Cum să păstrezi inima sănătoasă?

Inima sănătoasă! Vrei să-ți menții inima sănătoasă? Dacă da, atunci acest articol este pentru dvs. În zilele noastre, viața fiecărui individ devine foarte agitată, precum și cu multă tensiune acasă și la locul de muncă. Prin urmare, ei duc o viață dezechilibrată. Dacă și tu ești unul dintre ei, atunci citește cu atenție acest articol. Un mod de viață sănătos îți va crea inima îmbunătățită. Astfel, astăzi în acest articol vă spunem câteva metode pentru a vă menține inima sănătoasă.

Cum să păstrezi inima sănătoasă

Inima ta este un mușchi, plus că prinde dur și mai bine dacă trăiești o viață viguroasă. Un stil de viață inactiv, mestecând mâncare junk, fumat, alcool, ore lungi de lucru și stres colectiv creează inima din ce în ce mai susceptibilă. Acum, este timpul să vă înțelegeți inima despre cum să o mențineți sănătoasă.

Cele mai bune sfaturi pentru a menține inima sănătoasă:

Acum, mai jos am menționat o listă cu cele mai bune sfaturi care sunt benefice pentru a vă menține inima sănătoasă. Sunt după cum urmează;

1. Deveniți activ:

Exerciții cardio de aerobic

Asigurați-vă că efectuați exerciții fizice timp de 150 de minute în fiecare săptămână. Singura modalitate de a atinge acest scop este prin efectuarea a 30 de minute de mișcare în 5 zile pe săptămână. Așezați-l oriunde puteți, de exemplu, mergând cu bicicleta până la efort.

2. Mănâncă bine:

Mănâncă salată vegetală

Șeful și conducerea pentru o inimă puternică este de a distinge ceea ce este în vasul tău. Păstrați în orice moment o verificare a ceea ce consumați și imediat ce mâncați. Un aliment satisfăcător în legume, cereale integrale, fructe, carne roșie și o cantitate minoră de ulei și vă poate ajuta să vă bateți mai mult inima.

3. Obțineți somn suficient:

Dormind bine

Absența somnului deteriorează tensiunea arterială, precum și colesterolul. Lipsa somnului sugerează, de asemenea, îmbunătățirea nivelului de stres, care crește, de asemenea, nivelul de iritație în corpul dumneavoastră, umflarea suplimentară a pericolului de dificultăți legate de inimă. Pui de 7-9 ore în fiecare noapte va ajuta inima să rămână sănătoasă.

4. Lăsați alcoolul și fumatul:

Fumatul și băutul

Cu toții știți efectul negativ al fumatului, precum și al consumului de alcool asupra sănătății inimii. Oprirea pe alcool sau țigări este oarecum grea; în schimb, să te sinucizi nu este o alegere inteligentă. Încercați să părăsiți acest obicei treptat, dar cu încredere.

5. Mers rapid:

O femeie drăguță care merge

Este necesar ca toată lumea de orice vârstă să meargă aproximativ 30 de minute devreme dimineața, între timp scade efectele contaminării asupra inimii, care sunt mai mult de așteptat pe tot parcursul orelor de apus.

6. Exerciții fizice, yoga sau mediere:

meditație yoga în poziție de lotus

Faceți oricare dintre acestea care vă place, înțepând aplicarea uneia dintre practicile pentru a vă îmbunătăți inimile puternice. Doar un antrenament aerob de 30 de minute îți recuperează raportul cardiac. Meditația și yoga sunt nenumărate pentru inima ta, de exemplu, ele beneficiază de o presiune de confort care îți recuperează mecanic inimile lucrând.

7. Evitați să mâncați exces de sare:

sare neagră 4

Pe drum pentru a menține o tensiune arterială adecvată, rupeți cu sare pe masă și continuați să adăugați mai puține preparate alimentare, altfel tăiați-le complet. De asemenea, feriți-vă de înălțimile mari de sare din alimentele tratate. S-au verificat etichetele alimentelor dacă un aliment are o incertitudine crescută a sării, consumă în plus de 1,5 g sare sau 0,6 g sodiu pentru fiecare 100 g.

8. Consumați pește gras:

Peşte

Este recomandat dacă sunteți non-vegetarian să aveți pește gras de două ori pe săptămână. Există mulți pești care conțin omega -3 și suporturi pentru apărarea împotriva bolilor de inimă sunt sardinele, macroul, somonul și tonul.

9. Păstrați masa corporală sănătoasă:

Dash dieta greutate scară

Menținerea unei greutăți sănătoase este semnificativă pentru toată sănătatea, de exemplu grăsimea crește pericolul de numeroase boli de inimă, diabet, tensiune arterială crescută etc..