Sare florale – Aceste 15 modele frumoase sunt în tendințe în 2021

Venind la originea desenelor florale saree, sariile au fost purtate pentru prima dată în secolul al XV-lea. Acest tip de saree este cunoscut sub diferite nume în diferite state din India, cum ar fi sari Jamdani, sari Phulkari, sari terțe de lucru, Patola, etc. coloranți, în timp ce pentru căsătorii, același lucru a fost pregătit de kumkum. Pe de altă parte, în Bengal, saree-ul cu model floral a fost țesut manual de la diverse muselini în vremea Mughal.

În mod tradițional, saree-urilor indiene florale li s-a dat artă florală doar pe pallu-ul saree, deoarece aceasta a fost singura parte din saree care a fost văzută popular. Cu toate acestea, odată cu schimbarea timpului, acest lucru a fost realizat în saree complet și astăzi, se adaugă diverse motive, perle, diamante etc., pentru o notă de designer la saree..

Importanța Sareelor ​​florale:

Ai trecut vreodată prin imagini de sare florale? Fiecare sare v-ar oferi un aspect diferit, cu niște niveluri de energie diferite. Potrivit Dharma Hindu, sareurile imprimate florale sunt importante pentru cultivarea și conservarea culturii hinduse. Sare simbolizează zeitatea, încrederea în sine, kshatravrutti, modestia, maternitatea și multe altele care dezvăluie puterea femeilor. Sare-ul îi învață pe femei să rămână puternice, spirituale și să se umple în orice situație afectând negativitatea din împrejurimi și reducând extroversia.

Caracteristicile florale Sarees:

Natura ne oferă diverse cadouri, iar florile sunt printre cele mai importante și care susțin viața de pe pământ. Chiar și cele mai recente saree florale ar veni cu caracteristici precum,

 • Cel mai bun design pentru a desfășura festivaluri precum Pethar Amavasya, Durgashtami, Mahalaya Amavasya etc. rugându-se pentru fericire și bunăstare
 • Sare-ul reduce dezinformarea umilinței.
 • Sare-urile florale ajută adesea la creșterea stabilității minții și la concentrarea Chitta.
 • În afară de toate acestea, sariele cu imprimeu floral sunt conectate cu diverse caracteristici religioase și modernizate.

Ce țesătură este utilizată în principal pentru sarile florale?

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor saree tradiționale și simple sau a celor mai recente sareuri de design de flori, puteți selecta din diferite țesături saree. Fie că este vorba de georgette, mătase, bumbac, poliester, șifon, plasă, mătase de bumbac, catifea sau orice alt material, imprimeurile florale din sare au dat întotdeauna sareei un aspect minunat capabil să prindă ochii într-o singură vedere. Acolo unde priorității numai palusului li s-au dat modele florale, acum saree completă este decorată cu un design variat de flori diferite.

Ce formă corporală este preferată femeile pentru sarele florale?

Fie că veniți cu o formă de corp de măr, voluptuoasă, pară, înaltă și subțire sau chiar o formă de corp minusculă, sareurile cu imprimeuri florale au oferit întotdeauna purtătorului un aspect perfect. Din nou, selecția bluzelor deține, de asemenea, un rol vital împreună cu materialul saree. Femeia cu corp greu trebuie să meargă cu un sari floral din material sifon sau cu orice alt saree din material subțire pentru un aspect subțire. În acest fel, diferite materiale ar fi potrivite pentru diferite dimensiuni ale corpului pentru a obține acel aspect dorit.

Cele mai recente și elegante Saree florale pentru femei cu imagini:

Înflorați-vă cu cele mai recente saree imprimate florale pentru un aspect glorios.

1. Saree cu imprimeu floral:

Sare florale

Doriți să adăugați un aspect elegant sariului dvs. cu imprimeu de flori? Iată un design diferit care combină două materiale și imprimeuri fine în culoarea alb închis. Acest saree minunat este realizat cu țesături din satin și plasă și este conceput cu broderie și broderie din dantelă. Sarei i se oferă un palu cu imprimeuri florale colorate, în timp ce patlii i se oferă o țesătură netă cu un design în relief floral. Sare-ul alb floral are, de asemenea, o margine aurie și șireturi pentru un aspect îmbunătățit.

 • Proiecta: Saree de lucru cu flori albe și roz cu margine de dantelă
 • Țesătură: Satin și Net
 • Ocazii de purtat: Îmbrăcăminte de petrecere, Nunți

2. Designer Floral Saree:

Designer Floral Saree

Sarii de flori de designer sunt în tendințe în aceste zile. Populare pentru diferitele modele pe care le poartă, sare-urile de designer adaugă o notă nouă ocaziei în care vă gândiți să o purtați. Acest saree cu imprimeu floral Kalamkari este proiectat în material de mătase cu culoare bej sau muștar. Sariul de muștar simplu primește în continuare amprente florale la ambele capete. Din nou, palului i se oferă și amprente florale în design Kalamkari. Bluza saree este, de asemenea, concepută similar cu pallu.

 • Proiecta: Mussard și Sare Kalamkari bej cu imprimeuri de flori
 • Țesătură: Mătase
 • Ocazii de purtat: Funcții înainte de nuntă, petreceri mici

3. Saree din șifon floral:

Saree din șifon floral

Sareele din sifon floral au fost mult solicitate, oferind combinații minunate, imprimeuri fine și culori vibrante pentru a adăuga o anumită grație atitudinii tale. Acest design minunat este realizat pe țesătură din sifon portocaliu. Sariului complet i se dau imprimeuri florale în roz și verde, în timp ce întregul palu este lăsat simplu. Sare-ului i se acordă, de asemenea, o margine în auriu, cu țevi roz pe ea. Pentru contrast, bluzei i se oferă o țesătură de mătase din bumbac de culoare portocaliu închis.

 • Proiecta: Saree din șifon imprimat cu portocale florale
 • Țesătură: Şifon
 • Ocazii de purtat: Petreceri și evenimente de zi

4. Floral Georgette Sari:

Florale Georgette Sarees

Căutați un saree simplu, dar la modă, pentru a vă oferi un aspect adorabil? De ce să nu selectați cel mai bun din colecția de sare georgette florale? Acest design este considerat cel mai admirat sari cu imprimeu floral. Acest sare imprimă flori mari și mici într-o culoare deschisă. Fără conducte suplimentare, margini de designer etc., acest saree simplu adaugă o eleganță diferită aspectului tău.

 • Proiecta: Saree galbenă cu flori mari
 • Țesătură: Georgette
 • Ocazii de purtat: petreceri de pisici și adunări mici

5. Floral Net Saree:

Floral Net Saree

Sare-urile net au fost întotdeauna preferate pentru fiecare fată pentru fiecare ocazie. Fără decor suplimentar, sare-ul cu rețete florale oferă un aspect șic și atrăgător. Acest sari de culoare neagră, realizat din țesătură din plasă de nailon, este conceput cu broderii pentru a-i spori aspectul. Din nou, sareei i se oferă și o margine cu puncte de buline, care se adaugă aspectului său. În afară de graniță, florile brodate în relief sunt, de asemenea, date cu diamante între ele pentru o notă de designer.

 • Proiecta: Sari negru brodat floral cu bordură înfrumusețată
 • Țesătură: Net
 • Ocazii de purtat: Nunți, cocktail-uri

6. Sabyasachi Floral Saree:

Sabyasachi Floral Saree

Căutați un look de marcă pentru a efectua la nuntă? De ce nu încercați un saree Sabyasachi? Sabyasachi a rămas popular în oferirea de sareuri simple, dar la modă, care combină simplitatea în desenele designerilor. Acest saree floral roz este creat cu o combinație de material de plasă și catifea. Sare-ului i se oferă un fund net cu flori mici în relief, în timp ce pallu este fabricat din material de catifea, având un aspect greu cu modele florale brodate.

 • Proiecta: Roz deschis și Culoare vin Floral jumătate și jumătate Saree
 • Țesătură: Plasa și catifea
 • Ocazii de purtat: Nunți, funcții de premiere, prezentări de modă

7. Floral Kota Saree:

Floral Kota Saree

Ești un fan al sareurilor Kota? Ce se întâmplă dacă sareei i se dă o notă de design floral? Da, în gama simplă, dar clasică, Floral Kota Saris își are locul lor. Fabricat din material de mătase fină, acest saree readymade primește o lucrare de artă țesută zari, resham și zari realizate pentru a spori frumusețea saree în modele florale. Sare-ului i se oferă, de asemenea, o margine groasă aurie, cu design de artă Kota în umbra întunecată, pentru a-i spori frumusețea.

 • Proiecta: Peach Color Floral Zari Work Saree
 • Țesătură: Kota Silk
 • Ocazii de purtat: Funcții, festivaluri, petreceri

8. Saree florale din bumbac:

Saree din bumbac floral

Sare din bumbac și imprimeuri florale oferă un design uimitor de realizat, indiferent de oportunitatea pe care o are. Sare-urile din bumbac sunt bine purtate în timpul verilor pentru a le oferi femeilor spațiu pentru a se bucura de funcții în loc să transpire. Acest saree galben cu imprimeuri florale fine este realizat din material pur din bumbac. Sare-ului i se dau imprimeuri florale de culoare deschisă. Și pentru a adăuga frumuseții sale, sare-ului i se oferă și o margine aurie cu grosimea corespunzătoare.

 • Proiecta: Sari cu imprimeu de flori galbene cu margine de aur
 • Țesătură: Bumbac
 • Ocazii de purtat: Funcții înainte de nuntă, petreceri, funcții religioase

9. Half Saree floral:

Half Sarees florale

Lucrări în oglindă, modele florale și o margine grea. Combină toate acestea și vei primi cu siguranță unul dintre cele mai bune jumătăți de sare florale cu aspect autentic. Acest saree floral albastru uimitor are un aspect dublu cu un pal simplu simplu și patli inferioare cu modele florale în portocaliu. Fabricat din material georgette, sareei i se oferă și o margine de lucru în oglindă, împreună cu o margine de capăt auriu. Combinarea saree-ului cu o bluză aurie îi îmbunătățește și aspectul.

 • Proiecta: Saree florale albastre cu margine de lucru în oglindă
 • Țesătură: Georgette
 • Ocazii de purtat: Petreceri și evenimente de zi

10. Saree de mătase cu imprimeu floral:

Sarees din mătase cu imprimeu floral

Doriți să aveți un aspect sofisticat cu un saree frumos proiectat? Sare-urile din mătase cu imprimeu floral au oferit întotdeauna un stil unic care trebuie realizat pentru ocazii esențiale. Acest saree floral verde este realizat cu material de mătase, căruia i se oferă modele florale în diferite culori. Din nou, sareei i se oferă o margine aurie aspră, cu o margine simplă diferită, pentru a spori aspectul sareei. La sfârșit, granița sarei primește o conductă verde închis.

 • Proiecta: Saree de lucru floral verde și bej
 • Țesătură: Mătase
 • Ocazii de purtat: Festivaluri, nunți

11. Saree din crepe florală:

Saree florale din crep

Doriți să mergeți la tendințe cu culori strălucitoare și cele mai noi modele? Încercați sareurile florale din crep cu diferite nuanțe și imprimeuri fine pentru un aspect elementar și la modă. Acest saree de design slick este realizat folosind material de crepon fals. Sare-ului i se oferă o culoare albastră strălucitoare, care include diferite nuanțe de albastru. Sare-ul conține, de asemenea, imprimeuri florale în el, cu diferite culori deschise. Sare-ul complet are un design similar pe tot parcursul.

 • Proiecta: Sari din crep imprimat cu albastru floral
 • Țesătură: Crepe
 • Ocazii de purtat: Uzură regulată, Întâlniri mici

12. Satin Floral Saree:

Satin Floral Saree

Frumos, minunat, cochet. Iată ce ai asculta atunci când ai purta un sari floral din satin. Acesta este un saree perfect pentru femeile cu orice formă sau formă de corp. Fabricat din material satinat, acestui saree i se dau culori precum roz trandafir și violet pe partea de margine. Sari-ului fenomenului i se oferă amprente florale împreună cu păsări care îi conferă un aspect de grădină. Cu imprimeuri în diferite culori, sareei i se oferă și o bluză similară.

 • Proiecta: Saree cu imprimeu floral roz și roz
 • Țesătură: Satin
 • Ocazii de purtat: Petreceri, evenimente, funcții

13. Saree de broderie florală:

Saree de broderie florală

Doriți să purtați ceva la modă, etnic, dar sobru pentru nunți? Încercați o saree grea, cu lucrări tradiționale, împreună cu culori trio. Această saree tradițională brodată florală este realizată din mătase de crape și material georgette în culori strălucitoare precum galben, verde sticlă și roz. Sare-ului i se oferă în plus o notă tradițională cu lucrări de margine din dantelă, broderii în resham și lucrări de piatră zari. Sare-ului i se oferă și o margine florală care îi îmbunătățește aspectul.

 • Proiecta: Saree brodate florale galbene și verzi

 • Țesătură: Georgette

 • Ocazii de purtat: Funcții de nuntă, festivaluri

14. Saree cu flori de trandafir:

Saree cu flori de trandafir

Este trandafirul floarea ta preferată? De ce nu purtați același lucru în sarea preferată? Da, saree de flori de trandafir cu diferite culori este destul de solicitată în aceste zile. Iată un astfel de design foarte solicitat. Acest saree negru floral este realizat din țesătură din plasă de nailon. Sare-ului i se oferă culoarea neagră cu trandafiri roșii și o margine aurie și broderii. Sariul pallu este proiectat cu trandafiri roșii minunați sub formă de broderie, în timp ce fața sarei și are linii orizontale aurii.

 • Proiecta: Saree negre cu trandafir roșu
 • Țesătură: Net
 • Ocazii de purtat: Nunți, îmbrăcăminte de petrecere

15. Saree florale Lehenga:

Floral Lehenga Saree

Vrei să arăți diferit la nunta ta? Încercați un lehenga saree floral de designer, care vă va oferi un aspect diferit și fascinant. Această saree lehenga florală roz palpitantă este realizată din mătase, georgette și material net. Dupatta în roz are o margine florală asemănătoare cu lehenga, cu o margine gri groasă, în timp ce lehenga în gri este proiectată cu o porțiune de culoare alb murdar, cu broderii florale, dantelă aurie, margine perlată etc., pentru a face să pară orbitor..

 • Proiecta: Imprimare florală gri și roz Lehenga Saree
 • Țesătură: Mătase, Georgette, Net
 • Ocazii de purtat: Nunți, funcții religioase, Sangeet

Cum să stilizați Sareele florale?

 • Sariul floral indian poate fi purtat în mai multe stiluri. Poate fi purtat în stil Kanjivaram, în stil bengali, în stil gujarati pallu și multe altele.
 • Sare-urile tradiționale în modele florale au venit în esență cu amprente pallu și, prin urmare, au fost purtate într-un fel ca pallu deschis, stil gujarati etc., în care pallu era vizibil..
 • Cu toate acestea, astăzi poate realiza desenele de flori saree de designer în diferite moduri de drapaj pentru a obține un aspect elegant, permițând bluzelor de designer să arate.

Sare florale sau lehengas sunt modele care au rămas întotdeauna în tendințe. Cu stiluri, modele și lucrări în schimbare, sareurile au capturat întotdeauna inimile. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei îmbrăcăminte obișnuită sau ceva greu pentru funcții importante, cele mai recente saree de design floral vă oferă o gamă largă de modele din care să alegeți. Adesea asamblate cu culori deschise, desenele florale sunt, de asemenea, realizate pe culori luminoase care dau un aspect unic. Deci, doriți să adăugați ceva răcoritor și veșnic verde de purtat pentru orice sezon, orice ocazie? Încercați oricare dintre desenele de mai sus și înfrumusețați-vă.