Femeia pe bază de plante Shahnaz Husain își dezvăluie sfaturile secrete de frumusețe

S-a născut într-o familie musulmană regală tradițională, s-a căsătorit la vârsta de cincisprezece ani, a devenit mamă în anul următor al căsătoriei, a studiat ayurveda și cosmetologia, s-a format la institutele de renume din Londra, Paris, New York și Copenhaga în terapia cosmetică și a înființat primul său salon de înfrumusețare în India în 1977. Shahnaz Husain, pionieră în lumea produselor de înfrumusețare pe bază de plante este principala doamnă în ceea ce privește frumusețea și îngrijirea pielii..

Produsele sale care vizează înfrumusețarea pielii și o face tânără și-au găsit drumul către magazinele globale de la Blooming Dales din New York la Harrods și Selfridges din Londra până la Lafayette din Paris și La Rinaeccente din Milano. Pentru cineva care a luat țara prin asalt cu gama ei de produse plus 400 de plante pe bază de plante, v-ați oprit vreodată să vă întrebați ce face cosmeticiana premiată pentru propria piele și păr sau cum arată în continuare minunat la vârsta ei?

Shahnaz Hussain

Citiți mai departe pentru a cunoaște unele dintre secretele de fitness și frumusețe ale lui Shahnaz Hussain.

Sfaturi de frumusețe Shahnaz Hussain:

Rutina de îngrijire a pielii a lui Shahnaz Husain este la fel de extinsă ca și gama ei de produse de înfrumusețare. Ritualul ei de îngrijire a pielii de dimineață începe cu o înmuiere de 20 de minute în apă de baie presărată cu petale de trandafir și picături de ulei de lemn de santal. Apoi își curăță fața cu lapte și făină de gram sau folosește un detergent de aloe vera și lămâie. După baie, își folosește propria loțiune Shaflower pentru a-și hidrata corpul și toner pentru piele pe față. O pedichiură, manichiură și masaj facial cu aloe vera urmează exemplul, după care se delectează cu o mască zilnică de pudră de plante combinată cu loțiune de alge marine, miere, caș și albușul unui ou. Atingerea finală implică un spray cu ceață cu ceață de umiditate Platinum Jasmine, care îi lasă pielea să se simtă moale ca satinul. Ziua ei se încheie în sfârșit cu un masaj la picioare de către mâinile cosmeticianului ei live.

Ochii puternici ai lui Shahnaz Husain sunt tratați în mod regulat cu o îmbibare răcoritoare într-unul din tonicele pielii ei cu vată care este folosită ca tampoane pentru ochi. Tonicul pentru piele, care vizează ameliorarea petelor oculare și a cearcănelor, este cel mai relaxant și scapă de oboseală. Cealaltă alternativă a ei, care oferă o mare ușurare, este pur și simplu să-i stropească ochii cu apă rece.

Regimul ei de îngrijire a părului este la fel de formidabil ca rutina ei de îngrijire a pielii. De două ori pe săptămână coama ei uriașă este tratată cu o mască de păr realizată cu 16 albușuri de ou amestecate cu sucul de lămâie și ulei de măsline. Părul ei luxuriant de culoarea visiniu este rezultatul aplicării regulate a unui amestec de pudră de henna, boabe de cafea măcinate, ceai, suc de lămâie și până la 20 de ouă.

Secretele de fitness și dietă ale lui Shahnaz Husain au dezvăluit:

Nici unul care să-și ia dieta ușor, Shahnaz Husain este la fel de devotat unui regim strict de dietă. Micul dejun include un castron de migdale și stafide, două linguri de fulgi de porumb și un pahar de suc de papaya. Adăugați la aceasta niște capsule de imunitate și vitamina C. Pe la jumătatea zilei, își spală sistemul cu un pahar de apă călduță cu lămâie și miere. La prânz, ea are roti fără legume și legume gătite în ulei de măsline. Încheie ultima masă a zilei cu fulgi de porumb, în ​​timp ce ceaiul ei se bea fără zahăr.

Pentru regina pe bază de plante, capacitatea fizică este un amestec de nutriție bună, exerciții fizice regulate și un stil de viață sănătos. Chiar și cu un program de lucru solicitant și agitat, ea reușește totuși să aloce ceva timp pentru exercițiile zilnice. De fapt, ziua ei începe de obicei cu respirație profundă, urmată de un atac de yoga și exerciții de întindere care o ajută să-și înceapă ziua cu o vitalitate reînnoită. Îți plac aceste sfaturi și secrete de frumusețe Shahnaz Hussain? Lasă comentariul tău mai jos.