15 Design și imagini confortabile pentru scaune de grădină

O casă frumoasă nu este creată doar prin designul interior, dar și înfrumusețarea sa exterioară face o mare diferență. Nu numai că adaugă valoare casei tale, dar face și casa ta să pară prezentabilă. De asemenea, ajută la creșterea valorii proprietății. O grădină adecvată în fața casei dvs. și o întreținere corespunzătoare a acelorași vă susține spiritul și tinde să vă mențină ziua fericită. Un spațiu deschis în fața casei dvs. face ca casa dvs. să pară mare și spațioasă și permite multă lumină să intre în casă. Odată cu aglomerația care se adaugă vieții noastre de zi cu zi, cantitatea de mulțime crește și ea zi de zi. În această situație devine cu adevărat imposibil pentru copii să meargă și să se joace în aer liber.

Cele mai bune scaune pentru mobilier de grădină:

Să vedem primele 15 design-uri și imagini ale scaunelor de grădină în timp ce le cumpărăm.

1. Scaune de grădină:

Scaune de grădină

Scaunele de grădină sunt de obicei deschise la culoare și ușoare la greutate. Aceste scaune au un scaun larg și cotiere late, ceea ce vă oferă confortul maxim. Deși scaunele de grădină din plastic pot oferi o mulțime de soiuri de culoare, nu pot rezista la frig o perioadă lungă de timp. Sunt rezistente și sunt ideale pentru amplasarea în aer liber.

2. Scaune de grădină din plastic:

Scaune de grădină din plastic

Scaunele de grădină din plastic sunt cel mai bun pariu dacă scaunele sunt așezate sub umbră. Deși plasticul ieftin oferă o durată de viață mai lungă decât lemnul, este posibil ca acestea să fie deteriorate la temperaturi extreme. De-a lungul timpului, păstrarea mobilierului din plastic la soare sau la frig poate provoca dezintegrarea scaunelor.

3. Scaune de grădină pliante:

Scaune de grădină pliante

Scaunele pliabile sunt folosite atunci când există puțin spațiu în grădina dvs. Aceste scaune pliabile sunt extrem de ușoare și pot fi transportate foarte ușor dintr-un loc în altul. Dacă spațiul este mai mic, atunci scaunele pot fi transportate în grădină, utilizate în acest scop și apoi aduse înapoi și ținute departe. Scaunele pliate sunt disponibile din diverse materiale și culori

4. Scaune de grădină înclinate:

Scaun de grădină înclinat

Aceste scaune pot fi folosite atât în ​​grădină, cât și în vacanțe sau picnicuri. Un confort maxim poate fi obținut atunci când un scaun de grădină înclinat este așezat sub un copac sau sub o umbră. Pot fi și de diferite soiuri. Puteți adăuga căptușeală la spătar sau la scaun sau puteți lăsa scaunul suspendat între cele două picioare rabatabile ale scaunului.

5. Scaune de grădină din lemn:

Scaun de grădină din lemn

Scaunul de grădină din lemn care este plasat în grădină sau în pridvorul din față sunt utilizate în principal pentru întâlniri intime. Nu vin în culori variate și se găsesc în general cu perne căptușite pe scaun și spătar.

6. Scaune de grădină din metal:

Scaune de grădină din metal

Deoarece scaunele de grădină sunt utilizate în principal pentru activități în aer liber, scaunele din fier sunt predispuse la rugină. Pentru a rezolva această problemă, fierul este în mare parte combinat cu alte metale pentru a asigura o viață lungă. Scaunul și pernele din acest tip de scaune pot fi de diferite culori.

7. Scaune de grădină negre:

Scaun de grădină neagră

Stilizați și decorați balconul și grădina cu un scaun negru. Negrul este cea mai îndrăzneață culoare dintre toate și se potrivește cu fiecare fundal. Deși negrul ar putea adăuga un aspect nervos în grădina dvs., negrul are tendința de a absorbi lumina soarelui mai repede decât orice alte culori. Dacă aveți un scaun metalic și locuiți într-o țară tropicală, atunci să aveți întotdeauna un scaun negru în grădină nu poate fi cea mai bună idee.

8. Scaune de grădină albe:

Scaun de grădină alb

Albul este cea mai rece culoare dintre toate. Acesta reflectă cea mai mare parte a razelor solare și ajută la menținerea temperaturii scăzute. Dacă aveți un scaun de grădină metalic, atunci s-ar putea să vă gândiți să îl vopsiți în alb. Scaunele albe se potrivesc cu orice alt tip de mobilier și adaugă un aspect clasic casei și grădinii dvs..

9. Scaune cu flori de grădină:

Scaune cu flori de grădină

Este doar un scaun perfect în aer liber pentru a vă oferi genialitatea. Acest scaun are un design de formă de flori și este format din lemn. Scaunul are picioare late și păstrarea pernei în spate vă va oferi un scaun confortabil. Va apărea distinct de restul.

10. Scaune de masă de grădină cu ciocolată:

Scaun de grădină cu ciocolată

Este un scaun de masă de grădină de culoare ciocolată delicioasă. Există o masă rotundă din sticlă cu patru scaune și toate acestea sunt acoperite cu o umbrelă. Chiar și umbrela este proiectată cu o culoare ciocolată care să o asorteze cu scaune și să exagereze aspectul general.

11. Scaune de grădină pentru copii:

Scaun de grădină pentru copii

Este un scaun și scaun din plastic de culoare verde pentru copii mici. Chiar și copiilor le place să petreacă timpul în grădină jucându-se și creând momente fericite. Acest aranjament în grădină îi va face să ia aer curat și să fie în contact cu natura.

12. Scaune de grădină neobișnuite:

Scaun de grădină neobișnuit

Acesta este un scaun cu design neobișnuit, cu scaun negru de dimensiuni mici. Este susținut cu o pernă albă pe zona scaunului. Există chiar și un scaun circular mic și elegant, între care este acoperit cu patru scaune modice. Acest lucru va face grădina dvs. să arate la modă.

13. Lounge elegant în aer liber:

Lounge elegant în aer liber

Acest scaun de grădină în aer liber este suficient de capabil pentru a vă oferi un somn sănătos. Există o bază puternică în salon, peste care este ținut un pat mare. În plus, o pernă rotundă este acolo pentru a vă sprijini capul. Se poate lua lumina directă a soarelui în timp ce dormi în acest salon.

14. Scaune de grădină artistice:

Scaun de grădină artistică

Aceasta este creația fantastică a unui artist care a realizat acest scaun de grădină din lemn. Are un loc mic de șezut, iar partea din spate a scaunului are un model unic. Partea din spate a scaunului este concepută ca forma unui copac, iar partea de sus are flori false.

15. Scaune de grădină fluture negre:

Scaun de grădină Butterfly

Este un scaun decorativ de grădină neagră, cu model de fluture. Acest scaun metalic proiectat cu fluture este plasat între două plante mici, ceea ce adaugă frumusețe grădinii. Acest scaun va atrage chiar și adevăratele fluturi către sine. Conceptul acestui scaun este cu adevărat diferit.

Scaunele de grădină sunt foarte utile atunci când cineva dorește să stea și să se bucure de o zi însorită în aer liber. Aceste scaune sunt utile și atunci când doriți să stați sub un copac și să citiți o carte. Așezarea scaunelor într-o grădină adaugă eleganță întregii case. Faptul care trebuie amintit în timpul alegerii mobilierului de grădină este că nu încalcă nicio plăcere naturală și ar trebui să se potrivească cu stilul grădinii dvs..

Sursă imagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.