25 de modele unice ale Sareelor ​​din India de Sud pentru a vă cunoaște tradiția

Sare-urile din sudul Indiei provin dintr-o altă ligă. Ele vin cu modele ademenitoare făcute la granițe și toate arată atât de vibrante și colorate încât toate femeile sunt uluite de modul în care sunt prezentate aceste saree. Designerii se concentrează pe impresionarea oamenilor hrănind ochiul cu modele unice pe care probabil că nu le-au făcut pentru nicio altă saree. Fiecare sare are propriul set unic de modele. Culorile pot fi aceleași, dar desenele nu vor fi niciodată copiate. Cu toate acestea, pot fi improvizate.

Saree frumoase și tradiționale din sudul Indiei cu imagini:

În acest articol, vom discuta despre unele saree de designer din India de Sud, care vin cu modele ademenitoare făcute pe ele și sunt concepute pentru a impresiona.

1. White Allure South Indian Saree:

sare indian din sud

Arată ca un saree destul de simplu și simplu, dar dacă îl priviți formează destul de mult timp, veți putea vedea că modelele realizate la granițe sunt probabil unul dintre cele mai bune lucruri despre ele și veți fi foarte impresionat de felul în care arată. Sare-ul va fi cel mai potrivit cu o bluză colorată și ce poate fi mai bun decât o bluză roșie în acest caz.

2. Saree de mână din mătase grea din sudul Indiei:

Sare sud-indiene 2

Acest saree a fost improvizat din unele dintre cele mai bune modele tradiționale și moderne din lumea de astăzi pentru saree. Modelul realizat la margini cu culoarea roșie și lucrarea artistică aurie este cea mai bună caracteristică a acestui saree. Împreună cu asta, culoarea albă arată atât de vibrantă și atractivă pentru partea din față și aceasta este, de asemenea, o altă caracteristică minunată a acestui saree. Dacă sunteți în căutarea unui saree decent în acest sezon care să se diferențieze de celelalte femei care poartă saree, atunci se poate spune că acesta este lucrul potrivit pentru dvs..

3. White With Golden Borders Designer South Indian Saree:

Sare sud-indiene 3

Iată un saree care va crea titluri odată ce l-ai pus. Modelul atrăgător de pe granițe este elementul principal al acestui saree care îl face să arate atât de atractiv. Odată cu aceasta, există și modele realizate pe porțiunea inferioară și mijlocie. Toate aceste lucrări artistice realizate pe acest material alb simplu îl fac să pară cu adevărat special, iar femeile vor fi mai mult decât fericite să îl poarte pe corp. Există ceva cu adevărat special în acest saree care îl face să arate atât de atractiv.

4. South Indian Coimbatore Saree:

Sare din sudul Indiei 4

Iată un saree din India de Sud care urmărește cele mai noi modele din lumea sareelor ​​de designer. Modelul mixt roz și auriu al acestui saree este cea mai bună caracteristică și va impresiona pe oricine destul de ușor atunci când îl privește. Dacă aveți nevoie de ceva la modă, dar asta nu va fi un show-off, atunci se poate spune că acest saree este lucrurile potrivite pentru dvs. Va atârna în mână cu o bluză de culoare aproape similară.

5. Saree simplă roz sudică indiană:

Saree simplă roz sudică indiană

Iată un saree din sudul Indiei, care va fi potrivit pentru toate femeile de acolo. Designul pe care acest saree îl poartă pe porțiunea de frontieră este minunat și merge mână în mână cu un model de verificare atrăgător realizat pe saree. Acest lucru poate fi purtat la o nuntă și alte ocazii similare. Sare-ul este ceva care vă va sufla mintea și va fi complet potrivit pentru femeile aparținând tuturor grupelor de vârstă. Sare-ul este impresionat, chiar dacă este comparativ mai puțin elegant decât cele anterioare de pe această listă.

6. Blue Kanchipuram Saree:

Sare albastru Kanchipuram

Kanchipuram este una dintre cele mai bune soiuri de sare provenind din sudul Indiei. Aceste sare-uri sunt total autentice și prezintă unele dintre cele mai bune modele care pot fi realizate pe sare-urile indiene. Acesta este un saree din mătase pură și arată total orbitor. Va fi bine pentru femeile care înțeleg frumusețea care se află în îmbrăcămintea tradițională indiană și o pot purta și în mod eficient. Acest saree este îmbrăcăminte indiană pentru toată lumea (femei). Se va potrivi automat nevoilor dvs. de stil și vă va face să arătați mai atrăgător ca niciodată.

7. Saree Blue Indian Designer South Indian:

Saree de designer din India din bumbac albastru

Ori de câte ori vedeți modele complexe realizate pe partea din față a saree-ului, va trebui să înțelegeți că acestea sunt sare-uri sud-indiene. Acesta nu este nimic diferit și, în loc să fie un saree pe mâini, vine cu un design complex și atrăgător, realizat pe partea din față. Odată cu aceasta, există o anumită aplicare a culorii roșii în acest saree care se potrivește perfect corpului și face femeia să arate cu totul divin. Va funcționa la fel pentru dvs. odată ce ați pus-o.

8. Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram Silk Saree

Designul pe care îl arată acest saree este ceva ce nu ați mai văzut până acum, probabil. Desenele impresionante mici de pe porțiunea de jos a acestui saree, aplicarea culorii roz pe pallu împreună cu designul vertical auriu etc. sunt doar câteva dintre caracteristicile minunate ale acestui saree. Sare-ul arată atât de atractiv, de asemenea, din cauza materialului utilizat în proiectarea acestui sare. Dacă purtați acest saree în mod corespunzător, atunci aveți posibilitatea să arătați ca cea mai frumoasă femeie care poartă cel mai atractiv saree oriunde ați merge cu acest.

9. Saree de mireasă din sudul Indiei:

South Indian Bride Saree

Acesta este probabil unul dintre cele mai bune saree pentru mirese acolo. Când poți purta un saree frumos din sudul Indiei în ziua nunții tale, atunci nimic nu te poate face să arăți mai frumos. Nu machiajul tău, nu bijuteriile. Veți arăta atractiv mai ales din cauza saree-ului. Sare-ul are o strălucire frumoasă și este ceva ce aproape fiecare femeie va dori să vadă pe corpul lor oferit de un obiect vestimentar. Acest articol vestimentar din sudul Indiei este un lucru pe care fiecare femeie îl va găsi impresionant și, probabil, va dori să îl păstreze rezervat sportului la ocazii speciale.

10. Saree ideală pentru nunta sud-indiană:

Saree ideală pentru nunta sud-indiană

Acesta este un saree de nuntă pe care aproape fiecare femeie din sudul Indiei l-a purtat cel puțin o dată în viață. Se poate spune că modelul minunat realizat pe porțiunea de margine este unul dintre cele mai bune modele ale acestui saree. Porțiunea din mijloc este, de asemenea, destul de bine decorată.

11. Saree de designer roz sud-indian:

Saree de designer roz sud-indian

Modelul ademenitor făcut pe acest saree este probabil unul dintre cele mai bune lucruri despre acest saree. Arată atât de mișto pentru femeie încât fiecare spectator se va imagina purtând acest saree frumos.

12. Maharashtrian South Indian Saree:

Maharashtrian South Indian Saree

Acest saree este realizat cu combinația a două modele de saree culturale diferite. Este de fapt un saree tradițional din sudul Indiei, care poartă câteva vibrații din Mumbai. Modelul realizat pe margini și margini este total rece și potrivit pentru sport cu bluza atractivă.

13. Blue South Indian Alluring Designer Saree:

Blue South Indian Alluring Designer Saree

Iată un saree albastru care arată total rece de la distanță. Dacă îl priviți cu atenție, va arăta la fel de frumos și poate fi numit în continuare unul dintre cele mai bune saree din sudul Indiei din toate timpurile. Modelul realizat pe acesta este extrem de atractiv și este ceva care va convinge femeile să-l poarte sport pe corpul lor.

14. Nuntă South Indian Saree:

Nuntă South Indian Saree

Iată un saree de culoare portocalie care poate fi purtat la nunți. De fapt, va fi o decizie extraordinară să sportați acest saree la o nuntă, deoarece a fost luată în considerare acest scop. Dacă căutați ceva care să vă facă să arătați diferit de ceilalți în acest sezon de nunți, atunci se poate spune că acesta este lucrul perfect pentru dvs..

15. Designer South Indian Pink și Yellow Saree:

Designer South Indian Pink și Yellow Saree

Iată o combinație a două dintre cele mai frumoase culori, potrivit femeilor vreodată. Sare-ul poartă niște vibrații frumoase împreună cu bluza colorată cu modele frumoase cu jumătate de mânecă. Se poate spune că este ceva potrivit pentru toate femeile de acolo care își au rădăcinile în sudul Indiei în această nuntă anul acesta. Acesta este un saree de mireasă popular în partea de sud a Indiei.

16. Deep Maroon Silk South Indian Saree:

Deep Maroon Silk South Indian Saree

Iată un saree pe care toate femeile de acolo vor prefera să îl poarte. Modelul purtat de acest saree în partea din față merită menționat și este ceva pe care îl veți găsi complet potrivit pentru dvs. Sare-ul poate fi purtat la nunți sau poate fi salvat pentru ocazii mai speciale. Indiferent de locul unde îl purtați, din cauza modelelor atrăgătoare veți fi centrul atracției.

17. Saree tradițională albă:

Saree tradițională albă

Iată o saree din sudul Indiei care are culoarea albă. Sare-ul funcționează probabil pentru toate femeile care doresc să arate simplu și să aibă încredere în frumusețea lor interioară responsabilă de atracția lor. Când purtați acest saree, reprezentați cumva designerii de saree minunați din India de Sud. Munca asiduă implementată în proiectarea acestui saree este evidentă din atracția sportivă.

18. Sareul White With Gold Border:

The White With Gold Border Saree

Similar cu precedentul, acesta vine, de asemenea, cu o frumoasă culoare albă pe corp, iar modelele inteligente realizate pe porțiunea de margine pot fi, de asemenea, responsabile pentru ca acest saree să arate atât de atractiv. Modul în care femeia afișează acest saree în această imagine este destul de impresionant și atunci când purtați acest saree în mod eficient, veți putea, de asemenea, să arătați la fel sau chiar mai frumos.

19. Red Allure Pallu Saree:

Red Allure Pallu Saree

Aici avem un saree roșu foarte arătos, care vine cu un model minunat realizat pe porțiunea pallu. Este ceva pe care aproape toate femeile de acolo îl vor găsi de preferat pentru ei înșiși și vor să le poarte la aproape orice eveniment sau ocazie. Culoarea aurie îi conferă un alt tip de strălucire și o face să arate și mai atrăgătoare decât ar fi putut fi vreodată pur și simplu purtând culoarea roșie.

20. Saree sud-indian albastru și bej:

Saree albastră și bej sud-indiană

Aceasta este una dintre cele mai bune versiuni moderne ale sareelor ​​din India de Sud. Acesta vine cu un design foarte atractiv realizat pe corp folosind modele mici punctate. Dacă te uiți cu atenție la margini, vei vedea că unele modele de culoare bej sunt folosite și în decorarea întregului saree de designer.

21. Sari de designer Zari din bumbac multicolor:

Sari de designer Zari din bumbac multicolor

Aici avem unul dintre cele mai bune sareuri multicolore din toate timpurile. Modelul pe care acest spot saree este atât de atractiv încât, probabil, toți cei care îl urmăresc vor cădea în el. Vrei să arăți cât mai bine? Acesta este lucrul potrivit pentru tine.

22. Saree elegantă din sudul Indiei:

Saree elegantă din sudul Indiei

Diferitele culori pe care le face acest saree este total uimitor și se poate spune că este una dintre cele mai bune lucruri de acolo. Design-urile s-au schimbat de-a lungul timpului. Nu mai sunt tradiționale, ci sunt destul de inovatoare.

23. Saree tradițională de nuntă din sudul Indiei:

Saree tradițională de nuntă sud-indiană

Iată un saree de nuntă care va fi potrivit pentru toți iubitorii de saree de acolo. Modelul atrăgător pe care acest sport saree îl are probabil din cauza porțiunii de margine și a culorii de bază mixte portocalie și bej.

24. Aristocratic Red South Indian Saree:

Saree aristocratică roșie sud-indiană

Iată unul dintre cele mai bune saree din India de Sud din toate timpurile, care vine cu modele ademenitoare făcute pe el. Modelul pe care îl poartă cu cel auriu pe baza roșie este probabil unul dintre cele mai bune lucruri despre acest saree, care este foarte impresionant.

25. Saree galbene din sudul Indiei:

Saree galbene din sudul Indiei

Iată un saree din sudul Indiei, care va fi potrivit pentru toate femeile de acolo. Există câteva modele complexe mici realizate pe corpul galben al acestui saree, care poartă modele mici complicate.

Fiecare sare are propriul set unic de modele. Culorile pot fi aceleași, dar desenele nu vor fi niciodată copiate. Cu toate acestea, pot fi improvizate. În acest articol, am discutat despre câteva saree de designer din India de Sud, care vin cu modele ademenitoare făcute pe ele și sunt concepute pentru a impresiona.