9 modele și modele elegante de salopete fără spate

Primele salopete au fost găsite doar în sport și îmbrăcăminte de lucru și nu au fost o ilustrare a glamourului. De-a lungul timpului, salopetele au apărut ca un fluture dintr-un cocon și au devenit din ce în ce mai pline de farmec. Salopetele se potrivesc perfect stilului de viață ocupat al fiecărei femei. Salopetele fără spate sunt simple și pot fi purtate pentru orice ocazie.

Cele mai recente și la modă modele de salopete fără spate pentru femei:

Iată cele mai bune salopete fără spate pentru femei.

1. Salopete exotice fără spate:

Salopete exotice fără spate

Salopetă neagră fără spate un adevărat clasic, toți ochii vor admira cu siguranță această ținută. Are un corset fără mâneci cu gât în ​​V. Spatele deschis are curele încrucișate dându-i un aspect erotic. În talie este o bandă de elastic și are pantaloni cu picioare largi.

2. Salopetă de îmbrăcăminte fără spate roșie:

Salopetă de îmbrăcăminte fără spate roșie

O salopetă roșie este confecționată dintr-o țesătură din crep total fabuloasă. Este o ținută care îmbrățișează silueta potrivită pentru o formă de corp slabă. Prezintă foarte bine cifra. Are un gât în ​​V și o talie potrivită. O îmbrăcăminte perfectă de seară însoțită de o pereche de tocuri cu bretele.

3. Salopetă fără spate din satin:

Salopetă fără spate din satin

Acesta este un costum de lungime întreagă, din material satin-mătase, fără mâneci, cu gâtul capului, bandă elastică pentru talie și două buzunare laterale înclinate. Are un fund cu manșetă care oferă un aspect umflat pantalonilor.

4. Salopetă fără mâneci cu halter:

Salopetă fără mâneci

Fabricat din crep alb sau material de mătase, această salopetă albă este cu guler și fără mâneci. Este fără spate și cu picioarele largi. Combinați-l cu o pereche de tocuri albe și inele lungi de perle. Este o îmbrăcăminte de seară absolut perfectă.

5. Salopetă fără spate cu dungi:

Salopetă fără spate cu dungi

Aceasta este o salopetă tipică fără bretele din anii ’90. Fabricat din material rayon, este cu dungi alb-negru. Este un adevărat obiect vintage, cu picioare largi și o bandă cu talie largă. Aceasta este însoțită de o pălărie neagră cu margini largi și o pereche de piciorușe negre, conferă un aspect uimitor.

6. Salopetă cu mâneci lungi fără spate:

Salopetă cu mâneci lungi fără spate

Această salopetă lungă cu mâneci fără spate este fabricată din poliester și se poate întinde. Are mâneci lungi și gât rotund. Are pantaloni lungi care se potrivesc drept. Tocurile cu creion roșu sau negru sunt suficiente pentru a vă oferi un aspect plictisitor.

7. Salopetă fără spate Slinky:

Salopetă fără spate Slinky

Un costum fără spate slinky, cu un aspect ucigaș, materialul este din corset cu imprimeu animal leopard, cu pantaloni cu picioare înguste. Are un corset frontal cu fermoar, cu guler nasturat în spate și are un design cu talie înaltă. Designul completează figura și una dintre ținutele perfecte pentru o ieșire de noapte.

8. Salopetă fără spate Body Con:

Salopetă fără spate Body Con

Această salopetă fără spate va primi cu siguranță priviri nesfârșite. Se potrivește ca o mănușă. Are un decolteu în V adânc și o talie înaltă. Se strânge în picioarele recoltate pentru un aspect casual. Curelele de spaghete dau un aspect chic. Pantofii cu toc înalt, ascuțiți, se potrivesc foarte bine cu această ținută fără spate.

9. Salopetă fără spate:

Salopetă fără spate

Această salopetă fără spate colorată în rugină este uimitoare și unică. Are mâneci scurte de umăr, cu o fantă superioară centrală, precum și picioare lungi conice și un spate central mic. Are un fermoar metalic contrastant în spate.

Salopetele fără spate sunt un ansamblu minunat pentru o noapte perfectă sau petreceri de seară. Este un supliment necesar la garderoba celui care iubește să petreacă. Diferite stiluri și combinații au apărut de-a lungul anilor și creațiile minunate ale designerilor înfloresc întotdeauna.

Picioarele lungi, picioarele largi, conice, stilul pantaloni scurți sunt câteva creații demne de menționat. O varietate de mixuri și chibrituri au împodobit dulapurile de-a lungul anilor. Salopeta este o ținută care nu pare să moară niciodată. Este iubit de fetele care merg la facultate, deoarece sunt foarte confortabile și ușor de purtat.