Noul design al Madisar Sarees pentru a vă arăta tradiția

Cunoscut și sub numele de Koshavam Saree, sareul Madisar se numără printre sareurile tradiționale care sunt efectuate de femeile brahmin tamil. Stilul saree a apărut la mijlocul secolului al II-lea î.Hr. În această fază, hainele antariya și uttariya au fost combinate pentru a aduce o singură haină. Potrivit vechilor imagini de sare Madisar, se poate dezvălui că saree vine cu o origine din familia Tagore de Jnanadanandini Devi.

Sare-urile Madisar sunt în mare parte înfășurate de Iyers și Iyengars cu o ușoară diferență în pansamentul pallu. Inițial, Madisar a fost purtat în maro sau roșu; cu toate acestea, acum este disponibil în diferite culori și modele, în funcție de alegerea purtătorului și a ocaziei.

Importanța Madisar Sarees:

Sare-ul Madisar, la originea sa, era purtat doar în scopul nunții de către femeile din sudul Indiei. Mai târziu, a venit cu un înțeles simbolic și practic, dezvăluind protecție și modestie. Acest saree de 9 curți este simbolismul unității principiilor atât ale bărbatului, cât și ale femeii din univers, deoarece este atât forma unui dhoti, cât și a unui pallu. De asemenea, se desfășoară pentru o serie de tradiții religioase în Chennai, deoarece arată similar cu ardhanareeswara.

Caracteristicile Madisar Sarees:

Sare-urile Madisar vin cu o serie de caracteristici legate de tradiția și religia sa. Iată câteva dintre cele mai populare.

  • Sare-ul Madisar poate fi acum purtat cu sare de 6 curți în loc de sare de 9 curți
  • Pansamentul acestui saree din față arată ca o conchetă care îl leagă de unele principii religioase precum Shri Krishna tattva, Lakshmi Devi tattva, Chaitanya și Marak-Shakti.
  • Din nou, se crede că închinarea în timp ce purtați colecția sareis Madisar ar activa prana Pancha în corp
  • Deci, nu este o saree extrem de religioasă și semnificativă de purtat?!

Ce țesătură este cea mai utilizată pentru sariurile Madisar?

Colecția sareis Madisar este disponibilă în diferite țesături. Pornind de la bumbac pur, alte materiale din care poate fi achiziționat includ poliester-bumbac, mătase, mătase de bumbac și diverse alte amestecuri. Sare-ul a fost conceput prioritar în țesătură de bumbac pur, doar cu imprimeuri destul de simple. Acest lucru a făcut ca femeile să poată să-l drapească și să se mențină proaspete în timpul verilor. Cu toate acestea, odată cu modificările în design și stiluri, acestea au fost ulterior disponibile și în alte țesături, ceea ce a crescut cererea sa în diferite ocazii.

Ce formă corporală preferă femeile pe această sară?

Majoritatea femeilor din India sunt sănătoase și curbate. Și sare-ul Madisar se numără printre sare-urile care dau tuturor forma unui aspect perfect. Fără îndoială, mai devreme acest saree era permis femeilor numai după căsătorii, dar în prezent, situația s-a schimbat. Fie că sunteți printre femeile subțiri și potrivite sau sănătoase și curbate, acest saree este potrivit pentru orice femeie. Femeia cu graniță grea preferă, în general, să poarte sare de 9 curți, în timp ce pentru corpul subțire și mediu, chiar și 6 curți este suficient.

Top 10 modele frumoase ale Madisar Sarees cu imagini:

Mergeți tradițional cu colecția sareis Madisar pentru un aspect cultural.

1. Sungudi Madisar Saree tradițional:

Sungudi Madisar Saree tradițional

Dacă sunteți în căutarea unui sare Madisar tradițional și destul de simplu, acesta este cel mai vechi și tipărit saree cu care puteți merge.

Saree Design și Fabric:

Dacă vă gândiți cum să purtați stilul Madisar saree Iyengar, acesta este cel mai bun saree, pentru început. Fabricat din material fin de bumbac, acest saree are culoarea verde și roșie, cu linii pe el. Pallu are culoarea roșie cu benzi aurii și margini pentru un aspect diferit.

Ocazii de purtat:

De la îmbrăcăminte obișnuită până la uzură ocazională, acest saree oferă un aspect perfect oricând. Sare-ul este, de asemenea, cel mai bun pentru costum.

2. Madisar Mami Tussar Saree:

Madisar Mami Tussar Saree

Te gândești cum să porți sare Madisar de design Mami Tussar? Ei bine, spre surprinderea dvs., acest saree poate fi purtat fie în stilul Iyer și Iyengar, fie în mod normal, așa cum sunt purtate alte saree..

Saree Design și Fabric:

Acest saree minunat simplu este fabricat din material de mătase proiectat cu o margine combinată minunată. Sariul albastru este dat cu un palu roz și auriu căptușit orizontal, în timp ce sariul complet are o margine similară cu o formă geometrică proiectată în el.

Ocazii de purtat:

Acesta este un design foarte purtat în nunți, festivaluri, evenimente corporative sau alte funcții mici pentru un aspect tradițional.

3. Mireasa Madisar Saree:

Mireasa Madisar Saree

Sare de mireasă pentru Iyers și Iyengars au rămas întotdeauna în culoarea maro sau roșu. Iată unul dintre cele mai purtate sare de mireasă Madisar care oferă un aspect etnic tipic de mireasă.

Saree Design și Fabric:

Această saree tradițională de îmbrăcăminte este realizată din material de mătase de bumbac, cu o culoare maronie. Pentru a îmbunătăți aspectul sareei, i se oferă o margine aurie cu lucrări punctate pe marginea aurie. De asemenea, palului i se dau linii orizontale aurii pentru un aspect bogat.

Ocazii de purtat:

După cum sugerează și numele, acesta este un design de îmbrăcăminte de mireasă care se poartă la nunți sau festivaluri religioase.

4. Readymade Iyer Madisar Saree:

Readymade Iyer Madisar Saree

Te gândești cum să porți sare Madisar în 6 metri? Da, este ușor dificil să înfășurați saree de 9 curți, cu toate acestea, astăzi cu saree de 6 curți, această dificultate a fost rezolvată cu un saree gata de purtat.

Saree Design și Fabric:

Acest sare Madisar readymade este fabricat din material poliester-bumbac în culoare verde. Sare-ului i se oferă deja o structură gata preparată, care este pur și simplu purtată și legată. Pallu în roșu cu chenar auriu este, de asemenea, bine structurat pentru a se înfășura pur și simplu.

Ocazie de purtat:

Nuntile, programele de dans, festivalurile etc. sunt cele mai bune ocazii pentru a purta acest saree gata.

5. Madisar Saree în carouri:

Madisar Saree în carouri

Vrei să ai ceva nou din colecția de saree Madisar? Încercați acest design în carouri cu mai multe culori. Sare-ului i se oferă atât un design de sare simplu, cât și un design în carouri combinate în imprimeuri.

Saree Design și Fabric:

Acest saree galben simplu din mătase de bumbac primește un palu care este proiectat cu un design în carouri în diferite culori. Vă gândiți cum să purtați Madisar? Ei bine, secțiunea palu în cecuri rămâne pe partea frontală care acoperă, în timp ce galbenul simplu ar rămâne dezavantajat cu o margine aurie simplă.

Ocazii de purtat:

Acest saree poate fi purtat în diferite ocazii, cum ar fi nunți, petreceri, evenimente sociale etc..

6. Kuberan Madisar Saree:

Kuberan Madisar Saree

Îți place combinația de roșu și verde? Iată încă un alt design de sare Madisar care vă va captura cu siguranță inima. Combinația de culori și designul pe care îl poartă îl fac popular în rândul femeilor.

Saree Design și Fabric:

Verificați doar imaginile de saree Kuberan Madisar și veți afla că saree este realizat cu culori roșii și verzi, cu broderii aurii, pentru a-i îmbunătăți aspectul. Sare-ul este realizat cu material de mătase care oferă un aspect minunat atunci când este purtat.

Ocazii de purtat:

Nunți, festivaluri, poojas, petreceri etc. Acesta este un saree care poate fi purtat în orice funcție.

7. Polka Design Madisar Saree:

Polka Design Madisar Saree

Doriți să adăugați ceva stil retro sarei Madisar? Ce zici de designul cu buline care a condus vechile vremuri? Cu imprimeuri simple, acest design oferă un aspect răcoritor sarei.

Saree Design și Fabric:

Proiectat în culori roșii și galbene, acest sare este fabricat din material pur din bumbac. Sarei i se dă un palu roșu, în timp ce saree este în galben. Ambele saree primesc buline în roșu și auriu, în timp ce pallu primește o margine aurie.

Ocazii de purtat:

De la uzură obișnuită până la funcții mici, acest saree se potrivește pentru un aspect clasic pentru purtător.

8. Madisar Saree portocaliu și verde:

Portocaliu și verde Madisar Saree

O altă culoare populară care stăpânește colecția de saree readisade Madisar este combinația de portocaliu și verde, care sunt considerate a fi mult sacre în conformitate cu cultura sud-indiană..

Saree Design și Fabric:

Te întrebi cum să porți sare Madisar? Acest saree readymade este gata de purtat cu un dhoti conectat cu pallu. Fabricat din material de mătase de bumbac, saree are o culoare portocalie cu palu și margini verde închis. Culoarea verde constă, de asemenea, din modele de margini aurii.

Ocazii de purtat:

Fie că este vorba de nunți, funcții religioase, festivaluri sau chiar petreceri, acest saree poate fi purtat oriunde pentru un aspect fascinant.

9. Tamil Iyer Madisar Saree:

Tamil Iyer Madisar Saree

Doriți să adăugați o întorsătură în purtarea sarei Madisar? Tot ce trebuie să faceți este să încercați Tamil Iyer Madisar. Sare-ul oferă nu numai un aspect frontal perfect, ci și partea din spate.

Saree Design și Fabric:

Conceput în culorile nunții maro și verde, saree-ul gata de purtat vine cu un dhoti în culoare verde. Pallu de saree este maro cu margine aurie. Principala atracție a Tamil Iyer Madisar este că oferă un aspect dhoti pliat din spate.

Ocazii de purtat:

După cum spune culoarea, acest design este popular pentru nunți și petreceri.

10. Brahmin Madisar Saree:

Brahmin Madisar Saree

Brahmanii, de asemenea, drap saree similar cu celelalte sare Madisar, singura diferență este partea pallu pe care o așează pe umăr, care este schimbată la stânga.

Saree Design și Fabric:

Acest Brahmin Madisar vine în culoarea roz închis, realizat din material de mătase pură. Sare-ului i se oferă și o margine aurie cu o grosime medie, împreună cu o margine neagră dedesubt. Sare completă este simplă, în timp ce pallu este proiectat cu linii aurii.

Ocazii de purtat:

Acest tip de Brahmin Madisar este bine purtat în nunți și funcții religioase similare pentru un aspect frumos și tradițional.

Cum se poartă Madisar Sarees?

  • Madisar saree este o combinație atât a stilului Iyer, cât și a stilului Iyengar de draperie saree.
  • Te gândești cum să porți sare Madisar? Pentru femeile care încearcă să poarte acest saree, poate fi un moment bun de exerciții, deoarece include prea multă îndoire, răsucire în jurul valorii, mișcarea brațelor ici și colo etc..
  • Cel mai popular dintre toți este stilul dhoti în care saree-ul este pliat între picioare și ascuns în spate. Celălalt capăt al sarei este ascuns pe talie pentru o centură ca un aspect.

Ce bluză este potrivită pentru sare-ul Madisar?

Verificați oricare dintre fotografiile de sare Madisar și veți afla că, în mod tradițional, sare-ul nu venea cu nicio bluză înăuntru. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, femeile au început să poarte bluze. În prezent, în funcție de tipul de Madisar, se poartă bluze simple pentru designer, care fie sunt o combinație de culoare saree și design, fie în contrast. La fel cum saree vine în diferite materiale, bluzele vin într-o varietate de materiale din care să alegeți.

Astăzi, femeile ar putea lua sare Madisar ca o ținută de stil tradițională și antic, Madisar vine cu o bază puternică de fapte religioase care sunt mult importante. Sare-ul este comparat cu o serie de ritualuri și lucruri sacre, ceea ce îl face o binecuvântare importantă pentru mireasă, datorită căreia este prima dată care i se dă în ziua nunții. Sare-ul este, de asemenea, purtat în mod popular în alte festivaluri, cu mândrie, cum ar fi Varathas, Karthigai Pandigai, Pongal, dușuri pentru bebeluși, etc. Sare-ul este o combinație perfectă de feminism și spiritualitate.