9 Rochie modernă și elegantă pentru femei și rochie flare

Rochiile potrivite și flare au rochii strânse până la talie, iar apoi devine răsucite. Oferă o formă frumoasă a corpului oricărei doamne de dimensiuni. Partea inferioară a corpului conține fusta evazată, iar partea superioară este ca un vârf. Această rochie fit și flare oferă un aspect anxios și incitant. Te face să arăți ca având o siluetă perfectă. Chiar și doamnele grase pot purta o astfel de rochie fără să se jeneze.

Fit nou și la modă & Rochii Flare pentru femei la modă:

Încercați aceste rochii Top 9 Fit n Flare pentru orice ocazie.

1. Fit Floral & Rochie Flare:

Fit Floral & amp; Rochie Flare

Este îmbrăcat în țesătură creponată și rochie flare în culoarea albă și roz. Culoarea de bază a rochiei este albă, cu un imprimeu frumos de flori roz. Rochia are un gât rotund cu mâneci fără mâneci și are petale pe porțiunea flare. Rochia oferă un aspect decent.

2. Fit-Tie Fit & Rochie Flare:

Fit-back Fit & amp; Rochie Flare

Această rochie în formă de flare are un model superb pe spate. Este o rochie simplă roșie care conține un stil uimitor al gâtului. Există un model de gât în ​​formă de pătrat adânc pe spate cu un nod și, din nou, este decupat. Designul din spate oferă un aspect sexy doamnei.

3. Lusty Fit & Rochie Flare:

Fit Lusty & amp; Rochie Flare

Este o rochie neagră și flare, cu o tăietură specială a gâtului în față. Există o închidere cu nasturi pe gât și țesătură transparentă atașată la umăr și mâneci. Rochia este puțin deasupra genunchiului, ceea ce arată cool. Rochia este plină de vigoare.

4. Striped Fit & Rochie Flare:

Striped Fit & amp; Rochie Flare

Este o rochie de cocktail care se potrivește și se aprinde cu un model în dungi. Pe rochie sunt sculptate dungi de nuanță roșie deschisă și închisă, decorate cu o centură subțire neagră pe talie. Partea mai întunecată a rochiei este strălucitoare și oferă un aspect luminos.

5. Dezactivați umărul & Rochie Flare:

Închidere pe umăr & amp; Rochie Flare

Această rochie albă, în formă de flare, are un stil de rochie pe umăr. Există dungi de culoare albă și albastră, iar pe tot umărul este fixată o margine plăcută. Mânecile au și rachete. Această rochie până la genunchi arată excelent.

6. Fit tipărit & Rochie Flare:

Fit & amp; Rochie Flare

Această rochie în formă de flare și mâneci conține imprimeuri de flori de dimensiuni mari. Rochia neagră are un model floral violet deschis și conține, de asemenea, căptușeală multicoloră în interiorul florii. Există mâneci scurte și un strat cu margele în partea de jos.

7. Fit punctat & Rochie Flare:

Fit punctat & amp; Rochie Flare

Este o rochie cu mânecă lungă și flare care conține un imprimeu alb cu buline. Rochia este scurtă și are mâneci mari. Rochia are un design floral peste imprimeu punctat. Materialul rochiei este moale și neted, ceea ce vă oferă confort la purtare.

8. Fit Belted & Rochie Flare:

Fit & amp; Rochie Flare

Este o rochie din dantelă și flare de culoare roșie. În interior există o țesătură din satin de culoare argintie, cu costuri de dantelă. Dantela exterioară conține lucrări florale de croșetat și este transparentă. Partea inferioară a mânecilor și a rochiei are un gât de formă circulară care dă straturi.

9. Potrivire plină de farmec & Rochie Flare:

Fit & amp; glamour Rochie Flare

Această rochie fit n flare este capabilă să ofere un aspect de celebritate. Există un gât închis cu un buton pe spate. În față, există o tăietură dreaptă pe zona pieptului. Rochia are un model excentric fără spate care stârnește interesul spectatorilor.

Porțiunea rochie a rochiei îți va ascunde coapsele grase și te va face să arăți înfrumusețat. În prezent, rochiile de tip fit și flare sunt foarte solicitate. Poate fi purtat de doamnele de orice vârstă și în orice formă. Nu necesită accesorii potrivite cu acesta.