9 modele noi și elegante de rochie bandaj pentru femei

Rochiile cu bandaj sunt o rochie formată dintr-o fixare strânsă, care arată că dă o îmbrățișare strânsă corpului. De obicei, acestea sunt alcătuite dintr-o țesătură extensibilă, care conferă confort corpului. Se pare că bandajele sunt înfășurate în jurul corpului, afișând multe straturi pe rochie. Este alcătuit din multe culori și din multe tipărituri. Modelul de bandaj poate fi de asemenea pe gât, pe rochie și peste rochie. Aceste tipare de bandaj cer un nivel ridicat de idei inovatoare.

Ultimele și la modă rochii de bandaj pentru femei în tendință:

Obțineți această top 9 rochie bandaj pentru colecțiile dvs. de garderobă.

1. rochie bandaj din spate:

Rochie bandaj din spate

Această rochie bandaj roșie are un model atrăgător în spate. Partea inferioară a spatelui este decorată cu bordură de dantelă a Crucii Roșii și deasupra, există o curea roșie orizontală adiacentă ambelor părți ale umărului. Pe rochia inferioară există, de asemenea, un design bandaj cu nuanța roșie deschisă. Această rochie de culoare roșie va fi aleasă în funcție de nevoile dvs. de îmbrăcăminte de ocazie sau petrecere.

2. Rochie bandaj fără bretele:

Rochie bandaj fără bretele

Este o rochie bandaj alb strălucitor, fără bretele. Umărul are o țesătură circulară de tip bandaj alb, iar pe talie este fixată și o bandă albă de bandaj. Rochia este împărțită în patru trepte, având o bluză și o fustă și toate sunt simple. Dacă sunteți pozitiv cu alegerea rochiei, atunci aceasta ar trebui să încercați sigur.

3. Rochie bandaj criss cross:

Rochie Bandaj Criss Cross

Este o rochie neagră cu bandaj negru, cu un model de bandaj atrăgător în zona pieptului. Mijlocul întregii rochii are curele subțiri în stil încrucișat. Pe partea de sus pansamentele sunt transparente, iar pe partea inferioară este deasupra rochiei.

4. Rochie bandaj bodycon:

Rochie bandaj bodycon

Această rochie de bandaj cu mânecă lungă are o lucrare completă de bandaj unilateral. Există un gât rotund adânc cu mâneci de dimensiuni mari. Aceasta este o rochie de tip puțin strâns și pe partea corpului, există o curbă completă pe panoul de trecere, cu un nod la capăt. Rochia are un stil de îmbrățișare a corpului.

5. Rochie de bandaj cu gât înalt:

Rochie bandaj cu gât înalt

Este o rochie de bandaj roz cu gât înalt. Pe umăr se realizează panouri de bandaj pentru gât. Designul centurii arată, de asemenea, ca un bandaj din dantelă. Această rochie scurtă are mâneci formate din bandaje care arată de dorit.

6. Rochie de bandaj cu guler:

Rochie bandaj cu guler

Este o rochie de bandaj atât de sexy care acoperă gâtul ca un choker. Are un umăr acoperit cu bandaj alb și altul fără curele. Pe o parte, bandajul este spânzurat. Rochia este concepută pentru a fi senzuală, afișând o zonă mult deschisă.

7. Rochie cu bandaj frontal cu curele:

Rochie bandaj frontal cu curele

Este o rochie bandaj albastru midi cu model gât bretel. Rochia are curele asemănătoare spaghetelor, cu gâtul adânc, mobilate din nou cu curele de bandaj care merg pe ici pe colo. Bandajul drept mijlociu conectează alte designuri de curele.

8. Rochie bandaj cu imprimeu din folie:

Rochie bandaj cu imprimeu din folie

Este o rochie de bandaj auriu care arată minunat. Se pare că rochia este construită din bandaje aurii și aceste bandaje au imprimeu ca o folie. În față, este un guler cu halter cu modelul gâtului tăiat pătrat în partea din spate.

9. Rochie de bandaj la modă:

Rochie bandaj la modă

Această rochie bandaj verde are mărimea plus, având nuanțe de culoare. Corpul este acoperit cu pansamente cu nuanțe de verde, violet și galben, oferind o culoare verde majoră. Există și tăieturi pe ambele părți ale taliei și pe spate.

Creația artistică a rochiei de bandaj trebuie dezvoltată din idei unice. Aceste lucrări de bandaj pot fi largi sau subțiri în funcție de cerințele sale. Rochia de bandaj are o muncă de design cultivată și demnă.