Cum se poate evita poluarea aerului?

Poluarea aerului! Ești iritat de poluarea aerului? Faceți ceva pentru a evita poluarea aerului. Evitarea poluării aerului este un pas vital pentru a deveni ecologic. Poluarea întunecă acum cerurile din orașele din întreaga lume, împreună cu aerul cu care respirăm cu toții este tot mai contaminat de particule împreună cu monoxid de carbon. În timp ce transportul este aproape tot generatorul clar de poluare a aerului, caracteristica suplimentară a existenței tale manipulează în plus numărul de eliberări pe care le creezi întregul lucru de la bunurile pe care le cumperi.

Cum să evitați poluarea aerului

Toți poluanții sunt periculoși pentru sănătatea umană, precum și pentru mediul înconjurător. Prin urmare, cum puteți evita în mod individual poluarea aerului? S-ar putea să fiți uimit să aflați cât de mult vă poate ajuta munca grea. Prin urmare, în acest articol am explorat anumite sfaturi benefice care sunt utile pentru a evita poluarea aerului.

Sfaturi pentru a evita poluarea aerului:

1. Mutați-vă în răsăritul soarelui:

Ozonul este în mod normal scăzut în acest moment, începând cu aproximativ 6 dimineața și așteaptă 10 dimineața, plus crește pe tot parcursul zilei, pe măsură ce lumina zilei descompune hidrocarburile uzurii auto, transformându-l în ceață..

2. Arbori de plante:

Trebuie să știți că copacii reduc poluarea aerului; în plus, plantarea lor este una dintre cele mai actuale, îndeplinitoare acțiuni pe care le puteți obține pentru a ajuta la avantajul aerului din zona dvs. Copacii generează oxigen și absorb absorbția de dioxid de carbon pe care îl rulează în alimente.

3. Reorganizați-vă rutina de încălzire și răcire:

Încercați să permiteți corpului dvs. să se adapteze la anotimpurile care se schimbă în locul încălzitorului, în plus, aerul condiționat pentru a menține temperatura stabilă pe tot parcursul anului. Suflarea căldurii plus aerul este un consum principal de energie, prin urmare scapă de ventilatoarele de mână plus pulovere calde pentru a vă ajuta să modificați schimbările meteo mai devreme decât să vă bazați pe termostat.

4. Utilizați vopsele sigure pentru mediu:

pentru a evita poluarea aerului, puteți utiliza și produsele de curățare în orice moment posibil. Astfel de vopsele plus produse de curățat produc mai puține particule producătoare de smog în aer, în plus sunt mai bune și pentru puterea respirației.

5. Reutilizare, Reprocesare și Dung:

Organizarea cu succes a deșeurilor menajere este o modalitate superioară de a reduce poluarea aerului. Reutilizarea, reciclarea, precum și compostarea pot acoperi un rezultat imens asupra producției de gunoi, ceea ce înseamnă mai puține gunoi disponibile în depozite de deșeuri – o sursă uriașă de poluare a aerului.

6. Evitați să faceți dușuri lungi cu apă caldă sau alte băi:

Amintiți-vă că apa de încălzire necesită multă energie, fiind astfel atent la cantitatea de apă caldă pe care o utilizați este o practică semnificativă. Puteți crea luând dușuri mai scurte, precum și sărind peste băi; în timp ce împreună aveți nevoie de o abundență de apă fierbinte. Rotiți încălzitorul de apă la 120 ° F (49 ° C), prin urmare, apa nu se încălzește în niciun caz departe de această temperatură.

7. Analiza casei tale:

Trebuie să verificați dacă radonul este un gaz radioactiv periculos, care este inodor, dar și fără gust. În condiții, testul arată niveluri importante de radon, dificultatea poate fi stabilită cu succes. Preluați sobe de lemne plus șeminee bine întreținute. Luați în considerare înlocuirea sobelor vechi de lemn cu modele certificate EPA. Accesați www.epa.gov/burnwise.

8. Munca de vară:

Sigilați rezervorul de gaz pe parcursul orelor mai reci de seară pentru a reduce evaporarea. Păstrați-l departe de vărsarea de gaz, precum și nu „completați” rezervorul. Refaceți puternic capacul rezervorului de gaz.

9. Instruiți-vă cu privire la poluarea aerului:

Regiunile diferite au o problemă diversă de poluare a aerului. S-ar putea să existe o fabrică care să polueze aerul din orașul dvs.; altfel poate depozitul de deșeuri local este principalul vinovat în zona dumneavoastră.

10. Prefer mai puține ambalaje:

Înțelegeți că plasticul, folia și cartonul utilizate la ambalare sunt produse de om folosind practici care afectează în mod dăunător superioritatea aerului. Așadar, aduceți-vă propria geantă de cumpărături din pânză în locul utilizării hârtiei, altfel din plastic.