Top 11 salonuri de tatuaje din Bangalore

Există diverse saloane de tatuaje în Bangalore, de unde puteți obține un design realizat permanent pe corp. Există unele saloane care sunt destul de vechi și profesioniștii, deși vă pot percepe mari, dar veți putea obține modele 3D sau în relief de la ele.

Saloane de tatuaje în Bangalore

Cei mai buni artiști de tatuaje din Bangalore:

Mai jos sunt primele 11 saloane de tatuaje din Bangalore, de unde puteți obține designul preferat.

1. Saloane de tatuaje Xtreme:

Salonul de tatuaje Xtreme este considerat a fi cel mai bun salon de tatuaje din Bangalore, condus de Srinivas și prietenii săi. Acești artiști (Srini, Ramya, Sanjay Raj, Devil Dhemu, Sanju, Gautham Jackie) sunt creativi la tatuajul fotorealist & piercing de precizie, punct. Cunoștințele și profesionalismul lor nu pot fi înfrânate. Dacă doriți să creați modele creative de tatuaje, atunci acestea sunt un studio la care să vă îndreptați pentru următorul tatuaj.

Xtreme Tattoo Parlors

Cum să ajungem acolo :

  • Adresa Jayanagar: # 12, etajul 1, drumul principal 9, blocul 4 Jayanagar, lângă biroul RTO Jayanagar, vizavi: Bazarul Janata, pe lângă uniformele Chouhan, Bangalore – 560011.
  • Adresa DVG Road: # 85 / 1-2, DVG Road, Opus: Liberty showroom, Aproape: Hotelul Upahara Darshini, Basavanagudi, Bangalore-560004.
  • Adresa Hanumanth nagar: # 8, Mount Joy Road, Hanumanth nagar, lângă: pat cu benzină HP & Pensiunea pentru băieți BMS, Bangalore – 560019.
  • site-ul www.xtremetattoos.co.in
  • sunați: 8884888805/9886652084.

2. Pradeep Junior Tattoo Studio:

Pradeep Junior Tattoo Studio

Acesta este deținut și condus de Pradeep Junior. Acesta este un mod foarte cunoscut pentru a vă realiza designul permanent. Acești oameni personalizează în lucrări de artă de înaltă calitate, cum ar fi 3D sau chiar cele mai întunecate modele tribale și cu culori închise. Dacă sunteți în căutarea altor modele de fete normale și obișnuite, atunci și ele vă pot ajuta. Ei au păstrat o bună bază de recorduri din 2009, când a fost deschis acest magazin. Prin urmare, dacă doriți modele create personalizate, acești oameni au chiar și cei mai creativi artiști care pot desena un design întreg pentru dvs. și pot face acest lucru în funcție de adecvarea dvs..

3. Studio de tatuaje Dark Arts:

Studio de tatuaje Dark Arts

Acesta este deținut și condus de Pradeep Menon și mulți dintre clienții săi îl cunosc prin munca creativă și artistică pe care o face. De aici puteți obține nu doar îndrumări, ci și modele artistice. A renunțat la slujbă și a început să-și asume profesional munca de cernelit. Acesta este cel mai bun studio de tatuaje din Bangalore.

4. Gold Touch Tattoo Studio:

Studioul de tatuaje Gold Touch

În acest magazin veți obține îndrumări cu privire la procedura de proiectare și, de asemenea, precauțiile pe care trebuie să le luați pentru a obține culorile și designul după cum a fost făcut. Se află în Indiranagar. Acesta este cel mai bun studio de tatuaje din Bangalore.

5. Tatuaje Buddha:

Tatuaje Buddha

Acestea oferă mai multe tipuri de modele din care puteți alege sau puteți comanda și modele personalizate. Puteți găsi acest magazin lângă Big Bazaar, Nagavarapalya Main Road.

6. Expresie eternă:

Expresie eternă

Acești oameni sunt specializați într-o varietate de modele. Au, de asemenea, mulți asistenți pentru a vă ajuta să realizați proiectarea corect.

7. Kraayonz Tattoo Studio:

Kraayonz Tattoo Studio

Aceasta a fost inițial o parte a studiourilor de lanț situate în Bangalore pe care Sameer Patange le deținea. Adresa este magazinul nr. 8, al clădirii Arcade Raheja, Koramangala. Puteți obține mai multe informații pe site-ul lor. http://www.kraayonz.com/

8. Heavens Tattoo Studio:

Heavens Tattoo Studio

Acesta este un studio foarte bine cunoscut de unde vă puteți realiza designul la prețuri accesibile. Puteți obține mai multe informații despre detalii de pe site-ul lor web. http://heavenstattoobangalore.in/

9. Maria Tattoo Studio:

Maria Tattoo Studio

Sunt oameni foarte creativi de la care puteți obține designul. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor http://mariatattoostudio.webs.com/.

10. Studio de tatuaje Inkprik:

Studio de tatuaje Inkprik

Proprietarul acestui studio este un student instruit la nivel internațional de la cunoscutul expert în tatuaje Lancelot Wilkie. Puteți obține un design artistic de aici și puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor web. http://www.inkprik.com/. Este unul dintre cei mai buni tatuatori din Bangalore.

11. Salon de tatuaje Brahma:

Brahma Tattoo Parlor

Acesta este un studio foarte cunoscut și a fost primul care a fost deschis în oraș. Aici puteți obține cei mai instruiți artiști și, de asemenea, veți putea obține modele personalizate. Puteți obține detaliile acestora de pe site-ul lor web și aflați despre prețuri. http://www.bramhatattoostudio.in. Dacă doriți o ambianță bună și, de asemenea, artiștii instruiți cărora le place să facă cele mai creative lucrări pentru clienții lor, de aici ar trebui să vă realizați designul. De asemenea, vă pot ghida în ceea ce privește culoarea și, de asemenea, îngrijirea ulterioară. Este unul dintre cele mai bune saloane de tatuaje din Bangalore.