16 cele mai bune sfaturi de frumusețe naturală pentru față !!

Cu toții ne place pielea strălucitoare și frumoasă. Pentru pielea impecabilă, încercăm diferite tipuri de produse disponibile pe piață. Nebunia noastră este atât de mare încât aceste produse pretind că ne dau o piele strălucitoare. De multe ori ignorăm faptul că pielea strălucește atunci când pielea noastră ar fi sănătoasă. Iar pielea sănătoasă este singura modalitate de a avea o piele strălucitoare și frumoasă. Diferitele produse de înfrumusețare disponibile pe piață funcționează doar pe caracteristici externe și sunt active chimic și sunt sigur că nu sunt o opțiune bună pentru o piele veșnică frumoasă și sănătoasă. Așa că sugerez dragilor mei prieteni să devină naturali cu aceste sfaturi de frumusețe naturală!.

Cele mai bune sfaturi pentru frumusețe naturală

În articolul de astăzi vă vom sugera câteva sfaturi de frumusețe naturale pentru pielea strălucitoare și acestea sunt câteva produse pe care le puteți face singuri folosind o substanță naturală disponibilă în bucătăria dvs. și trebuie să spun că fac minuni pentru a obține pielea strălucitoare într-un mod sănătos și va dura mult timp. Produsele de casă pentru o piele frumoasă nu sunt scumpe.

Sfaturi de frumusețe naturală pentru față:

Prietenii de aici sunt cele mai bune 16 sfaturi naturale de frumusețe pentru o piele frumoasă.

Să începem cu pachete simple pentru față și ingredientele acestora, care sunt cele mai bune sfaturi naturale pentru pielea ta:

1. Sfaturi de frumusețe pentru struguri:

sfaturi de frumusețe pentru struguri

Strugurii sunt cunoscuți drept cele mai bune alimente pentru îngrijirea generală a pielii. Conține o mulțime de fitonutrienți și fitochimicale care au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Sunt bogate în vitaminele C, care sunt bune pentru piele. Strugurii au multe beneficii.

Iată câteva dintre ele:-

 • Protejați împotriva arsurilor solare
 • Anti imbatranire
 • Balsam de piele
 • Întinerește pielea
 • Vindecă tonul inegal al pielii
 • Îndepărtează cicatricile
 • Aspect tineresc

Procedură-Pentru a adăuga o strălucire impecabilă pe față, luați o mână de struguri și frecați-i pe față. Chiar și tu poți face un pachet de față folosind struguri doar prin piure și apoi aplică-le timp de 15 minute.

2. Glicerină, suc de castraveți și apă de trandafiri:

Glicerina este utilizată în majoritatea produselor de îngrijire a frumuseții. Conțin lichide vâscoase și asemănătoare uleiului, dar nu sunt uleioase. Glicerina se absoarbe foarte bine în piele. Beneficiul major al glicerinei este că îți hidratează pielea fără a-ți face pielea grasă. Glicerina reține umezeala în piele.

Glicerină, suc de castraveți și ape de trandafiri

Apa de trandafiri este utilizată în multe produse de înfrumusețare, deoarece are proprietăți de înfrumusețare. Se folosește ca toner pentru piele. Apa de trandafiri conține fenil etanol, care este un astringent care reduce petele și combate acneea. Apa de trandafiri face pielea să strălucească natural. Ajută la menținerea pH-ului pielii. Apa de trandafiri este excelentă pentru toate tipurile de piele.

Castravetele verde crocant funcționează minunat în piele. Multe produse de îngrijire a pielii sunt fabricate folosind castraveți. Sunt folosite chiar și într-un salon de înfrumusețare pentru tratamentul feței pentru a reduce ridurile și umflăturile din jurul ochilor. Castravetele reduce uleiul din pielea grasă.

Procedură- Amestecă glicerina, apa de trandafiri și sucul de castraveți împreună și folosește-l înainte de a ieși la soare și înapoi în casă. Această metodă vă ajută să mențineți frumusețea naturală a pielii și reduce bronzarea.

4. Curcuma, lemn de santal și lapte:

Curcuma pe care o numim Haldi în India a fost folosită de veacuri într-un produs de înfrumusețare. Are un mod natural și ieftin de a trata mai multe probleme ale pielii și se poate obține o piele impecabilă și strălucitoare.

Curcuma, lemn de santal și lapte

Lemnul de santal pe care îl numim Chandan în India este un remediu minunat la domiciliu care poate trata cu probleme ale pielii. Are un parfum uimitor și este excelent pentru efecte calmante în timpul verii. Pudra de lemn de santal este ușor disponibilă în magazine și puteți obține o piele strălucitoare.

După cum știm cu toții, laptele este bun pentru formarea oaselor și pentru o sănătate mai bună. Laptele este utilizat în produsele de înfrumusețare și poate fi utilizat pentru pielea strălucitoare. Există multe beneficii ale laptelui pentru frumusețe, acestea sunt după cum urmează-

 • Laptele ajută la arătarea feței strălucitoare.
 • Previne îmbătrânirea prematură.
 • Laptele ajută la netezirea pielii.
 • Laptele ajută la reducerea iritației pielii.
 • Îndepărtează petele de pe față și reacția alergică.
 • Laptele micșorează porii.
 • Laptele vindecă rănile.
 • Hrănește pielea.
 • Laptele exfoliază celulele moarte ale pielii.

Procedură-Faceți o pastă fină din pudră de curcuma mică, praf de lemn de santal și lapte. Aplicați acest amestec pe față și lăsați să acționeze timp de 10 minute și puteți obține o strălucire naturală, iar pielea dvs. se va simți proaspătă.

5. Miere și smântână:

Miere și cremă

Mierea face minuni pentru pielea ta. Este utilizat în multe produse de îngrijire a pielii. Mierea are un efect hidratant excelent și un agent anti-îmbătrânire excelent. Mierea ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete dăunătoare.

Crema și mierea proaspete fac minune în față. Amestecul vă va menține tânăr cu o piele moale, strălucitoare și strălucitoare. Acest amestec funcționează excelent în timpul iernii.

Procedură-Se amestecă smântâna și miere și se aplică pe față și se păstrează timp de 5 minute și apoi se spală cu apă rece.

6. Sare, lapte proaspăt și suc de tei:

Sare, lapte proaspăt și sucuri de lime

Sarea poate exfolia pielea și poate fi utilizată în tonifiere și detergenți. Este ușor disponibil în bucătăria dvs. și este ieftin.

Procedură-Luați 5 linguri de lapte proaspăt și adăugați un vârf de sare și puțin suc de lămâie și aplicați pe față și frecați-l pe față timp de 2 minute, apoi lăsați amestecul timp de 5 minute și apoi spălați-vă fața. Acest amestec vă va ajuta să curățați și să deschideți porii pielii.

7. Tomate:

Suc de roșii

Sucul de roșii face minuni în pielea ta. Acționează ca un astringent natural. Sucul de roșii reduce acneea și petele. Au proprietăți antioxidante datorită cărora fața ta se va simți proaspătă.

Procedură – Suc de lămâie în suc de roșii și aplică-l pe față. Fața ta se va simți moale și strălucitoare.

8. Făină de grâu, pudră de turmeric și ulei de susan:

Făină de grâu, praf de turmeric și ulei de susan

Făina de grâu este, de asemenea, cunoscută sub numele de Gehun ka atta în hindi, nu numai că vă avantajează sănătatea, dar este folosită și în piele pentru un aspect impecabil..

Uleiul de susan este, de asemenea, cunoscut sub numele de Uleiul Til în hindi este utilizat în majoritatea produselor de înfrumusețare. Uleiul de susan acționează ca un hidratant natural.

Procedură-Faceți o pastă folosind făină de grâu, pudră de curcuma și ulei de susan. Aplicați acest amestec pe față pentru a îndepărta părul nedorit.

9. Miere și suc de varză:

Miere și sucuri de varză

Procedură-Se amestecă puțină miere cu suc de varză și atunci când se aplică pe față, puteți preveni ridurile.

10. Suc de morcovi:

Suc de morcovi

Procedură-Pentru a obține o piele strălucitoare în mod natural, aplicați direct suc de morcovi.

11. Ulei de arahide și suc de tei:

Ulei de arahide și suc de lămâie

Procedură – Amestecați suc proaspăt de lime și puțin ulei de arahide și aplicați pe față pentru a preveni punctele negre și cosurile.

12. Pudră și miere de scorțișoară:

Pudră și miere de scorțișoară

Procedură – Faceți o pastă de 1 parte praf de scorțișoară și 3 părți de miere. Aplicați acest amestec pe cosuri și lăsați-l peste noapte. Acest tratament poate fi utilizat pentru a îndepărta cosurile și pentru a reduce cicatricile.

13. Glicerină și Ghee:

Glicerină și ghee

Procedură-Amestecați glicerină și ghee pentru a obține o cremă hidratantă de casă.

14. Suc de Aloe Vera:

suc de aloe vera

Procedură-To reduce semnul de pigmentare și pentru a vă hidrata pielea în mod regulat aplicați suc de aloe vera pe zona afectată.

15. Caise și iaurt:

Caise și iaurt

Procedură-Amestecați iaurtul și caisele împreună și faceți o pastă fină. Aplicați pe față pentru a obține un aspect proaspăt. Dacă aveți pielea uscată, amestecați miere în amestec pentru a obține o piele strălucitoare

16. Multani Mitti, Neem, petale de trandafir, apă de trandafir și Tulsi:

Multani Mitti, neem, petale de trandafir, apă de trandafiri și tulsi

Procedură-Amestecă Multani Mitti, neem, petale de trandafir, apă de trandafiri și tulsi și aplică-l pe față pentru a obține o piele strălucitoare.

Toate aceste sfaturi fac minuni pe pielea ta pentru a obține o piele naturală frumoasă.