Cele mai bune 20 de sfaturi de frumusețe de casă pentru buze uscate

În mod normal, doamnele acordă mai multă atenție machiajului buzelor decât să aibă grijă de ele. Îngrijirea buzelor este foarte importantă deoarece sunt sensibile. Au un strat de protecție foarte subțire, care nu conține glande sudoripare sau multe glande uleioase și asta îl face să se usuce.

Pielea de pe buze este mult mai subțire și mai sensibilă decât cea de pe față și este un fenomen natural, care s-ar putea usca periodic. Cu toate acestea, buzele uscate și spargerea sunt destul de incomode, motiv pentru care înmuierea lor este o necesitate în lista dvs..

Sfaturi de frumusețe de casă pentru buze uscate

Sfaturi de frumusețe pentru buzele uscate la domiciliu:

Orele de iarnă sunt cele mai grave pentru buze, deoarece se usucă ușor, iar crăpăturile sunt dureroase și dăunează și frumuseții feței. Iată cele mai bune 20 de sfaturi de frumusețe de casă pentru buze uscate.

1. Utilizarea regulată a balsamurilor de buze:

Balsamurile de buze acționează ca un strat de protecție pe buzele uscate. Balsamurile pentru buze protejează de razele solare dure în timpul verilor și de uscarea rece a iernilor. Un strat subțire face buzele grase și îi conferă un aspect strălucitor. Uneori, ajută și combinația unică de protecție solară, cremă hidratantă și balsam de buze.

Utilizarea regulată a balsamurilor de buze

2. Cunoașterea balsamului de buze potrivit:

Este foarte important să vă alegeți brandurile pentru balsamurile de buze și, de asemenea, ce conține. Balsamurile de buze îmbogățite în menta confortează buzele crăpate. Balsamurile de buze care conțin ingredientele uleiului natural, în special uleiul de măsline, ar putea acționa ca un remediu foarte frumos pentru a vindeca uscăciunea. Au tendința de a rezista mult și de a menține buzele sănătoase. Balsamurile de buze colorate sunt o competiție destul de mare pentru rujuri. Culorile precum roșu și roz sunt frecvente și îți face buzele să arate frumos în timp ce le vindeci.

3. Evitați respirația din gură:

Evitați respirația din gură

Respirația din gură face ca buzele să se simtă uscate datorită aerului care intră. Umiditatea aerului este unul dintre motivele majore pentru care buzele se usucă. Mai mult, respirați impurități atunci când respirați din gură, evitând acest lucru este benefic oricum.

4. Evitați linsul buzelor:

Evitați linsul buzelor

Mulți oameni cred că lingerea buzelor oferă satisfacție temporară, dar acest lucru este greșit și nu trebuie practicat. Dacă vă lingeți buzele, veți reveni la buzele uscate într-un timp și de fiecare dată vă veți simți mai uscat decât înainte. Evitați și mușcăturile, care nu ajută nici una, ci mai degrabă face sângerarea buzelor. Păstrați întotdeauna un balsam la îndemână.

5. Nu vă faceți griji cu exfolierea:

Nu vă faceți griji cu exfolierea

Exfolierea buzelor este frecventă și nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. Când buzele se exfoliază, înseamnă că pielea moartă iese și pielea mai nouă îți înlocuiește stratul buzelor. Pur și simplu scoateți stratul care iese și va fi bine în câteva zile.

6. Consumul de apă:

Femeie cu apă potabilă

Consumul de apă suficientă este benefic pentru întregul sistem al corpului. Chiar și buzele sunt mulțumite de faptul că bei apă pentru că astfel se recapătă umezeala. Dimpotrivă, linsul buzelor oferă și umezeală, dar acest lucru nu trebuie practicat, deoarece îl face să se usuce și mai mult și să facă crăpăturile proeminente. Acesta este unul dintre cele mai bune și simple sfaturi de frumusețe pentru buzele uscate.

7. Evitați materialele dăunătoare:

Evitați materialele dăunătoare

Când buzele se usucă și formează crăpături, este foarte important să o ții departe de diferite alimente și lucruri. Evitați rujurile care fac ca fisura să se simtă dureroasă. Evitați ca pasta de dinți să atingă buzele atunci când vă periați, deoarece aceasta duce și la uscăciune. Dacă aveți mâncare caldă sau picantă, folosiți o lingură, astfel încât să nu atingă buzele și să o facă să ardă.

8. Refuzați fumatul:

Refuzați fumatul

Pentru a-ți păstra frumusețea buzelor, trebuie cu siguranță să scapi de prostul obicei de a fuma, deoarece nu numai că buzele se usucă, ci și le face negre și urâte.

9. Ulei de măsline:

Ulei de masline

În fiecare noapte, masează-ți buzele cu ulei de măsline înainte de somn. Acesta este cel mai bun remediu natural care să-ți vindece buzele în câteva zile și să-l facă sărutabil ca înainte. Acest lucru poate da buze naturale și frumoase.

10. Multi-vitamine:

Mănâncă alimente cu vitamine bune

Vitaminele au grijă de sănătatea ta în întregime. Dacă aveți legume, fructe sau chiar suplimente de vitamine adecvate, vă veți menține corpul sănătos și buzele hidratate.

11. Dragă:

Miere buze uscate

Mierea este considerată ca vindecătorul natural al naturii. Acest nectar auriu este adesea utilizat pe scară largă în îndulcitorii de vase și în remedii casnice pentru a vindeca pielea, deoarece proprietățile anti fungice și antibacteriene inversează și repară celulele deteriorate, adăugând umezeală și o strălucire caldă pe față. Același lucru se poate spune și pentru buzele tale, pe măsură ce inventezi sfaturi de casă pentru buze uscate, folosind un balsam de buze fabricat de miere și lămâie..

12. Vaselină:

Sfaturi de frumusețe de casă pentru vaselină uscată pentru buze uscate

Jeleul de petrol este cea mai bună soluție pentru uscarea repetată a buzelor, în special pentru zilele de iarnă, când ținerea în umezeală prea mult timp este o treabă destul de grea de susținut. Aceasta este pentru toate albinele ocupate care nu pot niciodată să-și scoată acel timp suplimentar pentru a se îngriji în mod corespunzător. Un recipient la îndemână cu vaselină vă poate ajuta să vă mențineți buzele suple și plinute chiar și în cele mai grave situații.

13. SPF pentru buze:

Buzele tale sunt aproape întotdeauna supuse expunerii la soare și vânt, motiv pentru care buzele tale au nevoie de acel voal protector de fiecare dată când ieși. De asemenea, fiind mai subțiri decât cealaltă piele, buzele tale atrag și acumulează o mulțime de toxine și, prin urmare, încă o dată vă sfătuim să protejați plictisitorii frumoși utilizând un protector SPF înalt și nu orice alt balsam când ieșiți afară..

14. Glicerină:

Sfaturile pentru buzele uscate de acasă nu devin mai ușoare decât aceasta. Tot ce aveți nevoie este o sticlă de glicerină pe care o puteți folosi în orice magazin de produse cosmetice sau medicamente din apropiere și o rutină periodică de aplicare a glicerinei pe buze, de cel puțin două ori pe zi..

15. Alegeți produsele cu atenție:

Nu toate produsele cosmetice se potrivește bine cu dvs. și este un lucru pe care trebuie să îl urmăriți. Chiar și cele mai bune mărci pot să nu fie compatibile cu pielea ta, motiv pentru care, în timp ce alegi produsele pentru buze, trebuie să știi care dintre ele îți pot usca pucii cu ușurință..

16. Petale de trandafir:

Iată alte sfaturi de frumusețe pentru buzele uscate. Petalele de trandafir nu numai că înmoaie buzele, ci îi conferă și culoare. înmuiați petalele într-un castron cu lapte înainte de a face o pastă din ele și aplicați ca un balsam de buze.

17. Zară:

Lapte de unt sau smântână de lapte este cunoscut în special pentru a înmuia chiar și cea mai dură a pielii din jurul coatelor, deci ce te face să crezi că nu-ți pot ajuta buzele atunci când devin crăpate și uscate? Pur și simplu folosiți-le ca balsam de buze și mențineți buzele cașmir moi.

18. Gel de Aloe Vera:

Gel de aloe vera

Gelul de aloe îmbogățit într-un cocktail de vitamine și substanțe nutritive esențiale este un alt vindecător minune atât pentru piele, cât și pentru păr. Aici puteți cumpăra gel de aloe în forma sa gata preparată și îl puteți folosi ca un balsam pentru a inversa daunele, menținându-l în același timp suplu. Fără îndoială, gelul de aloe vera este unul dintre cele mai bune și perfecte sfaturi de frumusețe de casă pentru buzele uscate.

19. Urmăriți-vă dieta:

Urmăriți-vă dieta

Iată încă un sfat pentru buzele uscate, unde dieta ta joacă un rol major în cât de bine sunt hidratate buzele tale. Mâncați o dietă prea picantă sau fierbinte de fiecare dată când vă usucă gura și, desigur, buzele conectate la ea. Acesta este motivul pentru care, dacă suferiți de probleme cu buzele uscate, este bine să evitați de fiecare dată gustul picant și chiar prea sărat.

20. Ritual de pre-spălare:

Acum, de fiecare dată când vă spălați fața, un strat de piele de sus se desprinde ca o piele moartă, permițând stratului de mai jos să apară acum. Deoarece pielea buzelor este extrem de sensibilă, spălarea excesivă a feței în timpul verii poate duce la uscarea excesivă a buzelor. Prin urmare, este recomandat să utilizați un balsam de buze pe buzele crăpate înainte de a vă spăla fața pentru a preveni pierderea umezelii de pe buze.

Aici, în acest articol, lista dată mai sus descrie toate sfaturile și trucurile de casă pentru a-ți face buzele frumoase suple și plinute fără a investi prea mult pe acest tratament.