9 Cea mai recentă și mai bună colecție de rochii de întoarcere în 2021

Colecția de rochii de întoarcere ar face din orice femeie sau fată o fashionistă profesionistă. Stâncați-vă garderoba cu una dintre cele mai tari colecții de rochii de întoarcere, disponibile în toate dimensiunile, culorile și desenele. De asemenea, sunt disponibile sub formă de modele lungi, scurte și de bal.

Rochii frumoase și atractive pentru femei la modă:

Iată câteva modele de top 9 de rochii de acasă.

1. Rochie de tip spandex pentru teatru:

Rochie de tip spandex tip teacă acasă

Credeți sau nu, această rochie sexy de întoarcere la domiciliu este gama super uimitoare de ținute pentru femei pe tot parcursul anului. Da, este rochia ideală pentru iarnă, vara toamna și, de asemenea, sezonul de primăvară. Acest model de decolteu cu halter cu model de siluetă de teacă argintie face atrăgător. Este alegerea perfectă pentru toți iubitorii de modă. Fetele care arată un pic mai diferit de rochie decât aceasta sunt o alegere bună sigur.

2. Rochie de sampanie din sifon:

Rochie de sampanie din sifon

Profitați de ocazia de a face din această ținută cea preferată, fără a pierde această șansă de a obține o colecție superbă de rochii de întoarcere în 2016. Acesta este un model de tip scurt, cu margele strălucitoare în partea de sus, inclusiv decolteul. Este cea mai dulce colecție de rochii de șampanie pentru șaisprezece ani.

3. Rochie de întoarcere din dantelă neagră:

Rochie de intoarcere din dantela neagra

Acum, aceasta este șansa ta de a câștiga un look extraordinar cu această rochie neagră la modă de acasă. Acesta este un model scurt de tip miriște, realizat în întregime doar cu material din dantelă neagră. Este o rochie cu margele festonată până la genunchi, cu stilul semnăturii anilor 1950.

4. Rochie de casă încorporată cu pene:

Rochie de casă încorporată cu pene

Îmbrăcați-vă în pene? Da, este. Această rochie scurtă de acasă nuanță de jad Aqua are pene cusute pe fusta sa scurtă. Are un model de bust structurat în formă de drăgălaș și are o centură largă încrețită în talia sa naturală.

5. Rochie scurtă roșie de casă din tulle:

Rochie scurtă de casă de culoare roșie din tulle

Această rochie strâmtă de acasă este strălucitoare în modelul de paiete fierbinți, cu tăieturi drăguțe de tul roșu scurt. Are gâtul pur și este ornamentat cu margele și cristale pe partea de sus. Este o rochie drăguță cu mărgele, cu o potrivire strânsă.

6. Rochie de întoarcere cu talie cu mărgele:

Rochie de întoarcere cu talie cu mărgele

Este o altă colecție uimitoare de rochie roșie de întoarcere acasă cu talie cu mărgele. Este o țesătură moale de culoare roșie scurtă, cu un gât elegant. Aceasta este o rochie potrivită în sezonul de iarnă sau în orice moment de petrecere, cum ar fi Crăciunul sau orice petrecere de dans de sărbătoare.

7. Rochie de rețea cu materiale compensate:

Rochie de întoarcere cu material plasat

Aceasta este o rochie de casă cu mânecă lungă în nuanța albastru pentru bebeluși cu mâneci și țesătură pentru bustul superior, realizată în plasa pură și autentică. Fusta este realizată cu un model de mâneci cu mânecă, care conferă unicitate. Încercați această rochie într-un mod diferit de model în tipul de material cu mânecă completă.

8. Rochie scurtă Organza Homecoming:

Rochie scurtă Organza Homecoming

Este o colecție foarte drăguță de rochii de întoarcere la domiciliu, din modelul de model scurt din organza albastră. Aceasta este o rochie scurtă din tul, fără mâneci și are broderii din fir albastru închis în modele florale. Dacă aveți o formă slim fit a corpului, încercați această rochie pentru ocazia dvs. specială.

9. Rochia de pe umăr:

Rochie de pe umăr

Este o linie „A” de pe umăr rochie albă de acasă cu jumătate de mâneci. Porțiunea superioară este tricotată cu dantelă albă pură și cămașa cu mai multe bibelouri în modelul simplu. Cei care au o coafură creț, atunci pot încerca această singură ținută pentru sărbătoarea lor.

Aduceți acasă cel mai recent model de rochii potrivite și sexy, care vă pot arunca senzațiile interioare. Puteți folosi aceste ținute pentru diferite tipuri de ocazii, cum ar fi petreceri de nuntă regală, recepții, întâlnirea preferată, evenimente de familie etc. Puteți să nu combinați această ținută cu accesoriile preferate pentru a vă face aspectul complet și elegant..