9 modele de scaune gonflabile moderne și neobișnuite

Timp de decenii, au existat tipuri similare de scaune folosite fie din lemn, fie din orice alt metal, dar acum vine un scaun care este umplut cu gaz. Acest tip de scaun este umflat cu aer și arată foarte la modă, iar decorul casei pare foarte elegant. Avantajul acestui tip de scaun umflat este că poate fi reglat într-un loc mic atunci când nu este umflat.

Cele mai bune și mai recente scaune gonflabile:

Deci, să facem o călătorie către primele 9 tipuri diferite de scaune umflate:

1. Scaune gonflabile portabile de fotbal:

Scaun gonflabil portabil de fotbal

La mare căutare și aspect rece sunt aceste scaune gonflabile portabile proiectate în formă de fotbal. Combinația de culori alb-negru arată uimitor atunci când este așezată, iar canapeaua umflată este proiectată din material impermeabil, astfel că vărsarea de lichid pe ea nu ar afecta aspectul acestui scaun.

2. Scaune gonflabile duble în aer liber:

Scaun gonflabil dublu în aer liber

Aici vine o canapea umflată dublă confortabilă și confortabilă sau un scaun care poate fi aruncat în aer atunci când este necesar. Petele de culoare din zona de relaxare oferă un aspect îmbunătățit și extins. Aceste tipuri de scaune gonflabile în aer liber pot fi amplasate în aer liber, precum zona de grădină sau pe balcoane și oferă locului un aspect plin de viață.

3. Scaune gonflabile colorate:

Scaune gonflabile colorate

La modă și atrăgătoare sunt aceste scaune umflate. Scaunul umflat poate fi personalizat în diferite culori solide și poate fi folosit pentru orice fel de activitate. Scaunul este ideal atât pentru adulți, cât și pentru copii și adaugă un aspect suplimentar în orice loc.

4. Scaune gonflabile în stil Smiley:

Scaun gonflabil Smiley Style

Tot timpul preferat și drăguț este acest scaun umflat zâmbitor. Scaunul este special conceput în formă de smiley și este conceput din materiale plastice groase și durabile. Așadar, odată cumpărat, acesta poate fi folosit pentru o durată mai lungă și poate părea foarte răcoros atunci când este păstrat în sufragerie sau chiar în balcon.

5. Scaune gonflabile de plajă inspirate de natură:

Scaun gonflabil de plajă inspirat de natură

Acestea sunt cele mai tari scaune umflate pentru orice petrecere pe plajă. Scaunul are un imprimeu frumos în diferite nuanțe și arată elegant. Scaunul este ideal pentru a face plajă pe plajă, pe terasa dvs. sau în timpul campaniei și ați fi invidia tuturor celor din tabără.

6. Canapea gonflabilă pentru vârstnici:

Canapea gonflabilă pentru vârstnici

Acestea sunt canapelele umflate ideale pentru bătrâni, deoarece au dimensiuni destul de mari decât cele obișnuite. Are chiar și cotieră și spătar, oferind astfel confort în timp ce sunteți așezat și vă puteți bucura de orice joc sau filme pe ele și puteți petrece seri grozave.

7. Fotolii gonflabile de formă rotundă:

Fotolii gonflabile de formă rotundă

Aceste scaune umflate în formă rotundă cu aspect frumos și plin de grație sunt prevăzute cu cotieră și spătar adecvate, în culoarea argintie strălucitoare. Zona de relaxare are o pernă căptușită, cu un confort roz, în timp ce sunteți așezat. Scaunele sunt disponibile în mai multe culori și aceste scaune pot fi folosite și în cafenea și lounge.

8. Scaune gonflabile senzaționale de fasole:

Scaune gonflabile senzaționale de fasole

Apariția drăguță și minunată sunt aceste scaune umflate cu sac de fasole concepute pentru relaxare. Scaunele sunt destul de rezistente și pot fi așezate în exterior sau în interior și pot fi, de asemenea, dezumflate și depozitate cu ușurință.

9. Scaune gonflabile roz înghețate Disney pentru copii:

Scaun gonflabil Disney roz înghețat pentru copii

Un scaun umflat perfect pentru copii, pe care sunt imprimate personaje Disney, atrăgând astfel copiii și făcându-i să se simtă speciali. Scaunul gonflabil pentru copii este fabricat din materiale groase, durabile și ecologice și este destul de ușor. Astfel, copiii se pot bucura și, în același timp, se pot relaxa și pe scaunul lor preferat.

Scaunele umflate se găsesc în multe modele, culori și modele și puteți alege unul în funcție de nevoile și stilul dvs. Avantajul este că poate fi păstrat într-un loc mic și atunci când nu este umplut cu aer și dimensiunea și forma scaunului depinde de aerul umplut de dvs. Așadar, aduceți un scaun atrăgător și dați un aspect distinct oricărui loc.

Sursă imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.