Cum se reduce dimensiunea sânilor în 7 zile în mod natural?

Cât de greu ți-a fost să te plimbi cu sânii mari și grei? Există multe doamne care încearcă să obțină dimensiunea perfectă a sânilor mari, s-ar putea ca unele dintre voi să caute exact conflictul. Motivul următor poate diferi foarte mult, de la dorința de a deveni doar mai subțire până la găsirea dureroasă a sânilor mari. Aici vă sugerăm cele mai bune 7 modalități de a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile.

cum se reduce dimensiunea sânilor în 7 zile

Cuprins:

 • Dieta pentru a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile
 • Factori care afectează creșterea sânilor
 • Masați pentru a reduce dimensiunea sânilor într-o săptămână
 • Cele mai bune exerciții pentru a reduce dimensiunea sânilor într-o săptămână
 • Remediu la domiciliu – schinduf pentru a reduce dimensiunea sânilor
 • Pastile pentru reducerea sânilor
 • Chirurgie Plastică
 • Sfaturi suplimentare pentru a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile

Cele mai bune 7 moduri naturale de a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile:

Acest articol vă va spune cum să reduceți dimensiunea sânilor în 7 zile prin niște pași ușor de urmat.

1. Dieta pentru a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile:

Sânii sunt compuși în mare parte din țesuturi adipoase plus glande care se acumulează la nivelul mușchilor pieptului pentru a modela sânii. Prin urmare, scăderea grăsimii corporale ajută și la scăderea dimensiunii sânilor. Dieta joacă un rol important în reducerea greutății.

Dacă doriți să vă micșorați dimensiunea sânilor, atunci aclimatizați-vă o dietă sănătoasă. Stai departe de alimentele grase asemănătoare cu carnea roșie, brânza, smântâna și alimentele prăjite. În locul său, puneți în dietă fructe, pește și legume care sunt hrănitoare și sărace în calorii.

A) semințe de in:

Semințele de in sunt alimente cu acizi grași omega-3 care ajută la scăderea nivelului de estrogen din organism. Un nivel ridicat de estrogen este unul dintre motivele pentru sânii măriti din spate. În plus, semințele de in ajută la scăderea toxinelor dăunătoare din corp. Iată cum puteți reduce dimensiunea sânilor în mod natural în 7 zile.

 • Așezați într-o lingură de semințe de in măcinate la un pahar cu apă fierbinte.
 • Gulp-o o dată pe zi.
 • O altă alegere este să obțineți 1-2 linguri de ulei de semințe de in fiecare zi.

B) Ghimbir: Cum să pierzi grăsimea toracică într-o săptămână

În multe medicamente tradiționale, ghimbirul este utilizat pentru a reduce dimensiunea sânilor. Crește rata metabolică a organismului pentru a ajuta la arderea mai multor grăsimi. Acest lucru afectează, de asemenea, dimensiunea sânilor, deoarece acestea sunt de obicei completate din țesuturi grase. Există o modalitate corectă de a consuma ghimbir pentru a reduce dimensiunea sânilor.

 • Buleți 1 linguriță de ghimbir ras în 1 cană de apă timp de 10 minute.
 • Se scurge, se introduce puțină miere și se bea încet.
 • Înghițiți 2 până la 3 căni de ceai de ghimbir în fiecare zi.

C) Neem și curcuma:

Remediul pentru neem și curcuma este cel mai potrivit pentru mamele care încă își alăptează bebelușul, deoarece creșterea dimensiunii sânilor este în mare parte inflamație datorită alăptării. Ingredientele și alte lucruri benefice din neem și curcuma sunt antiinflamatoare și funcționează ca magia. Pentru a utiliza neem și curcuma aveți nevoie de o mână de frunze de neem și 2 lingurițe de pudră de curcuma cu miere. Se dorește utilizarea unui filtru pentru a separa apoi frunzele de neem. Este unul dintre remediile perfecte pentru a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile.

 • Luați 2 căni de apă în cratiță și lăsați-o să fiarbă.
 • Coborâți flacăra și adăugați frunzele de neem și lăsați-o să se așeze timp de 10 minute.
 • Se amestecă formula și se adaugă miere cu pudră de curcuma.
 • Se amestecă bine și se bea încă fierbinte.
 • Continuați până când vedeți rezultatele dorite.

D) Ceai verde: reduceți dimensiunea sânilor într-o săptămână

Ceaiul verde este la fel de eficient atunci când vine vorba de o procedură care vă spune cum să reduceți dimensiunea sânilor în 7 zile acasă. Ceaiul face posibilă datorită prezenței catechinelor în ceai, despre care se știe că promovează o pierdere în greutate sănătoasă prin simularea metabolismului corporal, arzând astfel calorii și aducând o schimbare a întregii grăsimi corporale. Se observă și o modificare a dimensiunii sânilor. În plus, există și o schimbare a dietei în care vă răsfățați. Modul corect de a permite ceaiului verde să funcționeze este

 • Adăugați o lingură de ceai verde într-o cantitate comparabilă de apă fierbinte, să zicem o ceașcă.
 • Acoperiți și lăsați-l să fiarbă câteva minute.
 • Se strecoară, se adaugă miere și se beau 4 căni pe zi, timp de câteva luni, până când veți vedea rezultate.

2. Factori care afectează creșterea sânilor:

cum să reduci dimensiunea sânilor în 7 zile acasă

Descoperiți factorii rezonabili care ar putea implica dimensiunea sânului înainte de a crede că pașii în tăierea barei de protecție. În condiții, din greșeală, utilizați pilule contraceptive, întrebați-l mai întâi pe medicul nostru. Ciclul menstrual și sarcina ar putea fi vinovații.

3. Masați pentru a reduce dimensiunea sânilor într-o săptămână:

Masajul este un medicament antic pentru scăderea grăsimii corporale. O veste bună este că și funcționarea sa pentru sân scade. Masajul ajută la scăderea celulelor grase de la nivelul sânului. Achiziționați orice ulei de reducere a sânilor, altfel cremă care poate fi obținută pe piață astăzi.

Luați puțină cantitate de cremă în degetul mijlociu, degetul inelar, frecați și pieptul cu mișcare rotundă, amestecând degetele deasupra subsolului sânului către exteriorul sânului. Repetați masajul de două ori pe zi cel puțin timp de 3 luni pentru a vedea reducerea dimensiunii.

4. Cele mai bune exerciții pentru a reduce dimensiunea sânilor într-o săptămână:

În timp ce aplicați remediile de mai sus, creați-vă un obicei pentru a vă antrena sânii mai fermi. Incertitudine, nu ești deștept să o faci în fiecare zi, apoi măcar încearcă să o faci de 3 ori pe săptămână. Există numeroase exerciții care stresează mușchii pectorali, plus ajută la reducerea grăsimii sânilor. Toate aceste exerciții acționează asupra mușchilor pectorali și scad dimensiunea sânilor, în timp ce scade greutatea generală a corpului.

A) Jogging:

Este extrem de reușită în scăderea nivelului de grăsime din corp. Puteți merge la jogging în fiecare dimineață, plus seara, în grădină sau într-un parc altfel încă lângă plajă. Acesta își propune să facă întregul corp să funcționeze și, prin urmare, este benefic pentru scăderea dimensiunii sânilor supradimensionați. Trebuie să faci jogging cel puțin 20 de minute pe zi.

B) Schimbarea șoldului:

Pentru a efectua schimbarea șoldului, trebuie să ridicați mâinile în direcția sus în timp ce stați drept. Alătură-te palmelor tale. În timp ce țineți încheieturile și palmele extrem de strâns, eliberați degetul arătător. În prezent, în timp ce inhalați, împingeți șoldurile spre partea dreaptă. După aceea suflați, în timp ce vă aduceți șoldurile înapoi la poziția inițială. În prezent, apăsați pe șolduri într-un mod stâng. Efectuați-l de 10 ori pe zi pentru a obține rezultatul rapid.

C) Înot:

Aceasta este o altă alegere sănătoasă pentru a reduce dimensiunea sânilor într-o săptămână. Înotul este frecvent măsurat ca cel mai eficient tip de exerciții cardio. Spatele plus cursele din față se ocupă de umăr, pe lângă mușchii pieptului. Acest lucru va ajuta la scăderea grăsimii sânilor, de asemenea, pentru a da o formă bună și frumoasă sânilor.

D) Urcați scările:

Puteți urca cu plus la parter frecvent timp de 15 până la 20 de minute în fiecare zi. Acest lucru este extrem de reușit în scăderea grăsimii corporale, numărând excesul de grăsime ca la sâni. În plus, acesta este un tip de exercițiu extrem de ușor și disponibil, pe care oricine îl poate efectua.

E) Push-Ups:

Push-up-urile sunt cel mai bun mod de a reduce dimensiunea sânilor într-o săptămână. Acum sânii uriași pot fi, de asemenea, diminuați prin flotări.

 • Practic, întindeți-vă pe burtă pe pământ.
 • Păstrați picioarele întinse drept plus picioarele aproape unul de celălalt. Puneți palmele hotărâte pe pământ cu degetele oarecum separate unul de celălalt, astfel încât să oferiți un sprijin bun.
 • Acum împingeți pieptul în sus și rămâne în acel loc timp de aproximativ 2 secunde înainte de a coborî încă o dată.
 • Replică procesul. Efectuați acest lucru de cel puțin 10 ori de două ori pe zi pentru cele mai bune rezultate.

Citeste mai mult: Exerciții de reducere a sânilor

cum să reduceți dimensiunea sânilor în mod natural în 7 zile

5. Remediu la domiciliu – Schinduf pentru a reduce dimensiunea sânilor:

Se știe că frunzele și semințele de schinduf strâng pielea și au beneficii suplimentare. Funcționează pe sâni prin tonifierea lor până la 3 dimensiuni, dacă este utilizat în mod regulat. Schinduful face, de asemenea, sânii fermi și îi împiedică să se lase lucrând asupra mușchilor și a țesuturilor mamare. Sunt cunoscute și atestate modalități de a reduce dimensiunea sânilor în mod natural.

 • Luați 3 linguri de semințe de schinduf și înmuiați-o toată noaptea.
 • Măcinați-o a doua zi, astfel încât să fie mai fermă. Odată ce s-a format o pastă după măcinare, verificați consistența.
 • Ar trebui să fie netedă și să nu curgă. Această pastă ar trebui acum aplicată pe sân timp de aproximativ 10 până la 15 minute, timp în care va funcționa.
 • Se clătește apoi cu apă rece normală.
 • Repetați această procedură în fiecare zi alternativă, iar sânii dvs. vor apărea în curând mai mici.

6. Pastile pentru reducerea sânilor:

Deși nu este o opțiune foarte sănătoasă, dar ușoară și poate prezenta rezultate rapide stând acasă. Deci, dacă vedeți o reclamă care spune că reduceți dimensiunea sânilor în 7 zile acasă, ar fi înțelept să aflați mai multe despre aceasta. Pastilele transformă sânul în forma potrivită atunci când este ales în mod ideal. Nu poți ști dacă ai ales-o pe cea potrivită și trebuie să aștepți ca trupul tău să arate singuri semne. Dar aceasta este cea mai bună opțiune dacă doriți să reduceți dimensiunea sânilor într-o săptămână.

Citeste mai mult: Pastile de reducere a sânilor în India

7. Chirurgie estetică:

O mulțime de oameni sunt în repaus părtinitori altfel incomodă de planul de intervenție chirurgicală. Este o afacere pe toată durata vieții, în plus, veți obține un avantaj pe termen lung, după ce ați parcurs un astfel de calvar.

Acest proces este extrem de costisitor și are și efectele sale secundare. Reducerea sânilor este denumită în mod logic ca mamoplastie redusă. Această intervenție chirurgicală de reducere se referă la eliminarea surplusului de țesut adipos din sân, plus țesut parțial glandular, precum și pielea la fel de fină pentru a obține dimensiunea preferată a sânului, care este o cantitate pentru structura corpului. În plus, acest lucru ajută la scăderea disconfortului cauzat de sânii excesiv de mari.

Sfaturi suplimentare pentru a reduce dimensiunea sânilor în 7 zile:

 • Consumați cantități mai mici de alimente mai frecvent în loc să rămâneți la o singură dietă de 3 mese pe zi.
 • Ei bine, sutienele potrivite sunt întotdeauna cheia pentru a preveni lăsarea, ceea ce face ca sânul să pară mai mare cu cel puțin o dimensiune.
 • Reduceți consumul de alcool și renunțați la fumat.
 • Practică yoga pentru a strânge mușchii sânilor și pentru a aduce dimensiunea cea mai apropiată de obiectivul tău.

Acum, că știi cum să reduci dimensiunea sânilor în 7 zile, lucrează la obiectivul tău și nu te va împiedica să obții doar forma sănătoasă a sânilor la care ai visat întotdeauna. Dintre numeroasele opțiuni, alegeți-vă cea mai favorabilă alegere și lucrați la ea pentru următoarele 7 zile într-o rutină definită pentru a vedea o diferență vizibilă în cel mai scurt timp.