu prin selectarea unei saltele care se potrivește mai bine stilului dvs. de dormit, cerințelor de asistență, plus preferințelor de confort.