Top 20 sfaturi de frumusețe de casă pentru gât

De multe ori rămânem concentrați să ne îngrijim fața și mâinile, drept urmare, tindem să nu ne concentrăm asupra gâtului nostru. De asemenea, cheltuim sume mari de bani în tratamente spa scumpe pentru umerii, spatele și picioarele noastre și gâtul este din nou ignorat. Dar uităm că gâtul este de cele mai multe ori vizibil și poate distruge farmecul feței noastre dacă nu este îngrijit corespunzător. Ca rezultat, depunerea pielii în cădere sau depunerea de grăsime pot fi văzute împreună cu liniile fine care încep, de asemenea, să apară.

Accentul principal pe prima vedere a unei persoane va fi întotdeauna îndreptat spre fața ei, dar pe măsură ce coborâm, următorul lucru cel mai bun către față este gâtul chiar sub el. gâtul tău se adaugă la o mulțime de factor de atracție. Cu cât gâtul este subțire, cu atât apelul tău este mai tânăr. Cu toate acestea, îngrijirea feței pare ușoară, dar, din păcate, nu se poate spune despre partea gâtului. Aici, în acest articol, vă vom oferi un scurt introspect despre cum să aveți grijă de gât.

Sfaturi de frumusețe de casă pentru gât:

Dar nu vă faceți griji; astăzi vom discuta despre cele mai importante 20 de sfaturi de frumusețe de casă pentru gât, care vă pot ajuta să vă înfrumusețați zona gâtului.

Sfaturi de frumusețe de casă pentru gât

Sfatul 1:

Zona gâtului este foarte delicată și subțire. Este foarte important să țineți cont de direcția masajului asupra acestuia, deoarece mișcarea greșită sau direcția greșită peste zona gâtului poate deteriora pielea. Direcția corectă este prin mișcarea ambelor palme din regiunea inferioară în regiunea superioară în mișcările verticale. Nu faceți niciodată masaj cu mișcări circulare sau de sus în jos, poate duce la slăbirea pielii.

Sfatul 2:

Uleiurile tind să ajute la întinerirea pielii gâtului. Dar trebuie să fii atent în timp ce selectezi uleiul potrivit. Iată câteva uleiuri care sunt bune de utilizat pentru terapia de masaj a gâtului. Uleiul de cocos poate fi utilizat în cantitate foarte mică sau îl puteți amesteca cu puțină apă pe palmă și apoi masați cu el. Chiar și uleiul de măsline, mușețelul, uleiul de migdale dulci, uleiul de trandafiri și uleiul de eucalipt sunt câteva opțiuni foarte bune. Este unul dintre cele mai populare sfaturi de frumusețe pentru gât acasă fără a avea efecte secundare.

Sfatul 3:

Nu vă este bine să vă masați gâtul. Un masaj la gât trebuie să aibă o durată de doar 10-15 minute, cu o pauză de 1 sau 2 minute între ele. Masajul excesiv poate duce la tensionarea pielii gâtului.

Sfatul 4:

Măștile sunt bune și pentru pielea gâtului, la fel ca pielea feței noastre. Utilizarea măștilor de fructe pe gât poate face minuni. Fructele precum banana coaptă, mărul, prunele și avocado sunt foarte bune pentru pielea gâtului.

Sfatul 5:

Un punct important de reținut dacă utilizarea pachetelor pe gât nu este niciodată să permiteți oricărui tip de pachet să se usuce pe pielea gâtului, cu excepția pachetelor de fructe de pe gât. Pachetele de besan (grâu), argilă, făină de grâu (atta) sau orice alte pachete de nămol nu trebuie lăsate să se usuce niciodată pe pielea gâtului. Îndepărtați-le în timp ce sunt doar cu un pas înainte de a primi fisuri.

Sfatul 6:

Puteți merge la tratament spa pentru a scăpa de orice fel de stres al durerii sau puteți lua orice tratament de netezire pentru gât, dar asigurați-vă că poziția în timp ce tratamentul este corect. Cea mai bună poziție este să vă întindeți pe spate și apoi să luați tratamentul.

Sfatul 7:

Exfolierea gâtului este, de asemenea, foarte importantă. Utilizați exfoliatori ușori pe pielea gâtului. Folosiți doar lovituri în sus pentru exfoliere. Durata minimă a timpului pentru aceasta ar trebui să fie de 2 minute, în timp ce maximul ar fi de 5 minute.

Sfatul 8:

Folosiți spălarea feței în timp ce faceți o baie pentru a vă curăța gâtul. Evitați utilizarea săpunurilor dure pe pielea gâtului. Gelurile de duș care sunt echilibrate cu pH-ul pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă spăla gâtul. Acesta este un sfat natural foarte simplu și util pentru gât.

Sfatul 9:

În timp ce utilizați un toner pe față, asigurați-vă că îl aplicați și pe gât cu o minge de bumbac. Acest lucru ajută la menținerea sănătății pielii și strălucirea gâtului. Aplicați-l sau orice altă loțiune în același mod, dând lovituri în sus cu palma.

Sfatul 10:

Cel mai important punct pe care ar trebui să-l ții întotdeauna în minte este acela că te asiguri că îndepărtezi machiajul de la gât atunci când îl îndepărtezi de pe față. Pielea gâtului este destul de similară cu cea a feței. De asemenea, conține pori. Machiajul tinde să blocheze porii și împiedică pielea să respire corespunzător, rezultând o piele plictisitoare și lăsată. Așadar, îndepărtați întotdeauna și machiajul de la gât, folosind o minge de bumbac și un bun demachiant, oferind doar lovituri în sus.

Sfatul 11:

Îngrijirea protecției solare: Acesta este unul dintre sfaturile esențiale de frumusețe pentru întunecarea gâtului. Cu toții am avut parte echitabilă de pachete de față de bronz și de protecție solară SPF ridicată pentru față. Cu toate acestea, gâtul fiind mult mai sensibil decât fața ta este afectat mai mult de expunerile dure la soare, motiv pentru care de fiecare dată când aplici protecție solară pe față, asigură-te că faci același lucru și pentru gât. Se poate folosi chiar o eșarfă ușoară pentru gât pentru a nu se bronza.

Sfatul 12:

Scrub de rutină: Exfolierea este încă o parte a regimului dvs. de îngrijire a frumuseții. Sfaturile de frumusețe ale gâtului pentru un gât corect și tânăr ar necesita o rutină superbă de exfoliere cel puțin de două ori pe săptămână, de preferință începutul și sfârșitul. Produsele de exfoliere pot fi achiziționate din magazinele comerciale gata preparate sau pur și simplu făcute acasă folosind zahăr sărat și iaurt sau smântână.

Sfatul 13:

Yoga pentru gât: Yoga este cultivată ca parte a unui ritual de înțelepciune vechi, probabil înclinat spre exerciții care sunt efectuate într-un mediu controlat prin respirație controlată. Yoga pentru gât se concentrează pe întărirea mușchilor gâtului, făcându-l mai flexibil. Yoga gâtului participă, de asemenea, la reducerea ridurilor și a ridurilor din jurul gâtului, oferind astfel un aspect mult mai tânăr gâtului.

Sfatul 14:

Pachet de alb de ou și miere: Sfaturi de înfrumusețare de casă pentru gât v-ar face să mergeți la bucătărie în căutare de ingrediente perfecte pentru a vă ușura și a vă lumina gâtul. Bronzarea gâtului poate fi inversată folosind miere, care este vindecătorul naturii, care repară celulele pielii deteriorate, în timp ce albușul de ou este cunoscut pentru strângerea pielii, unde vă strânge zona din jurul gâtului..

Sfatul 15:

Ceară-ți gâtul: La fel ca brațele, picioarele și spatele, chiar și gâtul are nevoie de ritualuri de epilare periodice. Îndepărtarea părului este destul de obișnuită pentru înfrumusețarea părților corpului și depilarea cu ceară la gât la intervale de timp vă poate menține gâtul tânăr și mai luminos.

Sfatul 16:

Exerciții pentru bărbie: Chin este zona adiacentă și conectată la gâtul tău. Șansele de apariție a bărbiei duble pot afecta, de asemenea, modul în care arată gâtul tău, care de fapt poate fi pus pe seama pielii libere și a excesului de grăsime pentru bebeluși. Exercițiile pentru bărbie la fel ca exercițiile la gât sunt ușoare.

Sfatul 17:

Vitamina E Masaj esențial: Vitamina E este esențială pentru pielea și părul dvs. și aici folosim beneficiul acestei vitamine pentru a crea o atracție impecabilă a gâtului. Sfaturi de frumusețe pentru gât v-ar face să vă masați uleiul esențial de vitamina E pe gât în ​​fiecare noapte înainte de a merge la culcare.

Sfatul 18:

Făină gram și cremă de lapte: Iată încă un alt remediu casnic care folosește făină de gram sau besan și lapte de unt sau cremă de lapte. Făina de gram este extrem de utilă atât pentru strângerea pielii, cât și pentru strălucire. Cu toate acestea, făina de gram usucă pielea, motiv pentru care laptele de unt, de asemenea, un agent de iluminare poate fi utilizat pentru a menține pielea hidratată.

Sfatul 19:

Rutina de îngrijire a somnului: Relaxați-vă întotdeauna gâtul în timp ce dormiți, folosind de preferință doar o singură pernă care ar fi suficient de moale și pufoasă. Gâtul tău relaxat pe măsură ce dormi va părea mult mai vibrant.

Sfatul 20:

Frecare spate și masaj cu mentă: O masaj sănătos la spate și un masaj cu ulei de mentă vă pot relaxa de fapt masajele gâtului și spatelui. Pe măsură ce menta îndepărtează toxinele din sistemul dvs., luminează și luminează zona de pe gât și din apropiere. majoritatea profesioniștilor au spus că este unul dintre cele mai eficiente și naturale sfaturi de casă pentru gât.

Aici, în acest articol, avem o scurtă listă cu toate sfaturile pentru gâtul frumos care vă pot ajuta să obțineți un gât adecvat, tineresc și jovial..

Sursa imaginii: Shutterstock