30 de modele diferite de modele de rochii negre pentru femei

Printre diferitele tipuri de rochii disponibile, moda a fost întotdeauna parțială față de mica rochie neagră. Aceasta este o haină care este cea mai necesară într-un dulap. Rochia neagră poate fi scurtă sau lungă, iar accesoriile cu ea pot fi păstrate simple sau îndrăznețe. Tipurile minunate de țesături care fac o rochie neagră sunt vaste și fiecare creează o rochie neagră unică care poate fi purtată pentru ocazii.

Cele mai recente și frumoase rochii negre pentru femei la modă:

Iată primele 30 de rochii negre pentru purtarea zilnică a fetelor.

1. Rochie cu gât festonat:

Rochie cu gât festonat

Iată o rochie neagră uimitoare care are un decolteu festonat. Rochia neagră scurtă este evazată în talie și are mâneci 3/4. Puteți purta cu ușurință această rochie pentru orice ocazie, în special o escapadă romantică și o petrecere. Această rochie este elegantă și fără multe accesorii.

2. Rochie decupată:

Rochie decupată

Acest număr sexy este o mică rochie neagră cu un model decupat. Rochia cu bretele este decupată în spate și îți oferă o senzație de sexy. Aceasta este o rochie care îmbrățișează silueta, perfectă pentru o petrecere sau o noapte. Rochia de noapte de întâlnire este uimitoare și este un must-have în garderoba ta.

3. Rochie din dantelă neagră:

Rochie din dantela neagra

O rochie din dantelă neagră este, de asemenea, ceva ce ar trebui să ai în colecția ta. Dantela uimitoare este transformată într-o rochie până la genunchi cu un gât înalt. Mânecile scurte ale rochiei și marginile sunt frunze. Rochia are un aer sexy și o poți purta pentru orice ocazie formală sau casual.

4. Rochie bodycon:

Rochie bodycon

O rochie bodycon este una din Lycra, astfel încât să îmbrățișeze corpul fără probleme. Această figură care îmbrățișează rochia de petrecere neagră este fără sudură și măgulitoare. Curelele subțiri ale rochiei sunt delicate și arată sexy. Aceasta este o rochie perfectă pentru orice petrecere la care ați participa în special la o petrecere de dans.

5. Rochie din dantelă:

Rochie din gât din dantelă

Iată o rochie teacă cu decolteu din dantelă. Jugul este din dantelă și este păstrat ca un design cu gât înalt. Rochia este o rochie teacă și aceasta o transformă într-o rochie neagră sexy, care este minunată pentru nopțile de întâlnire. Rochia neagră este ceea ce ți-ai dori în colecția ta pentru acea ocazie specială. Datorită dantelei, adaugă farmecul rochiei.

6. Rochie adâncă în gât:

Rochie Deep U Neck

Întoarceți capul cu această rochie bodycon neagră și uimitoare și sexy, cu gât în ​​U. Rochia are un gât U adânc, care îți oferă toată sensibilitatea. Rochia scurtă poate fi purtată pentru petreceri și discoteci. Această rochie are curele medii, iar materialul o ajută să rămână netedă pe corp. Vă prezintă minunat toate curbele.

7. Rochie cu gât în ​​V:

Rochie cu gât în ​​V

Iată o rochie neagră de cocktail pe care vă puteți bucura să o purtați. Rochia are un gât în ​​V care este adânc și atinge talia. Rochia are pliuri largi, care o fac destul de delicioasă. Lungimea rochiei este scurtă și vă puteți bucura de sashaying în ea.

8. Rochie Bardot:

Rochie Bardot

Verificați această rochie neagră pentru femei care are gâtul de design Bardot. Bardotul care are un decolteu cu umeri descoperiți este un articol vestimentar foarte la modă. Această rochie neagră cu decolteu este renumită și multe dintre vedete pot fi văzute purtând o versiune a acesteia.

9. Rochie skater:

Rochie Skater

Iată o rochie neagră scurtă minunată, care este o rochie skater. Rochia în formă de plasă are o mică privire în talie și acest lucru o face destul de interesantă. Rochia skater se aprinde în talie. Această rochie are un design pe umăr, cu mâneci lungi. Faceți din aceasta rochia dvs. preferată pentru o ocazie specială sau pentru a vă curăța persoana iubită.

10. Rochie plisată:

Rochie plisată

Pliurile sunt un mod frumos de a structura materialul. Această minunată rochie neagră cu mâneci este ceea ce ai nevoie în colecția ta. Rochia este plisată orizontal și dantela este adăugată la decolteu și fundul fustei. Aceasta este o minunată rochie teacă, care este izbitoare în structura sa.

11. Rochie cu volane:

Rochie cu volane

Iată o rochie cu volane care te va face să te dezlănțui. Rochia neagră cu mânecă lungă este perfectă cu volan în față. Este o rochie fit și flare care are o talie cravată. Aceasta este o rochie orbitoare pentru ocazii precum petreceri, cine romantice etc. Alegeți această rochie pentru simplitate și eleganță. Cu siguranță te vei simți minunat în ea și vei fi rochia ta preferată vreodată.

12. Rochie cu spate:

Rochie spate cu bretele

Alegeți această rochie neagră și sexy, fără bretele, cu bretele. Rochia cu bretele este o alegere bună pentru fetele sexy și le oferă șansa de a-și etala aspectul minunat. Rochia în negru îi conferă purtătorului un aspect distinct, iar acest lucru este minunat pentru petreceri și cine intime.

13. Rochie formală neagră:

Rochie formala neagra

Această rochie formală neagră este perfectă pentru o invitație la o ceremonie. Această rochie formală este tăiată jos, fără umeri. Decolteul dragoste este perfect pentru a vă oferi un aspect sexy. Rochia lungă este o piesă vestimentară croită perfect, care se potrivește celor mai bune figuri.

14. Rochie cu fantă laterală:

Rochie cu fantă laterală

Aici o rochie simplă neagră a fost actualizată pentru a arăta extraordinar cu ajutorul designului simplu de modă. Fanta laterală într-o rochie lungă o transformă rapid într-un dop de spectacol. Această rochie lungă cu decolteu scăzut este ceea ce majoritatea femeilor conștiente de modă ar dori să poarte.

15. Rochie cu un singur umăr:

Rochie cu un singur umăr

Încercați această rochie simplă neagră, cu un design izbitor. Rochia cu un singur umăr poate fi o rochie grozavă de petrecere. Adăugarea de design a decupajului în față este de asemenea foarte atractivă. Această rochie până la genunchi este un exemplu perfect de îmbrăcăminte elegantă, care este orbitoare.

16. Rochie neagră:

Rochie neagră

O rochie neagră pentru femei este o alegere bună chiar și pentru femeile de mărime mare. Această rochie neagră poate fi purtată pentru orice ocazie formală sau chiar casual. Este minunat pentru petreceri și cine. Micuța rochie neagră este excelentă și pentru femeile de dimensiuni mari. Rochia învelitoare este minunată, iar cravata pe talie este ceea ce o face să arate cu adevărat specială.

17. Rochie cu buline:

Rochie cu buline

O rochie răcoroasă și briză cu buline este o idee bună pentru veri. Această rochie neagră casual este perfectă pentru ieșiri și plaje. Această rochie albă neagră este confecționată din material subțire, cum ar fi sifon, etc., care ajută la menținerea flăcării. Gâtul pătrat al rochiei oferă, de asemenea, o atracție bună.

18. Rochie de buzunar:

Rochie de buzunar

O rochie simplă și neagră simplă este un alt element minunat pe care să îl ai în garderoba ta. Această rochie de buzunar este bine structurată și cusută. Croiala dreaptă a rochiei este perfectă, iar buzunarele din față sunt atât practice, cât și elegante. Mânecile scurte ale rochiei adaugă farmecul acestei rochii simple.

19. Rochie cu volan:

Rochie cu volan

Îmbrăcat în negru vei arăta ca o zeiță în orice moment. Această uimitoare rochie neagră cu decolteu din dantelă și fustă cu volane este doar un opritor de spectacol. Tivul plin de volan al rochiei îl face destul de elegant. Veți putea să vă plimbați cu ușurință în jurul unei petreceri și să arătați superb și în ea.

20. Rochie fără spate:

Rochie fără spate

Acest amețitor al unei rochii este ceea ce aveți nevoie pentru o întâlnire romantică cu cină. Rochia fără spate este o rochie mini și are o fustă strânsă, care îmbrățișează silueta. Rochia este sofisticată și nu te face să arăți ieftin. Mânecile lungi ale rochiei sunt de asemenea un avantaj.

21. Rochie cu gâtul bărcii:

Rochie cu gât de barcă

Această rochie în stil vintage este o piesă minunată care va fi discuția prietenilor tăi. Rochia cu gât de barcă îți oferă grația și eleganța care te vor deosebi. Rochia de rochie de bal este perfectă pentru petreceri și toate ocaziile speciale. Alegeți aceasta ca o rochie clasică pe care să o purtați la ocazii formale sau semi-formale.

22. Rochie cu mânecă de flaut:

Rochie cu mânecă de flaut

Una dintre cele mai noi tendințe din lumea modei este mâneca de flaut. Această minunată rochie neagră este accentuată cu detalii albe la mâneci. Straturile manșonului de flaut sunt căptușite cu țevi albe pentru a-i da o răsucire caracteristică. Alegeți această rochie pentru o ocazie formală. Puteți accesoriza cu ușurință această rochie cu lanțuri lungi simple și cercei mici.

23. Rochie cu paiete:

Rochie cu paiete

O rochie neagră cu paiete este rochia de petrecere supremă. Această rochie strălucitoare și sclipitoare este cea care prinde ușor lumina datorită numeroaselor paiete de pe ea. Rochia neagră este perfectă pentru noapte și luminile stroboscopice ale petrecerii vă vor face să străluciți puternic. Este minunat pentru a dansa toată noaptea.

24. Rochie A-line:

Rochie A-line

O rochie frumoasă de culoare neagră este, de asemenea, o alegere bună pentru majoritatea femeilor. Această rochie specială A-line are un stil minunat de draperie laterală care o face să iasă în evidență. Rochia neagră este o rochie de petrecere perfectă, cu bandă de talie strânsă și o lungime scurtă. Această rochie fără mâneci este o alegere bună pentru tine pentru o petrecere de noapte sau o ocazie casual.

25. Rochie de noapte de bal:

Rochie de noapte de bal

Mergi la o întâlnire de bal? Apoi, această superbă rochie de bal neagră este ceea ce trebuie să aveți. Tivul asimetric ridicat al acestei rochii uimitoare este doar fantastic. Rochia cu mărgele realizată din dantelă este o asomare cu centura subțire în talie. Mânecile lungi ale rochiei îi conferă un aspect formal și vei fi cea mai frumoasă fată din oraș.

26. Rochie sirena:

Rochie sirena

O rochie neagră minunată cu stilul sirenă este, de asemenea, o alegere bună pentru seara de bal sau orice altă petrecere formală. Această rochie sirena în negru este confecționată din material satinat, ceea ce îi conferă un aspect bogat. Rochia cu umăr este un design bun pentru a face să arăți ca o diva.

27. Rochie de pene:

Rochie cu pene

Iată o rochie bodycon care are o fustă cu pene și arată absolut uimitoare. Rochia este prevăzută cu o centură în centru. Penele fustei sunt în straturi de trei și dau un bun efect de frunze. Puteți alege să aveți și blatul din material pur. Aceasta este o rochie fantastică, care este minunată pentru petreceri și discoteci.

28. Rochie neagră imprimată:

Rochie neagră imprimată

O rochie simplă imprimată este tot ce este nevoie pentru a curăța pe cineva. Această mică rochie neagră imprimată este un plus drăguț în garderoba ta. Rochia este o rochie fit și flare care se ține în talie cu elastic. Mânecile sunt, de asemenea, prevăzute cu elastic pentru a da o notă boemă. Gâtul este din nou legat cu o canetă.

29. Rochie de plajă cu ciucuri:

Rochie de plajă cu ciucuri

Aceasta este o rochie de plajă minunată pe care ar trebui să o ai în colecția ta. Această rochie de plajă este o rochie neagră scurtă, cu decolteu din dantelă. Mânecile și fundul rochiei sunt căptușite cu ciucuri de croșetat. Aceste mici ciucuri croșetate în negru fac ca rochia să arate cu adevărat drăguță și elegantă. Purtați acest lucru ca o salopetă sau la fel ca și pentru plajă. Aceasta poate fi, de asemenea, o alegere bună pentru petrecerea pe plajă.

30. Rochie din catifea neagră:

Rochie din catifea neagra

O rochie de catifea neagră este, de asemenea, o alegere minunată de petrecere, deoarece este bogată și regală în aspect. Rochia din catifea este asociată cu paiete și acest lucru conferă acestei rochii de bal un aspect orbitor. Acest design lung cu guler halter este o rochie de bal grozavă sau o rochie formală de petrecere care cu siguranță va impresiona pe toată lumea.

Rochiile negre pot fi simple sau sofisticate. Pot fi pline de farmec sau practice. Oricum ar fi, rochia neagră face întotdeauna parte din garderoba femeilor. Rochiile negre împodobite cu sclipici, paiete, mărgele, dantelă etc. sunt excelente pentru petreceri și mese formale. Celelalte rochii simple pot fi purtate pentru ieșiri casual.