Cum să evitați sarcina fără protecție

Sarcina este procesul miraculos de a adăposti o viață nouă în interiorul tău, o tranziție de la doar o femeie la o mamă, sursa unei vieți noi și probabil o viață proaspăt făcută. Cu toate acestea, a fi mamă pentru o viață nouă nu este o problemă de glumă și adesea, de multe ori, părinții sau mai bine zis mama nu sunt pe deplin siguri că vor îmbrățișa maternitatea fără să se gândească în prealabil. În acest moment, o mamă sau părinții ar trebui să evite sarcina fără a se împiedica să facă dragoste și, dacă punem protecția mesei, să vedem cu ce mai rămânem să lucrăm.

cum să evitați sarcina fără protecție

De ce acest drum?

Prevenirea unei noi vieți să crească este într-adevăr o noțiune pe care nu vrem să o aventurăm și pentru aceasta, un cuplu care se angajează în coit ar trebui să fie în orice moment pregătit pentru consecințe sau să aibă protecția cuvenită, singurul mod în care a face dragoste poate fi numit sigur gând. Cu toate acestea, fără ca partenerul dvs. să folosească protecția, există multe drumuri înalte pe care s-ar putea dori să optați pentru a vă împiedica să concepeți.

Păstrați o filă de ciclu:

Femeile menstruează, eventual sângerând ovulul din ovar în așteptarea formării unui nou ou care urmează să înlocuiască vechiul ou. În conformitate cu o normă normală de sarcină, fie ovulul este fertilizat și plantat pe peretele ovarului, fie ovulul este sângerat. Este diferența dintre sângerarea oului și formarea noului ou pe care trebuie să o folosim în avantajul nostru. Prin urmare, primul pas către coitus fără protecție ar trebui să fie să păstrați o filă a ciclului menstrual.

Numărați-le nefertilizate:

Primele câteva zile imediat după menstruație se presupune că sunt cele mai multe în zilele fertile ale ciclului dumneavoastră. Acesta este momentul în care există un gol în suportul pentru ouă și, de obicei, poate fi un moment perfect pentru a avea coit neprotejat. Vorbim despre primele cinci zile, trei fiind un număr sigur, iar celelalte două doar un factor de risc. Cu toate acestea, în cel mai scurt timp oul se va forma și în curând vei fi din nou fertil.

Păstrarea unui ceas:

De unde știi când ești înapoi la fertilitate după menstruație? Este ziua în care lichidele cervicale încep să apară. Acest lucru se întâmplă în special la șase zile după ciclul menstrual, care ar trebui să fie marcat în calendarul dvs. ca fiind zilele fertile progresive. Adresați-vă ginecologului pentru o perspectivă mai bună.

Fii pe pilula:

De obicei, ne referim la protecția din punctul de vedere al tipului, o modalitate mai ușoară de a evita concepția. Cu toate acestea, dacă partenerul tău nu este un mare fan al utilizării protecției, te poți ajuta oricând să eviți posibila greșeală fiind pe pilula de zi cu zi. Acestea sunt pastile ușoare care pot fi consumate în mod regulat, o normă comună pentru a vă ține ouăle sub control.

Cu toate acestea, ar trebui să optați întotdeauna pentru recomandarea unui medic înainte de a vă aventura pe pastile. Din nou, există întotdeauna posibilitatea apariției efectelor secundare, a creșterii nivelului de estrogen și altele atunci când pastilele pe care le consumați inhibă hormoni suplimentari în corpul dumneavoastră.

Metoda de extragere:

Ultima din listă este metoda de extragere, care este una dintre cele mai frecvente metode în care cuplurile doresc să se angajeze. Cu toate acestea, aceasta nu este deloc o metodă sigură și ar trebui să fie întotdeauna foarte atentă. De fapt, aceasta este ultima soluție la care ar trebui să recurgă cineva dacă toate celelalte sunt nule sau nule pentru ei.