Top 15 modele atractive de rochii din dantelă pentru femei în tendință

Rochiile pentru fete sunt alegerea preferată de făcut atunci când te îmbraci pentru o ocazie. Rochiile din dantelă sunt partea de sus a acestei alegeri, deoarece emană eleganță și frumusețe. Materialul din dantelă este complicat, iar desenele sunt în mare parte uimitoare. Puteți alege din gama de rochii din dantelă care sunt prezentate aici și apoi să obțineți cea mai bună. Folosiți aceste rochii pentru ocazii formale, cum ar fi nunți, zile de naștere sau unele festivaluri. Faceți culorile să apară cu căptușeală din satin. Puteți încerca, de asemenea, să conturați goluri care adaugă un pic de farmec rochiei.

Rochii moderne și frumoase din dantelă pentru femei cu imagini:

Să ne uităm la cele mai bune modele de rochii din dantelă.

1. Rochie din dantelă cu mânecă scurtă:

Rochie din dantelă cu mânecă scurtă

Aceasta este o rochie superbă din dantelă albastră, care are mâneci scurte. Gâtul înalt al rochiei o face să arate uimitor. Rochia este scurtă și mult deasupra genunchiului. Are două straturi în partea de jos, care sunt asfaltate. Și decolteul tăiat prințesă este minunat.

2. Rochie din dantelă cu spate:

Rochie din dantelă cu spate

Rochiile din dantelă sunt la modă tot timpul sezonului, mai ales în timpul ocaziilor speciale. Aceste rochii pot fi seducătoare și simple în același timp. Această minunată rochie din dantelă neagră are o căptușeală nudă. Rochia cu cravată o face uimitoare. Puteți păstra rochia lungă sau scurtă.

3. Rochie din dantelă cu mânecă lungă:

Rochie din dantelă cu mânecă lungă

Arată uimitor în această rochie sexy din dantelă, de culoare albă. Rochia cu gât înalt are mâneci lungi și este strânsă. Rochia care îmbrățișează corpul are, de asemenea, o talie minunată cu mărgele, care se vede și pe marginea rochiei. Decolteul este, de asemenea, acoperit cu mărgele minunate.

4. Rochie midi:

Rochie Midi

Alegeți această minunată rochie albă din dantelă, care are un stil de potrivire a corpului. Rochia midi este perfectă pentru majoritatea ocaziilor. Decolteul este uimitor și cu gulerul rotund. Această rochie din dantelă prezintă bine dantela, iar căptușeala fustei este doar la jumătate.

5. Mică rochie neagră:

Micuta rochie neagra

O mică rochie neagră ar trebui să facă întotdeauna parte din garderoba fiecărei fashioniste. Această rochie din dantelă neagră este o rochie minunată pe care să o ai în garderoba ta. Rochia are un gât rotund minunat și mâneci lungi. Marginile țesute ale rochiei lasă o impresie de durată.

6. Rochie cu mâneci flare:

Rochie cu mâneci flare

Alegeți această minunată rochie din dantelă cu mâneci lungi, care are un model minunat. Manșonul flare este un model distinctiv care arată uimitor. Căptușeala interioară este pusă doar pe corset și fusta din talie. Centrul este fără căptușeală și acest lucru dă efectul gol.

7. Rochie din dantelă camisole:

Rochie din dantelă camisole

Această superbă rochie din dantelă roșie este concepută ca un camisol. Curelele subțiri de umăr sunt frumoase și te fac să arăți sexy. Culoarea dantelă roșie este remarcabilă și o puteți purta cu ușurință pentru o întâlnire romantică la cină. Tăierea profundă a decolteului este, de asemenea, atrăgătoare.

8. Rochie cu gât cu punct:

Rochie cu gât cu punct

Alegeți această rochie sexy din dantelă roz cu gâtul lui Bardot ca rochie de bal. Această rochie îți oferă un design minunat care îmbrățișează silueta. Mânecile capacului sunt drăguțe și elegante. Puteți adăuga o curea frumoasă sau o curea subțire de dantelă în sine. Dantela în sine este complicată în design.

9. Rochie cu mânecă 3/4:

Rochie cu mâneci 3/4

Această rochie din dantelă cu mâneci oferă un aspect uimitor. Rochia cu mâneci 3/4 are un design minunat din dantelă ajurată. Rochia bodycon este îmbrățișată cu figuri și se aprinde frumos în partea de jos. Culoarea galbenă a rochiei este minunată și o poți purta cu ușurință pentru o ocazie formală.

10. Rochie A-line:

Rochie A-line

Alegeți această rochie din dantelă lungă cu șampanie pentru un aspect romantic și de mireasă. Rochia cu linie A are o talie imbratisata cu figuri. Fâșia lungă în talie este un dop de spectacol. Gâtul adânc oferă corpului tău curbele de care are nevoie. Mânecile de capac acționează ca un design frumos.

11. Rochie din dantelă cu margele:

Rochie din dantelă cu mărgele

Încercați această superbă rochie lungă cu podea cu dantelă cu mărgele la corsaj. Rochia albastră din dantelă este absolut uimitoare și are finisajul satinat în partea de jos. Corsetul este realizat din material de dantelă care este apoi decorat cu mărgele. Talia scobită este, de asemenea, atrăgătoare.

12. Rochie din dantelă fără spate:

Rochie din dantelă fără spate

Îndrăzniți cu această rochie scurtă din dantelă fără spate și faceți capul să se întoarcă. Designul din dantelă este complicat și are margini deschise. Rochia fără spate are un design care îmbrățișează silueta. Fermoar invizibil în spate menține rochia în poziție. Încercați această rochie îndrăzneață și veți fi discuția orașului.

13. Rochie cu gâtul bărcii:

Rochie cu gât de barcă

Alegeți această rochie uimitoare din gât din dantelă cu designul gâtului bărcii. Acest design este perfect pentru a vă accentua decolteul. Gâtul bărcii îți oferă un aspect larg care completează silueta ta. Alege această rochie cu mâneci lungi pentru un aspect elegant. Acest lucru este bun pentru nunți, festivaluri sau alte ocazii oficiale.

14. Rochie de mireasa din dantela:

Rochie de mireasa din dantela

Pentru ca mireasa să fie nu există nimic care să vorbească despre eleganță ca o rochie de mireasă din dantelă. Această frumoasă rochie din dantelă este spectaculoasă cu coada de pește și traseul său lung. Mânecile cu șapcă ale rochiei fac ca mireasa să pară divină. O tiară simplă va completa aspectul și îl va face să fie o zi de neuitat.

15. Rochie din dantelă tăiată:

Rochie din dantelă tăiată

Mergeți în stil vintage cu această rochie de dantelă decupată. Acest decolteu al rochiei este o găleată și acest lucru vă oferă o rochie bine potrivită. Această rochie face o declarație extraordinară cu flare în talie. Stilul vintage este, de asemenea, popular, deoarece au cele mai bune modele. Puteți încerca și aceste stiluri pentru ca acel aspect diferit să iasă în evidență într-o mulțime.

Rochiile din dantelă sunt simbolul frumuseții. Aceste rochii pot fi realizate cu toate tipurile de modele, cum ar fi mâneci scurte, mâneci lungi, gâturi adânci sau gât înalt. Rochiile lungi din podea sau din dantelă scurtă sunt un alt mod minunat de a te purta elegant. Rochia din dantelă este realizată cu material din dantelă căptușit cu satin. Acest material din dantelă poate fi complicat și uimitor.