Cum să mențineți plămânii sănătoși?

Aveți probleme cu respirația? Vrei să-ți păstrezi plămânii sănătoși? În zilele noastre, există mulți oameni care suferă de probleme pulmonare, din cauza vieții lor nesănătoase și dezechilibrate. Poluarea aerului este principala cauză a plămânilor nesănătoși. Plămânii tăi asigură o muncă minunată în fiecare zi. Plămânii puternici furnizează cantități mari de oxigen în sânge, în plus, pentru a vă permite să depuneți eforturi, să trăiți și să efectuați bine. Similar plămânilor din corpul nostru necesită, de asemenea, îngrijire de zi cu zi, precum și devotament. Prin urmare, astăzi în acest articol vă spunem câteva sfaturi pentru a vă menține plămânii sănătoși.

Cum să păstrăm plămânii sănătoși

Dacă aveți probleme pulmonare, este posibil să aveți astfel de simptome și acestea sunt după cum urmează;

  •  Durere la respirație
  •  Tuse și respirație șuierătoare la exerciții
  •  Respirație scurtă în acțiuni simple
  •  O tuse persistentă
  •  Leșin cu o variație a activității

Cele mai bune sfaturi pentru a menține plămânii sănătoși:

Acum, mai jos vă spunem cele mai bune sfaturi care vă mențin sănătatea plămânilor. Sunt după cum urmează;

1. Tehnica de tuse Huff:

Tuse umedă

Metoda Huff Cough este o secvență de mini-tuse cu care se confruntă în mod egal cu o singură tuse mare. Pentru aceasta, terapeutul tău respirator te ajută.

2. Efectuați crize:

Crunches Diff

Este foarte esențial ca plămânii să lucreze în 10 până la 20 de abdomene pe zi. Pieptul, precum și mușchii stomacului vă permit să atrageți aer. Întăriți-le și puteți încerca, de asemenea, respirația profundă.

3. Rămâi hidratat:

Pahar cu apa

Este vital să beți 2 litri de lichid sau apă în fiecare zi pentru a beneficia de saliva limpede. Pentru subțiri, trebuie mai întâi să vă consultați specialistul pentru a vă asigura ce funcționează prin restul strategiei de tratament. Așadar, beți apă suplimentară, deoarece o bună hidratare ajută la menținerea salivei căilor respiratorii umede, ceea ce o creează relaxată pentru a tuse.

4. Utilizarea scărilor în locul ridicării:

Pentru a menține plămânii sănătoși, trebuie să marcați numeroase călătorii pe scări spre subsol în fiecare zi. Există multe exerciții care îți creează bătăile inimii mai rapide, cum ar fi mersul cu bicicleta, urcarea scărilor sau mersul rapid. Beneficiază pentru a vă menține inima și plămânii într-o formă decentă.

5. Aveți antioxidanți:

ciupercă

Consumul de alimente asemănătoare cu broccoli, precum și ciuperci, care sunt ironice în antioxidanți, care vă ajută să vă spălați plămânii în întregime de răul radicalilor liberi declanșat de contaminare.

6. Folosiți o mască defensivă:

Este foarte esențial pentru cei care lucrează dintr-un loc în altul praf, substanțe chimice sau azbest să poarte îmbrăcăminte de protecție numărând o mască de gaz pe lângă zonele de lucru aerate. În timp ce călătoriți în poluare, o mască de față sau o eșarfă sunt folosite în jurul gurii și nasului, deoarece expunerea industrială este un pericol principal pentru sănătatea pulmonară, care duce la cancer pulmonar, BPOC și astm..

7. Drenaj postural și percuțional:

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți nevoie de drenaj postural și de percuție. În acest proces, mucusul este eliminat de la plămâni în căile respiratorii, astfel încât acestea pot fi tuse. Percuția, pozițiile de drenaj asigurate, respirația profundă plus tuse sunt complet reciclate în această metodă.

8. Evitați fumatul:

Evitați fumatul

Fumatul este principalul motiv al bolilor pulmonare severe, cum ar fi bolile pulmonare obstructive cronice sau BPOC, precum și cancerul pulmonar. Fumul vă poate deteriora plămânii, deoarece fumul din trabucuri, țevi și țigări acoperă peste 4.000 de substanțe chimice dăunătoare. De asemenea, preveniți-vă de fumatul pasiv. Efectuați o regiune pentru fumători în casa dvs..

9. Fii atent la poluarea aerului:

Poluarea aerului

Este foarte necesar să conștientizați poluarea aerului și să vă asigurați că porția dvs. reține aerul proaspăt. Poluarea aerului, atât în ​​interior, cât și în exterior, poate provoca dificultăți de sănătate, în special pentru persoanele care asigură boli pulmonare.

Cum să păstrați plămânii sănătoși