9 rochie patinantă elegantă și elegantă pentru femei în trend

Rochiile Skater sunt cele care se poartă pentru ușurința și confortul pe care le oferă și, în același timp, ne face să ne simțim speciali cu seria de colecții de designer. De la mâneci Bardot mâneci prea lungi și de la patinatori de lungime scurtă până la lungă, și apoi de la poliester la țesături sintetice, toate sunt disponibile în acest tip de ținute unice. Mai mult decât atât, micuțele fetițe își pot dori, de asemenea, să o dețină.

Rochii patinatoare noi și frumoase pentru femei cu imagini:

Iată Top 9 modele de rochii skater atât pentru fete, cât și pentru femei.

1. Rochie de skater pe umeri:

Rochie de patinaj pe umeri

Vă prezentăm cele mai bune dintre colecția de rochii skater negre din plasă, care merită purtată ca o ieșire de noapte. Are elastic de pe decolteul umerilor, cu jumătăți de mâneci, împreună cu corsetul. De asemenea, are o centură de plasă transparentă pentru a accentua talia și apoi cu un fermoar ascuns.

2. Rochie skater cu halter gât:

Rochie skater cu halter gât

Iată rochia de patinaj roșie fericită cu model de gât halter. Are un tiv asezat cu un design detaliat pe piept, care se extinde până la partea inferioară a spatelui. Are o talie măgulitoare cu un model de fustă curgătoare. Închiderea cu fermoar este păstrată ascunsă în spate.

3. Rochie skater cu dungi multiple:

Rochie patinatoare cu dungi multiple

Aruncă o privire acestei fermecătoare rochie skater midi care are un model cu dungi multiple pe toată țesătura gălbuie. Materialul folosit pentru țesătură este 100% poliester și este ideal și pentru vară. Această rochie skater tip midi are fermoar cu fermoar în partea inferioară a spatelui.

4. Rochie patinatoare cu dantelă cu bretele:

Rochie patinatoare cu dantelă cu bretele

Alegerea de a obține o rochie de skater se va îndeplini numai dacă o obțineți ca o rochie de skater floral. Această ținută are aplicații din dantelă în partea din față pe partea din piept. Această colecție de rochii cu bretele este alcătuită din poliester și, cu aceasta, poți lovi vara cu un breton. Are imprimeuri florale pe toată rochia la care poți asorta o colecție superbă de sandale.

5. Rochie skater fără mâneci Bardot:

Rochie skater Bardot fără mâneci

Dacă vă pasionează mânecile și gâtul de tip Bardot, atunci acesta este. Iată ținuta extrem de modernă a rochiei lungi skater cu un design unic. Este o rochie maro strălucitoare formată din satin cu imprimeuri florale peste tot. Există o margine largă pentru a evidenția designul gâtului și mânecilor de tip Bardot. Acesta este excelent pentru colectarea sezonului de primăvară.

6. Rochie de skater Party Glam:

Rochie Skater Party Glam

Aici puteți vedea cea mai uimitoare gamă de rochii skater pentru femei destinate să poarte petrecerea. Este îmbrăcăminte de tip umeri, cu mâneci pline. Este alcătuit din bumbac pur, cu flare de tip designer, în partea fustei albe, umbrite, care este, de asemenea, ornamentată cu o dantelă neagră de contrast.

7. Rochie mini skater cu mânecă lungă:

Rochie mini skater cu mâneci lungi

Nimic nu este mai plin de farmec decât această rochie elegantă mini skater cu mâneci lungi. Are o inserție nudă, cu talie măgulitoare cu model în fustă. Îl puteți asorta cu un ambreiaj superb și o pereche de tocuri cu el.

8. Rochie de skater pentru fete de top:

Fete Top Frill Skater Dres

Descoperă această frumoasă și drăguță rochie de skater pentru fete de culoare roz. Este franjurat în partea de sus și are mâneci unice pentru a face mica ta prințesă specială. Este nervurat în material satinat cu finisaj mat și acest lucru este până la genunchi. Poate fi ținuta preferată a fetei tale dacă este asortată cu o pereche strălucitoare de sandale.

9. Rochie patinatoare cu mâneci din dantelă:

Cămașă cu mâneci din dantelă Skater Dress

Acum este momentul să aruncăm o privire asupra culorii preferate din toate timpurile unei rochii albe de skater. Aici, rochia este tricotată cu dantelă în partea de sus și este alungită până la mâneci scurte. Fusta măgulitoare este de un alb pur și este realizată cu material filat. Partea superioară este, de asemenea, căptușită cu o țesătură filată.

Dorința fiecărei femei este de a încerca o colecție nouă și orbitoare care se încadrează în tendințele modei. Aceste rochii skater sunt pline de farmec și prea elegante pentru a-și marca atitudinea. Există, într-adevăr, game largi în această categorie pentru a alege. Sunt disponibile și în toate culorile și desenele variabile. În funcție de vreme și de dorința cuiva, am putea să o selectăm pe cea potrivită pentru alegerea noastră.