Top 10 saloane de tatuaje din Chennai

Tatuajul este o formă populară de artă. Puteți obține o varietate de modele, cum ar fi azteca, asiatică și alte modele florale. Există diverse magazine care oferă acest serviciu în Chennai.

Saloane de tatuaje în Chennai

Cele mai bune salonuri de tatuaje din Chennai:

Mai jos sunt primele 10 saloane de tatuaje din Chennai pentru a obține designul dvs. de la ea.

1. Magazinul de tatuaje Yantra din Chennai:

Saloane de tatuaje în Chennai

Acest magazin este deținut și administrat de Sekhar. Acesta este un magazin foarte popular din momentul în care a fost deschis. Puteți obține o varietate de modele de tatuaje de la acest artist. Puteți, de asemenea, să verificați galeria lor de imagini și să obțineți mai multe informații de pe site-ul lor web la http://www.yantratattoos.com/. Acești oameni sunt, de asemenea, specializați în modele de acoperire.

2. Magazinul de tatuaje Talisman din Chennai:

Magazin de tatuaje Talisman în Chennai

Acesta este un studio foarte popular, care oferă o varietate de modele diferite. Puteți verifica, de asemenea, galeria lor de lucrări de artă și diferitele tarife și prețuri la care își oferă serviciile. Multe vedete din sud au primit desenele lor de la acest magazin. Deci, dacă doriți un design personalizat sau doriți un design de font mic, puteți verifica magazinul lor. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor web la http://www.talismantattoos.in/. Acesta este unul dintre cele mai bune saloane de tatuaje din Chennai.

3. Magazinul de tatuaje Panther din Chennai:

Magazin de tatuaje Panther în Chennai

Acesta este un loc bine cunoscut în Chennai și mulți actori și actrițe de film din sud și-au luat desenele. Dacă doriți să imprimați un model personalizat, puteți verifica galeria lor de imagini și puteți verifica informațiile despre prețurile și tarifele pe care le percepe acest magazin. Puteți obține tribale, de tip fată sau orice altă varietate de imprimeuri florale din acest magazin. Puteți obține mai multe informații de pe site-ul lor la http://www.tatcodesign.com/electric-rose-tattoo/panther-tattoos-chennai/.

4. Irezumi Tattoo Studio În Chennai:

Irezumi Tattoo Studio În Chennai

Acesta este un studio bine cunoscut de la care puteți obține designul. De aici puteți obține orice tip de florale, insecte sau orice alte modele aztece. Tarifele și tarifele acestora pot fi cunoscute de pe site-ul lor web la http://www.tattoosindia.com/. Este cel mai bun magazin de tatuaje din Chennai.

5. Studio de tatuaje Black Magic Body Art în Chennai:

Studio de tatuaje Black Magic Body Art în Chennai

Acest magazin este specializat în modele de acoperire. Dacă doriți un design la modă pentru a vă acoperi vechiul design, atunci puteți verifica acest magazin. Puteți obține mai multe informații de pe pagina lor de carte de pe https://www.facebook.com/blackmagicbodyartstudio.

6. Tatuaje Geo:

Geo Tatuaje

Acesta este un magazin foarte cunoscut care oferă modele permanente. Puteți verifica varietatea de modele pline de farmec oferite de acest magazin, cum ar fi maori, imprimeuri florale și alte modele artistice. Puteți obține mai multe informații și aflați despre tarife de pe site-ul lor web la http://www.geotattoos.com/. Este cel mai bun tatuator din Chennai.

7. Maha Tattoo Studio În Chennai:

Maha Tattoo Studio În Chennai

Multe vedete din sud și-au luat desenele de la acest magazin de la Mylapore. Puteți obține mai multe informații și puteți verifica galeria lor de imagini la http://www.justdial.com/Chennai/Maha-Tattoo-Studio-%3Cnear%3E-Mylapore/044PXX44-XX44-120517145940-M7S8_BZDET. Este unul dintre saloanele populare de tatuaje din Chennai.

8. Studio de tatuaje Living Ink în Chennai:

Studio de tatuaje Living Ink în Chennai

Acesta este un renumit magazin de cerneală din sud. Puteți verifica tarifele și desenele lor artistice pe site-ul lor web la http://www.getithotdeals.in/deal/living-ink-tattoo-studio-get-79-discount-offer-on.

9. Magazinul de tatuaje din Chennai:

Magazinul de tatuaje din Chennai

Acesta este un loc popular de modele de artă corporală de unde puteți obține un design tribal sau asiatic. Dacă doriți să luați cursuri de la acest magazin, puteți învăța această artă de la profesioniștii din acest studio. De asemenea, puteți obține modele de păsări sau alte tipuri de modele personalizate pentru a se potrivi gusturilor dvs. Puteți obține informații despre prețuri și imagini din galeria de designuri de pe site-ul lor web la http://thetattooshop.co.in/. Este unul dintre cele mai bune centre de tatuaje din Chennai.

10. INK-The Tattoo Studio In Chennai:

INK-The Tattoo Studio In Chennai

Acesta este un magazin popular de unde vă puteți obține designul în Chennai. Puteți obține mai multe informații și puteți verifica, de asemenea, galeria de modele pe pagina lor de pe pagina de față. El este, de asemenea, cel mai bun tatuator din Chennai.

Ajută-i să câștige acei centimetri în plus. Chiar dacă pachetul vă va asigura o creștere rapidă și rapidă, aceste substanțe și stimulatori conțin în sine substanțe chimice, medicamente și steroizi care nu sunt compatibili cu corpul. Acești stimulatori se încurcă cu hormonii naturali ai corpului, limitându-l astfel. Odată ce încetați să le luați, vă veți întoarce de unde ați început. Respectați întotdeauna bolile naturale în cazul modificărilor corpului. Nu vă deranjează https://www.facebook.com/INK.The.Tattoo.Studio.