Cele mai bune sfaturi de frumusețe de casă pentru vară

Verile sunt o problemă pentru toate doamnele minunate care se îngrijorează în cea mai mare parte de a ieși sub soare și de a-și bronza pielea. Căldura, umiditatea și soarele aprins ne oferă toate motivele pentru a fi complet supărați, dar a fi puțin dificil și a le rezolva în modul corect te-ar putea ajuta să te pregătești pentru sezonul viitor..

Cele mai bune sfaturi de frumusețe de casă pentru vară

Sfaturi de frumusețe de casă pentru vară:

În cele ce urmează sunt sfaturi de frumusețe de casă pentru sezonul estival.

1. Sfat pentru frumusețea feței pentru vară:

A merge natural la început pentru față ar fi decizia corectă. În primul rând, pentru a îndepărta bronzul de pe piele trebuie să amestecați o ceașcă de fulgi de ovăz cu lapte și să o fierbeți. După ce este răcit, aplicați-l pe pielea tăbăcită și celulele moarte se vor spăla rapid.

Sfat pentru frumusețea feței pentru pielea plictisitoare de vară

Pachetele de față naturale făcute acasă sunt cele mai bune remedii pentru a-ți menține fața întinerită sub această transpirație iritantă și conferă pielii tale un efect fermecător. Ați putea folosi gel de aloe vera, sucuri de castraveți, un amestec de sandală și caș, suc de roșii etc. Ar trebui să aflați SPF adecvat de care aveți nevoie pentru pielea dvs. și să obțineți o loțiune bună de protecție solară care să lase machiajul să se stabilească după ce este absorbit. Puneți compacte peste protecția solară care să vă ajute fața să rămână departe de transpirație.

2. Sfat de frumusețe pentru brațe și picioare pentru vară:

Sfat de frumusețe pentru brațe și picioare pentru vară

Dacă intenționați să vă mențineți brațele și picioarele goale atunci când ieșiți, atunci este foarte important să alegeți o protecție solară bună pentru corp și care ar trebui să aibă cu siguranță unt pentru corp, astfel încât pielea să fie păstrată hidratată. Mâna și picioarele dvs. sunt mai predispuse la bronzare, deci preveniți-o mai degrabă decât să mergeți la tratamente de bronzare dăunătoare.

3. Sfatul frumuseții ochilor pentru vară:

Sfatul frumuseții ochilor pentru vară

Culorile ochilor ar putea fi puțin ușoare în timpul verilor. Ar trebui să încercați pe kohl kajal impermeabil, cele mai bune culori ar fi jadul și turcoazul. Aplicați-l pe jumătatea exterioară a capacelor superioare și inferioare. Pentru a deveni mai creativ, ai putea să-l împrăștie în gene cu bumbac, ceea ce ți-ar oferi un efect de acuarelă. O mulțime de rimel te ajută întotdeauna să arăți mai frumos chiar și cu un machiaj minim. Încercați și utilizați rimel impermeabil, care durează mult. Acesta este cel mai bun sfat de frumusețe de casă pentru vară.

4. Sfat de frumusețe pentru buze pentru vară:

Sfat de frumusețe pentru buze pentru vară

Alegeți lucii strălucitoare și strălucitoare pentru a vă colora buzele. Uneori, acasă sau la serviciu, ne aflăm în condițiile de aer care ne usucă buzele și, pentru aceasta, puteți cumpăra balsamuri hidratante pentru buze care nu numai că vă vor vindeca problema buzelor, ci vă vor oferi și un efect suculent. Dacă doriți un machiaj de buze de lungă durată, mai întâi conturați-vă buzele cu un creion de buze și apoi umpleți-l cu culoarea dorită. Pentru buzele obraznice, aplicați o culoare de la un capăt la altul și apoi puneți balsamul de buze în mijloc și întindeți-l apăsând ambele buze împreună.

5. Sfat de frumusețe pentru îngrijirea părului pentru vară:

Sfat de frumusețe pentru îngrijirea părului pentru vară

Îngrijirea părului este la fel de importantă vara, ca și în timpul iernilor. Trebuie să vă mențineți părul condiționat cel puțin de două ori pe săptămână, astfel încât să fie ținut departe de transpirație și murdărie. Păstrați-vă părul hidratat cu masaj regulat al părului și șamponare adecvată. Acest lucru vă poate reduce căderea. Cocul dezordonat este cea mai bună coafură pentru veri. Aplicați ser și înfășurați-vă părul cu grijă, astfel veți proteja părul de transpirația gâtului și a umerilor.

6. Sfat pentru frumusețea dietei pentru vară:

Sfat pentru frumusețe dietetică pentru vară

Nu ne schimbăm dieta cu anotimpurile, dar desigur, există lucruri de făcut și lucruri care nu trebuie făcute. Cel mai important ar trebui să consumi multă apă în timpul verii. Evitați apa rece, deoarece acestea sunt dăunătoare și îngrășă. Păstrați-l departe de alimentele reci și grase și încercați să le păstrați ușoare. Au fructe cu conținut de apă. Mănâncă sănătos și hrănitor și nu te strecoară prea mult. Este unul dintre sfaturile naturale de frumusețe pentru vară.

sfaturi de frumusețe de casă pentru vară