Bug-uri de stomac în timpul sarcinii

Sarcina este acea perioadă a vieții când începeți să locuiți în baie mai mult decât în ​​zona de locuit. De la vizite frecvente din cauza dorinței irezistibile de a goli vezica, până la bug-urile stomacului care nu vor înceta să te deranjeze, sarcina este dificilă. Și mai rău, se întâmplă exact când ați fost în cele din urmă convins că este sigur să ieșiți din toaletă.

Bug-uri de stomac în timpul sarcinii

Ce sunt bugurile stomacului?

Nu este nimic așa cum sugerează numele. Nu implică insecte uriașe care aleargă în toate direcțiile din stomac. Așa-numitele bug-uri sunt de obicei viruși, deși uneori bacteriile ar putea fi vinovate și ar putea fi de vină. De parcă nu ar fi fost destul de rău ca organismele microscopice să aibă acces la corpul nostru așa cum și când vor.

Ce trebuie sa stii

De cele mai multe ori, insectele urâte din spatele tulburărilor gastrointestinale rămân nedetectate. La urma urmei, sunt atât de greu de diferențiat de omologul lor mai comun, boala de dimineață. Dacă în primele săptămâni de sarcină, este și mai ușor să confundați între. Există, desigur, o modalitate de a le separa și din motive întemeiate. În cazul în care vomiți doar în jurul camerei și vă simțiți slabi, probabil că vă simțiți bolnav de dimineață obișnuit. Cu toate acestea, în cazul în care este urmărit de crampe sau febră, există șanse să fiți afectat de o eroare, bine din punct de vedere tehnic milioane de erori. O altă posibilitate ar putea fi că suferiți de intoxicații alimentare, ale căror simptome sunt cam aceleași cu cele ale unei insecte stomacale.

Ce poti sa faci:

1. Ia-ți odihna Corpul tău te îndeamnă atât de puternic să iei:

Oferă o pauză vieții tale lucrate și evaluează. În cazul în care stomacul tău se întoarce din cauza hormonilor sarcinii sau este un virus care și-a făcut drum. Ar putea fi, de asemenea, burgerul de dimineață pe care l-ați făcut din cauza poftelor dvs. ciudate de mâncare. Tratamentul pentru toți trei este, desigur, același. Odihna și încărcături din ea.

2. Fluide Răspunsul:

Deoarece cele trei tulburări te scurg din lichidele corporale, încearcă să recâștigi apa și mineralele pierdute, mai ales dacă mișcarea slabă este urmată de vărsături sau invers. Da, nu este important să negăm solidele, dar a fi însărcinată cu gripa stomacală nu le include ca un avantaj suplimentar. Este apa. Bea mult din el pentru a te menține hidratat. Sucul diluat, cum ar fi strugurii și lămâia, ar trebui să vă ajute să tăiați gazul. Luați până nu urinați suficient ca semn și lăsați să se verse apa.

3. Ceva pentru dintele tău dulce:

În cazul în care sunteți prea deshidratat pentru a mesteca, sugeți niște așchii de gheață și Popsicle. Chiar și atunci când aveți solide, păstrați-l simplu. Ceva destul de lipsit de grăsimi și simplu, cum ar fi orezul alb sau crema de cereale din orez, poate ar trebui să facă pâine prăjită fără unt, mere sau banane.

4. Ginger’s Good:

Dacă există ceva pe care ar trebui să îl păstrați întotdeauna în timpul sarcinii, acesta este ghimbir. Nu există produse alimentare care să poată bate ghimbirul în ceea ce privește proprietățile medicinale. De nenumărate ori și-a dovedit valoarea în rândul femeilor însărcinate din întreaga lume. Puteți încerca fie ginger ale crud folosind-o în ceai, fie încercați bomboane de ghimbir pentru o soluție rapidă fără a trece prin prea multe probleme.

Acestea sunt cele mai frecvente modalități de a face față unei insecte stomacale când sunteți gravidă. Cu toate acestea, în cazul în care nimic nu funcționează în favoarea dvs. și nu puteți obține nimic de lucru, este posibil să fiți internat. Discutați cu medicul dumneavoastră sau medicul și asigurați-vă că nu sunteți victima unei deshidratări avansate. Este o problemă pentru toți cei cu dureri de stomac și nu întotdeauna apa poate acționa ca ingredientul magic. În astfel de cazuri, medicul dumneavoastră vă va sugera probabil o soluție de rehidratare orală, de exemplu Pedialyte, care ar trebui să facă trucul foarte bine. Trebuie doar să te ridici și să ajungi pentru ajutor.

Cunoașteți bine antiacidele în cazul în care medicul nu este disponibil și trebuie să administrați singur medicamentul. Întindeți-vă după dulapul cu medicamente și încercați antiacide precum Tums și Maalox. De obicei, acestea sunt considerate sigure atunci când sunteți gravidă. Unii alți amelioratori de gaze care sunt considerați la fel de siguri sunt Gas-X și Mylicon. Medicul dumneavoastră vă poate sugera medicamente antidiareice. Asigurați-vă că aveți suficient pentru a trece și continuați să verificați cu el din când în când, astfel încât să nu existe niciun risc și să fiți mai bine în siguranță decât să vă pare rău oricum.

Se întâmplă că uneori medicamentele nu sunt cu adevărat sigure după primul trimestru. S-ar putea să trebuiască să așteptați în acest caz și să încercați să ușurați disconfortul folosind un ingredient natural și, odată ce vă simțiți mai bine decât înainte, așezați-vă și faceți o listă cu toate alimentele pe care le-ați consumat și care v-au condus în groapa unui bug . Scoateți-l din lista dvs. de alimente până când nașteți și sistemul imunitar este din nou în funcțiune. Chiar dacă o insecte stomacale atunci când sunteți gravidă nu este prea rea, dar asigurați-vă că vă țineți departe de lucrurile care ar putea pune copilul în pericol.

Acum, că știi dacă ai trecut primul trimestru, încercarea de a depune eforturi pentru a-ți repara burtica bolnavă va fi totul în zadar. Vestea bună prin toate acestea este că bug-urile stomacului se clarifică într-o zi sau două. Cu siguranță, acest lucru implică faptul că, odată ce ai scos ceea ce îți este în stomac, ești bine să pleci din nou. Concentrați-vă asupra modului în care puteți lucra doar la reducerea disconfortului, în timp ce bug-urile pleacă după ce s-a terminat treaba. Literalmente!