19 cele mai bune multivitamine pentru bărbați în 2021: un ghid rapid

Deficitul de vitamine a devenit o parte din ce în ce mai mare a vieții tuturor. A existat o conștientizare a deficitului de vitamine și a modului de depășire a acesteia crescând în prezent! Vitaminele și mineralele sunt o parte fundamentală a vieții noastre ca respirație. Mai multe studii demonstrează că sunt esențiale pentru a ne menține corpul sănătos și vă ajută să luptați împotriva bolilor. Bărbații sunt unele dintre victimele insuficienței vitaminelor și mineralelor în corpul lor. Este necesar să aveți o idee despre multivitaminele esențiale pentru bărbați și sursele de unde le puteți obține.

Vitamine și minerale esențiale de care au nevoie bărbații:

Substanțele organice produse de plante sau animale se numesc vitamine și nu sunt sintetizate în corpul nostru (cu excepția vitaminei D) și, prin urmare, trebuie obținute din alimente. În timp ce mineralele sunt anorganice și sunt disponibile din sol, rocă sau apă și puteți absorbi mineralele din mediu Vitaminele sunt două tipuri, solubile în apă, care includ opt vitamine B și vitamina C. Vitaminele A, D, E și K sunt liposolubile.

 • Piele perfectă și vedere bună – Vitamina-A.
 • Produce energie – Vitamina B1 (tiamină).
 • Vă protejează corpul de radicule – Vitamina B2 (Riboflavină).
 • Reduce riscurile cardiace potențiale – Vitamina B3 (niacină).
 • Crește imunitatea – Vitamina B5 (acid pantotenic).
 • Mielină și producția de celule – Vitamina B6 (piridoxină).
 • Crește metabolismul și sănătatea pielii – Vitamina B7 (Biotină)
 • Îmbunătățirea sistemului nervos – Vitamina B9 (folat).
 • Producția RBC – Vitamina B12 (Cobalamină).
 • Creșterea țesutului corporal – Vitamina C.
 • Oase mai puternice – Vitamina-D.
 • Imunitate – Vitamina E.
 • Sănătatea inimii și a oaselor – Vitamina-K
 • Sănătatea tiroidei – Iod.
 • Magneziu pentru funcționarea biochimică a corpului
 • Acizi grași Omega 3 pentru sănătatea creierului
 • Calciul pentru sănătatea oaselor.
 • Fierul previne anemia.
 • Colină pentru funcțiile ficatului.

Cele mai bune surse alimentare pentru vitaminele esențiale:

Multe alimente sunt abundente în vitamine și minerale esențiale pentru o funcționare sănătoasă a corpului dumneavoastră. Efectuând câteva modificări dietetice prin adăugarea unor fructe, legume și produse lactate sănătoase pentru a face o schimbare sănătoasă. Iată o listă de alimente, vitamine și minerale pe care le oferă pentru a vă menține în formă și sunt ușor accesibile.

19 cele mai bune multivitamine pentru bărbați:

Chiar și cu tot aportul alimentar, uneori va fi nevoie să luați suplimente pentru un deficit specific, în funcție de corpul dumneavoastră. Consultați aceste suplimente multivitaminice, în special pentru bărbați, care sunt ușor disponibile pe piață.

1. GNC Mega Men 50 Plus One Multivitamin zilnic:

Gnc Mega Men 50 Plus

CUMPĂRĂ ACUM

Comprimatul multivitaminic ultra-concentrat de Gnc mega men 50 plus un zilnic furnizează 39 de nutrienți vitali care includ 18 vitamine și minerale într-o capsulă. Combate radiculele din corpul tău, deoarece este plin de antioxidanți. De asemenea, are acid folic și vitamina B1 care ajută la creșterea metabolismului și a producției de energie. Multivitaminele GNC mega men au, de asemenea, L-arginină care stimulează sănătatea sexuală, deoarece licopenul promovează funcția optimă a prostatei și fluxul adecvat de urină.

Efecte secundare: Gustul neplăcut, stomacul supărat, greața și înroșirea sunt unele dintre efectele secundare și, dacă aceste simptome persistă, contactați un medic.

2. Bărbați esattoviți:

Bărbați esențiali

CUMPĂRĂ ACUM

Aceste tablete multivitamine au 300 mcg de licopen care ajută la îmbunătățirea sănătății inimii, amestecul de vitamine A, E și zinc care au proprietăți antioxidante care vă ajută corpul să se vindece. 15mcg de mcg Brahmi, care crește vitalitatea și sănătatea reproducerii la bărbați. vitaminele D3 îți întăresc oasele puternice, iar ashwagandha ajută la digestia corectă, scade și oboseala.

Efecte secundare: Nu există efecte secundare specifice.

3. Multivitamine Sport Naturyz pentru bărbați:

Naturyz Mens Sport

CUMPĂRĂ ACUM

Acesta este un multivitamin sportiv pentru bărbați de Naturyz. Are un amestec de 55 de substanțe nutritive vitale și stimulente performante care includ vitamine, stimulente de testosteron, minerale, antioxidanți, aminoacizi sportivi, fitonutrienți pentru vitalitate, enzime digestive care vă ajută corpul să umple vitaminele și mineralele necesare. De asemenea, susține sănătatea oaselor și a ochilor.

Efecte secundare: Nu există efecte secundare specifice.

4. MuscleXP MultiVitamin Barbati Sport zilnic cu 47 de nutrienti:

Muclexp Men Daily Vital Sports

CUMPĂRĂ ACUM

Sporturile zilnice pentru bărbați cu multivitamine Muscle XP au o formulare completă și completă, care oferă 47 de minerale, vitamine, fitonutrienți, antioxidanți, aminoacizi, enzime digestive care se amestecă într-o singură tabletă. Acesta îndeplinește și afirmă toate cerințele cu care se confruntă bărbații.

Efecte secundare: Deși nu există efecte secundare, este necesar să mențineți doza.

5. Nutriție optimă, ON Multivitamine Opti-Men:

Despre Opti Men

CUMPĂRĂ ACUM

Dacă sunteți în căutarea unui multivitamin care să promoveze o viață sănătoasă, atunci Opti-men multivitamin este cel mai bun pentru dvs. Este un supliment nutritiv perfect, de dimensiuni mici și care ajută la pierderea grăsimilor inutile. Este un amestec de ingrediente care au antioxidanți, vitamine și extracte care pun bazele și contribuie la promovarea unui corp sănătos.

Efecte secundare: Constipația, stomacul deranjat și diareea sunt unele dintre efectele secundare și se reduc odată ce corpul dumneavoastră se obișnuiește cu comprimatele.

6. Comprimate multivitaminice pentru sănătatea bărbaților, pentru o zi, pentru o singură zi:

O dată pe zi, bărbați

CUMPĂRĂ ACUM

Este un supliment multivitaminic și multi-mineral care este formulat în așa fel încât să susțină sănătatea inimii și să vă mențină tensiunea arterială la un nivel sănătos și să ofere imunitate corpului dumneavoastră care ajută la combaterea bolilor.

Efecte secundare: Unele reacții adverse minore sunt stomacul supărat, gustul neplăcut și cefaleea. Dacă există efecte severe, cum ar fi urticaria, este mai bine să consultați un medic.

7. Centrum Silver Men:

Centrum Silver Men 50

CUMPĂRĂ ACUM

Centrum silver men este un supliment multivitaminic care vă furnizează substanțe nutritive precum magneziu, vitamine D și B6 care ajută la funcționarea mușchilor. Zincul și vitamina B susțin sănătatea creierului, vitaminele A, C, E și luteina vă ajută să vă păstrați ochii sănătoși. Toți nutrienții din aceste tablete ajută la menținerea unui corp sănătos.

Efecte secundare: Greață, stomac deranjat, gust neplăcut și înroșire sunt unele dintre efectele secundare. Este mai bine să consultați medicul dacă sunteți alergic la orice ingrediente.

8. TrueBasics Multivit Men:

Truebasics Multivit Men

CUMPĂRĂ ACUM

Multivitaminele adevărate de bază pentru bărbați sunt un amestec de substanțe nutritive care oferă diverse beneficii. Saberry, lutemax ajută un stil de viață activ, plin de energie și imunitate. Omega-3, ginkgo Biloba, colină, Celastrus paniculatus vă ajută să vă îmbunătățiți memoria. Potența la bărbați este îmbunătățită cu ingrediente precum Tribulus, ashwagandha, extracte de semințe de mucună, Safed Musli.

Efecte secundare: Este posibil ca oamenilor să nu le placă gustul puternic.

9. Multivitamine zilnice Swisse pentru bărbați Ultivite:

Swisse Mens Ultivite Multivitamin

CUMPĂRĂ ACUM

Multivitaminele zilnice de către ultravitul bărbaților Swisse sunt o formulare care amestecă peste 40 de ingrediente care includ mai multe vitamine și minerale și extracte naturale din plante și alți nutrienți, care reprezintă o modalitate excelentă de a menține o sănătate adecvată. Acesta este un mod în care o tabletă asigură peste 40 de nevoi nutriționale ale bărbaților. De asemenea, ajută la producerea de energie, la capacitatea cognitivă și la funcționarea corectă a mușchilor.

Efecte secundare: Verificați cu ingredientele, astfel încât să nu fiți alergic la nimic.

10. Rainbow Light Men’s One Multivitamin:

Rainbow Light Mens One

CUMPĂRĂ ACUM

Acesta este un supliment multivitaminic care conține o fuziune de sucuri de legume, probiotice și enzime digestive care îl fac un supliment vitaminic pe bază de alimente. Îmbunătățește sănătatea inimii, a prostatei și a reproducerii. Aceasta este o alegere perfectă pentru bărbații cu alergii alimentare, deoarece nu conține gluten, lactate, arahide, ouă, pește.

Efecte secundare: Nu există efecte secundare specifice dacă îl luați în doza necesară.

11. Now Foods ADAM Superior Men’s Multiple Vitamin:

Acum Food Adam Superior Mens Multi

CUMPĂRĂ ACUM

Această capsulă multivitaminică pentru bărbați are Saw palmetto, licopen, acid alfa lipoic și CoQ10, împreună cu extracte din semințe de struguri și resveratrol natural, care sunt nutrienții necesari care ajută la menținerea sănătății perfecte. Specialitatea acestui multivitamin este că nu folosește ingrediente inutile de care bărbații au nevoie pentru întreținerea potrivită.

Efecte secundare: Nu există efecte secundare specificate.

12. Natura a făcut multi pentru el Vitamina și mineralele:

Naturemade Multi Pentru El

CUMPĂRĂ ACUM

Este alcătuit din 22 de substanțe nutritive vitale care oferă corpului tău sprijinul nutrițional necesar. Vitamina A este esențială pentru funcționarea sănătoasă a ochilor și construiește un sistem imunitar robust. Are vitamina D care ajută la întărirea sănătății oaselor, a dinților, a mușchilor și a imunității. Acesta este fără gluten, nu are culori adăugate și nu are arome artificiale.

Efecte secundare: Luat în doze adecvate, nu are multe efecte secundare.

13. Vitaminele Gummy pentru bărbați Vitafusion:

Vitafusion Multivites

CUMPĂRĂ ACUM

Este o vitamină gumă pentru bărbați de Vitafusion care folosește arome și culori îndrăznețe, care sunt o alternativă hrănitoare și delicioasă la pastilele greu de înghițit. Acestea vă oferă un mod plăcut de a lua multivitamine care sunt esențiale pentru bărbați zilnic. Producția de energie, sănătatea prostatei și creșterea sistemului imunitar sunt unele dintre beneficiile acestor gumi multivitamine. Nu conține gluten și nu conține lapte, arahide, nuci sau soia.

Efecte secundare: Constipație, diaree, stomac deranjat sunt unele dintre efectele secundare până când corpul dumneavoastră se adaptează la aceste multivitamine.

14. Nature’s Way, Alive! O dată pe zi, multi-vitamine pentru bărbați:

Natures Way Alive Once Daily Mens

CUMPĂRĂ ACUM

Are vitamine B premium, o formă activă de B12, L-metilfolat de Quatrefolic, forma activă de folat care susține nutriția întregului corp. Nutrienții ajută la menținerea sănătății inimii și a ochilor. De asemenea, ajută oasele musculare, celulele, digestia, imunitatea și metabolismul. De asemenea, are un efect puternic asupra părului, pielii și unghiilor.

Efecte secundare: Efectele secundare frecvente sunt stomacul supărat, durerile de cap și gustul neplăcut.

15. Garden of Life, genul meu Organice, Men’s Once Daily, Multivitamin Food Whole:

Mykind Mens o dată pe zi

CUMPĂRĂ ACUM

Acesta este un supliment multivitaminic care are substanțe nutritive naturale și vitale care vă ajută să vă mențineți un corp sănătos. Crește rata metabolismului în corpul tău și susține energia pentru o perioadă mai lungă. De asemenea, este potrivit pentru sănătatea inimii și a prostatei. Toate ingredientele utilizate în aceasta sunt organice și sunt verificate de OMG.

Efecte secundare: Este necesară administrarea acestor multivitamine în doze adecvate, dacă este administrată în exces poate provoca alergii severe.

16. Multivitamine întregi echilibrate Mega Food pentru bărbați:

Megafood Multi pentru bărbați

CUMPĂRĂ ACUM

Este un multivitamin echilibrat pentru bărbați care promovează o sănătate optimă pentru persoanele care o iau. Se compune din ingrediente naturale și organice, cum ar fi morcovi, broccoli, portocale, orez brun cu nutrienți adăugați care susțin funcția sănătoasă a prostatei și sănătatea oaselor cu vitamina

Efecte secundare: Stomac deranjat, diaree și constipație sunt unele dintre efectele secundare care sunt temporare și dispar odată ce corpul tău se obișnuiește cu el.

17. Nou capitol Every Man’s One Daily 40+ Multivitamin:

Newchapter Every Mans One Daily Multi

CUMPĂRĂ ACUM

Este un supliment multivitaminic care este blând și are ingrediente organice. Este într-o formă fermentată pentru a maximiza aportul de nutrienți. Acest nou capitol multivitaminele conțin superalimente precum ghimbir, curcumă și palmetto de fierăstrău, care sunt legume și ierburi organice care ajută la menținerea sănătății inimii și a prostatei, împreună cu îmbunătățirea imunității. Toate ingredientele promovează o sănătate optimă.

Efecte secundare: Nu există efecte secundare specifice.

18. Smarty Pants Multivitamine All-in-One Vitamine Gummy:

Smarty Pants Formula pentru adulți

CUMPĂRĂ ACUM

Are 15 substanțe nutritive esențiale pentru bărbați în mai multe arome și este un multivitaminic masticabil. Are vitamina B12, iar folatul face absorbția nutrienților mult mai accesibilă. Aceste multivitamine sunt potrivite și pentru sănătatea inimii, deoarece conține acizi grași CoQ10 și omega-3 și zinc, licopenul promovează sănătatea prostatei. Nu este OMG și nu conține alergeni.

Efecte secundare: nu există efecte secundare specifice.

19. Formule de răspuns INNATE – Bărbați peste 40 de ani O formulă zilnică gratuită fără fier, fundamentală pentru bărbați:

Innate Men Over 40 One Daily Iron Free

O tabletă vă oferă niveluri de energie finale și este un multivitamin pe bază de alimente. Conține fructe și legume reale ca ingrediente care ajută la susținerea sistemului imunitar și promovează sănătatea inimii. Această formulă multivitaminică este mult mai ușor de digerat decât vitaminele sintetice disponibile pe piață. Conține 20 de substanțe nutritive esențiale, necesare bărbaților pentru a menține o viață sănătoasă.

Efecte secundare: Fără efecte secundare specifice.

Multivitaminele pentru bărbați sunt esențiale pentru a ne compensa corpul cu nutrienți deficienți. Mai multe surse de hrană ne oferă vitaminele și mineralele necesare, dar uneori este necesară suplimentarea suplimentară pentru a depăși unele fragilități. Dar este, de asemenea, important să nu uitați să consultați un medic înainte de a începe să utilizați oricare dintre aceste multivitamine. Alege una și începe să duci o viață sănătoasă!

Declinare de responsabilitate: Articolul în niciun caz nu vă promite sau vă asigură că vindecați orice deficiență de vitamine. Este doar o descriere a produselor disponibile pe piață. Este întotdeauna mai bine să consultați un medic înainte de a începe să utilizați orice multivitamine sau dacă sunteți văzut cu reacții severe.

FAQ:

1. Funcționează suplimentele cu vitamine?

Răspuns. Suplimentele de vitamine și minerale funcționează bine numai atunci când sunt însoțite de un regim alimentar adecvat și de exerciții fizice care ajută la absorbția rapidă a suplimentelor și au un mod de viață sănătos.

2. Sunt toate multivitamine vegetariene?

Răspuns. Unele suplimente de vitamine și minerale sunt vegetariene. Ingredientele sunt specificate în spatele cutiei și se determină dacă este vegan. Deci, dacă doriți să luați multivitamine vegetariene, verificați mai întâi ingredientele.

3. Cât timp este necesar pentru funcționarea multivitaminelor?

Răspuns. Durează câteva ore pentru ca multivitaminele să se descompună și să producă energie instantanee. Alte beneficii promise stea